ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ



Απόσπασμα από το χθεσινό ''Εκρηκτικό Δελτίο'' στο ΑΡΤ, από το 34:20 και μετά στο βίντεο, μέχρι το 43:21.
 
 
Ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών καταγγέλει επισήμως από το Μάρτιο του 2017 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων του κυρίου Πιτσιλή, ότι ο κύριος Λουτσέσκου, προπονητής του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις, ούτε τώρα που είναι στον ΠΑΟΚ, ούτε όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη. Υπάρχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης από την πρώτη μέρα εργασίας στην Ελλάδα για κάθε αλλοδαπό εργαζόμενο, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, αλλιώς διαπράττεται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ φοροδιαφυγής. Επίσης, ο υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών καταγγέλει ότι μέσα στο Τελωνείο του Αερολιμένα Θεσσαλονίκης υπάρχουν επίορκοι υπάλληλοι, οι οποίοι συγκαλύπτουν περιπτώσεις λαθρεμπορίας, όπως του κυρίου Λουτσέσκου, ο οποίος Λουτσέσκου, μαζί με τη γυναίκα του κι έναν ακόμη τρίτο άνθρωπο, κυκλοφορούσαν με αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, τους έβλεπαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου και τους επέβαλαν απλώς πρόστιμο 700 ευρώ, αντί για πρόστιμο 10.000 ευρώ, όπως ορίζει ο Τελωνειακός Κώδικας, δίχως να κάνουν κάτι άλλο. Ουσιαστικά ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ. Αυτό συνιστά ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ. Το καλύτερο όμως είναι άλλο.
 
Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΒΒΙΔΗΣ'', ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ.
 
 
Το Μάρτιο του 2017 ξαναλέμε έγινε η καταγγελία του ανωτέρου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών. Πού βρίσκεται η καταγγελία; Σχηματίστηκε δικογραφία; Γιατί την κουκούλωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Θα τα πούμε στην πορεία, αναλυτικότατα, με τους ''αριστερούς πολέμιους της διαπλοκής'', που προστατεύουν λαθρέμπορες, μόνο και μόνο επειδή είναι...φίλοι τους...
 
 

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Εχω μια απορια.Γιατι λενε ότι το προστιμο είναι για λαθρεμποριο από το 2008-9 ? Στο καραβι στα Χανια,οι κουτες της ΣΕΚΑΠ δεν ηταν?Γιατι εάν ηταν,τι προστιμο πρεπει να πληρωσει η ΣΕΚΑΠ? Εννοω ότι μην μας το παιζει και ριγμένος ο Ρωσσος,αν τη γλιτωσει με τα 38,και παλι σκανδαλο των Συρισανελ θα είναι!Γιατι το ένα το ηξερε,και γι'αυτο πηρε σε εξευτελιστικη τιμη την ΣΕΚΑΠ,και το άλλο καραβι με τα λαθραια,εγινε με αυτόν ιδιοκτητη της ΣΕΚΑΠ.Δηλαδη,αν βαλουμε και τις προσαυξήσεις,λογικα ξεπερνουν τα 100 μυρια.Μη μας το παιζει και ρηγμενος ο ιβαν,το σαμπιντι.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Πριν έρθει Ελλάδα συμβουλεύτηκε, φαίνεται, τον Λούπου...