ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΡΟΜΠΑ ΚΟΝΤΟΝΗΣ



Δήλωση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού και σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, τον Απρίλιο του 2016 σχετικά με τους δανεικούς παίκτες από μία ομάδα της Superleague σε μία άλλη. ''Τέλος αυτό το φαινόμενο'', έλεγε τότε ο Κοντονής.
 
 
Σήμερα, Φεβρουάριο του 2018, ο ΠΑΟΚ έχει 8 δανεικούς σε άλλες ομάδες της Superleague. Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Ουάρντα στον Ατρόμητο, Κάτσε-Μυστακίδη στον ΠΑΟ, Πατράλη στον Πλατανιά, Μελισσά στη Λαμία και είναι και ο Λάμπρου του Πανιωνίου, που δεν υπάρχει στη λίστα του transfermarkt. Τι κάνει γι'αυτό ο Κοντονής; Τρώει καλαμαράκια με τους δημοσιογράφους της ''εξυγίανσης''.
 
 
Όταν μέλη της Θύρας 7 μπούκαραν σε αυτήν την ταβέρνα που έτρωγαν ο Κοντονής και οι '''έντιμοι αθλητικοί δημοσιογράφοι'', ο υπουργός Δικαιοσύνης τους είπε πως αυτό θα ήταν το πρώτο από μία σειρά γευμάτων με διαφόρους αθλητικούς δημοσιογράφους. Ποτέ δεν έγινε άλλο τέτοιο γεύμα, βέβαια. Το είπε για να το πει ο Κοντονής, ο οποίος και τώρα με τους δανεικούς παίκτες δεξιά κι αριστερά, δεν μιλάει. Μιλάει ''με τον τρόπο του'' όμως για τις πραγματικές προθέσεις του. Τώρα που ο ΠΑΟΚ κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούσε τον Ολυμπιακό μέχρι 2 χρόνια πριν, ούτε κουβέντα από τον υπουργό. Έτσι, ο καθένας μπορεί να συμπεράνει πως σκοπός του υπουργού δεν ήταν να περιοριστεί το φαινόμενο των δανεικών. Ήταν το να σταματήσει να δίνει δανεικούς παίκτες σε ομάδες της Superleague ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Αν άλλες ομάδες κάνουν το ίδιο, αυτό δεν μας πειράζει, αρκεί να μην το κάνει ο Ολυμπιακός, γιατί εκεί θα τρελαθούμε. Ένας από τους πιο απροκάλυπτα αντιολυμπιακούς υπουργούς όλων των εποχών, πρέπει να αντιμετωπιστεί από το λαό του Ολυμπιακού όπως του αξίζει, πάντοτε μέσα σε νόμιμα πλαίσια. Να μην ξαναδεί βουλευτική έδρα ΠΟΤΕ...

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Αυτή η γλάστρα ο Βασιλειάδης που βρίσκεται είναι στην Ελλάδα???????Παραιτήσου βρε Κε παίρνεις τα χρήματα των φορολογούμενων τελείως τσάμπα.

Εικόνα Red Kokkinos

Ποτε δεν πιστεψα η εδωσα βαση στα "λογια" του(ς)....
Ο διαχρονικος πολεμος εναντια στην ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, εναντια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ειναι διαχρονικος. Γαμιουνται ολοι οι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, τους ΜΙΣΩ!

Εικόνα takis xwsiar

Εγω, αμα αφησει να κανουμε Ολυμπιακο β,τωρα αυτην την συγκεκριμενη περιοδο,θα σταματήσω να τον βριζω.Και στο ερασιτεχνικο έναν Ολυμπιακο,για καλο και για κακο.Για να μην τους λειψουμε

Εικόνα Aprosarmostos17

Πολύ καλά τους τα χώνεις.

Όπως και αυτός:
http://to10.gr/podosfero/superleague/123947/otan-mastiga-ton-danikon-ita...

Εικόνα dimitrov7

http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/epivevaiwsh-dyo-ksenoi-sthn-ke...

κι από τους αντικειμενικούς ........

Εικόνα dimitrov7

http://www.redking.gr/content/football/31316-psyxroloysia-gia-grammeno-k...

Αν ισχύει το παραπάνω ιδού τι κάνει η πίεση. Να είναι δυναμικότερος ο πρόεδρος σε αυτά. Και σε όλο το φάσμα του πουστροπολέμου. Πόλεμος στους πούστηδες με κάργα πουστιά. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Εικόνα dimitrov7

Μια και μιλάμε για νόμιμα μέσα μήπως πρέπει κι ο Βαγγέλας να αρχίσει το νόμιμο κυνήγι? Δικηγόροι υπάρχουν, νομικά γραφεία μπόλικα, ΜΜΕ πρόθυμα(να βρουν σκάνδαλα στην μπανανία) στο εξωτερικό άφθονα. Μήπως να κάνουμε τα δέοντα σε φίφες και ουέφες και σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, γιούνισεφ και σύμφωνο Σαγκάης? Ή όπου αλλαχού? Και να πάρουμε και στο κυνήγι τον γιό του κυρ Σάββα? Να κυκλοφορήσουμε κανένα παράγκα και όραμα? Να πάρουμε κάνα σπορ εφ εμ να κάνει προπαγάνδα κλπ,κλπ,κλπ? Να καλωδιώσουμε κανένα σαγώνια? Να πλακώσουμε στα ποινικά τους διαιτητές που επιτρέπουν αντιαθλητικό παιχνίδι? Να τους τρελάνουμε στο μπούλινγκ τους κόρακες νόμιμα πάντα. Να τους έχουμε κι εμείς στα δικαστήρια και στα μανταλάκια. Εδώ το βοθρόπολις της συμβασιλεύουσας μας έτρεχε πέρσι στα δικαστήρια. Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά σε Καρσελάδες κι Εμενίκες τσάμπα πάνε.