ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Μάθαμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα ζητούσε επισταμένως από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ΑΕΛ στο μπροστινό μέρος της φανέλας της, έγραψε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης και οργής για τα αθώα θύματα της Μάνδρας και τις οικογένειές τους.
Πληροφορηθήκαμε επίσης, όπως έλεγε ο ίδιος και αυτό το άκουσαν μέλη της διοικήσεως μας, ότι αυτό του ζήτησε να το κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης.
Δεν σχολιάζουμε καθόλου την ενέργεια του κ. Χριστοβασίλη, αλλά το να χρωστάς τον Μάιο του 2017 8.800.000€ στην εφορία -και δεν θέλουμε να αναφέρουμε και τίποτα άλλο για την ώρα, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα-, να παίρνεις αδειοδότηση και να δείχνεις τέτοιο αντικοινωνικό πρόσωπο προς την ελληνική κοινωνία και προς την ομάδα μας και εις βάρος των θυμάτων της Μάνδρας είναι κάτι που μας οργίζει.
 
Κι αφού θυμηθούμε μία πρόσφατη ανάρτησή μας, με αφορμή τα όσα είχε πει ο Γεωργίου στην εκπομπή του στο REAL FM, ξαναρωτάμε:
 
ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ;
 

Σχόλια

Εικόνα thita

παιδιά, αν δεν το πει ο γεωργέας και ο τάκης φύσας, εγώ συγνώμη αλλά δεν πιστεύω πως ο πας είναι στον (ας το πω κομψά) όμιλο παοκ

ανδρεάδης, κορέας, ντογιάκος, δασκαλόπουλος, πόπη παπανδρέου και βιργινία σακελλαροπούλου τι έγινε ρε μάγκες, πήραν σύνταξη ή λείπουν διακοπές όλοι ταυτόχρονα? δεν διαβάζουν επικαιρότητα? μάλλον μόνο σδνα διαβάζουν ε...

Εικόνα takis xwsiar

Και να'ταν μονο αυτό με τα Γιάννινα.Ο Παναιτωλικος εχασε στην Τουμπα με τον ιδιο τροπο που εχασε η Ξανθη χθες.Τι θα κανει τωρα ο Πανόπουλος ? Θα κανει ότι και ο Ζαμανης? Η τουμπεκα και όλα ωραια? Παντως δηλωση να μην βγαλει,μας ζαλισε τα παπαρια με τις "ωραιες" δηλωσεις του! Εκτος και αν εχει τ'αρχιδια να μιλησει σαν αντρας.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Takis δεν τα εχει πιστεψε με.Ειναι γνωστο στη Ξανθη και γενικοτερα στη β.Ελλαδα.....