ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ...



Πρώτα είχαμε αυτό.
 
Διορία από την UEFA πήρε ο Παναθηναϊκός. H αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε παράταση στους πράσινους για την εξόφληση των οφειλών τους μέχρι και την 1η Μαρτίου του 2018. Μάλιστα, θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και μέσω διακανονισμών.
Η αρχική πρόταση για την πράσινη ΠΑΕ ήταν η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Ιανουρίου χωρίς διακανονισμό, διαφορετικά θα υπήρχε ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο και για διάστημα τριών ετών.
Στον Παναθηναϊκό, που εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση από τους Αγησίλαο Τουμαζάτο (Γενικός Διευθυντής) και Άλκη Παπαντωνίου (Νομικός), είδαν με θετικό μάτι την συγκεκριμένη εξέλιξη αφού πλέον μεσολαβεί ένα διάστημα όπου η ομάδα με πωλήσεις παικτών μπορεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να διευθετήσει σημαντικό μέρος των υποχρεώσεών της, ενώ παράλληλα θα έχει και το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.
 
Σήμερα μάθαμε κι αυτό.
 
Σύμμαχο στο πρόσωπο του Γιώργου Βασιλειάδη βρίσκει ο Παναθηναϊκός για να πάρει μια μεγάλη οικονομική ανάσα.
Είναι ήδη γνωστό ότι οι πράσινοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να μπορέσει η ΠΑΕ να ενταχθεί στις διατάξεις του νόμου 4469/2017 για το εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε ένα διάστημα δέκα ετών με 120 δόσεις.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σημερινό φύλλο της Livesport ο Βασίλης Βέργης ο υφυπουργός αθλητισμού έχει αναλάβει να τρέξει τα πράγματα σε μια προσπάθεια να ενταχθεί η πράσινη ΠΑΕ στο νόμο αυτό και να μπορέσει να αποφύγει τα χειρότερα.
Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργό «θα προχωρήσει σε μια σειρά κινήσεων και συνομιλιών με φορείς της αρμοδιότητας του. Δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών την ΓΓ Δημοσίων Εσόδων και βέβαια το ΙΚΑ, την εφορία αλλά και τις τράπεζες που ανήκουν στους πιστωτές του ΠΑΟ».
Η θέληση του υφυπουργού είναι το ταχύτερο δυνατό να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να πάρει μια μεγάλη ανάσα ο Παναθηναϊκός.
 
Θόδωρος Θεοδωρίδης και Τσίπρας, μαζί με Κοντονή-Βασιλειάδη-Πάνο Καμμένο. Οι 5 σωματοφύλακες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μάλιστα προσπαθούν να του βρουν και επενδυτή-χρηματοδότη, να τον σώσουν. Θα πάρουν όλοι αυτοί τις ΝΟΜΙΜΕΣ Ολυμπιακές απαντήσεις τους σε λίγο καιρό. Ας ετοιμάζονται...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Πασιφανης αποδειξη συγγαυροι πως σε αυτη την χωρα το unfair play δεν το ακουμπαει η ΟΥΕΦΑ και ο ρολος του Θοδωρου μαλλον ειναι υποπτος.
Αφησαν στο παρελθον την ΑΕΚ ου ΝΤΕΜΗ να ανταγωνιζεται τον Ολυμπιακο με 260εκ. Ευρω δανεικα και αγυριστα, περισσοτερα απο οσα ειχε μαζεψει ο Ολυμπιακος τοτε που επεσε η ΑΕΚ απο ολα τα χρονια του Τσαμπιονς Λιγκ και κατα τα αλλα τους κλεψαμε το πρωταθλημα.
Θυμαμαι τις κοντρες ρελανς που εκανε ο Ντεμης στον Σωκρατη στις υποθεσεις Μπασινα και Κυργιακου: "οτι και να σας δωσει ο Κοκκαλης εγω θα σας δωσω περισσοτερα" και ετσι η ΑΕΚαρα παρεμενε ανταγωνιστικη και μεσα στο παιγνιδι.
Τους χαριζουν λεφτα και γηπεδα, Δουρειο ο ενας, 10εκ. στην Λεωφορο ο αλλος πεταμενα λεφτα, Παλατακι στον μπασκετικο ΠΑΟΚ.
Τα ιδια και ο αιωνιος αντιπαλος Παναθηναικος. Χρωσταει ακομα και στον ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ που εχει φυγει τοσα χρονια.
Απεκλειαν ομαδες που υπερσκελιζαν τον Παναθηναικο και δεν τους έδιναν άδεια να παιξουν Ευρωπη για να παιξει στην θεση τους το αγαπημενο παιδι ο ΠΟΑ.
Χαρισμενα γηπεδα, βαθμοι και θεσεις, μποχα και δυσωδια παντου.
Εχτες εβλεπα το ματς του Πλατανια με την ΠΑΟΚΑΡΑ. Στα πρωτα λεφτα ακυρωνουν κανονικο γκολ του Πλατανια να βοηθησουν τα ανυμπορα παλληκάρια να κρατησουν επαφη με την κορυφη. Στην ΑΕΚ επετρεπαν να ριχνει ξυλικι σε αντιπαλους χωρις να τιμωρουν.
Ειναι βεβαια τοσο ΑΘΛΙΟΙ που θα χασουν απο εμας το ποιο στημενο πρωταθλημα ολων των εποχων, ανικανοι, αθλιοι και κλεφτες θα πνιγουν στα σκατα τους αν δεν πνιξουν ο ενας τον αλλο.
Ειναι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ πολεμος των ΚΑΠΟΝΕ του Βορρα και του Νοτου αλλα θα χασουν γιατι πανω απο ολα το ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥ

