Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΟΥ GAZZETTA.GR



Απόσπασμα από το άρθρο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργου Τσακίρη, στο gazzetta.gr για τον χθεσινό προημιτελικό Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0.
 
Έπειτα ο βοηθός στην πλευρά των πάγκων και ο τέταρτος δεν λένε στον Σιδηρόπουλο (αν και ήταν μπροστά του η φάση και έπρεπε να το δει) ότι ο Σεμπά κλωτσάει τον Σιμόες και τον σπρώχνει μετά τη στιγμή που ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ είναι πασιφανές από όλα τα βίντεο ότι ΔΕΝ κάνει τίποτα και δεν ακουμπάει καν την μπάλα. Κι όμως είδαν από μία κίτρινη! Δεν ξανάγινε... Άντε και λόγω έδρας να θεωρεί ότι πρέπει να ικανοποιήσει την εξέδρα, ο Σεμπά γιατί δεν βλέπει την κόκκινη κάρτα για κλωτσιά και γκρέμισμα αντιπάλου δεν εξηγείται.
 
Δείτε τώρα εδώ στο gif-άκι τι ακριβώς έγινε στη φάση Σιμόες-Σεμπά.
 
Αυτό είναι το ''πασιφανές από όλα τα βίντεο ότι ΔΕΝ κάνει τίποτα ο Σιμόες στο Σεμπά και δεν ακουμπάει καν την μπάλα''. Θα πει κανείς εδώ ''γιατί σχολιάζεις αυτό εδώ μόνο από το άρθρο του και όχι όλα τα άλλα; Μήπως επειδή έχει δίκιο στα υπόλοιπα;''. Όχι βέβαια, παπαριές γράφει, σαν το τσοντο-site από τα αμπάρια του Golendri sdna.gr και τον υπάλληλο του Νικόλα Πατέρα ''καθηγητή διαιτησίας'' Ναούμ Μιντιούρη, που ανακάλυψε...πέναλτι του Φιγκέιρας στο 94'. Μιλάμε για μια φάση που δεν υπάρχει διαιτητής παγκοσμίως να σφυρίξει τέτοιο πράγμα.
 
 
Εδώ ο Τσακίρης δεν βλέπει καν το Σιμόες να πιάνει την μπάλα μπροστά από το Σεμπά, ενώ το δείχνει η κάμερα φόρα-παρτίδα. Θα δει τα υπόλοιπα, που σε κάποιο βαθμό είναι θέμα ερμηνείας των κανονισμών; Περαστικά του ευχόμαστε, να βγάλει τα κιτρινόμαυρα γυαλιά για όσο καιρό παριστάνει το δημοσιογράφο και να παραμείνει δίχως πρωτάθλημα η ομαδούλα του για ακόμη 124 χρόνια, όχι μόνο 24 που είναι τώρα.
 
Υ.Γ. Όπως (ελπίζουμε...) καταλαβαίνετε, τέτοιες αναρτήσεις είναι ΜΟΝΟ για τα social media που έχουμε λογαριασμούς, facebook-twitter και οσονούπω instagram. Αν όμως τα βάλουμε εκεί, ρόμπες σαν τον Τσακίρη και τους φίλους του της ''εξυγίανσης'' ξεκινούν τα reports για να μας ρίξουν τη σελίδα και μετά μας ψάχνετε. Θα τα λέμε από το site λοιπόν. Και μόνο από εδώ με νούμερα σαν τον Τσακίρη, έτσι; Το ξαναγράφουμε, ''ξεβράκωμα'' σε όλους αυτούς ΜΟΝΟ με επιχειρήματα κι αναρτήσεις, ΚΑΝΕΝΟΣ είδους βία δεν πρέπει να ασκηθεί από τον οποιονδήποτε πάνω τους. Μην τους κάνετε μάγκες, αυτό θέλουν, γι'αυτό παρακαλάνε, να ηρωοποιηθούν ως ''στοχοποιημένοι από το γαυρο-παρακράτος του Μαρινάκη και των υπαλλήλων του''...

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Και μια η κουβέντα περί δημοσιογράφων: Τι θα γίνει με τους 'δικούς μας' νερόβραστους Παπάζογλου/Νικολακο;; Είναι ιδιαίτερο εκνευριστικό να ακούς κάποιους πορωμένους αντι-ολυμπιακούς να λένε ό,τι τους κατέβει και από την άλλη τους δικούς μας να το παίζουν μετριοπαθείς και δημοκράτες. Αντί να τους κόβουν με επιχειρήματα το βήχα άμεσα κάθονται και τους ακούνε χαζογελώντας. Έλεος.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Την πιάνει την μπάλα ο Σιμόες με τα χέρια και την κλωτσάει με το δεξί του πόδι μακριά για να μην την πάρει αμέσως ο βιαστικός Σεμπά. Τύφλωση για φτύσιμο...

Εικόνα takis xwsiar

Η κομπλεξικη αυτή ομαδα που ντροπιαζει τους προσφυγες απ'την πολη,δεν παει για πρωταθλητισμο και το ξερει.Απ'το καλοκαιρι.Παρολο που με το υλικο που εχει ο Χιμένεθ,εχει φτιαξει "κανονικη" ομαδα για τα κυβικα τους,ο "τιγρης" επειδή ξερει ότι το πρωταθλημα είναι σχεδιασμενο για τον άλλο λαθρεμπορα,δεν εκανε(ενώ μπορουσε)μεταγραφες για την ενισχυση της ομαδας του.Ο αποκλειστικος λογος που υπαρχουν φετος,ειναι να εμποδισουν οσο μπορουν τον Ολυμπιακο,στο πρωταθλημα και το κυπελο.Απο κει και περα,πουλαει σανο στα προβατα του,οτι ταχα μου "εμποδιζουν την αεκαρα για τιτλο οι σκοτεινες δυναμεις".Ουτε τα σπορια όμως δεν θα του δωσει ο άλλος,δηλ.το κυπελο.Τα θελει όλα.Και στο τελος,αν δεν κατεβουν τανκς στο δρομο,θα παρει τα αρχιδια μου! Ελπιζω ότι ο Θεος,αγαπαει ΜΟΝΟ τον νοικοκυρη.

Εικόνα dimitrov7

Σωστόοόόόός

Εικόνα Chevalier de Balibari

επισης οταν λεει τις ιδιες και χειροτερες παπαριες του στυλ,
20 χρονια μας πηδατε με την διαιτησια, ΜΠΡΟΣΤΑ στο γνωστο ρεπορτερ καναπε του ολυμπιακου,
ο τελευταιος να μην κανει την παπια οπως κανει χρονια τωρα
και μπροστα στο νι-ΚΩΛΟ-γιαννη..