ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ SDNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΧΙΜΕΝΕΘ



Χθες αναλύσαμε το γιατί η απόφαση της Πρωτοδίκου Μαρίας Σκολαρίκη για ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 15 ημερών στον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, για το κωλοδάχτυλο στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είναι ΓΕΛΟΙΑ, δεν ''πατάει'' σε καμία διάταξη του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και πρέπει να καταπέσει ΑΜΕΣΑ. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν και στο sdna ανέβηκε αυτό το άρθρο.
 
 

 
Οι άνθρωποι που πανηγύριζαν χθες για το ότι μόνον αυτοί προέβλεψαν την ποινή στο Χιμένεθ,
 
 
αυτοί που κοκορεύονταν ''μόνον ο Άρης Ασβεστάς ήξερε την απόφαση'',
 
 
ανεβάζουν άρθρο στο οποίο διακηρύσσουν την ανάγκη ''να τηρούνται οι κανονισμοί''.
 
ΕΛΑ ΡΕ ΛΑΛΑΚΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΟΒΑΡΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ; ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ GOLENDRI, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΣ'';
 
Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, κατά βάθος λυπόμαστε το Μελισσανίδη και τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' που πληρώνουν αυτούς τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ τύπους για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ τους. Περιμένουμε να τηρηθούν οι νόμοι ΚΑΙ στην περίπτωση της τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών της με τον ΠΑΟΚ. Αν αυτό δεν γίνει, τότε ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ'' ΕΠΟ. Διαλέξτε τι θέλετε, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.
 
Όσο για την κυρία Μαρία Σκολαρίκη, που είναι και Πρωτοδίκης, ως πολίτες ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Δικάζει κανονικά υποθέσεις εκτός ποδοσφαίρου η συγκεκριμένη κυρία; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Κι όμως, σε αυτήν  τη γελοία χώρα, είναι ΚΑΙ αυτό δυνατόν. Δεν μπορεί να εφαρμόσει τον κανονισμό σε περιπτώσεις-φωτογραφία διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και θα κρίνει σοβαρές υποθέσεις που αφορούν τη ζωή των συμπολιτών μας...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Η Σκολαρίκη ερμήνευσε τον νόμο Συριζανελολογικά, αναζήτησε
δηλ. τη θέληση των ψυχανώμαλων πίσω από το γράμμα του. Είναι
μια νέα και...πρωτοποριακή μέθοδος της νομικής επιστήμης που
ανέπτυξαν...αυθεντίες λακέδες.

Εικόνα CEN-TAURUS

Ο μακαρίτης βγενόπουλος είχε ποινικές εκκρεμότητες στην Κύπρο. Ανώτατη (πιο πάνω δεν γίνεται) δικαστής μεθόδευσε την έκδοσή του στις κυπριακες αρχές, όπου θα φορούσε βραχιολάκια, καθότι οι κομπάροι δεν αστειεύονται. Τότε ο βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έλεγε για το συγκεκριμένο δικαστή περίπου τα εξής: "μιλάνε κι αυτοί που εισέπρατταν τα πεντακοσάευρα σε βιβλία, ένα σε κάθε σελίδα. και ήταν πολύ βιβλιόφιλοι οι άτιμοι. όποιος θίγεται να κάνει μήνυση για να ακούσουμε και να δούμε σπαρταριστά επεισόδια βιβλιοφιλίας". Προφανώς τις χορηγίες σε βιβλία τις είχε καταγράψει σε εικόνα και ήχο ο βγενό και φυσικά ο δικαστής δεν έκανε ποτέ μήνυση, γιαί τότε ο βγενό θα επιτρέπονταν να βγάλει προς υποράσπισή του τα προϊόντα της υποκλοπής. Ο δικαστής που το ήξερε αυτό... κοκοκοκο. Δεν έχει σημασία αν ένας δικαστής είναι καλός ή κακός, ένας υδραυλικός, χειρούργος, λεκτρονικός το ίδιο. Σημασία εχει η τιμή που ζητά για να αποδώσει τα μέγιστα.

Εικόνα dimitrov7

...και μετά βέβαια μας φταίνε οι Γερμανοί και οι φίλοι τους που μας "μπιπ" στα μνημόνια ..... αλλά τώρα μας έχουν καταλάβει όλοι και δεν τσιμπάνε πια .... αυτό ήταν και είναι το κράτος μας!