ARCTIC THUNDER: ΘΥΜΙΣΕ ΞΑΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...



Με μια κίνηση που αιφνιδίασε πολλούς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τελείωσε 4 παίκτες από το ρόστερ. ΚαΤΑπίνο, Μίλιτς, Καρσελά και Ζντίελαρ αποτελούν παρελθόν για την ομάδα μας. Όπως μαθαίνουμε, υπ'ατμόν είναι τουλάχιστον 3 ακόμη παίκτες, οι Εμενίκε-Μποτία-Βούκοβιτς και ίσως στην πορεία προστεθούν κι άλλοι. Εγώ λοιπόν που έγραψα 2 φορές τους τελευταίους μήνες αυτά εδώ τα άρθρα, ότι ο Μαρινάκης διοικεί την ΠΑΕ σαν καφενείο,
 
 
τώρα λέω ένα μπράβο στον πρόεδρο (μεγαλομέτοχο καλύτερα, αφού έτσι θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ). Αυτές οι αποφάσεις, οι καίριες, δίχως πολλά-πολλά, είναι που μας, ΜΕ έκαναν να γουστάρω τον πρόεδρο Μαρινάκη. Έναν πρόεδρο που δεν φοβόταν να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να διορθώσει όλα τα στραβά που υπήρχαν κατά καιρούς στην ομάδα μας.
 
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ''ΠΑΡΑΛΙΕΣ'' ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ''LIVE YOUR MYTH IN GREECE'' ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ.
 
Τώρα μένει να έρθει κι ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής, να βελτιώσει το υπάρχον ρόστερ, το οποίο σίγουρα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Δεν θέλω να φύγει από την ΠΑΕ ο στρατιώτης του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής. Ρόλοι γι'αυτόν υπάρχουν πολλοί και δικαιούται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ΟΧΙ όμως ως προπονητής. Με έναν προπονητή, έναν εξτρέμ, άντε κι έναν στόπερ με έναν ακραίο μπακ, η ομάδα αυτή θα κάνει ΠΑΡΕΛΑΣΗ στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους και σε όλα και του χρόνου θα έχει έτοιμο κορμό από τον Ιούνιο, για άμεσα αποτελέσματα. Τώρα που ο Μαρινάκης θυμήθηκε τον (πολύ) καλό εαυτό του, ας λύσει κι αυτό το πρόβλημα που μας έχει βγάλει την πίστη εδώ και 1,5 χρόνο...
 
Y.Γ. 1 Και λίγα τους είπε στου Ρέντη ο Μαρινάκης. Πολύ καλά έκανε και ''τα έχωσε'' σε όσους τα άκουσαν.
 
 
Υ.Γ. 2 Πάμε δυνατά για σήμερα, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ κόντρα στη Γιουβέντους, να μην έχουμε εμείς το αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας σε όμιλο του Champions League...

