ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΙΜΠΑΝΤΣΗΣ ΚΑΙ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ



Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο διαβάσαμε προχθές στο site του ''Αποδυτηριάκια''. 
 
Όπως αποδεικνύεται ο Ιβάν Σαββίδης στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπλέξει και με μπίζνες, ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική του δραστηριότητα. Στη Ρωσία ασχολούνταν με το εμπόριο καπνού, καμία έκπληξη που εξαγόρασε την πρώην κρατική ΣΕΚΑΠ. Σε κάποια φάση ήταν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Ροστώφ, ήθελε να αγοράσει και το πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το 2006, αλλά το παζάρι με τον ερασιτέχνη δεν προχώρησε.
Σήμερα, μετά τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έγινε μεγαλομέτοχος το 2012 ο πόντιος ομογενής επιχειρηματίας ανοίχτηκε και σ’ άλλα αντικείμενα, ξενοδοχεία, ΜΜΕ κ.α.. Και είναι ανοικτός σε κάθε προτάσεις που τον κατακλύζουν από Έλληνες επιχειρηματίες, σε κάθε τομέα. Μια από αυτές είναι η εισαγωγή γεώμηλων, με συνέταιρο τον Γιώργο Λιπάντση. Να φέρνουν πατάτες από το εξωτερικό, αφού με δύο-τρία εκατομμύρια ευρώ συνέστησε εταιρεία με τον πρώην μεγαλομέτοχο της Κέρκυρας.
Πριν ακόμα γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρα ο Λιπάντσης ασχολούνταν με το χοντρεμπόριο οπωροκηπευτικών. Το όνομά του «έπαιξε» και στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς, ενώ έχουν «μείνει» οι υποκλαπείσες από την ΕΥΠ τηλεφωνικές συνομιλίες του το 2011 με τον μακαρίτη Μάκη Ψωμιάδη. Σήμερα, κανένας δεν είναι σε θέση να ισχυριστεί με… σιγουριά ότι παραμένει «κρυφός» ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κασσιόπη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα σούπερ ληγκ.
 
Θυμίζουμε αυτά που έλεγε και λέει συνέχεια ο Αλέκος Κούγιας της ΠΑΕ ΑΕΛ για την Κέρκυρα και το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της σήμερα.
 
 
Θυμίζουμε και το ότι το apodytiriakias.gr είναι το site του πρώην διευθυντή της αθλητικής εφημερίδας ''ΦΙΛΑΘΛΟΣ'' και κουμπάρου του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, του Νίκου Καραγιαννίδη. Εξάλλου με μία περιήγηση στο apodytiriakias.gr μπορεί ο καθένας να δει αρκετές διαφημίσεις του ΟΠΑΠ. Το ''χτύπημα'' αυτό στις σχέσεις Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' δεν είναι τυχαίο. Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ήδη όπως μαθαίνουμε επέλεξε 5 βασικοί της να απουσιάζουν από αυτό το ματς. Επίσης, το δημοσίευμα του apodytiriakias.gr έρχεται λίγες μέρες μετά από αυτήν εδώ την είδηση για τη χειροβομβίδα στο ξενοδοχείο που ανήκει σε ποδοσφαιρικό παράγοντα της πόλης, μία είδηση πολύ μεγάλης σημασίας, που έχει εκτιμηθεί αναλόγως από ποδοσφαιρανθρώπους της Θεσσαλονίκης.
 
Τα συγχαρητήριά μας στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ήρθε η ώρα να διαλέξει το ποια από τις 2 αγαπημένες της ομάδες, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, θα προχωρήσει από εδώ και πέρα υπό τις ευλογίες της. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν οι κυβερνητικοί. Όποιος τακιμιάζει με τη μαφία της Κοκκινιάς και του Ροστόφ, αργά ή γρήγορα θα βρει μπροστά του τις βρομιές που έστηνε για άλλους...

Σχόλια

Εικόνα Pavlos

Λίγο καθυστερημένο σχόλιο και μάλιστα εκτός θέματος, αλλά μου ἐκανε εντύπωση: τώρα εισάγουμε και πατάτες; Αν χρειαζεται να πληρώνουμε και γι´ αυτά που φυτρώνουν ακόμα και στις γλάστρες, είμαστε εντελώς χαμένοι.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Μια παράκληση μόνο, μάγκες: μην τον λέμε Πόντιο.
Το καλησπέρα που είχε πει ο Γκαρθία ο Καταλανός στην παρουσίασή του, πιο καλά το είχε προφέρει από τον "ομογενοποιημένο" Ρώσσο.

Άξιοι συνεχιστές του βαρδινογιαννισμού και της μπόχας του βάζελου οι διπρόσωποι του βορρά...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όταν θα αρχίσει να ασκεί αντιπολίτευση το Έθνος, τότε θα καταλάβουμε...

Εικόνα Count Cagliostro

Πολύ ενδιαφέροντες συνδέσεις! Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο στην υπόθεση του Ωραιόκαστρου?