ΤΟ GOLENDRI-DNA KAI TO...''SUPER MARKET'' ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



''Πύρινο'' άρθρο στο site που χρηματοδοτείται από τα λαθραία τσιγάρα και τα ναρκωτικά που κουβαλάει το Golendri για ''τις πωλήσεις και τις αγορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον τελευταίο 1,5 χρόνο''.
 
 
Πριν από λίγες μέρες τα ίδια πάνω-κάτω είχε πει στο ΦΩΣ ο παρανοϊκός, εμμονικός, φρενοβλαβής καθηγητής Ρούσσης. Τα ίδια που λένε διάφοροι ''αγνοί'' και ''απροσκύνητοι'' Ολυμπιακοί στο Internet, ''μόνο πουλάει παίκτες ο χοντρός και δεν αγοράζουμε τίποτε, σούπερ μάρκετ καταντήσαμε επί των ημερών του'', αυτά διαβάζουμε και στο sdna.
 
ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ SITE TOY GOLENDRI ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ'' ΤΩΝ ''ΑΓΝΩΝ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, ΠΟΥ ''ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ''. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ''ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ SDNA''.
 
Για πολλοστή φορά, οι απαντήσεις στις παραπάνω ΠΙΠΕΣ βρίσκονται εδώ, όπου βλέπουμε αυτό το πινακάκι για τα έξοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε κάθε σεζόν από το 2001 μέχρι το 2016.
 
 
Δηλαδή στις πίπες ''οι περισσότεροι ξένοι που έφταναν στον Πειραιά, αν μη τι άλλο έκαναν τη διαφορά (Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Τσόρι, Μέλμπεργκ κ.λ.π.) ή εξελίσσονταν σε πολύτιμες μονάδες στα χέρια των εκάστοτε προπονητών (Ντουντού, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Ντομί, Ζεβλάκοφ κ.λ.π.)'', η απάντηση είναι ότι τότε που έπαιζαν μπάλα όλοι αυτοί στον Ολυμπιακό, σε πολλές διαφορετικές χρονιές κι όχι σε μία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξόδευε λιγότερα χρήματα για τις ανάγκες της σε σχέση με όσα δίνει σήμερα. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ. Στις πίπες ''Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 23 (!) ξένους ποδοσφαιριστές, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που εισπράττει'', η απάντηση έρχεται μέσα από το transfermarkt. Aπό πωλήσεις παικτών έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ 73,65 εκ, ευρώ (51,45 εκ. ευρώ πέρυσι, 21,2 εκ. ευρώ φέτος) και βγήκαν από τα ταμεία για αγορές παικτών 12,65 εκ. ευρώ πέρυσι και 22,9 εκ. ευρώ φέτος, σύνολο 35,5 εκ. ευρώ.
 
35,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ''ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ'' ΓΙΑ ΤΟ SDNA.
 
Καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο της ασχετοσύνης, της μπούρδας και της αερολογίας στο site του Λαλάκη Παπαθεοδώρου. Θα ήθελε τον Ολυμπιακό να ξοδεύει 200 εκ. ευρώ τον χρόνο για μεταγραφές, μόνο σε ομάδες, λεφτά που θα δίνονταν...με το στόμα, όπως διοικούσε ο αγαπημένος πρόεδρος του Λαλάκη, αυτός εδώ ο ξοφλημένος κηφήνας,
 
 
την ΠΑΕ ΠΑΟ (σκορπώντας λεφτά ΑΛΛΩΝ, ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ), η οποία ΠΑΕ ΠΑΟ καταστράφηκε οικονομικά επί των ημερών του και βρίσκεται πλέον ένα βήμα από τη διάλυση. Κι έχεις κάποιους κατσαπλιάδες Ολυμπιακούς να δίνουν δίκιο σε όλους αυτούς, επειδή πέρα από άσχετοι, είναι και εμπαθείς με το Μαρινάκη, οπότε υιοθετούν αμάσητο ό,τι τους σερβίρει ο οποιοσδήποτε εχθρός του προέδρου. Η ομάδα πέρυσι αποκλείστηκε τον Αύγουστο κι έχασε τα λεφτά των ομίλων του Champions League και όχι μόνο δεν καταστράφηκε οικονομικά, όπως διέδιδαν ότι θα συμβεί οι Λαλάκηδες και οι Ρουλο-ασβεστάδες από τα αμπάρια του Golendri και του Araevo, αλλά ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ παρέμειναν στην ομάδα όλα τα μεγάλα συμβόλαια και ήρθαν άλλα δύο τέτοια, οι Μάριν-Καρντόσο. Κο-κο-κο και σε αυτό το ''sdna newsroom'' που ''υπογράφει'' το κείμενο, κο-κο-κο βεβαίως και οι νεόγαυροι-βαζελόγαυροι-''ολυμπιακάρες'', που γενικώς είναι του κο-κο-κο και του κακαρίσματος. Tα μυαλά και οι τσέπες του μέσου Έλληνα σε αυτήν τη χώρα καθορίζονται από αυτό εδώ.
 

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2017_1.html Η Αεκάρα εικοστή στην σειρά με 291 εκατομμύρια ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο (24/11/17).

