ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Το γνωστό τσοντο-site sdna.gr που συντηρείται από τα αμπάρια του Golendri σήκωσε θόρυβο για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός χθες βράδυ, ώστε να ανοίξει το σκορ με την Ξάνθη.
 
 
4 άρθρα πρόλαβαν κι ανέβασαν οι υπάλληλοι του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' από χθες για το ''μαϊμού πέναλτι που πήρε ο γαύρος'', όπως οι ίδιοι το έχουν βαφτίσει. Οι δύο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Κόλκας και Τζαντζαράς, γράφουν για ''βουτιές'' και ''καταδύσεις'' του Φορτούνη. Ο σκιτσογράφος (του Photoshop) Ζωίδης πρόλαβε να σχεδιάσει μία παπαριά για το πέναλτι, ενώ ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού εκεί μέσα ξεκαθάρισε πως γι'αυτόν δεν υπάρχει πέναλτι (πάλι καλά που δεν έγραψε αυτό που ποθούσε, ''ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός'').
 
Εμείς αρχικά θα δούμε το τι είπαν οι ειδικοί, οι καθηγητές διαιτησίας. Ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ είπε ότι υπάρχει πέναλτι, στο 01:36:31 του βίντεο. O Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή ''Πνίξτε το Φουνταριστό'' στο ραδιόφωνο του Sport24 Radio 103,3 FM σήμερα το πρωί επίσης είπε ότι υπάρχει πέναλτι, στο 24:32 και μετά του ηχητικού. Ο Βαρούχας όμως λέει και κάτι άλλο. Λέει ότι στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4, 2 εβδομάδες πριν, ο ίδιος διαιτητής έδωσε ίδιο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού. Η φάση είναι μετά το 05:01 του βίντεο. Τι έγραφε τότε το τσοντο-site από τα αμπάρια του Golendri;
 
Ο Μάζουρεκ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κονέ, ο Μοράρ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-4...Ο Δημήτρης Καραντώνης πέρασε απαρατήρητος, κάνοντας μια... διαδικαστική διαιτησία. Ήταν κοντά στις φάσεις προσπαθώντας να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
 
Aπό ποια ΕΠΣ είναι ο διαιτητής Καραντώνης; Μα από την ΕΠΣ Ημαθίας, για την οποία ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς πανηγύριζε όταν αυτή πέρασε στην πλευρά της παράταξης Γραμμένου. Το βλέπουμε εδώ κι εδώ.
 

 
Μία από τις τελευταίες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Βορείου Ελλάδας, που είχαν απομείνει να στηρίζουν το «σύστημα ΕΠΟ» και την δυσώδη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρασε πλέον στην αντιπολίτευση και στο στρατόπεδο της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου!
 
Μιλάμε για τον Γραμμένο, για τον οποίο ανοιχτά ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' δήλωνε στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ ότι ''είναι δικός μου''.
 
 
Παρόμοια φάση με το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός χθες, δόθηκε πέναλτι στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ από τον ίδιο διαιτητή και το τσοντο-site από τα αμπάρια του Golendri έγραφε τότε πως ''είχε καλή διαιτησία ο Καραντώνης''. Η Ένωση στην οποία ανήκει ο Καραντώνης είναι η ΕΠΣ Ημαθίας, που όταν έγινε ''εξυγιαντική'' και πέρασε στην πλευρά Γραμμένου πανηγύριζε ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς στο sdna.gr, για τον οποίο Γραμμένο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' δήλωνε δημοσίως ''είναι δικός μου''. Η προπαγάνδα στο site του Λαλάκη Παπαθεοδώρου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον κονταροχτυπιούνται στα ψέματα και μεταξύ τους οι αρθρογράφοι του συγκεκριμένου τσοντο-site. Δίνουν μεγάλο αγώνα για το ποιος θα προλάβει να πει το πρώτο ψέμα, κοντράροντας ακόμη και κείμενα που έχουν γραφτεί εκεί μέσα...

Σχόλια

Εικόνα Kratistos_

Συγχαρητηρια στο Θρύλο, στην ομάδα και στον πρόεδρο για την μέχρι τώρα πορεία. ΑΕΚακια ταβανιάσατε, η ομάδα σας δεν πάει παραπάνω, ό,τι κάνατε κανατε για φέτος. ΠΑΟΚακια, επειδή δεν εχετε παρει κατι δεκαετίες πρωτάθλημα σας δινω τσάμπα μασημένη τροφή: ομάδα που κάθε κυριακή παίζει φιλικά, πρωτάθλημα δεν παίρνει, γιατί όταν τα γάλατα σφίξουν, θα πανικοβληθείτε, θα πάθετε, ποδοφαιρικά μιλώντας, πλημμύρα!
Για το παιχνίδι κυπέλλου, μία μικρή περιήγηση στα αεκτσίδικα στέκια μιλάνε για αποκλεισμό τους χωρίς νίκη τους.. Δεν φαντάζεστε τί έχει να γίνει.. Μόνο να μην παρασυρθεί η ομάδα μας.. Νίκη και με 1-0 είναι αρκετή, γιατί στο ΟΑΚΑ, όταν η ΑΕΚ θα ανοιχτεί θα φάει περισσότερα!

