ΒΑΛΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕ



Αντιγράφουμε από το πολύ καλά ενημερωμένο στα θέματα του γηπέδου της ΑΕΚ site της εφημερίδας ''ΚΟΝΤΡΑ'', το eksegersi.gr.
 
Στις 3 Ιούνη του 2014, κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, απ’ αυτούς που συμμετείχαν στις πρώτες τοπικές διεργασίες με στόχο την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος σε βάρος της πόλης και του άλσους της, βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μια σφαίρα, τυλιγμένη σε ένα σημείωμα που έγραφε: «Εχεις και μια κόρη ε; / ΑΕΚ» (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ).
Στις 10 Νοέμβρη του 2017, η Μαριλένα Ιατρίδου, πολίτισσα που συμμετέχει εδώ και δεκαετίες σε κινήματα για την αποτροπή περιβαλλοντικών εγκλημάτων και έχει υπογράψει την προσφυγή στο ΣτΕ ενάντια στην παράνομη και διάτρητη οικοδομική άδεια για το γήπεδο Μελισσανίδη, βρήκε στον τηλεφωνητή της απειλητικό μήνυμα, που έλεγε ότι «χούλιγκαν» γνωρίζουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των 56 πολιτών που έκαναν την προσφυγή και θα τους κάψουν τα σπίτια!
Οι ίδιες μαφιόζικες μέθοδοι χρησιμοποιούνται και τώρα, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που αγωνίζονται. Περιττεύει να πούμε ότι θα πέσουν και πάλι στο κενό, όπως έγινε και με τις προηγούμενες.
Η πρωτοβουλία των 56 πολιτών έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση καταγγελίας, συνοδευόμενη και από το ηχητικό του απειλητικού μηνύματος.
Τηλεφωνικές απειλές ότι θα κάψουν τα σπίτια των πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το γήπεδο Μελισσανίδη
Απειλητικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή δέχθηκε την Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017, η Μαριλένα Ιατρίδου, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, πολίτισσα με δράση δεκαετιών για περιβαλλοντικά ζητήματα, μέλος της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και μία από τους 56 πολίτες που υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας Αίτηση Ακύρωσης και Αιτηση Αναστολής της παράνομης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μιλώντας από απόκρυψη και χρησιμοποιώντας προφανώς ψεύτικο όνομα, αυτός που τηλεφώνησε, απείλησε ότι οι χούλιγκαν της ΑΕΚ θα κάψουν τα σπίτια των πολιτών που έκαναν την προσφυγή. Μάλιστα, εκτός από το όνομα της Μαριλένας Ιατρίδου, στην οποία τηλεφώνησε, ανέφερε και το όνομα ενός ακόμα από τους 56 πολίτες, για να δείξει ότι τους γνωρίζουν όλους.
Επειδή η πρωτοβουλία των πολιτών δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν την προσφυγή, είναι φανερό ότι αυτά γνωστοποιήθηκαν από τους αντίδικους, που είναι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ. Αυτοί είναι και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε τέτοια ενέργεια.
Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια άσκησης τρομοκρατίας με μεθόδους μαφίας. Μεθόδους που εφαρμόζονται συστηματικά από την άνοιξη του 2014 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τις οποίες και καταγγείλαμε εκ νέου στην πρώτη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας των 56 πολιτών. Μεθόδους που το μόνο που αποκαλύπτουν είναι ο πανικός των εμπνευστών τους.
Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, αυτό που γράψαμε σ’ εκείνη την ανακοίνωση:
Η πρωτοβουλία της κατάθεσης της προσφυγής φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ακόμη ψηφίδα στον πολύμορφο αγώνα των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και ολόκληρης της Αττικής, για την οριστική αποτροπή ενός δρομολογημένου περιβαλλοντικού εγκλήματος. Ενός αγώνα που δίνεται στο όνομα της υπεράσπισης της πόλης, του άλσους και της ζωής των πολιτών και δεν πτοείται από την τρομοκρατία μιας δράκας τραμπούκων.
Το κείμενο του απειλητικού τηλεφωνήματος (επισυνάπτεται και το σχετικό ηχητικό, με απόκρυψη ενός ονόματος), είναι το εξής :
«Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στην Σειρήνων. Ηθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Εχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Εχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε  όταν τα φιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία (…) έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει (…) ενώ μένει (…). Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας».
Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΩΝ
13-11-2017
 
