ΑΛΛΑ 2,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ



Είχαμε μείνει εδώ, στα του περασμένου Ιουλίου, με τα 5 εκ. ευρώ του Γιάνναρου Αλαφούζου στην ΠΑΕ ΠΑΟ μέσω αύξησης κεφαλαίου. Προχθές στο ΓΕΜΗ καταχωρίστηκε νέο στοιχείο, μία ακόμη αύξηση κεφαλαίου, ύψους 2,250 εκ. ευρώ, την οποία κάλυψε ο Γιάνναρος το Νοέμβριο του 2017.
 

 
Αν αθροίσουμε τα ποσά που έχει δαπανήσει από την προσωπική του περιουσία ο Αλαφούζος, και πάλι βλέποντας παλιές αναλυτικές μας αναρτήσεις, προκύπτει ότι ξόδεψε περίπου 32,5 εκ. ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟ από το 2012 και μετά. Μιλάμε για χρήματα που έχασε και δεν θα ξαναπάρει πίσω, δεν έχει πάρει πίσω ούτε σεντ του ευρώ από αυτά. Τον βρίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της greenwin Μπύρας 13, αλλά αυτός κάτι βάζει στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Τόσα έχει, δεν έχει παραπάνω, ούτε έταξε ποτέ ότι είναι κάποιος μεγιστάνας του πλούτου που θα μετέτρεπε τον ΠΑΟ σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Κανονικά είναι τα λεφτά του Γιάνναρου, πιστοποιημένα κι ελεγμένα από τους αρμοδίους, όχι ''με το στόμα''. Οι ''καπετάνιοι των ονείρων'' της greenwin Μπύρας 13 πού είναι για να βάλουν τις ''καραβιές με εκατομμύρια'' που έταζαν στον πράσινο κόσμο και να κάνουν την ομάδα πανίσχυρη, αφού όλοι μαζί αυτοί οι ''καπεταναίοι'' θα ήταν ''πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς''; Δώσε σανό στον πράσινο λαό και σε κάποιους εξ αυτών, λίγους αλλά με καίρια πόστα στην κερκίδα, δώσε και καλό μεροκάματο...

Σχόλια

Εικόνα Warrior 7

Στα 32,5 εκατ. ευρώ συνυπολογίζονται και οι ΑΜΚ για τα ταχυφαγεία της Πανόρμου;

Αλήθεια, τι γίνεται με το γήπεδο στο Γουδί; Προχωράνε οι εργασίες όπως στη Δούρου αρένα;

Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι είναι στενάχωρο το γεγονός ότι η ομάδα του δημοσίου θα βολοδέρνει για 5 χρόνια στα τοπικά. Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον θα τους αντιμετωπίζουμε ως νέος ποα 69 με σήμα το καρότο.

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φίλε, τα ''καλαμάκια'' στην Πανόρμου είναι έξω.

Εικόνα ze ηλιας

Άσε μας ρε Σάββα να απολαμβάνουμε τον αργό θάνατο του μπουρδελοσωματείου
Εγώ θά τους χάριζα και ένα βαθμουλάκι στο Φάληρο να σωθούν προκειμένου να τους βλέπω και του χρόνου να σέρνονται στα τάρταρα της βαθμολογίας παρέα με κέρκυρες και πλατανιάδες

Εικόνα takis xwsiar

Εγω φιλε ξαναλεω,ετσι και πεσουν,σε οποια κατηγορια και να'ναι,ΑΜΕΣΩΣ να φτιαξουμε και εκει ομαδα (πχ Ολυμπιακο β,Ολυμπιακο γ,κοκ)ώστε να τους "νικάμε" παντα και παντου!Να μην τους αφήνουμε σε ησυχια,και να μην μπορουν και να ανεβουν.Σε παρακαλω Μαρινακη,κανε μας αυτό το χατηρι!Προεδρος σε αυτές τις ομαδες να είναι η κοπελια μας που τους γαμαει στον Ερασιτεχνη.

Εικόνα mixalis7

Ρε παικτούρα εκ Bra-zeηλίας περιστοιχίζομαι απο βαζέλια και δεν τους δίνω ούτε τον πυρετό μου οχι βαθμό, ως εκ τούτου άσε με να τους γλεντάω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα για το πρωτάθλημα, αν και όταν έρθει στην Β'εθνική, τους έσωσε μια φορά ο Νταιφάς δεύτερη δεν νομίζω οτι το αξίζουν.

Εικόνα savvas gridlock

Νεφρά αν χρειαστεί χαρίζουμε, βαθμούς του Θρύλου ΠΟΤΕ.