Εικόνα matrasimca

Η βρωμια τους δεν ξεπερνιεται με τιποτα.
Για αυτο ρε Σαββα δεν βαζεις τις γεωγραφικες συντεταγμενες (GPS) της πισινης τρυπας του site provocateur να τους στειλουμε ενα ΣΤΕΑΤΟΠΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΝΤ στα καπουλια τους?
Θα χαρουνε πολυ νομιζω.
ΜΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΖΕΑ στις ΨΩΛΟΓΛΥΦΙΔΕΣ του SDNA

Εικόνα savvas gridlock

Είσαι σίγουρος πως αυτό που είπες δεν θα το γουστάρουν; Όχι να τους κάνουμε να χαρούν κιόλας...

Εικόνα takis xwsiar

Σιγα σιγα το πρωταθλημα θα αρχιζει να "βρομιζει".Σε κανα τριαρι εβδομάδες,θα "βρομοκοπάει".Κι'οταν κανουμε το διπλο στην Τουμπα,θα ξαναγινει "κρατος" η Αθηνα και ο Πειραιας.Εν'τω μεταξυ απο αυριο,μεθαυριο οι μπουλντόζες στο οικοπεδο του Μελ,θα δουλευουν στο κοκκινο και θα εχουν "παρουσια" στο εξωφυλλο της ψωρας.Και παμε τωρα στα ποδοσφαιρικα,η εικονα της ομαδας μας είναι αυτή που θα θελαμε,10-15 μολις μερες,μετα.Τα κρυα στον καιρο,ερχονται μαζι με το κρυο που θα εχει η βαθμολογια εκει ψηλα,μετα από κανα μηνα.Δηλαδη όλα φυσιολογικα.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι ναι, κάτσε να δεις τι έρχεται κι εκεί, θα δεις πού θα πάνε και οι μπουλντόζες και ο τίγρης μαζί.

Εικόνα SpyroRev

Καλησπέρα μετα πο καιρο! Αστο Σαββα μη το ψαχνεις (η μαλλον καλα κανεις κ το ψαχνεις...). Προπαγανδιστες ψευτες και γελοιοι ΑΡΔ. Θα εχεις παρει ειδηση -και ολοι φανταζομαι- την νεα γραμμη που θελουν να περασουν μεχρι στιγμης: "φετος η διαιτησια ειναι 50-50 και γινονται λαθη προς ολες τις πλευρες". Πρινα λιγο, ακομα κ στο πιο light Sport24Golendri, ο φιλτατος Γουλης που τρεχει για ... τις προσφυγες των αμπαλων παικτων στην "ομαδαρα" του, τον ενοιαζε οτι δεν ειναι πεναλτι λεει του Φορτουνη. Καλη β εθνικη... Κ να προσθεσω οτι αν τελικα ,οπως περιμενουμε κ θελουμε ολοι, αποσπαστει ο ΟΣΦΠ 5-6 βαθμους ολα βρωμικα θα ναι παλι. Σιχαμενοι ΑΡΔ

Εικόνα savvas gridlock

Ο Γουλής μας έχει σπάσει τα νεύρα με τις μαλακίες του. Ας ασχοληθεί με το Βιγιαφάνιες που φεύγει και δεν θα έχουν κανένα παίκτη του χρόνου στη Football League 2 και ας αφήσει τον Ολυμπιακό, γιατί μπορεί να κάνουμε υπομονή λόγω του Γιάνναρου του λεβέντη, αλλά κάποια στιγμή θα απασφαλίσουμε και θα τους πάρει όλους η μπάλα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα Σάββα.Θα γράψω κάτι κάπως άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τα αμπάρια του Golendri.Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε συνάντησα και τα είπαμε με φίλο τελωνειακό και τον ρώτησα για το πλοίο.Ο άνθρωπος πολύ απλά είπε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για λαθρεμπόριο της ΣΕΚΑΠ.Αυτά που λέει η εταιρία ότι και καλά τα πούλησε στο Μαυροβούνιο είναι πίπες καθώς ακόμη και έτσι, μεταπουλώντας τα στην Ελλάδα γλιτώνει μεγάλα ποσά από το φόρο κατανάλωσης καπνού ο οποίος ΔΕΝ αφορά τρίτες χώρες.Το δεύτερο που μου είπε είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις στα media του Μάρη και του ρώσσου είναι στην ουσία προκάλυψη για τον εθνικό εργολάβο ο οποίος έχει ΟΛΑ τα λεφτά στο εξωτερικό (Μάλτα κλπ.) και από εκεί ελέγχει σε πλήρη συνεργασία με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (ή προσπαθεί τουλάχιστον) ένα μεγάλο κομμάτι του τοπίου των ΜΜΕ.Το κλου της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά είναι γνωστά σε ΟΛΗ τη δημόσια διοίκηση (Υπουργείο Οικονομικών ,ΑΔΑΕ,Δικαιοσύνης κλπ) και επιπλέον αυτός που τα είπε είναι βαμμένος μπαοκτζης.

Εικόνα savvas gridlock

Να, τέτοια γράφετε και τρελαίνεται η κυρα-Βιργινία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Λαθρεμπόριο τσιγάρων η ΣΕΚΑΠ; Από πού κι ως πού; Πέφτουμε από τα σύννεφα...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και που να πω δηλαδή για μια από τις πολλές βαφτιστήρες του γνωστού ρώσσου , την οποία σπμπρώχνει γνωστός μου (λέω σμπρώχνει γιατί αυτός είναι γάβρος και αυτή σμπαουγκ) που λέει ότι ο σταυράδελφος της και ο νονός φέρνουν κορίτσια από τα πάτρια εδάφη.Τώρα με βλέπω να μου κάνει ντου η ΑΔΑΕΕ και να με στέλνουν στα γκουλάγκ.