Σχόλια

Εικόνα Buckethead

Θυμάμαι να φωνάζω, όταν ανοιγόταν το μπαλάκι με το όνομα της τελευταίας ομάδας του ομίλου, όχι Σπόρτινγκ, όχι Σπόρτινγκ. Η απογοήτευση μου μεγάλη. Ο όμιλος ήταν για μηδέν βαθμούς. Ακόμη και με Βαλβέρδε προπονητή ήταν όμιλος για μηδέν βαθμούς. Απλά με Βαλβέρδε η ομάδα θα ήξερε τι να κάνει στο γήπεδο. Ένας όμιλος που δεν απέδωσε κατά την γνώμη μου αγωνιστική δικαιοσύνη. Η Σπόρτινγκ είναι φέτος καλύτερη ομάδα της Γιουβέντους. Δεν με προβλημάτισε ο ένας πόντος, υπέρβαση έγινε, αλλά η εικόνα της ομάδας. Εικόνα για λύπηση. 2,5 μήνες τώρα, γίνεται διαχείριση. Ανάλογα και με τα άρθρα παρεμβάσεις ως προς την εντεκάδα δημοσιογράφων. Μία ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο.
Ο Ολυμπιακός και δη ο Μαρινάκης, οφείλει έστω και αργά να πάρει γενναίες αποφάσεις. Ο ένας εκ των δύο άτεχνων ίσως Παγκοσμίως Βραζιλιάνων (ο άλλος ήταν ο Σαλίνο και οι δύο παίκτες μας αλλά δεν μας προβλημάτισε και ποτέ) φιλότιμος όμως και ακόλουθος της τακτικής προπονητή, Σεμπά, εδώ και δύο χρόνια την έχει δει. Αγνοεί τα καθήκοντα του που τον έκαναν χρήσιμο και έχει επιδοθεί σε ανάδειξη χαρακτηριστικών που δεν έχει. Δεν ξέρει μπάλα.
Στην Ξάνθη μόνοι τους Φορτούνης και Τζούρτζεβιτς αλλά δεν πασάρει. Σουτάρει με αποδέκτες τα πουλιά. Όταν δέχεται διαμαρτυρίες, σηκώνει το χέρι εκνευρισμένος σαν να λέει, παρατήστε με. Εσείς πασάρετε? Έκτοτε ούτε καν μαρκάρει στο γήπεδο.
Γιατί ο φιλότιμος Σεμπά, άλλαξε τόσο πολύ? Η ευθύνη είναι του συλλόγου. Όταν ο ηλικιωμένος Κύριος αποδίδει ύμνους για ένα παίκτη που στο γήπεδο περπατάει όταν η ομάδα αμύνεται, ο Σεμπά θα αγνοήσει την συλλογικότητα και ο Ανσαριφάντ τον ηλικιωμένο Κύριο. Θα τρέχουμε εμείς Κύριε, για να αποθεώνεις εσύ αυτόν που περπατάει?
Ο Φορτούνης είναι όντως χαρισματικός τεχνικά. Ποια σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα έχει παίκτες που περπατάνε όταν η ομάδα αμύνεται? Χρήματα στα ταμεία του συλλόγου μπήκαν από παίκτες πολλαπλών χρησιμοτήτων στο γήπεδο. Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Μανωλάς. Για τον Φορτούνη καμμία σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα δεν θα δείξει ενδιαφέρον. Και όμως ο ηλικιωμένος Αντιπρόεδρος τον αποθεώνει. Ομάδα με τέτοια σκέψη ποδοσφαιρική είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις. Η πρώτη εξ αυτών αφορά απομάκρυνση παράγοντα. Κάνει κακό στην ομάδα. Ναι κανείς δεν θέλει να χρεωθεί ένα μαράζωμα σε τέτοια ηλικία και την πιθανότατη συντόμευση του δρόμου προς τον άλλο κόσμο. Όντως θα μαραζώσει, γιατί νιώθει σημαντικός, ενώ στην ουσία είναι ασήμαντος στην λειτουργία της εταιρείας. Κάνει όμως κακό. Δεν αντέδρασε τυχαία ο Ανσαριφάντ όπως αντέδρασε. Η απόσταση μας δήλωσε, από Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είναι όση έχουμε εμείς με τους αντιπάλους μας στην Ελλάδα. Πότε εμείς κάναμε περίπατο στις έδρες των αντιπάλων μας? Πότε οι αντίπαλοι μας έπαιξαν χωρίς επιθετικό εναντίον μας γιατί μας έτρεμαν?
Ναι δεχόμαστε ως ομάδα πόλεμο. Καμμία αντίρρηση. Η αντίδραση μας αγωνιστικά είναι λανθασμένη.
Που είναι ο καλός προπονητής? Που? Απομακρύνθηκε ο Σϊλβα και η επιλογή ήταν ο Σούπερ Μάρι(ν)ο? Τον έσωσε τον Μαρινάκη η Θύρα 7. Τον έσωσε! Ποιο μυαλό σκέφτηκε τον Σούπερ Μαρι(ν)ο? Αν δεν το σκέφτηκε ο Μαρινάκης, αυτό το σούπερ μυαλό είναι ακόμη στον Ολυμπιακό? Τον περνάει 7!!! πόντους ο Κάναντι τον Σούπερ Μαρι(ν)ο.
Αντί για καλό προπονητή, στον Ολυμπιακό σκέφτηκαν Σούπερ Μαρι(ν)ο. Τον γλυτώσαμε και οι επιλογές έκτοτε είναι Χάσι και ψυχάρας Ολυμπιακάρας? Πόσο απέχουμε από την ποδοσφαιρική λογική? Προπονητές του Ολυμπιακού μας οι Σούπερ Μάρι(ν)ο, Χάσι, ψυχάρας? Ενώ πριν λίγα χρόνια έκατσαν οι Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Σϊλβα? Ποια η σύγκριση παρακαλώ?
Σίλβα, Μπέντο, Χάσι, Λεμονής όλοι έχουν εκτός τον Φορτούνη σε παιγνίδια με απαιτήσεις τρεξιμάτων. Τυχαίο? Όμως ο ποδοσφαιριστής πληρώνεται κανονικά. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο? Ενώ όλοι οι άλλοι να κάνουν περισσότερα? Ο Βαλβέρδε θα ήθελε τον Φορτούνη στον Ολυμπιακό? Δεν ήθελε να βλέπει τον χαρισματικό σκόρερ Μήτρογλου γιατί περπατούσε στο γήπεδο και ως προπονητής ήθελε να κοιτάζει τους παίκτες του στα μάτια και να έχει απαιτήσεις. Να είναι δίκαιος, για να είναι απαιτητικός. Ποιος Φορτούνης θα έμενε με Βαλβέρδε? Σε ποια ομάδα θα έπαιζε δανεικός, αρκεί να μην τον έβλεπε στο Ρέντη? Και ο Αντιπρόεδρος μας τον αποθεώνει. Και περιμένουμε να γίνουμε ομάδα?
Αν κάθε χρόνο κρυβόμαστε πίσω από τον αυτοσκοπό του πρωταθλήματος μη λύνοντας τα προβλήματα μας, θα καταρρεύσουμε κάποια στιγμή. Και αυτή η στιγμή είναι κοντά.
Ο Μαρινάκης έδιωξε τέσσερεις παίκτες. Καλά έκανε. Δεν φώναξε όμως τον Φορτούνη. Κώστα ή τρέχεις και μαρκάρεις ή φεύγεις και σε ψάχνουν οι οικείοι σου σε κανένα MLS. Γιατί με τα μυαλά που έχεις μόνο εκεί μπορείς να παίξεις. Και αν...
Μην έχουμε απαιτήσεις. Δεν έχουμε προπονητή για απαιτήσεις. Δεν έχουμε παίκτες σωστής επαγγελματικής νοοτροπίας για απαιτήσεις. Κυρίως δεν έχουμε παράγοντες για απαιτήσεις.
Ο σημερινός Μαρινάκης ουδεμία σχέση έχει με τον Μαρινάκη προ επταετίας. Μα καμμία σχέση.

