ΤΟ ''ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ'' ΝΟΥΜΕΡΟ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ



Διαβάζουμε και αντιγράφουμε.
 

 
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ύστερα από σχετική εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. αποφασίστηκε η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.
Η απαγόρευση αφορά στο ματς που ανοίγει την 6η αγωνιστική της Ηandball Premier, την Παρασκευή 10-11-2017 και ώρα 17.15 ανάμεσα στο Διομήδη Άργους και τον Ολυμπιακός, και γίνεται για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Στην σύσκεψη Ασφάλειας που έγινε στο Ναύπλιο στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας (την Δευτέρα 6/11/2017) αποφασίστηκε να διατεθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ) 15 προσκλήσεις οι οποίες θα είναι ονομαστικές, για τις ανάγκες της διοίκησης του συλλόγου.
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ύστερα από σχετική εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. αποφασίστηκε η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΟΚ) στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας», το Σάββατο 11-11-2017 και ώρα 18.00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Φίλιππου Βεροίας-ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, προς διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Στην σύσκεψη Ασφαλείας που έγινε στην Βέροια στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας αποφασίστηκε να διατεθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα (ΠΑΟΚ), 80 εισιτήρια για ανάγκες μεμονωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Συνολικά θα εκδοθούν για το παιχνίδι 550 εισιτήρια.
 
Απαγόρευση μετακίνησης λέει, υποτίθεται ''ΚΑΙ Ολυμπιακών ΚΑΙ Παοκτζήδων'', αλλά 80 ΠΑΟΚτζήδες θα πάνε κανονικά στη Βέροια να δουν χάντμπολ. Ολυμπιακοί δεν θα πάνε στο Άργος να δουν χάντμπολ, πέρα από 15 άτομα που θα πάρουν...προσκλήσεις για τα επίσημα. Ίδια αγωνιστική, ίδιο άθλημα, δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αποφάσεις, από τον ίδιο υπουργό. Γιατί; Επειδή έχει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό ο εντολέας του, ο Κοντονής. Είναι η μαριονέτα του παλαβού αντιολυμπιακού ενεργούμενου Μελισσανίδη-Πατέρα, του Σταύρου Κοντονή, ο Νικαιώτης και Ολυμπιακός κατά τα άλλα Βασιλειάδης, ο οποίος θυμίζουμε, λίγες μέρες πριν, έσπευσε να προεξοφλήσει την υποχρεωτική μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει στα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από τη ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ του διατακτικού του βουλεύματος με το οποίο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, στην υπόθεση της ανύπαρκτης ''εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου'', η οποία έγινε...''συμμορία''. Μία ερμηνεία ΓΕΛΟΙΑ, ενός ΓΕΛΟΙΟΥ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ νόμου, από ένα ΓΕΛΟΙΟ και ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ αιώνιο φοιτητή της Νομικής Κομοτηνής, τον ''Ολυμπιακάρα'' Βασιλειάδη, ο οποίος ακόμη δεν έχει βγάλει διαπιστωτική πράξη να καθαιρέσει τον Κουπτσίδη της ΕΠΟ, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη, αλλά έτρεξε να πει ότι θα το κάνει με το Μαρινάκη, μόνο και μόνο για να τον διώξει από το ποδόσφαιρο.
 
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ, Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ...

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Δύο αναγνώσεις:
α) Η αστυνομία Ημαθίας έχει πιο μάχιμο προσωπικό φαίνεται, λόγω εγγύτητας των συνόρων με Αλβανία.

β) Οπαδική ισοτιμία: 15 ΓΑΥΡΟΙ = 80 μπαόκια

Όλες οι δικτατορίες (εντάξει, όχι μόνον) παγκοσμίως σιγοντάριζαν το θέαμα (και δη το αθλητικό στη σύγχρονη εποχή), μέχρι κι οι Καίσαρες της Ρώμης δεν τολμούσαν να το αγγίξουν. Μόνο οι ελέω Θεού Λουδοβίκοι κυβερνήτες το τόλμησαν. Τι να πω... Το είδαμε κι αυτό με συριζανέλ.

Ζω για τη στιγμή που θα δούμε σε φωτογραφία τον Βασιλειάδη να συστήνει στον Νικολάου "να παίζει με λιγότερη ένταση..."
Είναι και ατάλαντοι...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Στο πολιτικό του γραφείο στη Νίκαια πάει ποτέ?Κανένας πολίτης από αυτούς τους αδέσμευτους και αγωνιστές Πειραιώτες που τον ψήφισαν θα πάει να τον χαιρετήσει?Να του εκφράσει βρε αδελφέ την ειλικρινή του συμπάθεια και υποστήριξη στο έργο που επιτελεί.Πάντα κόσμια βεβαίως βεβαίως...

Εικόνα Δαφνες 7

Θα φανε τετοιο μαυρο που μολις τελειωσει η καταμετρηση και παρουν τα θλιβερα αποτελεσματα στα χερια τους θα διαπιστωσουν οτι δεν θα τους εχουν ψηφισει ουτε οι συγγενεις τους στο συνολο τους.
Να δω πως θα κυκολοφορησουν ολα αυτα τα κοματοσκυλα στις γειτονιες του Πειραια.

Εικόνα Romain

Μετά και την δήλωση του Βασιλειάδη στις κάμερες, χωρίς να έχει δει το βουλευμα, για μεταβίβαση των μετοχών του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα σε 15 μέρες, είναι φανερό ότι ο υφυπουργός αθλητισμού παίρνει εντολές απο το ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή Τσίπρα και Κοντονή, όχι μόνο για το τι θα πράξει αλλά και για το τι θα δηλώσει και πως/που θα το κάνει.

Είναι επίσης φανερό ότι για το ΚΑΜΜΕΝΟ-ΣΥΡΙΖΑ η αντιπαράθεση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποτελεί ένα από τα σχέδια-απάτης και της μαφιόζικης πολιτικής που ακολουθούν από την αρχή.

Θυμάστε τι δήλωνε ο Κοντονής μόλις τον εχρισε Υφυπουργο Αθλητισμού ο ψεύτο-Τσίπρας? Ότι δεν θα διστάσει να διώξει τις ομάδες απο την Ευρώπη - δηλαδή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Τι κάνουμε εμείς?

ΜΑΑΑΑΑΥΥΥΡΡΡΟΟΟΟ

ΣΤΟΥΣ

ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