Εικόνα Warrior 7

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να παρατείνουν το ξεβράκωμα του πράσινου σιχάματος. Δεν υπάρχει σωτηρία για τους "μπόχα βρώμα"...Τα τοπικά είναι ζήτημα χρόνου...Το θέμα είναι οι δικοί μας να ξεχαρμανιάσουν αν προλάβουν να τους πετύχουν στο δεύτερο γύρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλείται να εφαρμόσει την πρακτική του Σωκράτη με την επιταγή πριν τον αγώνα. 100 χιλιάρικα για κάθε γκολ...

Εικόνα ThomasK

Απροκάλυπτα και ξετσίπωτα κάνουν τα πάντα για να τσακίσουν τον
Ολυμπιακό και τα πάντα για να στηρίξουν τους ανταγωνιστές του.
'Εστω αν και εδώ οι συριζανέλ παίζουν επικοινωνιακά με τους βάζελους
οπαδούς καθώς γνωρίζουν πως και η ρύθμιση αυτή, που δεν είναι
τόσο απλή και σίγουρη, δεν αποτελεί οριστική σωτηρία. Το αν θα
καρπωθούν οφέλη, εκθέτοντας πιο πολύ τον Αλαφούζο ή κάνοντάς τον
και δικό τους με τα ΜΜΕ του, θα δείξει. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, κορόιδο
δηλ., ν' ακουμπήσει 80-100 εκατ. € μάλλον θα την πατήσουν και μ' αυτά
τα μασκαριλίκια.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι έτεροι ευνοούμενοι και προστατευόμενοι, στηρίζουν
επίσης τη σωτηρία του. Ο Ολυμπιακός με το 8ο σερί θα στραπατσάρει
όλη αυτή την κυβερνητική και παρακρατική μαφία.

Εικόνα dimitrov7

Μάγκες καλά με τα νούμερα αλλά αύριο έχουμε τον υπερ πάντων αγώνα σε ντέρμπυ κορυφής. Με συνδρομή εξυγίανσης τεράστια αύριο. Ντου από παντού. Νίκη οπωσδήποτε. Μαμήστε τον πας. Αέρααααααααααααααααααααααα

Εικόνα savvas gridlock

Αυριο παταμε κορυφη και δεν ξαναπεφτουμε μεχρι το Μαιο.

Εικόνα dimitrov7

Αμήν!!!!!!