Εικόνα savvas gridlock

Με το Μίτσελ στον πάγκο πετύχαμε τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία μας, όχι με το Βαλβέρδε. Ο Σεμπά έγινε αλλαγή κι έφυγε από το γήπεδο χθες, οπότε πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Βέβαια για το ότι πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα απειθαρχίας, υπεύθυνος είναι ο Λεμονής που δεν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια. Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι σημαία του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιρικές σημαίες δεν υποστέλλονται. Ο Ουζουνίδης δεν κάνει για μεγάλη ομάδα, όπως απέδειξε το πέρασμά του από τον ΠΑΟ, είναι όμως κανονικός προπονητής, πολύ καλύτερος του Χάσι και του Λεμονή. Ο Φορτούνης που λες ότι δεν έχει τρεξίματα, ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της γρηγορότερης ομάδας στον κόσμο, της Άρσεναλ, 2 χρόνια πριν. Αν δεν έχεις προπονητή να γυμνάσει σωστά τους παίκτες και να τους προετοιμάσει σωστά τακτικά, όλοι θα μοιάζουν ράθυμοι κι απροπόνητοι, ενώ θα μαλώνουν κάθε τρεις και λίγο στα αποδυτήρια, όπως γίνεται τώρα. Ποιος θα τους μαζέψει, ο Λεμονής; Ο Φορτούνης είναι πολυτέλεια για ελληνική ομάδα, δεν υπάρχουν πολλοί κεντρικοί χαφ παγκοσμίως με τέτοια επιτάχυνση ενώ κουβαλάνε μπάλα. Όλο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού από τα πόδια του περνάει εδώ και 2,5 χρόνια, συνδέεει τις γραμμές, γυρίζει μέχρι και μπροστά από την άμυνα να πάρει μπάλα και να φάει όσες κλοτσιές χρειαστούν για να δημιουργήσει, δεν θα τον βγάλουμε και σκάρτο.

Εικόνα Harry red logic

Είναι περιττό να πω ότι συμφωνώ μαζί σας.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
1. Το (δίς-?????) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού(Μένανδρος)!
2.Όταν βλέπεις ένα φίδι έτοιμο να σου επιτεθεί, δεν περιμένεις να σε δαγκώσει πριν το τσακίσεις.
(Θεόδωρος Ρούζβελτ)
3. Ο προνοητικός λογαριάζει πριν πάθει κακό. Ακόμα και ο άμυαλος όταν πάθει βάζει μυαλό!
(Όμηρος)------ερώτηση: έβαλε μυαλό???
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ουδείς μετά Χριστό προφήτης! Εάν τις βαριές καμπάνες που χτυπάνε δεν τις ακούνε τότε….

Εικόνα savvas gridlock

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, απλώς να τονίσω ότι όλα μου τα προφίλ στο facebook είναι μπλοκαρισμένα, μην στέλνετε εκεί. Αν θέλετε, είμαι εδώ, για όποιον έχει twitter.

https://twitter.com/savvas_gridlock

Εικόνα ThomasK

Τις καλύτερες ευχές μου Σάββα!
Να ‘σαι πάντα γερός και μαχητής στη ζωή σου και η
μεγάλη ασπίδα και το βαρύ πυροβολικό ταυτόχρονα
του RATM και του Θρύλου φυσικά. Να κάνεις τους
απέναντι να καταπίνουν τη γλοιώδη φαρμακόγλωσσά
τους, να λυσσάνε από τις φάπες σου και να κλαψουρίζουν
στα φουστάνια των προστατών τους…

Εικόνα GANNICUS 7

Χρόνια πολλά Σάββα με υγεία και ευτυχία για σένα και τους αγαπημένους σου.
Να είσαι γερός να χαίρεσαι και να αγωνίζεσαι για το θρύλο μας.

Εικόνα Spiros Legend

Χρόνια πολλά, καλά και Ερυθρόλευκα, φίλε Σάββα, εύχομαι υγεία, δύναμη και να συνεχίσεις το ανεκτίμητης αξίας έργο σου εδώ μέσα! Όσο για την ομάδα, τα καλύτερα έρχονται, όσο βλέπω στις ειδήσεις να αποκαλεί η Ε.Ο. ΣΑΝΕΛ τον Αγαπητικό της τον Βαγγέλα <<γνωστό υπόδικο επιχειρηματία>> και να μιλάει για <<συμμορία>>, τόσο είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να τους ΑΦΑΝΙΣΕΙ! Αυτό ήταν το ζητούμενο της σκευωρίας, να μπορούν να λένε τον Μαρινάκη <<υπόδικο>>... Ποιοι; Τα γιουσουφάκια του κάθε λαθρέμπορα και άτομα νοημοσύνης και επιπέδου Κωνσταντινέα. Ενίσχυση και όλοι όσοι μπορούν γήπεδο, όχι κριτική από τον καναπέ και το facebook και να βαριούνται να πατήσουν στο Καραισκάκη.

Εικόνα KCS

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία Σάββα. Να χαίρεσαι την γιορτή σου και πάντα νίκες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εικόνα nik7os

Σαββα χρονια σου πολλα φιλε μου
Σου ευχομαι να σαι παντα καλα με υγεια εσυ & η οικογενεια σου & να συνεχισεις δυνατα να ξεβρακωνεις τους αλλοθρησκους...

Εικόνα dimitrov7

Χρόνια Πολλά .... κι απόψε .... και πάντα γερά και ολυμπιακά.

Εικόνα Romain

Σάββα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Έτοιμος να φύγω και λέω κάτσε να δω μήπως κι ανέβηκε. Και να!

Σάββα πολύχρονος και πάντα πρωταθλητής!

Πρόεδρε... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.
Έτσι, να σφίγγουνε οι κώλοι γιατί σε λίγο θα αρχίσουμε με τις χούφτες τα βούλπε-μπούμπλε που γλιτώσαμε πιτσιρικάδες...

Έφυγα, τρέχω να πάρω θέση...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

ΥΓ: και darkthrone ρε αρρώστεια; \m/

Εικόνα REDNYC

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΦΕΤΟΣ.

ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα SpyroRev

Χρονια πολλα Σαββα! Συνεχισε γερα

Εικόνα Garitos Stelios

Ενα μεγαλο ευχαριστω,χρονια πολλα και αμετρητες στιγμες αγαλλιασης παρεα με τις επικειμενες επιτυχιες του Θρυλου...Παντ γερος και μπροσταρης ευχομαι...

Εικόνα Buckethead

Χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή. Και ει δυνατόν καλά.