Άρχισε τα γνωστά ο Μελισσανίδης. Να δούμε για πόσο καιρό θα του επιτρέπει να τα κάνει όλα αυτά, το γελοίο ελληνικό Κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Ο εισαγγελέας βόρειος Κορέας ήδη άρχισε ανακρίσεις για να βρει από ποιό τηλέφωνο στάλθηκε το απειλητικό μήνυμα. Ο κιτρινοφυλλόπουλος γράφει το άρθρο που θ΄ ανεβεί αύριο στο κέντρο της ζούγκλας, με τίτλο "ακόμα τους ανέχεστε να μας στοχοποιούν και να εκβιάζουν πολίτες;". Η τζίβα τη νύχτα θα μπει στα γραφεία του παε αεκ να κατασχέσει τα αρχεία και τα σημειώματα των στελεχών, για να βρει ποιοι συνεργάζονται και δίνουν διευθύνσεις στους χουλιγκάνους και πρωί πρωί θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του συλλόγου και του τίγρη προσωπικά, για να εντοπίσει τις επαφές που τον συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί τους κατοίκους της νέας φιλαδέλφειας. Ενδιάμεσα μέχρι το μεσημέρι, θα ταξιδέψει στα χανιά, να επιβλέψει τις πυρετώδεις έρευνες για το πού ανήκουν τα εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα που βρίσκονται στο λαθροκάραβο. Άλλος εισαγγελέας, αρμόδιος για τη διαφθορά, θα τρέξει να ασκήσει ποινικές διώξεις για απιστία σε όλους εκείνους τους κρατικούς λειτουργούς που υπέγραψαν να δοθούν σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κρατικά λεφτά, προκειμένου να χτίσει το MALL Ποδονίφτη.
Σις 4 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πορεία διαμαρτυρίας των στελεχών του σκατοdna για την απαράδεκτη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που στέλνει σφαίρες, απειλεί, σακατεύει, καίει σπίτια των πολιτών που αντιδρούν στην κατεδάφιση των γειτονιών τους στα φιλαδέλφεια.
Η αντιπολίτευση θα καταθέσει πρόταση μομφής για την ντροπολογία της κυβέρνησης, που χαρίζει 40 εκατομμύρια στο ρώσο, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ότι η ρύθμιση αφορά στο συγκεκριμένο άτομο φωτογραφικά και κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Από το βήμα της βουλής ο πορδοθυπουργός θα κάνει διάγγελμα για το χτύπημα της εγκληματικής οργάνωσης που δέρνει δικηγόρους σε δημόσια θέα, καίει τα αμάξια προπονητών, μπουκάρει στα σπίτια παιχτών, δέρνει και απειλεί πολίτες, στέλνει σφαίρες με νόημα σε όσους αντιδρούν στα σχέδιά της και ελέγχεται για την εξαφάνιση 11 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του ερασιτεχνικού σωματείου αεκ. Αυτά θα συμβούν αύριο και μετά..... ξύπνησα. Καλή αντάμωση στα εκλογάδικα ρε ζαγάρια κάπηλοι των λαϊκών αγώνων!

Εικόνα takis xwsiar

Ακριβως ετσι! Διοτι η Αριστερα δεν είναι σαν τους αλλους,που καλυπτουν τους μεγαλοαπατεώνες με το μαυρο χρημα ! Στην εξουσια τωρα είναι ο λαος! Μην ξεχναμε και την βοηθεια που προσφερουμε στους φιλους μας της Σαουδικής Αραβιας,ωστε να εξοντωσουν τους αιωνιους εχθρούς μας,απο την Υεμενη! Ζητω το εθνος! Τσιπρα μαζι σου! ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

Εικόνα Piano

Ρε συ μεγάλε, τράβα να τον ξυπνήσεις τον Βαγγέλη που όπως λες κοιμάται και εμάς έδω άσε μας ήσυχους...

Εικόνα takis xwsiar

Και λεω εγω τωρα,αν βγει ενας παλαβος (γιατι εγω δεν συμφωνω με "τετοια" πραματα )και πει ότι "οσα λενε ότι θα κανουν αυτοι στους 56 που προσεφυγαν στο ΣτΕ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Αυτοι,θα μπορουν να του κανουν (του παλαβου)μηνυση η οτιδήποτε άλλο? Νομιζω,χωρις να εχω τις γνωσεις ενός δικηγορου ότι αν δεν κανουν στους αλλους, δεν θα μπορουν ουτε στον παλαβο! Οποτε ετσι που το πανε,μπορουμε ολοι να απειλούμε οποιον γουστάρουμε!Ετσι δεν είναι κυριε Κοντονή?

Εικόνα ALEFAS77

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.Η ΝΔ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΙΤΛΟ.ΧΟΥΝΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ.ΓΙΑΤΙ?

Εικόνα savvas gridlock

Ναι ναι, όπως τα λες είναι, τα ΝΕΑ δεν έγραψαν τ΄πιποτε για τις απειλές. ΠΡΩΤΑ τα ΝΕΑ έβγαλαν το θέμα αυτό.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5486685/apeiles-sth-nea-filadelf...

Εικόνα ALEFAS77

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ 10 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΡΙΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ?ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΜ?ΑΜΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΙ ΤΙΤΛΟ.ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα savvas gridlock

Ποιες είναι οι 10 εφημερίδες του; Στο in.gr του ΔΟΛ του Μαρινάκη πριν από λίγο

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500174551

Στα ΝΕΑ πριν από 2 μέρες.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5486685/apeiles-sth-nea-filadelf...