Εικόνα CEN-TAURUS

Ας το κάνει η ΠΑΕ το ίδιο. Δεν πληρώνουμε ΦΠΑ και ασφάλειες. Πάμε τα υπουργεία και ζητάμε ρύθμιση σε 120 δόσεις με φωτοτυπία της ρύθμισης του ποα. Ή καταθέτουμε μήνυση για νόθευση ανταγωνισμού για την κατάφωρη διακριτική μεταχείριση. Άλλος εκταμιεύει μετρητοίς κι άλλος τα γράφει στο χιόνι. Καλά, τέτοιο διεθνές νομικό επιτελείο, δεν μπορεί να βρει μια φόρμουλα ώστε οι μεταγραφές του θρύλου να γίνονται από καμια οφ σορ με έδρα τις νήσους του καρχαρία και στη συνέχεια να δανείζονται στο θρύλο σε εξευτελιστικά ποσά; Δεν ξέρω. Αναρωτιέμαι.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορεί ή δεν θέλει; Εδώ δεν το κάνει και ελεγχόμαστε για ξέπλυμα, εμείς, οι απόλυτα νόμιμοι, πού να το καναμε κιολας.

Εικόνα CEN-TAURUS

Σάββα, αν ψαχτεί, πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος με δανεισμούς και οι εδώ καταχτητές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αφενός σε μια αφρικανική χώρα η δικαστική συνδρομή θα είναι αδύνατη και αφετέρου βάζεις διαχειριστή έναν μαορί και τρέχα γύρευε. Μιλάμε για δανεισμούς των 50.000 ευρώ ανά παίχτη και μιλάμε για τζίρο περί τα 30 εκατομμύρια ετησίως αγορές και πωλήσεις. Με την ευκαιρία, διαβάζω στη λίστα των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου. ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει 294.000.000 συνολικά euro στο δημόσιο. Ποια εταιρεία είναι αυτή; Την ξέρει κανείς; Ή είναι πεθαμένη σαν τον ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ και το ΜΙΝΙΟΝ; Αν είναι υπαρκτή εταιρεία, κακώς ο ΘΡΥΛΟΣ δεν κάνει προσφυγές και καταγγελίες σε όποιον αρμόδιο εντός και εκτός ελλάδας. Ευρωπαίο επίτροπο διαφθοράς και εμπορίου, πρόεδρο ευρωπαϊκής επιτροπής, Άρειο Πάγο, Ελεγκτικό Συνέδριο, Συμβούλιο Επικρατείας, ερώτηση μέσω βουλευτή στη βουλή (και να δούμε ποιοι ολυμπιακάρες θα την υπογράψουν), επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, επιτροπή ανταγωνισμού, σύλλογο τραβεστί αμφιλοχίας, ένωση ζητιάνων ποδονίφτη, σωματείο παλαιμάχων ζιγκολό... παντού. Δεν είναι δυνατόν να αγωνίζεται στην ίδια λίγκα με σωματείο που χρησιμοποιεί κακώς τα εμπορικά του σήματα κι αν υπάρχει αντίθετη ρύθμιση (να τα διατηρεί δηλαδή), θα κηρυχθεί παράνομη και αντισυνταγματική. Πού ξανακούστηκε βιομηχανία ας πούμε να χρωστάει 300.000.000, να κλείνει δυο χρόνια και να ξαναγυρίζει στην παραγωγή άσπιλη, καθαρή κι αμόλυντη από χρέη.
Ταυτόχρονα, ο ΘΡΥΛΟΣ να ανακοινώσει ότι ιδρύει ομάδα δικαστικής συνδρομής για να βοηθησει στη διεκδίκηση των χρημάτων όσους τα έχασαν από το αεκ. Τέτοιες ενέργειες θέλει ο ασύμμετρος πόλεμος που μας έχουν κηρύξει τα λαμόγια. Να τρέχουν και να μη φτάνουν σε δικαστήρια και επιτροπές, να ετοιμάζουν φακέλλους, να ιδρωκοπούν για να αποκρούσουν κατηγορίες. Να μην έχουν καιρό ούτε για κατούρημα.

Εικόνα ThomasK

Ναι, να τους ταράξουν στη νομιμότητα :)