''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ'' ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ (VIDEO)



Με το καινούριο έτος, έτσι για τα ''χρόνια πολλά'', παρακολουθήσαμε πολύ ''ωραίες'' κι άκρως ''εξυγιαντικές'' διαιτησίες στη Superleague. Η αρχή έγινε το Σάββατο στην Τούμπα, σε ένα ματς για το οποίο δεν κουνήθηκε φύλλο.
 
 
Στο 8' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λημνιός του ΠΑΟΚ βρίσκει με τις τάπες το Ζαραδούκα του Λεβαδειακού. Ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής δεν έδειξε ούτε κίτρινη στον παίκτη της αγαπημένης ομάδας της ΕΠΟ και της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
 
Στο 43' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μαρκόφσκι του Λεβαδειακού προσπαθεί να σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα κοντράρει στο Βαρέλα του ΠΑΟΚ και βρίσκει στο στήθος και στο απλωμένο χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ Κρέσπο, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Φυσικά ο διαιτητής Βάτσιος από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Δυτικής Ατικής δεν δίνει το πέναλτι, για να μην ισοφαρίσει ο Λεβαδειακός.
Μία κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ κι ένα πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού έγιναν ''αβαβά'' από το διαιτητή Βάτσιο, αλλά γι'αυτά δεν μιλάει κανείς. Ούτε μία αναφορα σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Μιλάμε για το Βάτσιο, ο οποίος φέτος έχει καταλογίσει αυτό το ''θρυλικό'' πέναλτι, για να κερδίσει η ΑΕΚ τη Λαμία στο Περιστέρι. ''Εργολαβία'' έχει πάρει ο συγκεκριμένος διαιτητής και τις 2 αγαπημένες ομάδες της ''εξυγίανσης'' των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Συνεχίζουμε με τα όργια που έγιναν στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή το μεσημέρι, στο παιχνίδι ΠΑΟ-Πλατανιάς.
Στο 72' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Άλτμαν του ΠΑΟ στρώνει την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, για να σουτάρει ο συμπαίκτης του Βιγιαφάνιες, να βρει η μπάλα στο απλωμένο χέρι του Ντικαμονά του Πλατανιά, να δοθεί πέναλτι και να ανοίξει το σκορ ο ΠΑΟ. Όπως εξηγούν 2 καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM, ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, προηγείται το επιθετικό φάουλ του μέσου του ΠΑΟ. Έπρεπε να σφυριχθεί και να σταματήσει η φάση εκεί. Ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, την Ένωση στην οποία πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της τωρινής, ''εξυγιαντικής'' ΕΠΟ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''δεν είδε'' την παράβαση του Άλτμαν, αλλά είδε μια χαρά μετά την παράβαση του Ντικαμονά. Διότι για την ''εξυγίανση'' τα χέρια των παικτών του ΠΑΟ ''δεν μετράνε'', αντίθετα ''μετράνε'' και καταλογίζονται ως παραβάσεις μόνο τα χέρια των αντιπάλων του ΠΑΟ...
Στο 91' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Βιγιαφάνιες του ΠΑΟ σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα βρίσκει στα πόδια και στην πλάτη του αμυντικού του Πλατανιά Καρυπίδη μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης δίνει ένα ΓΕΛΟΙΟ πέναλτι, ένα ακόμη φέτος και γενικά τα τελευταία χρόνια υπέρ της αγαπημένης ομάδας της ''εξυγίανσης'', τον Παναθηναϊκό. 2 καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM, ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, απορούν με το τι ακριβώς είδε ο Ζαχαριάδης...
 
2-0 κέρδισε ο ΠΑΟ με 2 ανύπαρκτα πέναλτι, αλλά ''όλα καλά'' τώρα. Έτσι είναι. Δεν κέρδισε ο γαύρος με 2 ανύπαρκτα πέναλτι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχαμε επερωτήσεις στη Βουλή από αγανακτισμένους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτούς τους τίμιους, απροσκύνητους πολιτικούς, οι οποίοι τηρούν το λόγο τους και μάχονται για την επικράτηση του δικαίου. Δεν έχουν σχέση αυτοί με τους προηγούμενους, τους πουλημένους και προσκυνημένους Σαμαροβενιζέλους. Αυτοί είναι με τον αδύναμο, τον κατατρεγμένο. Γι'αυτό και θα υπερασπιστούν τον ''αδικημένο'' ΠΑΟ, κόντρα στον ''πανίσχυρο''...Πλατανιά, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε και ανακοίνωση, ονοματίζοντας 5 συγκεκριμένους διαιτητές ως εργολάβους της ''εξυγίανσης''. Πέρα βρέχει φυσικά για τη συγκυβέρνηση των ψεκασμένων απατεώνων που εξελεξε ο πάνσοφος ελληνικός λαός, ο αδούλωτος, ο κατατρεγμένος. Το έργο της συγκυβέρνησης στον ελληνικό αθλητισμό είναι η ''εξυγιαντική'' ΕΠΟ και κατ'επέκταση οι ''εξυγιαντικές'' διαιτησίες σαν κι αυτές που είδαμε το Σαββατοκύριακο, οι οποίες είναι ο κανόνας στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Ποιος κανόνας; Αυτός που λέει ''κυνηγήστε τον Ολυμπιακό, δώστε αβάντες σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι ό,τι περισσέψει στον ΠΑΟ, για να μην σκούζει με τα ΜΜΕ του ο Αλαφούζος''. Άντε να δούμε λοιπόν, έστω κι έτσι, ποιος θα γελάσει καλύτερα τελευταίος και ποιος θα πανηγυρίζει στο τέλος του πρωταθλήματος. Να δούμε ποιος είναι πιο ισχυρός, όλοι οι αντιολυμπιακοί με την κυβέρνηση μαζί ή ο Θρύλος με το λαό του.

