''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''



Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προχθές Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, για τα πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας που σηκώθηκαν σην Τούμπα, στο ματς ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός και στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ματς ΠΑΟ-Πλατανιάς.
 
 
Κάποτε, το 2011 συγκεκριμένα, στο ματς του Champions League Ολυμπιακός-Άρσεναλ 3-1, υπήρχαν μύδροι στο Internet για τη ''φασιστική, χρυσαυγίτικη Θύρα 7'', επειδή σηκώθηκε για ελάχιστα λεπτά (και κατέβηκε με ένα νεύμα κάποιου) αυτό εδώ το πανό.
 
 
Φυσικά αυτή η προπαγάνδα γινόταν και τότε από έμμισθα τσατσόνια του ΣΥΡΙΖΑ, που ελέγχουν πλήρως τα διάφορα social media, παίρνοντας χρήματα για κάθε ανάρτησή τους. Αυτά τα γλοιώδη σκουπίδια τώρα έχουν λουφάξει, αφού δεν υπάρχει στη μέση ο ''κακός Ολυμπιακός'' για να τον κατηγορήσουν. Τώρα τα πανό των βάζελων και των ΠΑΟΚτζήδων περνάνε στο ντούκου. Αν ανέβαινε όμως αντίστοιχο πανό στη Θύρα 7, θα άρχιζε πάλι το παραμύθι για ''σχέσεις Θύρας 7-Χρυσής Αυγής'' και ''το Μαρινάκη που χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή'', από τις ανώμαλες Συριζοπούλες, τις ''αριστερές'', τις έμμισθες. Ραντεβού στην κάλπη, σκουπίδια...
 
Υ.Γ. Καμία θέση δεν παίρνω και δεν παίρνουμε γενικά ως site για τη Μακεδονία, το Σκοπιανό και το αν έκαναν καλά ή άσχημα που σήκωσαν αυτά τα πανό οι βάζελοι και οι ΠΑΟΚτζήδες. Άλλο πράγμα αφορά αυτό το άρθρο, την επιλεκτική αντιμετώπιση όμοιων περιστατικών εκ μερους των κατ'επάγγελμα ''αριστερών'' και ''αντιφασιστών'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και το πώς το μόνο τους μέλημα είναι το να χρεωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού εκεί όπου ελάχιστοι οπαδοί του ανήκουν πολιτικά. 

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σε άλλα νέα της ημέρας.Εντονες προσπάθειες να πουληθεί-ενοικιασθεί ο Μολέντο στον Σμπαουγκ μπας και βρεθούν ΦΑΝΕΡΑ κάποια χρήματα.Γιατί κρυφά, όλο και και κάποιο μάτι θα μας πάρει πρέφα.Ο Καράπαππας είπε μετεγγραφές τέλος.Τουτέστιν να περιμένουμε κανά δυο ακόμη.Τέλος , ο Βαγγέλας και οι Βαρδινογιάννηδες δεν καταθέτουν αίτηση για άδεια λόγω υψηλού κόστους.Παρεπιμπτόντως, οι πιστώτριες τράπεζες ενώ έχουν δώσει το ΟΚ για το σχέδιο εξυγίανσης, προκειμένου να αποφύγουν τις πιέσεις από το χοντροκώλη που κάνει τον πορδηπουργό, έχουν πετάξει το μπαλάκι και ζητούν με τη σειρά τους το οκ απο την ευρωπαική επιτροπή ανταγωνισμού!!!!!Από ότι φαίνεται μάλλον ο Βαγγέλας υποχωρεί....

Εικόνα LaM

Κατσε και θα δεις μεγαλο ξεφτυλίκι που θα τους κανουν εκει κ ο βαγγελας και ο βαρδινογιαννης.
Νομιζε ο υπαρχηγος των ανωμαλων Συριζανελ ο Νικολας ο Παππακος πως θα φαει 35+εκ του Βαγγελα… Τους αφηνουν μονους τους στον «διαγωνισμο» και θα κληθει να βαλει λεφτα ο Σαμπιντι και ο καλογριτσας… καλη τυχη! Τελος οι λαγοι και τα κορόιδα.

Εικόνα LaM

μην τους παρεξηγείτε. Ειλικρινα το λέω.
Σκεφτείτε λιγο και μπειτε στην θεση τους: ξερουν ότι κατι τυποι βαθια κομπλεξικοι, που δεν εκαναν τιποτε στην ζωη τους, θα αναγκαστουν την επομενη των εκλογων να ξαναγυρισουν στην μιζερη ζωή τους πχ:
1) ο Κοντονής στην Ζακυνθο (μια σταλιά τοπος) και σε κάθε γωνια θα τους ξερουν ΟΛΟΙ οι γαυροι.
2) Ο Τζουλης θα αναγκαστεί να αντιμετωπισει την δικαιοσυνη που ΒΡΙΖΕΙ αυτός και το συνάφι του (εισαι και κουτος ρε μπαγασα όμως...) και αν γλυτωσει την φυλακή θα τρεχει με τα βρακια κατεβασμένα μολις δει σε μια γωνια γαυρους. (τωρα που το σκέφτομαι ισως η φυλακή είναι το καλό σενάριο για τον Πανάρα...)
3) Ο Τζανακοπουλος θα πρέπει να απαντήσει για τις συκοφαντίες απέναντι σε έναν πολίτη προδικάζοντας αποφάσεις δικαστήριου. Επισης θα πρέπει να κοιτάει μην πετυχει γαυρους πουθενα.

Γενικα: Ανωμαλοι συριζανελ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. Κρατήστε με ΠΑΘΟΣ την καρεκλα. Είναι το ΜΟΝΟ που σας προστατευει. Την κυριακή των εκλογων (ή το Σαββατο για σιγουρια) κλειστε θέση ολοι στο αμπαρι του Golendri και πηγαίνετε καπου μακριά! Πολύ μακριά!

Εικόνα giorg7

Έχεις απόλυτο δίκιο στην επιλεκτική αντιμετώπιση από τα μισθαρνά προπαγανδιστικά σκουπίδια.
Επί της ουσίας είναι αστείο και να συζητάμε για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Είναι σα να ρωτάς ποια είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.
Ή για το αν θα έπρεπε να μπαίνουμε καν σε διαπραγματεύσεις.
Διαπραγματεύσεις κάνεις όταν έχεις κάτι να πάρεις και κάτι να δώσεις.
Στη προκείμενη περίπτωση όλοι οι πολιτικοί απατεώνες εδώ και δεκαετίες πουλάνε και τη μάνα που τους γέννησε δε θα πουλήσουν τη Μακεδονία;