ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Χθες στο συλαλλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους, πολύ λίγοι σε αρθιμό, επετέθησαν σε χώρους που τελούν υπό κατάληψη αντιεξουσιαστών.
 
 
Η κατάληψη Libertatia εξέδωσε κι ανακοίνωση.
 
 
Μέχρι εδώ δεν υπήρχε οπαδικό ενδιαφέρον, αλλά στο indymedia διαβάσαμε πως αυτοί που ''την έπεσαν'' στους αντιεξουσιαστές, φώναζαν συνθήματα του ΠΑΟΚ.
 
 
 
 
Στο twitter μάλιστα είδαμε και φωτογραφία άκρως διαφωτιστική, με έναν εξ αυτών που αποφάσισαν να επιτεθούν στους αντιεξουσιαστές να είναΙ βαμμένος στα χρώματα του ΠΑΟΚ.
 
 
Φυσικά κανένα site που στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ δεν ''έπαιξε'' αυτήν την είδηση. Αν το κάνανε Ολυμπιακοί, με το Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα παρόντα σε συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας,  όπως ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', θα διαβάζαμε πάλι τις γνωστές αρλούμπες για ''το Μαρινάκη που χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή και τη Θύρα 7 που έχει γεμίσει χρυσαυγίτες''. Την ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη έγινε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Κανένα πανό δεν ανέβηκε στο Καραϊσκάκη σχετικά με το ''μακεδονικό'' θέμα, για να πάει περίπατο το παραμύθι για κάποια παλιά πανό σχετικά με το πού ανήκει το Κόσοβο, τα οποία πανό όμως έβγαιναν καθαρά λόγω της αδερφοποίησης με τους Σέρβους οργανωμένους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, τους delije. Αν έβγαιναν για εθνικιστικούς λόγους, οι εθνικιστές που θα τα σήκωναν θα φρόντιζαν να σηκώσουν και κάτι σχετικό με τη Μακεδονία, αφού φανταζόμαστε οι Έλληνες εθνικιστές πρώτα και κύρια νοιάζονται για την ελληνικότητα περιοχών της ελλαδικής Επικράτειας και όχι για τη ''σερβικότητα'' περιοχών που βρίσκοται στη Σερβία  Κι όλα αυτά την ώρα που, όπως έχουμε δει, σε όλα τα πέταλα οπαδών των μεγάλων ομάδων βγήκαν τέτοια πανό. Σε όλα πλην του Καραϊσκάκη.
 
Η ΘΥΡΑ 7 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΤΗΡΕΙ ΤΟ NO POLITICA.
 
Για τον Ιγκνάτιεβιτς δεν λένε τίποτα οι Συριζαίοι, αφού τον στηρίζει ο Τσίπρας παρέα με τον Καμμένο. Το Μαρινάκη βρίζουν νύχτα-μέρα. Εμείς και πάλι λέμε, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

Σχόλια

Εικόνα el trick

και φυσικά Καλογερόπουλος στον επαναληπτικό.

Εικόνα takis xwsiar

Η Μανταλος,μια και λειπει ο άλλος Μανταλος!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι απλά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι οι "μαδουρόφιλοι αγκαλιά με τα νιαου/σάμπιντ-οφιλα" διακατέχονται από αλαζονεία χωρίς όρια,είναι ολοφάνερο ότι γράφουν τους πάντες στα ...ίδια τους.
Η περίπτωση του ορισμού του «κορυφαίου αντιολυμπιακού κορακιού» είναι άλλη μία προβοκάτσια στον λαό του θρύλου αποσκοπώντας στην πρόκληση επεισοδίων με συνεπακόλουθο την επιβολή χουντονικής τιμωρίας!
Προσοχή σύγγαυροι δεν τσιμπάμε! Υποστηρίζουμε με πάθος και ένταση την ομάδα χωρίς ακρότητες!
Υ.Γ Τι νόημα έχουν οι δηλώσεις του συμπαθέστατου Σάββα όταν είναι κούφιες ντουφεκιές!
Εκτός και εάν γίνονται και κάποιες άλλες ενέργειες που δεν γνωρίζουμε.

Εικόνα CEN-TAURUS

Συμφωνώ σε όλα Σάββα. Έτσι είναι. Θέλω να υπογραμμίσω όμως ότι καλά τους κάνανε και λίγα τους κάνανε! Άντε γιατί πολύ έχουμε ανεχτεί ως κοινωνία τη βία των αναρχοαντιρατσιστοαντιφασιστών τόσα χρόνια. Τώρα δε τελευταία, και με επίσημη κρατική ενθάρρυνση. Δεν μπορεί να υπάρχουν άτομα που επιτίθενται και δέρνουν πολίτες, με τη δικαιολογία ότι πάνε να διαδηλώσουν την άποψή τους, με την οποία οι εξτρέμες διαφωνούν. Φτάνει πια. Βία στα πανεπιστήμια, στο κέντρο των πόλεων, σε γκετοποιημένες συνοικίες, παντού. Έγιναν οι τιμητές όλων μας. Να μπει ένα τέλος με οποιοδήποτε κόστος. Διαφωνώ μαζί σου άρα πρέπει να πεθάνεις; Τί ναι τούτα τα ζαγάρια ρε φίλε; Ποιος τους έβαλε ρυθμιστές των ιδεών της κοινωνίας; Ακόμη και τα συνθήματα στους τοίχους "θάνατος στους φασίστες", ¨τσακίστε τους χρυσαυγίτες" κρύβουν χαρακτήρες διεστραμμένους, ανώμαλους, φασίστες με όλη τη σημασία της λέξης. Μόνο οι ναζί σκότωναν με βάση τα πιστεύω ή την καταγωγή. Άσε που όποτε συλλαμβάνουν κάποιους απ αυτούς, οι οχτώ στους δέκα είναι αλλοδαποί απ όλη την υφήλιο! Ψάξαμε τί ρολο βαράνε αυτοί; Αν τους βάζει κανείς; Να δοθεί ένα τέλος. Και όχι "σκοτώστε τους αριστεροανάρχες" βέβαια! Συλλήψεις όταν διαπράττουν παράνομες πράξεις και τίμιες δίκες. Αν δεν τους αρέσει αυτή η κοινωνία, έχει άλλες να διαλέξουν, αλλιώς να πάρουν τα βουνά και να ζήσουν όπως θέλουν. Κοινωνία σαν αυτή που ονειρεύονται, απλώς δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία. Να το πάρουν απόφαση. Μαθήματα κοινωνικής δράσης από άεργους χαραμοφάηδες, που αν τους ψάξεις όλους δεν θα βρεις ούτε δέκα ένσημα του ΙΚΑ απ όλους μαζί, δεν δεχόμαστε.

Εικόνα John Zolo

Η αλητεια συνεχιζεται...ως ανεμενετο...Σιδηροπουλος την Τεταρτη

Εικόνα savvas gridlock

Έρχεται η Τασία μας.