ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΕΡΓΗΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΙΤΣΟΥΔΗ: ''ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ''...



Πάμε να δούμε μία επιστολή που έστειλαν σήμερα στην κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., την ''Αυγή'', ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χίου, Φραγκίσκος Σέργης και το μέλος της ίδιας Επιτροπής, Ευαγγελία Μανιτσούδη.
 

 
Προσέξτε, μιλάνε Συριζαίοι στην επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και κατηγορούν ''μικρή μειοψηφία μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.'' για ''οπαδικές συμπεριφορές υπέρ κάποιων, χωρίς πολιτική και ιδεολογική χροιά, αλλά με κριτήρια τις εξυπηρετήσεις και το βόλεμα'', λένε ότι ''αυτές τις συμπεριφορές συνηθίσαμε να τις βλέπουμε από το παλιό πολιτικό κατεστημένο'' και κάνουν λόγο για ''νοοτροπίες που βλέπουν τη διακυβέρνηση ως την απόλυτη εξουσία, τη χώρα ως λάφυρο, τα ρουσφέτια και τις διευκολύνσεις ως δεδομένα και φυσιολογικά'', ενώ τονίζουν ότι αυτές οι ''λάθος νοοτροπίες'' πρέπει να εξαλειφθούν, γιατί ''ελλοχεύει ο κίνδυνος να μας αλλοτριώσουν και αλλοιώσουν, δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους και στα ΜΜΕ, που κάνουν το άσπρο-μαύρο, να μας απαξιώσουν, να ξαναπούν το όλοι ίδιοι είναι και εν τέλει να κινδυνεύσουμε να χάσουμε το ηθικό μας πλεονέκτημα''.
 
Ποιους εννοούν άραγε αυτά τα 2 ενεργά μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όταν αναφέρονται σε ΟΠΑΔΙΚΕΣ συμπεριφορές στελεχών του κόμματός τους, λίγες μέρες μάλιστα μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος για αρκετούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και για το Βαγγέλη Μαρινάκη του Ολυμπιακού, στην υπόθεση της ''Ε.Ο.=Εγκληματική Οργάνωση'' Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ; Υπάρχει διαφθορά μέσα στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την παραδέχονται οι ίδιοι οι Συριζαίοι στην εφημερίδα τους, ε;

Σχόλια

Εικόνα Eleni

δες εδώ επιχειρήματα του κώλου http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/397235/alitheies-kai-psemat...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

γελοίος, πουτάνα της δημοσιογραφίας

Εικόνα Δαφνες 7

Eγω θα περιμενω το sκατοdna και τον Αρουλη να μου πει τι εχει γινει με αυτα τα δυο τα ''ατιθασα'' κομματοσκυλα.Ολο και καποιον ανηψιο γαυρο θα εχουν και ασε που η δευτερη ομομαζετε ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια και μας το κρυβετε?
Αυτα για τωρα,παω να παρω μια κουτα λαθραια τσιγαρα απο το καφενειο με 10 ευρω.Ζητω ο Ιβαναρος

Εικόνα dimitrov7

Αυτοί μάλλον είναι παλιοί τσιριζαίοι από συν και κκε εσωτ που βλέπουν πως πήγε εκεί όλη η πλέμπα του πασοκ και του μπλε πασοκ δλδ της νουδου του κωστάκη του ακάματου και διαμαρτύρονται. Φαντάζομαι θα πέσει κομματική γραμμή και θα το βουλώσουν καθότι αρκετά ζαλίζουν τον αλέξη τα πουτσοσκάμπιλα που πέφτουν βροχή απ' έξω κυρίως .... ε δεν θα ασχοληθεί τώρα κι ο υπέρτατος ηγέτης με την παραπάνω κυριούλα και τον παραπάνω κυριούλη. Γιατί βλέπω να φτάνουν εκεί άλλοι 8000 από απέναντι και να μένουν κι αυτοί για πάντα.