ΟΠΛΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΚΟΒΙΤΣ, ΜΙΝΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΜΙΝΤΙΟΥΡΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΗΘΟΣ ΜΕ ΜΟΥΦΕΣ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
 
Μετά τον Καλάθη, το Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Μπατίστ, άλλος ένας πρώην παίκτης του μπασκετικού βάζελου εμπλέκεται σε εγκληματικές ενέργειες. Όπλα και ναρκωτικά ο Πέκοβιτς.
 
ΦΟΝΟΙ, ΟΠΛΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΝΤΟΠΑ, ΚΛΕΨΙΕΣ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ'', ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Προχωράμε όμως στο ''παναθηναϊκό καρκίνωμα του ποδοσφαίρου'', γιατί το καρκίνωμα του βάζελου δεν αφορά μόνο το μπάσκετ, έστω κι αν εκεί, στο συγκεκριμένο άθλημα, είναι το μεγαλύτερο. Τα είπαμε χθες αναλυτικά στο facebook, θα ετοιμάσουμε άρθρα με διαφωτιστικά βίντεο σε λίγο για το site,
 
 
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.
 
Πριν περάσουν 24 ώρες, έρχεται ο Ναούμ Μιντιούρης, προσωπικός φίλος του Νικόλα Πατέρα μεταξύ άλλων, να μας δικαιώσει.
 
 
Ακόμη και ο Μιντιούρης που κακώς βλέπει πέναλτι στη βουτιά του Μολίνς και ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΒΡΑΚΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ 60 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, είδε ''από ένα διαιτητικό λάθος για τις δύο ομάδες'', συν το κομμένο οφσάιντ στον Ντάουντα, άρα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ, ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
 
Ο θόρυβος όμως από τους βαζελο-ρεπόρτερ, θόρυβος. Η προπαγάνδα δεν υποχωρεί, ''σφάζουν το δύσμοιρο ΠΑΟ, δεν μας λυπούνται καθόλου''. Ψεύτες και απατεώνες μια ζωή.
 
Όταν λοιπόν λέμε ότι αυτός ο Σύλλογος γενικά πρέπει να διαλυθεί για να ξεβρομίσει η χώρα, ας μην τσαντίζονται κάποιοι ''ιππότες Ολυμπιακοί'', που ''σέβονται τον αντίπαλο''. Τον αντίπαλο που μας κερδίζει δίκαια, π.χ. πέρυσι στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ ο μπασκετικός ΠΑΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ. Τον αντίπαλο όμως που προσπαθεί με μηχανισμούς προπαγάνδας να κάνει το άσπρο-μαύρο, πολλές φορές σπιλώνοντας τον Ολυμπιακό, αλλά και συνδέεται με ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, όχι απλώς δεν τον σεβόμαστε. Θέλουμε να τον ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Να αφανιστούν ή να τους αφανίσουμε. 'Ακου
που θα σεβαστώ ή θα λυπηθώ τις λέρες.

Εικόνα john

«Τον αντίπαλο που μας κερδίζει δίκαια, π.χ. πέρυσι στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ»

Φυσικά και ο ΠΑΟ μας νίκησε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ στον πεμπτο τελικό αλλα θεωρώ πως το πρωτάθλημα ΔΕΝ το κατέκτησε δίκαια. Είχε μεγάλη διαιτητική βοήθεια στα 2 ματς του ΟΑΚΑ και είμαι σίγουρος πως συμφωνείς σε αυτό.