Εικόνα takis xwsiar

Χρονια σου πολλα Σαββα και σε ευχαριστω μεσα από την καρδια μου,για τον γαυρικο αγωνα που κανεις (όπως ΟΛΟΙ οι ανθρωποι του ΡΑΤΜ) υπερ της αγαπημενης μας ομαδας,τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Ειμαι σιγουρος,πως ολοι εμεις αναγνωριζουμε τον γνησιο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,μετα από δυο κουβέντες η από την αγωνια του για τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ (ασχέτως από μικροδιαφωνίες μας της στιγμης).Εγω φιλε συμφωνω με τις κινησεις του Μαρινακη,και ειδικα τη στιγμη που επελεξε να τις κανει.Δειχνει πολλα και μαλιστα για πολλους!Οσο αφορα αυτό που λενε μερικοι φιλοι ότι ο Μαρινακης εκανε πολλες μεταγγραφες το καλοκαιρι,νομιζω ότι δεν το εκανε από επιπολαιοτητα.Μην ξεχναμε ότι εκεινο το διαστημα,οι λαθρεμποροι εξεταζαν με ποιο τροπο θα ΚΛΕΨΟΥΝ το πρωταθλημα απ'τον Ολυμπιακο.Τη μια αποφασισαν ότι ο πρωταθλητης θα βφαινει από τα πλει-οφ.Ανακοινωθηκε μαλιστα.Τοτε λοιπον ο Προεδρος σκεφτηκε ότι μια χρονια με εισοδο στους ομιλους του τσουλου και εξτρα αγωνες το καλοκαιρι,οπου εκει θα βγει ο πρωταθλητης,θα ηθελε ένα ροστερ κατιτίς μεγαλυτερο.Θα επρεπε δηλ. οι παικτες να είναι πιο φρέσκοι,ωστε να αντεξουν να τα δωσουν όλα σε χρονικο σημειο που άλλες φορες θα εκαναν τις διακοπες τους.Με αυτό το σκεπτικο νομιζω ότι εκανε τοσες μεταγγραφες ο Μαρινακης.Βεβαια εκανε το σημαντικοτερο λαθος,με την επιλογή του Χασι.Και εκει πηγαν όλα "αστα να πανε".Μετα αποφασισαν οι μαφιόζοι ότι δεν θα γινουν πλει-οφ,και πολύ σωστα για την παρτη τους,γιατι καταλαβαν ότι ο Μαρινακης θα δει το μέγεθος της βρομιας τους,θα αντιδρασει,θα δυναμωσει την ομαδα,και θα τους ΓΑΜΗΣΕΙ στα πλει-οφ!Οποτε σου λεει,καλυτερα να ΚΛΕΨΟΥΜΕ ότι μπορούμε και αμα δεν προλαβουν να παρουν μετρα γι'αυτα που θα τους κανουμε,θα σηκωσουμε μετα από 25 η 35 χρονια και μεις την κουπα! Οσο αφορα τον Σιωπη,αν και τον συμπαθω,νομιζω ότι για τον Ολυμπιακο κανει μονο για αλλαγη,ωστε όταν χρειαστεί να κατά στρεψει το παιχνιδι στο κεντρο του αντιπαλου.Οχι για πισω αλλα ουτε και για να προωθησει την μπαλα,αυτο δεν το εχει ουτε στον Πανιωνιο.Για τον Μιραλα δεν εχω αποψη,γιατι δεν ξερω τι Μιραλα θα δω(εάν ερθει).Εάν είναι ο μιραλας ο "παλιος",καλως να ερθει.Εαν είναι ο Μιραλας που πεθυμησε τον ηλιο μας..δεν νομιζω.Το μονο σιγουρο είναι ότι θελουμε έναν παικτη ο οποιος θα αναστατωσει στα πλευρα τον αντιπαλο και θα σκοραρει κιολας.Το καλυτερο απ'ολα είναι ότι οι Βρομιαριδες ΝΕΥΡΙΑΣΑΝΕ τον Μαρινακη,ελπιζω να τους κανει αυτό που εχει μαθει να τους κανει από μικρος!

Εικόνα Harry red logic

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μια αφιέρωση:
https://www.youtube.com/watch?v=_7VsoxT_FUY

Εικόνα Chevalier de Balibari

χρονια καλα και .. πολλα (ειμαστε γειτονες στην ονομαστικη εορτη)
συνεχισε το ιδιο αποκαλυπτικος το ιδιο καυστικος
να ανοιγεις ματακια και να ξεβουλωνεις αυτακια..

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Πολύχρονος Σάββα, να΄χεις την υγειά σου να γράφεις τα πύρινα άρθρα σου, να χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε,συμφωνόντας μαζί σου τις περισσότερες φορές,και να μας "φτιάχνεις".

Εικόνα thita

γεια σας μάγκες, όπως τα λέτε όλοι, και πρώτος ο σάββας εννοείται, as usual, ο πρόεδρος ξέρει καλύτερα, εμείς δεν γνωριζουμε τι παίζεται μέσα στην ομάδα και ποιος γκρινιάζει ή όχι, ποιος τα έχει παρατήσει στην προπόνηση, κ.λπ., εμπιστοσύνη λοιπόν σε αυτόν που καίγεται περισσότερο από όλους μας αφού βάζει τα λεφτά του, αξίζει την υπομονή και την στήριξή μας, τόσο για τις επιτυχίες που μας έχει προσφέρει, όσο και για τις μάχες που έδωσε ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ λόγω Ολυμπιακού

εξάλλου για την λύση της συνεργασίας με έναν παίκτη ποτέ δεν κοιτάνε οι αρμόδιοι μόνο ένα πράγμα, είναι συνολική προφανώς η αξιολόγηση, όλα λαμβάνονται υπόψη, αξία, χαρακτήρας, απόδοση, ύψος συμβολαίου, κ.λπ., αν ο μποτία των 800.000 καθαρά κάνει π.χ. παιχνίδια λίγο καλύτερα από τον νικολάου των 150.000 (τυχαίο το παράδειγμα και το νούμερο φυσικά) και ζητάει, όπως ακούγεται, και ένα μύριο (!) για να ανανεώσει, ε, όλοι θα τον χαιρετάγαμε, άσε που χρειαζόμαστε και έναν στόπερ με άλλα χαρακτηριστικά (ταχύτητα)