Εικόνα Marios

Καταργουν την λογικη οι πουστηδες,καλομαθημενοι κομπλεξικοι τυποι που βγαζουν το απωθημενο τους,αφου με το ποδοσφαιρο δεν εχουν καμια σχεση,κριτικη χωρις λογικη,ολα μεσα στον παραλογισμο.Και λεω για τους δικους μας,ασε τους αλλους τους έμμισθους,αυτοι το κανουν για αλλο λογο.Ελπιζω ο Μαρινακης να τρελαθηκε χθες οπως καθε λογικος ανθρωπος,γιατι τα λεφτα που μπηκαν στην ομαδα ηταν πολλα αλλα και παλι εγιναν λαθη που κοστισαν και δυσκολα φτιαχνονται.Το θεμα ειναι να τα δουμε ξεκαθαρα,γιατι ολες οι σταθερες μας πανε κατα διαολου,στην 7ετια αυτοι εχουν περασει καλοι και κακοι προπονητες,αλλα παντα τα αποδυτηρια ελεγχονταν,οταν πηγαινε να δημιουργηθει ενα προβλημα αυτο τελειωνε αμεσα,το χθεσινο με τον Σεμπα δειχνει οτι το πραγμα εχει ξεφυγει,εχουμε εμπλακει σε μια κατασταση που ο Μαρινακης φαινεται να μην μπορει να διωξει τον Λεμονη,καθως το πιθανοτερο ειναι να χασουμε αμεσα το πρωταθλημα,ενω πιστευω ακραδαντα οτι εχει πεισθει οτι δεν μπορει ποτε ο συγκεκριμενος να κανει την διαφορα.Ελπιζω να μας πεις περισσοτερα για τον Υπουργο μας,θα εχει ενδιαφερον!

Εικόνα savvas gridlock

''Ελπιζω να μας πεις περισσοτερα για τον Υπουργο μας,θα εχει ενδιαφερον!''

https://www.youtube.com/watch?v=yXteHt3sixM

Αρχίσαμε να τα θυμόμαστε αυτά...

Εικόνα Marios

Ελα ρε φιλε,σοβαρα,για αυτο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του φιλου του Τιγρη των Φρισκις εβγαλε πρωτοσελιδο,οτι θα πουληθουν βουλευτες για να πεσει η κυβερνηση και το εκανε αναδημοσιευση το sdna,ζητημα πριν απο 1 εβδομαδα!

Εικόνα REDHERAKLIO

Πολλές φορές με τις βλακείες, ειδικά των βαζελόγαυρων,μένω σύξυλος.Οσα στοιχεία-ντοκουμέντα να τους παραθέσεις,αυτοί απτόητοι, κάνουν "αντίσταση". ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΙΣΑ -ΙΣΑ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΒΑΤΑ" . Είναι αυτή η νοοτροπία που φταίει και σαν Ελληνικός λαός συνολικά είμαστε της πλάκας και της φάπας. ΣΑΒΒΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Eυχαριστώ πολύ φίλε, να'σαι καλά.

Εικόνα SpyroRev

Τι οχετοι/βοθροι ειναι αυτα τα αποβλητα του σουβλακο-σαιτ που θελουν να αποκαλουνται κ δημοσιογραφοι... Χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι κ βλεπεις τι γραφουν, απο την αλλη εννοειται καλο ειναι να μαστε ενημεροι να ξερουμε τι μας γινεται. Αλλα πραγματικα, οι αντοχες μου se "αντικειμενικους" (αυτοαποκαλουνται) ΑΡΔ φτανουν μεχρι τη Γαζελα γρ και το sportgolendri24. Aλλα απο εκει κ περα αν καποιος ειναι Ολυμπιακος , οχι οπαδος, ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ακομα , και ενημερωνεται απο ενα τοσο ξεδιαντροπα στρατευμενο πουλημενο γκεμπελιστικο και μη αντικεινικο βοθροσαιτ, και το παιρνει κ στα σοβαρα (μαζι με δικες κτλ) ειναι αξιος της μοιρας του κ καλυτερα να μην αποκαλειται Ολυμπιακος!!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι μόνο τα παίρνει στα σοβαρά, φίλε, αλλά κουνάει και το δάχτυλο σε άλλους Ολυμπιακούς με βάση όσα γράφονται στα αμπάρια του Golendri.

Εικόνα takis xwsiar

Εμεις ετσι γουστάρουμε ρε πουσταραδες!Να κονομάει ο Μαρινακης,να καθεται,να μη δουλευει και να πλουτιζει!Εσας τι σας νοιαζει? Νοιαζοσαστε για το καλο το δικο μας? Εμεις ρε πουσταραδες γουστάρουμε να κανουμε παμπλουτο έναν ανεργο!Εσας τι σας κοφτει? Προτεινω στον Μαρινακη να μας ζηταει και λεφτα,να πλερώνουμε εμεις τις μεταγραφες,και τα εσοδα να τα βαζει ΟΛΑ στην τσεπη του! Εσας ρε πουτανες τι σας νοιαζει? ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΩΘΩΝΙΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ!! ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Την ίδια ώρα που πετάνε μπηχτές για το πώς διοικεί ο Μαρινάκης, με στημένα άρθρα και σχόλια κάτω από αυτά, αποθεώνουν τον Πατέρα, τον προστατευόμενο χαφιεδο-μάρτυρα, που όποτε ζορίζεται λέει ότι έχει καρκίνο, μπας και γλιτώσει. Αμ δεν γλιτώνεις...