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Η πλεκτάνη της κυβέρνησης βγάζει μάτι:
http://www.eksegersi.gr/issue/944/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%C...

Εικόνα matrasimca

Παρατηρω οτι απο την αρχη της Χρονιας βγαινει ο κ. Αντιπροεδρος και επαναλαμβανει πως ο Ολυμπιακος δεν θα ανεχτει αυτα που γινονται και κατοπιν τα ξανα-επαλαμβανει αφου εξακολουθουν να γινονται.
Αυτο που τους προτεινω εγω ειναι να πιεσουν την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ να φερνει ξενους διαιτητες στα παιγνιδια του Ολυμπιακου και ειδικα στα ντερμπυ.
Αυτο που γινεται φετος απο την Ρωσσικη μαφια δεν εχει ξαναγινει.
Οσο για τους Συριζανελ ας τους πουμε οτι θα μετρηθουμε και θα δουμε ποιος την εχει ποιο μεγαλη, ο καιρος γαρ εγγυς.

Εικόνα takis xwsiar

Βρηκε ο γυφτος την γενια του.Με τον τροπο που κερδισε τις εκλογες ο Τσιπρας,προσπαθουν αυτοι να παρουν το πρωταθλημα.Με τα ψεματα!

Εικόνα Pavlos

Αυτό με τον πλατανιά πολύ το ευχαριστιέμαι. Η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη, και ήταν έτσι από τη στιγμή που δέχτηκε να παίξει τα παιχνίδια των εξυγιαντών. Δεν είναι μόνο ότι ο βάζελος μεσομακροπρόθεσμα είναι πιο χρήσιμος στα σχέδια της εξυγίανσης από τον πλατανιά, είναι και το ότι η παρουσία του πλατανιά συνιστά διαρκή υπενθύμιση της ατιμίας που επιχειρήθηκε πέρυσι, οπότε η εξαφάνισή του στα υπόγεια της β´ εθνικής κι ακόμα παρακάτω είναι επιβεβλημένη.

Σαν να τη βλέπω μπροστά μου την κινηματογραφική σκηνή: ο πρώην συνεργάτης στα γόνατα, να πλαντάζει στο κλάμα, τα δάκρυα να μουσκεύουν τ´ αραιά του γένια, και να εκλιπαρεί με λυγμούς: λυπήσου με, εγώ που απαρνήθηκα τους δικούς μας και την πατρίδα μου για να σε βοηθήσω και να σου κάνω όλα τα χατίρια… Κι ο μαφιόζος να στέκεται από πάνω, άκαμπτος με το ατσαλένιο του βλέμμα, να τραβάει αμίλητος το πιστόλι απ´τη θήκη… για μια στιγμή μόνο μια φευγαλέα σκιά σάν να περνά απ᾽ τα μάτια του, ένα απροσδιόριστο μείγμα οίκτου και περιφρόνησης, που όμως σβήνεται αμέσως, καθως υψώνει το περίστροφο και πυροβολεί στο δόξαπατρί… ακούγεται ο ξερός ήχος του όπλου, κι ο μαφιόζος γυρνά αηδιασμένος και ζητά μια πετσέτα να σκουπίσει το πρόσωπό απ᾽ το αίμα που τον πιτσίλισε.

Όλα αυτά βέβαια που περιγράφουμε είναι μεταφορικά… μη φανταστεί κανένας ότι κατηγορούμε και θίγουμε υπολήψεις. Θεός φυλάξοι!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ή αλλιώς σύγγαυρε Παύλε να μαλώνει η παλιά πουτάνα με την καινούρια για το νταβατζή.Κάτι σε Κόκκινα Φανάρια με την Αννουσάκη ,την τσατσά και τον Φούντα.