υπό άλλες συνθήκες βέβαια θεωρώ πως είναι άλλοι που έπρεπε να προηγηθούν στην λύση της συνεργασίας, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορείς να διώξεις τους πάντες στη μέση της χρονιάς, άλλωστε και έτσι δουλεύει το πράγμα, με παραδειγματισμό, παίρνουν τα μηνύματα συνήθως αυτοί που πρέπει (αλλιώς, κακό δικό τους, υπάρχει και το καλοκαίρι), ο Θρύλος είναι μαγαζί γωνία, εγκαταστάσεις, ευρώπη, λεφτά, χώρα, να ξεμείνουμε από επιλογές παικτών αποκλείεται

και μια κουβέντα ακόμη: όλοι λέμε για μάνατζερς, κ.λπ., είναι δύσκολο να τους αγνοήσεις στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ιδίως όταν έχουν βοηθήσει να ανέβουν τα έσοδα από πωλήσεις... βλέπω δε, σε παγκόσμιο επίπεδο, πως οι ποδοσφαιριστές σαν να "φθίνουν" σε προσωπικότητα σιγά σιγά και αφήνουν τους μανατζερς να αποφασίζουν για το μέλλον τους (σε αντίθεση με ό,τι γινόταν πριν π.χ. 20 χρόνια)... για τις αστοχίες όμως των μεταγραφών μας (ιδίως φέτος), είμαι βέβαιος πως δεν είπε κανένας μανατζερ στον Βαγγέλα "πάρε αυτόν, είναι σαπάκι, και θα τον βάζεις να παίζει κιόλας αν θες να σου πουλήσω π.χ. τον Ρέτσο 20 μύρια", όλοι παικταράδες μας παρουσιάστηκαν από τους μανατζερς, είμαι βέβαιος, και όταν εμπιστεύεσαι κάποιον μπορεί και να την πατήσεις χωρίς να φταις (έτσι εξηγείται, ενδεχομένως, και το "πάγωμα" σχέσεων που διαβάζουμε Ολυμπιακού με συγκεκριμένο μάνατζερ που έλυνε και έδενε μέχρι πριν λίγους μήνες)

άσε που δεν έχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ κακό υλικό, απλά η προετοιμασία και η προπόνηση ήταν (είναι?!) για τον πούτσο, όταν δεν μπορεί να βγάλει 65 λεπτά αγώνα ο άλλος, τι ενέργειες να κάνει, έλεος

αισιοδοξώ πως η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα και ελπίζω (αμήν) να έρθει όσο το δυνατό συντομότερα προπονηταράς

Εικόνα George_Str

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΒΒΑ. ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Χρόνια πολλά με υγεία Σάββαρε.Να σαι πάντα καλά και να συνεχίσεις να μάχεται για τον Θρύλο μας.Μαζί σου σε όλα εκτός από το θέμα του προπονητή.Δεν ξέρω αν μας παίρνει για άλλο πείραμα μες στο καταχείμωνο.Καλύτερα να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.Σοβαρό όμως.Γιατί φέτος τραβάμε τις πουτσότριχες από τα νεύρα μας.Αν π.χ ο επόμενος προπονητής προέρχεται από την ξακουστή ποδοσφαιρική σχολή της Ντιριντάουα,εγώ φεύγω τώρα τρέχοντας να γράψω έξω από το σπίτι μας ψυχής με κόκκινο σπρέι ΜΑΡΙΝΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Νικος Μιχαλοπουλος

Πολυχρονος Σαββα! Συνεχισε την καλη δουλεια φιλε!

Εικόνα savvas gridlock

Nα'σαι καλα φιλε.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα σας. Χρόνια πολλά και με πολλές κούπες κ.Σάββα.
Σήμερα νίκη με τη ταναπού τη κ@λόγρια..
Και μακάρι το μήνυμα να το πήραν οι υπόλοιποι παίκτες μας.

Εικόνα savvas gridlock

Σάββα σκέτο, φίλε Δημήτρη και ΜΟΝΟ στον ενικό. Σ εευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πολύ σωστή κίνηση.
Από την αρχή της χρονιάς ο Καπίνο είχε συμμετοχή στα περισσότερα γκολ που δεχθήκαμε. Ξεκάθαρο ότι δεν εξελίχθηκε καθόλου. Για συμπεριφορές δεν γνωρίζω κάτι.
Ο Ζντίελαρ είναι κόφτης και τίποτα άλλο. Αν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς, καλώς έφυγε. Σιώπης δαγκωτό, τον οποίο κάποιοι άσχετοι έδιωξαν.
Καρσελά. Το 'πουλέν' μου. Από την πρώτη μέρα είχα πει ότι δεν θα προσφέρει. Είναι ο τύπος παίκτη που ποτέ δεν προσφέρει παρά μόνο κορδελάκια.
Μίλιτς. Δεν ξέρουμε, δεν είδαμε. Πάντως ήρθε από Ιταλία με γεμάτη χρονιά.

Εικόνα savvas gridlock

Τα μείον του Σιώπη πάντως είναι αρκετά και σημαντικά. Δεν μπορεί να παίξει στο ''6'', μπροστά από τα στόπερ, βολεύεται στο 8,, πιο μπροστ, αλλά για εκεί δεν ξέρει καθόλου μπάλα. Επίσης είναι κοντός και χάνουμε σε δύναμη και ύψος στις στημένες μπάλες.

Εικόνα el trick

Χρόνια πολλά Σάββαρε.
Την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε κάναμε πολλές μεταγραφές (αριθμητικά). Ήταν στατιστικά διαπιστωμένο ότι δεν θα «έπιαναν» όλες.
Δεδομένο επίσης και το γεγονός ότι το ρόστερ του ΘΡΥΛΟΥ να ήταν μεγάλο (ουσιαστικά τεράστιο για τα Ελληνικά δεδομένα).
Άρα το ότι κάποιοι θα αποδεσμεύονταν ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Το ότι αποδεσμεύτηκαν οι συγκεκριμένοι και οι επόμενοι που πιθανολογείς ότι ακολουθούν, το βρίσκω ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό, με βάσει τις επιδόσεις τους στο γήπεδο.
Την γκρίνια για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν δεν την καταλαβαίνω. Αν ήταν «σίγουρες» όλες οι μεταγραφές τότε απλά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Απ΄ όσους πιθανολογείς ότι ακολουθούν στις αποδεσμεύσεις μόνο για έναν θα εκφράσω επιφύλαξη με προϋποθέσεις. Για τον Αλμπέρτο Μποτία. Θεωρώ ότι μας έχει δείξει – δυστυχώς σε λίγες περιπτώσεις- τα μεγάλα του προσόντα καθώς και ότι στη θέση του πρέπει να έχουμε ένα έμπειρο ώστε σε κάποιες περιπτώσεις να δείχνει στους νέους τον «τρόπο» και για τον λόγο αυτό τον θέλω στο ρόστερ υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα δέχεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ τον πάγκο αν η επιλογή του προπονητή είναι αυτή.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά φίλε. Ο Μποτία κατά την άποψή μου είναι ένα από τα κορυφαία στόπερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, απλώς τώρα, σήμερα που μιλάμε, το μυαλό του είναι αλλού, στο κεχρί, όχι στην προπόνηση. Άντε να το κόψω, μην γίνουμε μεσημεριανή εκπομπή...

Εικόνα matrasimca

Χρονια Πολλα Σαββα,

Διαβαζω σημερα σε καποια εξώφυλλα οτι προσπαθουν εναγωνίως να πρωωθησουν στην ομαδα το αλλο βαζελοπεδο τον Καρνεζη την στιγμη που το δικο μας παιδι ο Γιανιωτης διαπρεπει στον Ατρομητο.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ αν και νομιζω οτι ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα.
Απο αυτους που εφυγαν αυτος που ηταν προκλητικα αδιαφορος ηταν ο Καρσελα η Τιτικα, σας θυμιζω οτι οι μανατζαρεοι που τον φορτωσαν στον Βαγγελη διοχετευαν στους δημοσιογραφους πως μετα τον Μεσι ηταν ο μεγαλυτερος ντριμπλαδορος της Ισπανιας. ΕΛΕΟΣ ΡΕ και τον κλεψαμε εμεις απο τους Σπανιολους τον παικταρα τικι τικι μπολ τον Τιτικα που δεν εδεινε απο το δεξι στο αριστερο.Ημουν απο τους πρωτους εδω μεσα που τολμησα να πω τι ειναι μηνες πριν και απορω πως οι επαγγελματιες που πληρωνονται χρυσαφι δεν εβλεπαν τιποτα περισσοτερο αλλα πολυ λιγοτερα απο εναν οπαδο.
Ο Ζντιελαρ ειναι μονο καλος κοφτης, μπαλλα δεν ξερει, ο Σιωπης ειναι 2 κλασεις ανωτερος και μετα τον Μιλιβογεβιτς ο καλυτερος στην Ελλαδα, ο οποιος ειναι και μικρος και μαθαινει και εχει καλσσικο ΓΑΥΡΙΚΟ ΠΑΘΟΣ.
Ο Καπινο οταν πρωτοξεκινησε με τον Παναθηναικο και τον ειδα σε ενα ματς εναντιον μας 17 χρονων αν δεν κανω λαθος μου πεταξε τα ματια εξω, ειπα αυτος ειναι ο νεος μεγαλος τερματοφυλακας του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Αυτος ομως δεν δουλεψε προφανως, επαναπαυτηκε στα πλουσια προσοντα του και κατάληξε χειροτερος. Τετοιες γκαφες δεν κανω ουτε εγω που λεει ο λογος.
Οσο για τον Μιλιτς, συνταξιουχος, κλασσικη περιπτωση ξεφορτωματος ΠΑΛΤΟΥ σις πλατες μας.
Χειροτερος ολων ομως και επομενος ο Εμενικε που παει να κλωτσησει την μπαλλα και πεφτει κατω.
Οι Τουρκοι φαινεται δεν πουλανε αν καποιος δεν εινται τελειωμενος, την φαγαμε γερα Συγγαυροι.
Ενας τελειωμενος Παναθηναικος ειχε καταφερει να φερει τον Μπεργκ, ελεος ποια με τους μανατζαρεους που γυροφερνουν την ομαδα σαν κορακια, με τετοιες λανθασμενες προτασεις δεν πρεπει να συνεργαζεται η ομαδα με οποιους τα κανουν.
Ας επιστρέψουν αυτοι που πρεπει τωρα, Γιαννιωτας πχ ανωτερος του Καρσελα, Σιωπης, ο Γιαννιωτης, και μια μονο μεταγραφη ο Μιραλας θα σαρωσουμε
Δεν θα δουν πρωταθλημα ποτε οι αμπαλοι αν γινουν τα πραγματα οπως τα περιγραφω, μαζι με την στηριξη στον Λεμονη, και το τελευταιο το λεω μετα απο καποιες παικτικες απρέπειες προς το πρόσωπο του.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ πολύ φίλε, να είσαι καλά. Επειδή παρακολουθώ ισπανικό πρωτάθλημα, ο Καρσελά πέρυσι όντως στάθηκε αξιοπρεπέστατα εκεί. Τον πήρε η μπάλα με τις ασόβαρες επιλογές προπονητών, αν δεν προπονείσαι σωστά, δεν θα αποδώσεις κι αυτά που μπορείς. Στα όσα λες για Μπεργκ θα στασθώ, νομίζω είσαι άδικος, αν δεις τι πωλήσεις έχουν γίνει στην ΠΑΕ μας, έχουν έρθει πολύ μεγάλης αξίας, για τα ελληνικά δεδομένα πάντοτε, παίκτες στον Θρύλο μας επί Μαρινάκη και πιο πριν φυσικά.

Εικόνα matrasimca

Φιλε Σαββα,
Ποτε δεν θα κατηγορουσα τον κ. Μαρινακη οπως και ποτε δεν κατηγορησα τον Σωκρατη μας.
Εκαναν το καλυτερο που μπορουν, και ο Βαγγελης μαλιστα τα κανει σε δυσκολους καιρους.
Απλα θελω να επιστησω την προσοχη στην Διοικηση της ομαδας να κρατουν μικρο καλαθι οταν τους προσεγγιζουν οι Μανατζαρεοι.
Λογω κακης συγκυριας για την Ελλαδα μας δύσκολα θα ερχονται ποια Γκαλετι, Τζολε, Κοβασεβιτς, Μελμπεργκ κλπ.
Με αυτους συγκρινω και βλεπω πως οπως ολες οι ομαδες στην Ελλαδα σαφως και εμεις υπολειπομεθα σε ποιοτητα σε σχεση με το παρελθον.
Ας μην ξεχναμε αδελφε ακομα πως με την φορολογια που μας επεβαλαν εχουμε την μεγαλυτερη φορολογικη επιβαρυνση στην ΕΕ οχι μονο για εμας αλλα και για τις ομαδες μας.
Οι Αφοι Αγγελοπουλοι ειχανε βγει και το ειπαν πως για καθε μυριο αλλο ενα παει στην φορολογια.
Οχι μονο ισοπεδωσαν τον κοσμο αλλα με την φορολογια που επεβαλαν ισοπεδωσαν και τα θεαματα.
ΟΥΤΕ ΑΡΤΟΣ - ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑΤΑ

Εικόνα John Zolo

Εν συνεχεια του προηγουμενου σχολιου μου...
Διαβαζω καποιους ανοητους δημοσιογραφουντες - ακομη και ολυμπιακων φρονηματων - οτι ηταν λαθος η ωρα της αποφασης Μαρινακη...!!! Δεν υπηρχε καλυτερη ωρα...λεω εγω...αφου επρεπε να ξεκαθαρισει η "κοπρος του Αυγειου" αλλα και να "σφίξουν"...οι σφιγκτηρες...στους υπολοιπους !! Τρεχατε τωρα κυριοι..χρυσοκανθαροι !!

Εικόνα savvas gridlock

Ό,τι μπορεί να γίνει σήμερα και μετατίθεται για αύριο, είναι ένδειξη σοβαρής παθογένειας σε μία εταιρεία, σε ένα χώρο εργασίας, σε μια δουλειά που αναλαμβάνεις να κάνεις, εν γένει, φίλε. Αυτής της άποψης είμαι εγώ.

Εικόνα Emperor7

ΚΑΙ DARKTHRONE ???????? Με αρρωστησε αυτο το αρθρο! ΤΕΡΑΣΤΙΕ Σαββα!

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ και πολλά χρόνια Νορβηγιάρα, φίλε. Πρώτα παραδίπλα Σουηδία Bathory και μετά όλη την σκηνή, που ωριμάζει όσο περνάει ο καιρός κι ας μην παίζουν ό,τι έπαιζαν τότε. Το ''Α Umbra Omega'' ας πούμε πρόπερσι για'μένα είναι δισκάρα που αμφιβάλλω ανμ έχει βγει απρόμοιά της, συνθετικά, ακόμη και στα '90s...

Εικόνα holland74

Πάντως είτε black metal είτε doom metal είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όλα έχουν επιρροές από τους νονούς όλων...Black Sabbath..... :)..
Το ''Α Umbra Omega' είναι πράγματι καλό άλμπουμ...

Εικόνα John Zolo

Καλημέρα Σάββα και σε όλους...
Κατ'αρχάς χρόνια σου πολλά με υγεία.
Εν συνεχεία, όπως συμφώνησα 100% και "εκστασιάστικα" τις προάλλες με τα άρθρα σου πάνω σε αυτό το θέμα, έτσι και σήμερα...υπερθεματίζω !!
Οταν η Διοίκηση λαμβανει καιριες και καταλυτικες αποφασεις ουδεις ειναι τρελλος να την υποσκαπτει ή να γκρινιαζει...αλλά θα είμαστε σταθερά απέναντι όταν χρησιμοποιεί "καφενειακές" τακτικές.
Το ερωτημα μου ειναι ΓΙΑΤΙ πρεπει να φθανουμε στα ακρα για να λαμβανονται τετοιες αποφασεις ; Αφού υπάρχει πια η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου δεν επιτρέπεται ο Μαρινακης να αφηνει τα πραγματα να εξελισσονται ετσι...
Μακαρι ολα να πανε καλα...

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ φίλε, να'σαι καλά. Λάθη κάνουμε όλοι, πολλές φορές κρίνοντας απ'έξω την στάση μας σε διάφορα θέματα γελάμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, αναφωνώντας ''δεν μπορεί εγώ να το έκανα αυτό''. Το θέμα είναι να τα διορθώνουμε.

Εικόνα matrasimca

Και ομως φιλε, δεν υπαρχει η εμπειρια απο οτι αποδεικνυεται.
Μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, ΝΑΙ η ΟΧΙ?
Ποτε δεν δινεις τα κλειδια σε προπονητες τυπου Χασι.
Ποτε δεν εμπιστευεσαι 100% τον καθε Μανατζερ.
Τα τελευταια χρονια δεν μας εχουν προωθήσει ουτε ενα παικτη κλασης.
Στο μονο πραγμα που σκιζουμε ειναι στο μερκετινγκ, πουλαμε ακριβα γιατι ειμαστε χρονια στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Αλλα ακομα και αυτο τελειωνει συμφωνα με τους νεους κανονισμους της ΟΥΕΦΑ.
Ο Προεδρος εχει ματια οπως επισης καποιοι στην ομαδα που αποδεδειγμενα την αγαπουν, ας εμπιστευτουν τα ματακια τους ας δουν και αυτοι κασσετες και ας μην πιστευουν αποκλειστικα τους μανατζερ.
Ας δουν τα τελευταια στατιστικα των παικτων, ας δουν τα τελεντα, δικοι μας ανθρωποι.
Η ομαδα εχει πεσει επιπεδο σε σχεση με πριν, αυτη ειναι η αληθεια, αλλα και ετσι ακομα ειναι καλυτερη απο τους "συμμαχους"

Εικόνα John Zolo

Αδερφε, και γνωση υπαρχει και εμπειρια μετα απο τοσα χρονια και πολλες επιτυχιες...τοσα πρωταθληματα πηραμε με τον Μ. και καλες κινησεις εχουν γινει σε αγοραπωλησιες. Δεν μπορουμε να το αρνηθουμε.
Εκεινο που θα συμφωνησω μαζι σου και ειναι πια κραυγαλεο εδω καιρο ειναι το θεμα με τους μανατζερς...
Ειναι φανερο οτι ειμαστε ερμαιοι των αποφασεων των μανατζερς...και αν οχι 100% ερμαιοι σιγουρα ο λογος τους περναει παρα πολυ και παρκαρουν σε μας παικτες οι οποιοι θα μεταπωληθουν καπου αλλου ή το χειροτερο μας δινουν παικτες που δεν μπορουν να παιξουν αλλου και μας το φορτωνουν ως χαρη...γινονται βεβαι αυτα απο πολυ παλια...αλλα τωρα τελευταια παραγινε το κακο...με τον καθε αχρηστο !!

Εικόνα holland74

Τις ευχές μου για την γιορτή σου, υγεία και δύναμη να συνεχίσεις να γράφεις..
Όσον αφορά στους 4 που έφυγαν και σε αυτούς που ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντήλι, θα πω, πως προφανώς κάτι ξέρουν παραπάνω στο Ρέντη, γιατί πχ τον Μίλιτς δεν τον είδαμε καθόλου να αγωνίζεται, ούτε και τον Ζντίελαρ, ο οποίος έκανε μία καλήγ εμφάνιση στο Τορίνο..
Για τον προπονητή δεν είμαι σίγουρος αν στη μέση της σεζόν ένας ξένος καλός προπονητής προλαβαίνει να κάνει και πολλά, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι στην αρχή της προετοιμασίας...
Ακόμα και έτσι πιστεύω στο πρωτάθλημα..

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ πολύ φίλε, να είσαι καλά κι εσύ.

Εικόνα PGK

Καλημέρα Σάββα.
Χρόνια πολλά και του χρόνου πάντα ευτυχισμένος και πάνω από όλα υγιής.
Ναί στις απόψεις σου. Να βάλλω κι εγώ την φωνή μου στο θέμα του προπονητή. Ο Θρύλλος χρειάζεται προπονητή και σωστό διαχειριστή των αποδυτηρίων. Το μεγάλο πρόβλημα του Θρύλλου δεν είναι οι αποχωρήσαντες τέσσερις, οι οιποίοι καλώς ανεχώργσαν αλλά η κάκιστη λειτουργία της ομάδος. Έχει ένα κέντρο, το οποίο ούτε αμύνεται ούτε παράγει φάσεις για γκολ. Για τον Κα(τα)πίνο τα είχες(χαμε) πεί. Τα ίδια και για τον Μποτία. Αλλά ο τελευταίος παραμένει ως πρώτη επιλογή του προπονητή. Άσε πιά εκείνη η επιμονή στον Σεμπά. Και πολλά άλλα θα μπορούσε να γράψει κανείς για την ομάδα στα χέρια του κου Λεμονή. Αν ο κος Μαρινάκης πήρε απόφαση να βάλλει το μαχαίρι στο κόκκαλο θα πρέπει να δεί το θέμα του προπονητή πολύ σοβαρά. Λατρεύουμε τον καλό στρατιώτη Τάκη Λεμονή αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι λίγος για αυτόν τον ρόλο Ίδωμεν.

Εικόνα savvas gridlock

Να'σαι καλά φίλε, σε ευχαριστώ πολύ, συμφωνούμε σε όσα έγραψες.

Εικόνα Sandokan

Σάββα Χρόνια Πολλά με υγεια.Εσυ πιστεύεις πως η αποκτηση προπονητη το Γεναρη ειναι μονοδρομος?Εγω ειμαι καπως επιφυλακτικός.Πιστευω μια περιοδος προσαρμογης καινουριου προπονητη στα μεσα της χρονιας ισως φερει στραβοπατηματα που πιθανον να μας κοστισουν.Για την επιχειρηση σκουπα οχι πολλα πραγματα - εμπιστοσυνη στον προεδρο και τα στελεχη.Ελπίζω μονο να δω λιγο το φιλαρακι μου το Λευτερακη το Χουτεσιωτη να παίρνει περισσοτερες ευκαιριες.Τοσα χρονια πιστος στρατιωτης δεν εχει παει ουτε δανεικος δε νομιζω να προοριζεται για παντα τριτος.

Εικόνα savvas gridlock

Να'σαι καλα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να αρπάξει τις όποιες ευκαιρίες του δοθούν από τα μαλλιά ο Λευτέρης, αλλά αν με ρωτάς το τι πιστεύω τώρα που μιλάμε, θα μου έκανε μεγάλη, θετικότατη, έκπληξη ένα τέτοιο σενάριο.

Εικόνα Pavlos

Φίλε Σάββα, πολλές ευχές για την ονομαστική σου εορτή. Είθε να είσαι γερός και με τις ευλογίες του Ηγιασμένου να αγωνίζεσαι ακάματος για τον Θρύλο μας ενάντια σ᾽ όλους τους βαρβάρους! Και είθε σε μερικούς μήνες να γιορτάσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα!