ΠΑΛΕΨΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ



Με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις, γιατί τα πάρα πολλά λόγια θα κουράσουν τον οποιονδήποτε.
 
- ΝΑΙ, ξενερώσαμε όλοι, ΟΛΟΙ, με την εικόνα της ομάδος μας στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ.
 
- ΝΑΙ, η ΑΕΚ αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Και ΕΙΝΑΙ καλύτερη ομάδα από εμάς, από την αρχή του πρωταθλήματος. Πονάει αυτό, γιατί είναι σπάνιο να το παρατηρούμε, αλλά κάποιος άλλος μας ξεπέρασε και μπράβο στην ΑΕΚ.
 
- ΝΑΙ, το πρωτάθλημα πλέον δεν εξαρτάται από εμάς. Είμαστε στο -4 από τον ΠΑΟΚ και στο -2 από την ΑΕΚ, ακόμη κι αν κερδίσουμε στην Τούμπα πάλι κάπου θα πρέπει να γκελάρει ο ΠΑΟΚ για να τον προσπεράσουμε, ομοίως και η ΑΕΚ.
 
- ΝΑΙ, η εικόνα της ομάδος μας δεν πείθει κανέναν ότι μπορούμε να κάνουμε 10 νίκες στα 10 ματς που απέμειναν. Ούτε καν 9 στα 10, αν βγάλουμε την Τούμπα. Ούτε καν 8 στα 10, αν βγάλουμε και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τόσο χάλι...
 
- ΝΑΙ, οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν, οι παίκτες μας ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ, δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από ενα σημείο και μετά. Αυτή ήταν η αιτία της κατάρρευσης στο τελευταίο δεκάλεπτο.
 
- ΟΧΙ, γι'αυτό το πράγμα δεν μπορεί να ευθύνεται ο Όσκαρ Γκαρσία, που έχει κλείσει με το ζόρι μήνα στου Ρέντη. Ευθύνεται πρώτα και κύρια ο Χάσι που ΔΕΝ έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά αρκετά ΚΑΙ ο Λεμονής, που ήταν 3 μήνες προπονητής στην ομάδα.
 
- ΝΑΙ, ο Όσκαρ Γκαρσία έκανε πολύ σοβαρά λάθη στην προετοιμασία και τη διαχείριση του ματς με την ΑΕΚ και δείχνει ως τώρα γενικά έξω από τα νερά του. Θα είναι άδικο όμως να κριθεί στο μήνα επάνω, ενώ δεν έχει κάνει αυτός την καλοκαιρινή προετοιμασία, ούτε διάλεξε το υλικό που προπονεί.
 
- ΝΑΙ, πολύ καλά έκανε ο Μαρινάκης και είπε ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Όσο δεν πάει. Ακόμη και οι ''απέναντι'' σαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη παραδέχονται πως ΔΕΝ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, άρα θα παραμείνουμε στο -2, -4 από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Και ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ, εμείς δεχόμαστε τους κανονισμούς και τις συνέπειες των πράξεων κάποιων οπαδών μας, δεν είμαστε Ασβεστάδες του sdna.gr.
 
- ΝΑΙ, τα -2 και -4 από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ καλύπτονται σε δέκα ματς, ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΔΕΝ ξέρουν να κάνουν πρωταθλητισμό και είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσουν υπό το βάρος της πίεσης για το αποτέλεσμα, όσες αβάντες παρασκηνιακές και κυβερνητικές κι αν έχουν.
 
- ΝΑΙ, ο Θρύλος και η ΠΑΕ μας πρέπει να εξαντλήσουν, να εξαντλήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάθε πιθανότητα να γίνει το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Mέχρι και ο Κυριάκος Θωμαΐδης το αναφέρει.
 
- ΟΧΙ, δεν συγχέουμε τον ΑΝΗΛΕΗ κυβερνητικό πόλεμο που δεχόμαστε με την αγωνιστική ανεπάρκεια που παρατηρείται φέτος στο σύνολο του Θρύλου πάνω στο χορτάρι. Ίσα-ίσα που αυτή η ΛΥΣΣΣΑ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να χάσουμε το πρωτάθλημα μας κάνει να το θέλουμε πιο πολύ και ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, έστω κι αν ξέρουμε πως φέτος ΔΕΝ είμαστε οι καλύτεροι. Αυτό αφορά την ΑΕΚ. Για τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρουμε κι εγώ λέω πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ, ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ.
 
- ΟΧΙ, δεν παρατάμε το ''κυπελλάκι'' που λένε κάποιοι ''χορτασμένοι'' φίλαθλοι του Ολυμπιακού εδώ και 2 μέρες ειρωνικά στα social media, με κάτι ψευτο-επιχειρήματα τύπου ''τι να το κάνω το Κύπελλο, αδιάφορη διοργάνωση, το Πρωτάθλημα μετράει''. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ. ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟΣ.
 
- ΟΧΙ, δεν δικαιούται ΚΑΝΕΝΑΣ να τσουβαλιάζει όλους τους Ολυμπιακούς με ένα ξερό ''το χάσαμε, κοιτάμε την επόμενη σεζόν, ας το πάρει όποιος θέλει από εδώ και πέρα''. ΑΝ το χάσουμε, ας το χάσουμε με τους άλλους να φτύνουν αίμα. Αν δεν πιστεύουν στην κούπα κάποιοι φίλαθλοι-οπαδοί μας, έστω κι αν είναι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου μας, ας αράξουν στα κυβικά τους και ας μην ασχολούνται άλλο με το φετινό πρωτάθλημα. Ας αφήσουν όσους το πιστεύουΜΕ ακόμη να ασχολούΜΑΣΤΕ, δίχως να μας ζαλίζουν. Από τότε που ιδρυθήκαμε, δεν παρατάμε ΚΑΜΙΑ μάχη, ΠΟΤΕ. Είναι τουλάχιστον ανιστόρητο το ''ας το χάσουμε'', αυτή η παραίτηση. Όποιος δεν μπορεί, τη συνέχεια (του συνθήματος) την ξέρει...
 
- ΝΑΙ, η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κάνει μεγάλα, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ λάθη φέτος. Ξεκίνησαν το καλοκαίρι με το Χάσι, συνεχίστηκαν με τον άνεργο Sir Takis και ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του γνωστού παλτού=''μεταγραφή αεροδρομίου'' Μιραλάς, μόνο για ''να χαρεί ο κόσμος''. 23 εκ. ευρώ μόνο σε ομάδες, μόνο το καλοκαίρι για μεταγραφές, ένα κάρο λεφτά σε Έβερτον και παίκτη, για να ικανοποιηθούν οι Αλέφαντοι της κερκίδας, με τον ίδιο τον κυρ-Νίκο βέβαια να βρίζει πλέον το Βέλγο φορ. Λεφτά που τα σκέφτεσαι και σε πιάνει ΤΡΕΛΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
 
- ΟΧΙ, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η διοίκησή μας ''πάει πάσο'' στο φετινό πρωτάθλημα, επειδή ''βαρέθηκε'', επειδή ''κορέστηκε'', ή το συνωμοσιολογικό ''ως deal για να ξεμπερδέψει δικαστικά ο πρόεδρος και να μην τον βάλει φυλακή ο Τσίπρας''. Το ακριβώς ανάποδο προκύπτει, μία τεράστια επιθυμία όλων στην ΠΑΕ να πάρουμε το όγδοο σερί. Και μία επιθυμία ''να αφουγκραστεί τον κόσμο'', από την οποία ξεκινούν και όλα τα δεινά. Από το καλοκαιρινό ''όχι άλλα εγκλήματα και λογική σούπερ μάρκετ, να είναι έτοιμη η ομάδα 30 Ιουνίου'', λες και είμαστε ξαπλώστρα σε παραλία, μέχρι το τωρινό ''φέρε ρε χοντρέ το Μιραλάς, σκάσ'τα επιτέλους μια φορά με έναν παίκτη να γουστάρει ο κόσμος λίγο, να δεθεί μαζί του''. Όλοι αυτοί οι κατσαπλιάδες που το έλεγαν αυτό, ας βάλουν το παλτό από το Βέλγιο με τον κώλο 3 στρέμματα στον πάτο τους. Όσο για τον πρόεδρο που πίστεψε ότι θα πάρει ''τον κόσμο'', δηλαδή τους κατσαπλιαραίους, με το μέρος του, με μεταγραφές τύπου Μιραλάς, τα βλέπει τώρα, πώς τον βρίζουν όλοι στην πρώτη στραβή, όπου τα ''χοντρέ'' πάνε σύννεφο. Κάθεται τώρα ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως και δίνει βάση στο τι λένε τα σκουπίδια του ''ζούμε ΓΙΑ και όχι ΑΠΟ τον Ολυμπιακό'', αυτοί που παρακαλάγανε για μεροκάματο και ''δαγκώσανε'' ένα κάρο κόσμο, με κάποιους εξ αυτών να οργανώνουν και κερκίδα, αντί να επιμείνει στην τεχνοκρατική οργάνωση της ΠΑΕ που ίσχυε ως το 2015 και η οποία ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ τον Θρύλο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. Κι όποιος διαφωνεί, η βαθμολογία της UEFA είναι εκεί, ακόμη. Μάλλον και ο ίδιος ο πρόεδρος την ξέχασε...
 
- ΟΧΙ, εγώ δεν νιώθω ''κορεσμένος'', ''χορτασμένος'' από τίτλους και ΔΕΝ θέλω να περάσει προς τα έξω ότι ''μας κέρδισε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ'' ή το άλλο το αντιολυμπιακό επιχείρημα που υιοθετούν και πολλοί από τους ''ζούμε ΓΙΑ και όχι ΑΠΟ τον Ολυμπιακό'', ''το πρώτο πρωτάθλημα με τη νέα ΕΠΟ, την εξυγιαντική, το έχασε ο γαύρος, άρα όσα έπαιρνε ήταν πέτσινα τόσα χρόνια''. Επίσης, δεν ξέρω και κανέναν κανονικό Ολυμπιακό να το λέει και το ''κανονικός'' πάει σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ, γιατί ΝΑΙ, εγώ ξεχωρίζω τους Ολυμπιακούς. Σανό πολιτικάντικο τύπου ''όλοι οι Ολυμπιακοί είμαστε το ίδιο'' δεν θα σερβίρω. Για παράδειγμα, για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, καθόλου το ίδιο δεν είναι ένα παιδί που τρέχει νύχτα-μέρα σε όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, με έναν που ξοδεύει μόνο χολή από το Internet και δεν τον βλέπει κανείς, πουθενά. Έχουμε γεμίσει με ένα κάρο ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ στις τάξεις του λαού του Θρύλου και δεν βλέπω τον τρόπο να απαλλαγούμε από δαύτα. Πολλαπλασιάζονται σαν μυρμήγκια και είναι ασέβαστοι και χολεριασμένοι. Εκρηκτικό μείγμα πατσαβουροποίησης. Άλλοι είναι πρώτα κάτι πολιτικό και μετά Ολυμπιακός, άλλοι ''δεν αντέχουν τη φασιστοποίηση της Θύρας 7'' που υπάρχει μόνο στον ύπνο τους και γι'αυτό έκοψαν το γήπεδο, άλλοι είναι ή το παίζουν ''κοκκαλικοί'' και καλά και βρίζουν το Μαρινάκη που ''δεν θα φτάσει το μεγάλο Σωκράτη'' Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, άλλοι πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης έστησε το ματς με τη Μέταλιστ το 2012 για το στοίχημα κι έκτοτε έκοψαν το γήπεδο, άλλοι έκοψαν το γήπεδο επειδή τους είπε ''αχάριστα κοπρόσκυλα'' το 2013, άλλοι βρίζουν επειδή πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης είναι ''παραγκάρχης με επιρροή στο παρασκήνιο και στήνει ματς''=αναγνώστες του sdna δηλαδή, άλλοι θεωρούν το Μαρινάκη αντιπαθητικό και γι'αυτό δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και σταματάω εδώ την καταμέτρηση, η οποία στηρίζεται στην καθημερινή μου επαφή με κόσμο εκεί έξω, κυρίως στα social media. Εγώ με όλους αυτούς δεν έχω καμία σχέση και ΔΕΝ τους θεωρώ ''αδέρφια'' μου, όπως λένε κάποιοι. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Μιλημένα ξηγημένα, οπότε ας σταματήσουν να με ενοχλούν, διότι πλέον δεν τους απαντώ, όπως έχουν καταλάβει. Τέλος ο διάλογος με βαζελόγαυρους κομπλεξικούς.
 
- ΟΧΙ, αυτός ο κόσμος δεν έχει καμία σχέση με το λαό του Ολυμπιακού, όπως ήταν κάποτε. Αυτός ο κόσμος όπως είναι τώρα είναι ένα gay parade, με ένα σημαντικό κομάτι της Θύρας 7 να αντιστέκεται και μετά το ΧΑΟΣ. Δεν αξίζει σε αυτά τα ελεεινά μπουρδέλα η πορεία της ομάδος, η διοίκηση που έχει, ο,τιδήποτε υγιές έχει, δεν αξίζουμε να βιώνουμε τις χαρές που βιώσαμε ως τώρα και πολύ καλά θα κάνει ο Θεός αν αποφασίσει να μας τις κόψει, γιατί έχουμε γεμίσει αγνώμονες και ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Εγώ έφτασα στο αμήν προχθές να πω ''τα παρατάω όλα, δεν ξανα-ασχολούμαι με ο,τιδήποτε ιντερνετικό, με το site μέσα σε αυτά'', όταν θολωμένος από τα δακρυγόνα στο Καραϊσκάκη των ΣΥΡΙΖΟ-μπατσων συνδέθηκα στο Internet και είδα καμιά 40αριά μούλικα να μου την λένε και καλά, ''τι έχεις να μας πεις τώρα υπάλληλε του χοντρού;''. Στα αρχίδια μου η γνώμη τους, δεν ζω από αυτήν, δεν ζω από τα κλικ εδώ, ούτως ή άλλως ανώνυμα γράφω, δεν ξέρουν ποιος είμαι, εκτός site επιλέγω εγώ το ποιος θα με γνωρίσει. Αυτήν τη χαιρεκακία όμως, το να παρακαλάνε κάποιοι να χάσει Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΧΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ώστε ''να λογαριαστούμε με τους υπαλλήλους του'', εγώ δεν την αντέχω πλέον. Αρκετά. Ως εδώ, πολύ ασχολήθηκα με τον κάθε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ψευτο-ολυμπιακό. Αρκετή υπομονή έκανα τόσο καιρό και με όσους έβριζαν στα social media. Από εδώ και πέρα όποιος το ξανακάνει, του υπόσχομαι ανοιχτά από εδώ ότι θα τον βρω και θα κάνει διακοπές διαρκείας στο Τζάνειο. Ούτε μηνύσεις κάνω εγώ, ούτε αγωγές, αυτά είναι για τις αδερφές. Αυτά εδώ τα σιχαμερά μπουρδέλα ΔΕΝ είναι Ολυμπιακοί και πλέον ως τέτοιοι θα αντιμετωπίζονται. Επίσης, με τους ''μετριοπαθείς'' που όταν διαβάζουν κάπου για υπαλλήλους δεν μιλούν, αλλά αν απαντήσει κάνας ''υπάλληλος'' τον αρχίζουν στα ''μην την πέφτεις στον κόσμο'', τους λέω ότι πλέον για'μένα ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ είναι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ. Απλώς πλέον αλλάζει το έργο. Δεν θα παίζουμε με τους όρους σας, να σας ψάχνω εγώ σε facebook-twitter κτλπ.. Θα απαντώ εγώ εκεί σε όποιον το κρίνω σκόπιμο και θα γράφω την άποψή μου μόνο εδώ. Πολλή αξία πήρατε, τρύπες...
 
Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι-οπαδοί έμειναν να ανθίστανται στη βαζελοποίηση, καλούνται να ματώσουν, να ματώσουΜΕ για να πάρουμε το όγδοο σερί. Κι αν το χάσουμε, τουλάχιστον να ματώσουν οι άλλοι για να μας το κλέψουν. Χάρες δεν θέλουμε από κανένα, αλλά και δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανένα.
 
Υ.Γ. Πολλά μπινελίκια το κείμενο, δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά έκανα προσπάθεια να τα περιορίσω όσο μπορώ, η φόρτιση δεν έχει υποχωρήσει. Δεν θα επαναληφθούν τόσες βρισιές.

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Άντε να φύγει αυτή η κωλοβδομάδα μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι.
κ.Σάββα έχω γράψει και παλαιότερα πως αυτά τα ...μημένα μέσα κοινωνικής αποχαύνωσης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά και έχουν δημιουργήσει και τη γενιά των βαζελόγαυρων που θέλουν Ευρώπη και δεν τρέχει και τίποτα αν χαθεί το πρωτάθλημα.
Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν πατάνε γήπεδο και όταν εμφανίζονται είναι μόνο για αυτοφωτογραφία και αφ`υψηλού κριτική σε προπονητή παίκτες και διοίκηση...
Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι ηρεμία-που δεν-.. και το καλοκαίρι εκκαθάριση σε έμψυχο δυναμικό..
και για να μην ξεχνιόμαστε στα 10 μάτς που απομένουν να κόψουν το λαιμό τος οι παίκτες και να τα πάρουν και τα 10...

Εικόνα red7neck

Καλησπερα ,

Πάλι δεν θα κοιμηθούμε και απόψε...Οργή, απογοήτευση, στεναχώρια όλα μαζί!!

Υπαίτιος είναι ένας και σίγουρα είναι ο πρόεδρος. Από εκείνα παιρνούν όλα. Εκείνος διάλεξε τον Αλβανό, εκείνος τον έδιωξε, εκείνος έχει πουλήσει παίκτες και δεν τους έχει αντικαταστήσει με ισάξιους, εκείνος αλλάζει 3 προπονητές σε μία σεζόν.

Μας έχει φέρει εφτά πρωταθλήματα, νταμπλ, διακρίσεις στην Ευρώπη δε λέω και είμαι ευγνωμων γι' αυτό, αλλά αυτό το χάλι δεν αντέχεται άλλο. Όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η εικόνα στα ντέρμπι και ειδικά απέναντι στην Κούλα. 3 ήττες σε μία σεζόν από την Κούλα δεν χωνεύονται εύκολα. Και ειδικά όταν έχουμε πιο ακριβή ομάδα και καλύτερο ρόστερ. Η ντροπή είναι μεγαλύτερη για τους μισθοφόρους μας (λίγοι παίκτες παίζουν για τη φανέλα και φαίνεται), καθώς δεν έχουν τον εγωισμό και τα φρύδια να ανταποκριθούν στα δύσκολα. Λιπόψυχοι και λιγοι...

Ο ένας στόχος έφυγε και ο άλλος θέλει ένα θαύμα..Κακά τα ψέματα!! Έχουμε τους πάντες απέναντί μας, οι παίκτες σέρνονται, ο Γκαρσία δεν μπορεί να κριθεί σε καμία περίπτωση, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν δεσμευτεί για το πρωτάθλημα στον λαθρέμπορο τσιγάρων, και πλέον η ομάδα δεν θωρακίζεται αγωνιστικά από καμικάζι τύπου Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλου και Κομίνη.

Είναι ίσως η πιο αποτυχημένη χρόνια του προέδρου, λόγω διαχείρισης και επιλογών.Ολυμπιακός, δόξα τω Θεώ, γεννήθηκα για τα δύσκολα και μόνο, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Το παιχνίδι για φέτος έχει χαθεί (ειδικά αν μας τιμωρήσουν με αφαίρεση βαθμών. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε όπως πρέπει και να προστατευτεί η ομάδα μας εντός και εκτός χορταριού.

Καλό βράδυ σε όλους.

Εικόνα ar1s7

Καλησπέρα σε όλους.

Η Ολυμπιακή ψυχή ξεχειλίζει.

Τα λάθη της διοίκησης, δεδομένης της εμπειρίας της (τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και με τεράστιες επιτυχίες και πρόοδο σε όλους τους τομείς) είναι αδικαιολόγιτα. Προφανώς ο Μαρινάκης δεν τρέχει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μόνος του και γι αυτό μαζεύει διάφορες προσωπικότητες του θρύλου για να χαράζουν όλοι μαζί τουλάχιστον ένα πλάνο. Πιστεύει κανείς πως το έργο που είδαν όλοι αυτοί μαζεμένοι, για την φετινή χρονιά, ήταν με τον Χάσι επιστήμονα με γιλέκα τηλεμετρίας, να μην κάνει προετοιμασία, και να μην επεμβαίνει κάνεις από τους μεγάλους που έχουν δει δεκάδες προετοιμασίες του θρύλου αλλά και των μεγαθήριων που έχουν παίξει μπάλα στο παρελθον; Ο Ντάρκο κι ο Καρεμπέ τι ακριβώς κάνουν στην ομάδα, τουρισμό; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με την αγάπη που έχουν δείξει για τον θρύλο και την ποδοσφαιρική τους εμπιρεια και γνώση θα πρότειναν αυτό το πλάνο. Η κατάσταση των αντιπάλων μας επέτρεπε να τους παίρνουμε αέρας και γι αυτό επαναπαυθηκε ο Μαρινάκης . το πήρε πάνω του. Όλα πήγαιναν ρολόι, παρόλο που έχουμε χρόνια πια που δεν παίζουμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, οι τίτλοι έρχονταν και το μπάτζετ κέρδιζε παρόλο που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, γιατί οι αντίπαλοι μας ήταν διαλυμένοι.

Και ξαφνικά μας πήρε πελάτες το αεκακι. Τους κάναμε μάγκες. Γιατί καλώς ή κακώς στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκι όσο είχαμε δυνάμεις η υπέροχη μας ήταν καθολική. Και θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα με νορμάλ κοράκι (δεν γίνεται να σου κόβει την ανάπτυξη με 10 φάουλ μέχρι να δείξει κάρτα και από την άλλη να σου βγάζει για πλάκα σε άσχετες ή ανύπαρκτες φάσεις κάρτες σε χαφ και στόπερ) και καλύτερες επιλογές από τον Γκαρθία. Η ουσία είναι ότι οι αντίπαλοι μας είναι, αγωνιστικά τουλάχιστον, αξιόμαχοι πια.

Όπως πολύ σωστά λέει ο Σάββας ο Ολυμπιακός τα κυνηγάει όλα και για αυτό είναι πρωταθλητής.

Οσο αφορά το gay parade δυστυχώς αυτός τείνει να γίνει ο κόσμος μας γενικότερα. Εδωμεσα είναι όαση. Πως περιμένεις από ποντικούς που έχουν μεγαλώσει χωρίς αρχές να αντιλαμβάνονται και να σέβονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Πρώτα είσαι Ολυμπιακός και μετά ότιδοιποτε άλλο σε χαρακτηρίζει. Όσο φθηνει η κοινωνία μας τόσο θα εμφανίζονται διαφορά πουσταρια βαζελογαυροι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Όλοι μαζί για το 8ο. Όλοι οι γνήσιοι γαύροι θα έπρεπε να λύσαμε ειδικά γι αυτό το πρωτάθλημα με όλους να μας διαβάλλουν.

Σάββα γερά, το έργο σου είναι μοναδικό.

Σορρυ για τα ορθογραφικά αλλά δε δούλευε ο έλεγχος.

Εικόνα ThomasK

Στηρίζουμε Σάββα.
Στηρίζουμε Μαρινάκη.
Στηρίζουμε την ομάδα και φυσικά δεν τα παρατάμε.
Προστατεύουμε τον Ολυμπιακό από τους δηλωμένους
εχθρούς και τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας.
Τσακίζουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και
κάθε πολέμιό μας.
Ο Ολυμπιακός πάνω από πολιτική ή πολιτικούς σ' αυτή τη
χώρα όπου περισσεύουν η βλακεία, η φαιδρότητα, η ανευθυνότητα,
ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, ο μικροκομματισμός/πολιτικαντισμός.

Για τον Γκαρθία έχω εκφραστεί ήδη και θα 'μαι πανευτυχής εάν
τελικά με διαψεύσει.

Εικόνα ULTRA C G7

Σάββα (επέτρεψε μου να σε προσφωνώ στον ενικό) και λοιποί φίλοι,

Αν και παρακολουθώ χρόνια το RATM, δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να σχολιάσω. Οι λόγοι πολλοί και...κανένας, όπως το πάρει κανείς...

Είμαι 44 χρονών, και επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ακριτικό νησί, ο Παππούς μου (το π με κεφαλαίο) ο συγχωρεμένος, που ήταν άρρωστος γαύρος, με γαλούχησε με την Ολυμπιακή ιδέα, παράλληλα με τον πατέρα μου που ήταν πιο χαμηλών τόνων.
Πρώτο ματς που θυμάμαι στη ζωή μου ήταν το "περίεργο" Ρόδος - Ολυμπιακός το μακρυνό 1979. 5,5 χρονών ήμουν και θυμάμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Μου έμεινε χαραγμένο βαθιά στη μνήμη αυτό που είδα εκείνη τη μέρα. Μετά με, το ξύλο που έπεσε, ο Παππούς μου με πήρε αγκαλία τρέχοντας για να μη δω την άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου με το καλημέρα...

Όπως ήταν φυσικό από τότε όσο επέτρεπε και η περίσταση έβλεπα ότι ματς έπαιζε ο Ολυμπιακός στο νησί, μέχρι που ο πατέρας μου ερχόταν για δουλειά στην Αθήνα, και με πήγαινε Καραισκάκη (και ΟΑΚΑ) να δούμε το Θρύλο.
Εζησα τα πέτρινα χρόνια έντονα (έφηβος γαρ), και θυμάμαι μάλιστα στο επκό ματς με τον Αθηναικό στο Καραισκάκη, ήμουν μέσα μιας και είχαμε έρθει πάλι για δουλειές του πατέρα μου Αθήνα.
Κάποια στιγμή έφυγα για σπουδές στο εξωτερικό, αφού είχα πάει στρατό πρώτα, και εκεί δεν έχανα ευκαιρία να παρακολουθώ το Θρύλο με κάθε τρόπο.
Internet, παρανομη nova, το ΦΩΣ που μου έστελνε ο πατέρας μου συστημένο κάθε εβδομάδα (όλα τα φύλλα).
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Αθήνα πλέον. Όπως ήταν φυσικό η πρώτη μου σκέψη ήταν το ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και η εγγραφή στον κοντινότερο στο σπίτι μου σύνδεσμο.
Ετσι κι έγινε...
Έζησα τα μεγαλεία του Θρύλου μου από κοντά πλέον, σε Καραισκάκη παλιό, ΟΑΚΑ, Ριζούπολη, Καραισκάκη νέο, και πραγματικά θεωρώ εαυτόν ευλογημένο που γεννήθηκα Ολυμπιακός, και αξιώθηκα να τον παρακολουθώ σχεδόν σε όλη μου τη ζωή ως τώρα (δεδομένου του που μεγάλωσα, σπούδασα κτλ) από κοντά!

Ο Ολυμπιακός είναι ΙΔΕΑ, είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και ΣΚΕΨΗΣ. Και στις ήττες και στις νίκες, και στα όμορφα και στα άσχημα, ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Παντού, σε όλα τα αθλήματα, κυρίαρχος, ΘΡΥΛΟΣ, παντοκράτωρ! Μόνο αυτός ο σύλλογος έχει πετύχει (όχι μόνο με τίτλους) αυτό που έχει πετύχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε όλα τα αθλήματα.

Όλοι αυτοί λοιπόν που ασχολούνται μόνο με τις νίκες, μόνο με τους τίτλους, αυτοί που βρίζουν, γκρνιάζουν, είναι ανικανοποίητοι, βγαίνουν σέλφι με το γήπεδο για να πάρουν λάικ, έρχονται με τη γκόμενα λες και πάνε σε ταινία του Αγγελόπουλου, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΙΚΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΕΙΔΙΚΑ εδώ που τα αχάριστα μουνόπανα κατηγορούν τους Αγγελόπουλους μετά από τόσα και τόσα που έχουν δώσει, όχι χρήματα εννοώ μόνο), ΟΥΤΕ ΒΟΛΛΕΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ".

Συγγνώμη για τις βρισιές αλλά φούντωσα με όλα αυτά που συμβαίνουν και διαβάζω, ακούω, αντικρίζω, συζητάω, καθημερινά.

ΝΑΙ, έχουν γίνει τραγικά λάθη από τη διοίκηση και ειδικά από το Βαγγέλη Μαρινάκη.
ΝΑΙ, δεχόμαστε απίστευτο πόλεμο από την πουστοκυβέρνηση (που πνέει τα λοίσθια), και τους απατεώνες λαθρεμπόρους, νονούς, μαφιόζους.
ΝΑΙ, Ίσως δεν αντιδράμε ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οργανισμός όπως πρέπει.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΟΜΩΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΑ ΟΛΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΣ.Λ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.
ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΦΕΗΣΜΠΟΥΚ, ΑΡΧΙΔΕΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ.
ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΑΓΚΗ!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΑΒΒΑ:

"Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι-οπαδοί έμειναν να ανθίστανται στη βαζελοποίηση, καλούνται να ματώσουν, να ματώσουΜΕ για να πάρουμε το όγδοο σερί. Κι αν το χάσουμε, τουλάχιστον να ματώσουν οι άλλοι για να μας το κλέψουν. Χάρες δεν θέλουμε από κανένα, αλλά και δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανένα."

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα montas7

με έκανες και βούρκωσα και είμαι και στην άλλη άκρη του κόσμου...
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα jole11canezza

Έτσι φίλε....μπράβο σου ρε Γαυρε...μπράβο ρε οποίος πιστεύει στην ΙΔΕΑ εδώ μαζί και δίπλα στο σύλλογο!!! Φιλαράκι(συγνώμη για την προσφώνηση) έχουμε μόλις χάσει από ΑΕΚ στο κύπελλο και μπήκα εδώ να βρω ζεστασιά και βρήκα το σχόλιο σου και φίλε καυλωσα!!! Μόνο εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ τέτοιο πάθος!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Μα τι ανησυχείτε για τις προσφωνήσεις;

Πόσες φορές θα έχουμε βρεθεί όλοι μαζί κουβάρι...

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα dimitrov7

Ακριβώς .... κι ένα link αυτά που γράφουμε σε Καραπαπά και Βαγγέλα .... να δουλέψουν σοβαρά, σωστά με ηρεμία και ψυχραιμία. ΝΑ κάνουμε την κρίση ευκαιρία. Δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα,
1.Σωστά όσα γράφεις ,κατανοητή η φόρτιση και η πίκρα, κοινό συναίσθημα όλων μας , το κείμενο κυριαρχείται από ορθολογισμό που δεν μειώνεται από την οξύτητα ορισμένων φράσεων.
Όλοι καταλαβαίνουμε. Δυστυχώς υπάρχει μερίδα των οπαδών μας που στερούνται ορθής κρίσης, ποδοσφαιρικής παιδείας, θα έλεγα και αμφιλεγόμενης αθλητικής αντίληψης. Περιττό να υπογραμμίσω και την αφέλεια , η συνωμοσιολογία η βλακεία ορισμένων που παρασύρονται από ύπουλους δήθεν αντικειμενικούς ΑΡΔ τύπου ξεδοντιάρη!Επειδή η βλάκες είναι αήττητοι...τους αγνοούμε η και τους παραμερίζουμε.Προχωράμε με τους σωστούς!
2. Όπως έχουν πει μεγάλοι Ηγέτες η αποτυχία μπορεί να γίνει ευκαιρία για την επιτυχία υπό τον όρο να υπάρχει το κουράγιο για συνέχεια με εξυπνότερη προσπάθεια!
Ευχόμαστε η Διοίκηση ,ο Πρόεδρος να διδαχθούν από τα λάθη και να μην τα επαναλάβουν !
3. Πρόεδρε οργάνωσε τεχνοκρατικά με άριστους ειδικούς του αθλήματος την ΠΑΕ.
4.Πρόεδρε ενίσχυσε αγωνιστικά την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες,με βασικά χαρακτηριστικά την ταχύτητα, αντοχή, δύναμη, τεχνική κατάρτιση, που θα εισηγηθούν άριστοι και έντιμοι ποδοσφαιρικοί τεχνοκράτες που εσύ θα επιλέξεις ,όπως τα στελέχη σου στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις!
5.Για τις μεταγραφές πρόσεξε την αγωνιστική τους απόδοση και συμπεριφορά την πιο πρόσφατη περίοδο(προς αποφυγή μεταγραφών πρώην ποδοσφαιριστών τύπου Καρντόσο, η ψυχανωμαλων τύπου Εμενίκε, η ερωτηματικά τύπου Μιραλάς(έχει άραγε λίγο ζουμί ακόμη?).
Με τι κριτήρια προσλαμβάνεις τα στελέχη στη ναυτιλιακή επιχείρηση?
6. Στήριξε τον προπονητή Γκαρσία, τουλάχιστον αυτός έχει καλές συστάσεις και εμπειρίες από το καλύτερο ποδοσφαιρικό πανεπιστήμιο την Μπάρτσα, χωρίς όμως να του δώσεις, λευκή επιταγή!
Κάποια επιφύλαξη έχουμε σήμερα για το κοουτσάρισμα αλλά έχει και πολλά ελαφρυντικά, δεν γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική ζούγκλα !Να τον στηρίξεις με ποδοσαφαιράνθρωπους της απολύτου εμπιστοσύνης που ξέρουν την πιάτσα !
7.Πρόεδρε μην παρασύρεσαι από ανεγκέφαλους για τις μεταγραφές, αυτοί που εύκολα αλαλάζουν στο αεροδρόμιο πανεύκολα βρίζουν στην πρώτη στραβή ξεχνώντας τι ζήταγαν πριν από λίγο!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… τ
Σύγγαυροι οι δυνατοί δεν λυγίζουν δεν παραιτούνται παλεύουν και στο τέλος νικάνε!
Σύγγαυροι ο Ολυμπιακός υπεράνω όλων, μας εμπνέει μας ενώνει, μας χαλυβδώνει να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του!

Εικόνα GANNICUS 7

ΣΑΒΒΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΖΑ:
ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)ΚΑΙ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ" ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ.
ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΦΗΒΟ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ.
ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Εικόνα George_Str

ΕΥΓΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ,ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ <<ΟΠΑΔΟΙ>> ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΔΕΝΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΒ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΑΛΛΑΞΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΑΝΗΛΘΑ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΡΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κι ακόμη, περί απαλλαγής:

Όταν εντοπιστεί κάποιος ύποπτος (εκείνοι που φωνή βρίσκουν μόνο για να βρίσουν παίκτες, ή προπονητή - Πρόεδρο πολύ πιο σπάνια), τους αρπάζεις στο σύνθημα, τους ταρακουνάς και φωνάζεις. Δύο τινά μπορούν να συμβούν: είτε έκανες λάθος, αλλά καλό, αλτρουϊστικό λάθος γιατί θα γλυκαθούνε και θα ελευθερωθούνε, είτε - αν είναι απ' τους άλλους - θα μείνουν απαθείς λες κι αυτό συμβαίνει σε κάποιον άλλον και μετά από λίγο πουλεύουν.
Δοκιμασμένο. Πολλάκις.

Εικόνα matrasimca

Σαββα οταν ηρεμησεις κατσε και σκεψου.
Ειναι θεμα τι θελουμε εμεις η τι μπορουν οι παικτες?
Ειναι θεμα τι ψυχη εχουμε εμεις η τι ψυχη εχουν οι παικτες?
Στο τελευταιο δεκαλεπτο περιμενα μεγαλυτερο πρεσαρισμα να τους βαλουμε και αλλο.
Εσυ το ειδες η ειδες υποχωρηση?
Τα αμυντικα χαφ των 34 ετων βγαζουν 90λεπτο η πρωταθλημα σε φουλ ενταση?
Εδω θα πω δεν φταινε αυτοι η ηλικια φταιει γιατι τουλαχιστον ο Ρομαο εχει παθος.
Θα σου πω και τι αλλο ειδα που δεν το ειπε κανεις. Οι παικτες της Αεκ οντως τεχνικα κατωτεροι επιστρατευσαν δυναμη για μας εκνευρισουν και το καταφεραν. Αυτο δειχνει οτι εχουμε ελειμμα ευφυειας και αυτο δεν διορθωνεται.
Θες αλλο? Εχουμε παικτη ηγετη ενα Μητροπουλο ας πουμε να παρασυρει τους αλλους?
Οχι ο Φορτουνης ειναι σοφτ.
Το μονο που εχουμε καλυτερο απο τους αλλους ειναι τεχνικα καλυτερες μοναδες.
Εχουμε ασφαλεια? Οχι η διοικηση δεν μπορει να την παρεχει γιατι ολοι οι αλλοι συν Συριζα ειναι απεναντι. Σε καθε ματς μας αδικουνε και ευνοουν τους αλλους. Αυτο το ξερουν οι παικτες και εχουν επηρεαστει αρνητικα.
Αν διαφωνεις πες με μια λεξη -διαφωνω γιατι σεβομαι τον κοπο και την τρελα σου και δεν θελω να σε κουραζω.
Θυμησου τον Αλκετα επαιρνε πρωταθληματα με ψυχολογια - αυτη για μενα δεν υπαρχει.
Διπλα στον Γκαρσια επρεπε να εχουν τον Λεμονη για ενα διαστημα μεχρι να μαθει το ροστερ, αν ηθελαν να τον στηριξουν. Καποιοι τον αφηνουν να κανει λαθη για να φθαρει και ετσι εκμεταλευομενοι καθε αλλαγη να εχουν κερδος.
Αυτα Σαββα ελπιζω να βοηθησα στην κατανοηση του προβληματος.

Εικόνα takis xwsiar

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΜΑΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕ ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!! ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ξεκίνησα να γράψω ένα σχόλιο με μια-δυο αναδρομές από περιστατικά που έχω ζήσει από την κερκίδα και "Ολυμπιακούς", αλλά δεν ξέρω αν αυτά πρέπει να γράφονται, οπότε το αφήνω στο εξής που λες κι εσύ:

"Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι-οπαδοί έμειναν να ανθίστανται στη βαζελοποίηση, καλούνται να ματώσουν, να ματώσουΜΕ για να πάρουμε το όγδοο σερί. Κι αν το χάσουμε, τουλάχιστον να ματώσουν οι άλλοι για να μας το κλέψουν. Χάρες δεν θέλουμε από κανένα, αλλά και δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανένα."

Εικόνα Marios

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ψαχνω εδω και ποσα λεπτα τον τροπο να εκφραστω για αυτο που συμβαινει στην ομαδα.Ξεκαθαρα βλεπουμε ενα συνολο αγυμναστο,με παικτες στα ορια τους,με καποιους αλλους πολυ κατω απο τα στανταρ τους,με εναν προπονητη που δυστυχως εκανε πειραματα την χειροτερη στιγμη,ομως δεν βλέπεις οτι επικρατει μια τεραστια μαλκυνση σε αυτους τους παικτες που εχουμε,δηλαδη ο Ομαρ αντιπαλο τον Μπακασετα ειχε και σε ενα ολοκληρο 90 λετπο δεν του εσκασε μια τριπλα,δεν εκανε μια επελαση τιποτα,παιζουν ολοι κατω απο τα στανταρ τους,κανουν λαθη στα πολυ βασικα,βγαζουν μια παθητικοτητα,λογικη λογο κουρασης,αλλα μεχρι ενος σημειου,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ,κατι που οι αντιπαλοι μας παντα την εχουν μαζι τους.Ολα αυτα ειναι λογικα για ενα συνολο??Για μενα δεν μοιαζουν πραγματικα,δεν βλεπω καμια συνωμοσια απο πισω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι πολλες φορες υστερουμε σε τοσα πολλα και με πιανει τρελα.Θελει συσπειρωση και να δωσουμε και την τελευταια ικμαδα των δυνατοτητων τους οι παικτες,να θυμωσουν λιγο να τους πιασει ο εγωισμος κατι να γινει γιατι το παιχνιδι ειναι στα ποδια τους και μονο,ολα θα κριθουν εκτος εδρας,αφου σιγουρα θα φαμε κεκλεισμενων.

Εικόνα RedManu

Πραγματικά δε ξέρω πως ν αρχίσω... Αν παρατηρήσεις, Σάββα, (επέτρεψέ μου τον ενικό), και πάντα το λέω, διαβάζω ανελειπώς καθημερινά ΟΛΑ τα άρθρα του site ΜΑΣ, για να ξεστραβόνωμαι και να ξεστραβώνω τον κάθε μαλάκα που "το διάβασα στο facebook" (σημαντικό: facebook ΔΕΝ εχω διότι το θεωρώ προσβολή για τη νοημοσύνη μου, όση έχω), αλλά σπάνια γράφω κάποιο σχόλιο. Αυτό το έχω γενικά στη ζωή μου δεν μιλάω αν δεν έχω κάτι να πω. Το κείμενό σου είναι σαν να διαβάζω αυτά που έζησα, ζω, και αντιμετωπίζω καθημερινά μετά το ματς. Σήμερα κιώλας είπα σε... πελάτη μου (με έσκασε τι να κάνω) ζμπαουγκτζή "που να σας κάνουν οι συριζανελ να μην έχετε να φάτε γιατί αυτό ΜΑΣ αξίζει". Το "ΜΑΣ" το βάζω επι τούτου διότι θεωρώ πλέον τον ελληνικό λαό ντροπή για την Ελλάδα. Ενώ τώρα προσπαθούσα να ηρεμήσω από τη δουλειά (πριν μισή ώρα σχόλασα από τις 9 το πρωί) και την καθημερινή αυτή τριβή με τον κάθε πούστη ολυμπιακό-του-κώλου και αντι-ολυμπιακό, σε διαβάζω και μου ανάβεις πάλι τα λαμπάκια γιατί έτσι όπως τα λες νοιώθω. Γήπεδο σπάνια βρίσκομαι αλλά νομίζω με συγχωρείς διότι ζω σε νησί δίπλα από τη Τουρκία και δεν είναι απλό... Ειδικά στις μέρες μας... Δε χάνω ματς σε κανένα άθλημα του Θρύλου μας όμως τηλεοπτικά σε κανένα άθλημα!! Έχω να σου πω μόνο τούτο: με τα λεγόμενα "social media" (τρομάρα τους) φίλε μην ασχολείσαι γιατί εκεί ο κάθε βλαμμένος, κομπλεξικός, σκατόπουστας, "πανέξυπνος" πανηλίθιος του κερατά, που δηλώνει να είναι όποιος φαντάζεσαι, γράφει ότι παπαριά κατεβάσει η γκλάβα του χωρίς να τη σκεφτεί καν (με τι μυαλό... λέμε τώρα) για να του κάνει like ο άλλος πανηλίθιος από κάτω και να λέει μετά πσσσσ τι έγραψα ο θεός 15 likes πήρα!!! Παράνοια. Οπότε γράφτους όλους στ' @@ σου και μην ασχολείσαι. Αγνόησέ τους και θα ψοφήσουν από τον καημό τους. Με φούντωσες αλλά μπράβο σου που τα είπες , όπως τα είπες γιατί αυτοί που είναι κανονικοί άνθρωποι (όχι μόνο Ολυμπιακοί κανονικοί, τολμώ να πω, έπρεπε να τα ακούσουν έτσι!! Σ' ευχαριστώ που τα είπες όπως τα λέω κάθε μέρα στο κάθε αρχίδα! Ζητώ συγγνώμη για τα γαλλικά αλλά μου τα "έβγαλες" από μέσα μου εσύ. Να σαι καλά και καλά κουράγια (έχεις απίστευτα κατά την ταπεινή μου άποψη!) . ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι σε όλα ρε Σάββα και πραγματικά απορώ με την υπομονή και την επιμονή σου.Αλλά τι λέω...ή είμαστε ή δεν είμαστε Ολυμπιακοί.Αλλά ρε αδερφέ εμένα η ανησυχία μου είναι αν έχει αλλάξει αυτή η καφενειακή νοοτροπία στην ΠΑΕ ή τουλάχιστον πρόκειται να αλλάξει.Για τους βαζελόγαυρους , αυτοί θα αποβληθούν με φυσικό τρόπο και ανάλογη φαρμακευτική αγωγή από το σώμα του αιώνιου εφήβου...

Εικόνα dimitrov7

Το κείμενο της τελευταίας παραγράφου("ΌΧΙ, αυτός .....πήρατε, τρύπες...) είναι όλα τα λεφτά.
Είναι η ανάλυση αυτού που έλεγε ο Σωκράτης ...."Άστους 2-3 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα .... να το εκτιμήσουν περισσότερο" ......
Να δουν και οι χορτάτοι τι γινότανε τα ¨πέτρινα χρόνια", τότε που υπήρχε υγεία και όλοι παίρνανε πρωταθλήματα εκτός του Θρύλου βέβαια.
Αλλά Βαγγέλας, γενική διοίκηση, προπονητής και παίχτες να ηρεμήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Και για φέτος και για του χρόνου γνωρίζοντας πως έτσι είναι τα πράγματα. Το μυαλό σε μπάλα και δουλειά. Με κόρακες να ασχολούνται οι δικηγόροι. Επίσης να μην πετάει φράγκα σε διάφορους. Να ενισχύσει προπαγάνδα. Με 20 μύρια έπαιρνε σπορεφεμ πχ και τους έσκιζε.
Και ο γκράτσιας να δει τους Έλληνες. Ρισβάνη και σία. Αλλά και αυτούς που δεν χρησιμποιεί στην ομάδα. Ιγκόρ, Μήδο κλπ,κλπ. Να δουλέψει πολύ τους παίχτες και την ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά του. Και το μπάτζετ του θα είναι συγκεκριμένο. Μη νομίζει διάφορα. Και να μην αφήνουν την διαιτητοχολέρα να μας επηρρεάζει. Φτάνει.
Δουλειά και ακμαίο ηθικό και ντου και μίσος από όλους. Κι ο Βαγγέλας να κόψει τις απολογητικές δηλώσεις και να δουλέψει ξανά όπως παλιά. Τεχνοκρατικά με μαζεμένο μπάτζετ και σοβαρά. Να μην αφήσει κι αυτός την διαιτητοχολέρα να του ρίξει το ηθικό.

Εικόνα takis xwsiar

Οσο για τους παικτες φιλε διμιτροφ,εγω θα ελεγα να μην ακουει ΠΟΤΕ τον κοσμο.Να ακουει τους ειδικους που θα πρεπει να εχει στο πλαι του,για το καλο της ομαδας που εχει στο νου του να φτιαξει ο προπονητης που εμπιστευεται.

Εικόνα dimitrov7

Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Ειδικά το περί (πραγματικών) ειδικών που (θα πρέπει να) έχει στο πλάι του. Και να κοπούν τα παιχνίδια των μανατζαραίων. Δλδ αν έχει δώσει 20κάτι μύρια πράγματι γι΄αυτούς θα πρέπει να γίνει της μουρλής. Δλδ χίλιες φορές προτιμώ να τα έχει παντελονιάσει ο Βαγγέλας και τα νούμερα που έδωσε να είναι ψέματα παρά να έχουν πιάσει τον Βαγγέλα κώτσο οι γύπες. Δλδ φέρνει ο Μοδέστος ένα παληκαράκι που δείχνει διαμάντι και δίνουμε 7(!) για τον Ένχελς, κρατάμε Μποτία, Βούκοβιτς και στέλνουμε Ρισβάνη!!!!!! Έλεος!!!!! Κι ο κάθε προπονητής να προσπαθεί να αξιοποιήσει σωστά τους υπάρχοντες. Όχι μου ξινίζουν ο ένας κι ο άλλος. Δλδ ο Χιμένεθ πως τη βγάζει με τον νιάου. Ή ο άλλος του Αστέρα Ραχούλας. Αλλά να προσθέσω και πως πλάκα έχουν τα καθάρματα οι εξυγιαντές. Δλδ δεν τους φτάνουν το -4 και το -2, ούτε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, ούτε το κλίμα στην ομάδα μας. Θένε να φάμε και -3 κι 6 αγωνιστικές. Τόσο χεσμένοι είναι μαζί μας. Μακάρι να καταφέρουμε μέσα σε όλα να μείνουμε σε απόσταση βολής από την κορυφή μέχρι τέλους. Τους έχω ικανούς ...... τον φόβο μας να έχουν μια ζωή.

Εικόνα takis xwsiar

Οι βρωμιες τους ισως μας βγουν και σε καλο.Θα καθαρισει η ηρα από το σταρι μεσα μας.Ισως χρειαζοταν μια τετοια χρονια για να ξαναγινουμε κανονικο Καραϊσκάκη.θυμησου το!Στα λεγομενα πετρινα δεν είχαμε Μαρινακη.Τωρα εχουμε!

Εικόνα dimitrov7

Αμήν!

Εικόνα KCS

Σάββα δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Σου έχω ξαναγράψει πως για όσα έχεις αναφέρει για τους κυβερνώντες με κάνουν να σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο κι ας διαφωνούμε σε επιμέρους θέματα. Η ουσία μετράει. Και η ουσία είναι όσοι είμαστε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σαν διοίκηση, τεχνικό τημ, παίκτες και μη-πανυγηρτζήδες οπαδοί οφείλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε με λύσσα και όπου βγει. "Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι-οπαδοί έμειναν να ανθίστανται στη βαζελοποίηση, καλούνται να ματώσουν, να ματώσουΜΕ για να πάρουμε το όγδοο σερί. Κι αν το χάσουμε, τουλάχιστον να ματώσουν οι άλλοι για να μας το κλέψουν. Χάρες δεν θέλουμε από κανένα, αλλά και δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανένα." , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Αρχής γενομένης από το Κύπελλο αύριο.

Για τα υπόλοιπα, διαφωνώ απόλυτα στο θέμα του Λεμονή (έχω γράψει όταν απολύθηκε ότι "πρωτάθλημα τέλος,μακάρι να κάνω λάθος") και του Μιραλάς. Αλλά αυτά τα θεωρώ πολύ μικρά όταν σκέφτομαι τους κόπους και τις ταλαιπωρίες που τραβάς για να υπάρχει αυτό το σάητ. Αν όλοι καταλάβαιναν σ'αυτή τη χώρα την αξία της δουλειάς όποιου δουλεύει δεν θα είμασταν εδώ που φτάσαμε.

Εικόνα savvas gridlock

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, τα διαβάζω όλα, δεν ''γράφω'' κανέναν σας, απλώς δεν επεμβαίνω γιατί λειτουργούν συμπληρωματικά στο κείμενο και ενίοτε γίνονται αφορμή να συζητάτε μεταξύ σας. Να πω μόνο σε όσους με ψάχνουν στο facebook ότι όλα μου τα προφίλ είναι μπαναρισμένα και αυτήν τη φορά όχι από Συριζόσκυλα, αλλά από Ολυμπιακούς του κώλου, αυτούς τους ''μοντέρνους'' που έχουν μετατρέψει τον άλλοτε κορυφαίο οπαδικό λαό της ηπείρου σε ένα μάτσο γυναικομαστίες. Ας μην στέλνουν τζάμπα, δεν μπορώ να απαντήσω, εδώ ό,τι θέλει, όποιος θέλει...

Εικόνα manthos 956

"Έγραψες", για μιά ακόμα φορά !
Οι καλοπληρωμένοι παίκτες μας, άραγε τί σκέπτονται ;
Τον Πρόεδρο, ποιοί τον στηρίζουν πραγματικά ;
Όμως, άς προφυλάξουμε και εμείς την ομάδα ! Ανεξάρτητα από την αιτία της κάθε "στραβής", όσο κι΄άν μάς πνίγει το δίκιο, όσο κι΄άν συφιλιαζόμαστε με αυτά που διαβάζουμε στις κωλοφυλλάδες, όσο κι΄άν μάς εκνευρίζουν οι διαιτητές, δεν πρέπει να ζημιώνουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα (βλέπε ...σκουπιδοντενεκέδες στο βόλεϊ μετά από ήττα από τον ΠΑΟΚ, δυναμιτάκια και φωτοβολίδες στο ΣΕΦ μετά από την απώλεια του πρωταθλήματος - δύο φορές, και μάλιστα τη μία να τους παρακαλάνε να βγούν για να αποφύγουμε τα χειρότερα και αυτοί...εκεί, ακούνητοι - και, τέλος, τα προχτεσινά).
Η μυριόστομη φωνή - όλων, αυθόρμητα, χωρίς την εκνευριστική ντουντούκα - τα έξυπνα και αιχμηρά συνθήματα, κάνουν περισσότερη εντύπωση και, πιστεύω, είναι πιό αποτελεσματικά.
Δεν θα τους χαρίσουμε τίποτα !
Σε κανένα άθλημα !
Χωρίς οίκτο και χωρίς έλεος !
Αρκεί να το πιστέψουμε ΟΛΟΙ !!
Στα εύκολα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , στα δύσκολα ΘΡΥΛΟΣ !!!

Εικόνα savvas gridlock

Μάνθο, σοβαρή κερκίδα με συντονισμό 8.000 ανθρώπων στο πέταλο και διαρκές τραγούδι, δίχως άλλα να λέει η δεξιά πτέρυγα στις θύρες 3-4 και άλλα η αριστερή στις 6-7, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ντουντούκα, δεν υπάρχει. Παλιότερα όποιος ήθελε φώναζε ό,τι ήθελε κι όλοι χαιρόμασταν.

Εικόνα holland74

Το πρωτάθλημα είναι πλέον πολύ δύσκολο, όχι για το μείον 4, αλλά γιατί η ομάδα δεν μου δείχνει δείγματα πως έχει τον τσαμπουκά να το προσπαθήσει...Αν έχει τα κοχόνες θα φανεί με την Κούλα στο κύπελλο, εγώ δεν ανέχομαι άλλη σφαλιάρα από την Κούλα...Βαζελόγαυροι δεν έχουν μαζευτεί μόνο ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων, στα αρχίδια μας αυτοί, αυτοί δεν παίζουν μπάλα, το πρόβλημα είναι οι βαζελόγαυροι παίκτες, που είτε δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, είτε δεν έχουν την ψυχή..

Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις Μαρινάκη, έβγαζαν παραίτηση, τον ήθελα πιο δυναμικό..
Συμφωνώ για Μιραλάς, είχα δηλώσει πολλές φορές πως δεν τον ήθελα, εξακολουθεί να είναι ποιοτικός όμως, δεν είναι ότι Πάρντο και Σεμπά βγάζουν μάτια..

ΥΓ: Το έχουμε ξαναγυρίσει, το 1982 ήταν ακόμα πιο απίστευτη η ανατροπή από το -5 και με τη βαθμολογία να δίνει 2-1-0 πόντους αντί 3-1-0....

Εικόνα takis xwsiar

Ο Ολυμπιακος είναι από τη φυση του σαν τον αντρα.Η εισαι η δεν εισαι.Δεν υπαρχει λιγο και περιπου και τωρα δεν και πριν,ναι μεν αλλα!Οι αδερφες εμενα δεν με ενοχλουν.Στα παπαρια μου εμενα,τι κανει ο άλλος τον κωλο του.Οι ψευτοΟλυμπιακοι όμως μου χαλανε τα συκωτια μου.Τους απεχθάνομαι.Λυπαμαι το οξυγονο που αναπνεουν.Δεν τους θελω διπλα μου,μαζι μου η κοντα μου.Να πανε να βρουνε βαζελους και δικεφαλες κοτες να τα λενε,οσο θελουνε!Αμα θελουνε να γαμιουντε και μεταξυ τους.Μονο μακρυα από Γαυρους.Ουτε εμεις τους εχουμε αναγκη,ουτε ο Μαρινακης,ουτε ο Ολυμπιακος ολόκληρος.Αυτες οι αδερφες είναι σαν τους "φιλους" σε αυτόν που επιασε το Τζοκερ.Αμα γαμει και δερνει η ομαδα,ολοι στα πανυγηρια της νικης.Αμα δουν τα δυσκολα δεν φτανει που είναι κοτες,εχουν και "αποψη"που τυχαίος παντα είναι κατά οσων ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ γιαυτον τον τεραστιο συλλογο.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ.ΤΑ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΝΩΜΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Π.Χ,30.000 ΟΠΑΔΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 6.000.000 ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!! ΥΣ.ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ.ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...

Εικόνα Emperor7

Σαββα συμφωνω σε ολα εκτος απο τον Κεβιν. Παλτο δεν ειναι, πιστευω καποια στιγμη τα παρει μπροστα.

Απο εκει και περα, το τι διαβαζω καθε μερα για τον Μαρινακη... Δηλαδη δεν καταλαβαινουν, δεν νοιωθουν.
Ειναι σεσημασμενοι που Ο,ΤΙ και να γινει κραζουν και μετα λενε τα ελεγα εγω. Τον πουλο.

Επιστροφη στον ορθολογισμο, κατω τα χερια απο τον Γκαρσια, δεσιμο με την ομαδα και παμε να γαμησουμε

Εικόνα Antreas7

Φεύγοντας την Κυριακή από το γήπεδο κάποιοι έβριζαν το Μαρινάκη, πώς μας κατάντησε έλεγαν να χάνουμε από το αεκάκι. Να θυμίσω τα τρία πρώτα χρόνια του Ντούσαν (τρία χτυπήματα στο τύμπανο), Ντούσαν (τρία χτυπήματα στο τύμπανο) είχαμε με αεκ 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Εμείς πήραμε τρία πρωταθλήματα και η κούλα από τα τρία το μακρύτερο. Φέτος είμαστε κάκιστοι, αλλά ποντάρω στο ατέλειωτο κόμπλεξ των άλλων. Δεν αντέχουν την πίεση του πρωταθλητισμού. Ελπίζω οι παίκτες και ο προπονητής να δείξουν ψυχή. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει φυσική κατάσταση αλλά δώσ' τε παραπάνω από ό,τι έχετε, γιατί εμείς οι άρρωστοι Ολυμπιακοί θα το κάνουμε.
Και τέλος θέλω να προσθέσω ότι γαμιούνται και οι Ολυμπιακάρες με τα τιμολόγια, που θέλουν ακριβές μεταγραφές αφού ο "Χοντρός ξεπουλάει και παντελονιάζει, χώσε λεφτά, πού 'ναι ο Σωκράτης" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές. 6 εκατομύρια στοίχισαν οι μεταγραφές Τζούρτζεβιτς - Εμενίκε και τα γκολ τα βάζει ο Καρίμ των 400 χιλιάδων. 5 εκατομύρια στοίχισε ο Ριέρα, καλύτερος εξτρέμ αποδείχτηκε ο Αμπντούν που ήρθε τσάμπα. Όσοι δε γουστάρετε να φωνάζετε για το Θρύλο γιατί "μας δουλεύει ο χοντρός", ποτέ μη σώσετε και ξαναπατήσετε σε όποιο γήπεδο και για όποιο άθλημα παίζουμε. Ναι στην κριτική όταν γίνονται λάθη, αλλά όχι στην ισοπέδωση.
ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ. ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ.

Εικόνα Dean

Μπραβο αυτο περίμενα να διαβάσω. Η ηττοπάθεια δεν μας ταιριάζει και πιστεύω άπαντες στο σύλλογο να μην τα παρατήσουν. Το κυριακάτικο δε χωνεύεται εύκολα αλλά βλέπουμε μπροστά, συγκεκριμένα τα δυο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. 2/2 και μετά τελικός Τουμπα. Επίσης είχα μια αίσθηση ότι αν κερδίζαμε την ΑΕΚ και έβγαινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ίσως να άνοιγε τα πόδια στον ΠΑΟΚ. Τώρα ΟΛΟΙ είναι αναγκασμένοι να παίξουν για το πρωτάθλημα και να κινηθούν παρασκηνιακά. ΥΠΟΜΟΝΗ,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και πάμε για το 2/2. Στο κύπελλο περάσαμε.

Εικόνα CostasS

Απλά respect,
ΝΑΙ σε όλα τα ΝΑΙ σου και ΝΑΙ σε όλα τα ΟΧΙ σου
Όπως έγραψα και στο άρθρο του Απόστολου, ΤΙΠΟΤΑ δεν τελείωσε ακόμα. Αρκεί να δείξει η ομάδα (ΑΠΑΝΤΕΣ-από την κορυφή μέχρι τα νύχια όπως λένε στο χωριό μου) πρόθυμη και ικανή για το 10/10. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Αρχής γενομένης από αύριο, ας αναλογιστούν ΑΠΑΝΤΕΣ πόσο θα αναστραφεί το κλίμα με την πρόκριση.
Semper Olympiacos

Εικόνα john

Καλησπέρα και πολλά μπράβο για το κείμενο. Έτσι πρέπει να σκέφτεται κάθε οπαδός του Ολυμπιακού.

Το χειρότερο για εμένα δεν είναι η ήττα. Με προβλημάτισε πολύ η εικόνα που έβγαλε ο Μαρινάκης στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς. Φάνηκε απογοητευμένος, στενοχωρημένος και προβληματισμένος σαν να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα απο τους εχθρούς της. Εγω προσωπικά, δεν τον έχω ξαναδεί να μιλάει έτσι. Καταλαβαίνω βέβαια πως αντιμετωπίζει πολλά ζόρια, καθώς τον έχουν στριμώξει στην γωνία οι εχθροί του και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τον βάλουν φυλακή. Ελπίζω αυτή του η ομιλία, να ήταν απλά απόρροια της συναισθηματικής του φόρτωσης και εύχομαι να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του ΑΜΕΣΑ. Πάντα στις δηλώσεις του τα τελευταία 7 χρόνια, έβγαζε ένα αέρα σιγουριάς, αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας. «Είμαι εδώ, δεν υπολογίζω κανέναν και σας γαμάω όλους» με απλά λόγια. Όπως πρέπει να μιλάει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.. ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ..

Ευχομαι να ξαναβρεί τον εαυτό του και να πιστέψει ΠΡΩΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ στην ανατροπή για να μπορέσει να περάσει αυτήν την αύρα και σε όλο το stuff της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με 10 στα 10, το πρωτάθλημα ΔΕΝ χανεται. Μόλις πιστέψουν οι αντίπαλοι μας πως θα το πάρουν, θα λιπομυθήσουν. Αν κάποιος αμφιβάλλει ας θυμηθεί πως κατακτήθηκε το πρωτάθλημα του 2005...

Εικόνα John Zolo

Γι'αυτο εγραψα χθες στον Αποστολη..."περιμενω και το αρθρο του Σαββα" !

Γεια σου ρε Σαββα...τιποτε αλλο...

Εικόνα gavrina

Λόγια σωστά, σταράτα και Πειραιωτικα.Όλοι δίπλα στην ομάδα, στην τελική τώρα μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Στις απονομές κυπέλλων και πρωταθλημάτων είναι ευκολο να γεμίσει το γηπέδο, εγώ θέλω να το δω γεμάτο και τώρα που φαίνεται το πρωταθλημα να χάνεται σε όσα παιχνίδια απεμειναν.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ...
Από 'χθες' θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η ανάλυση ΟΛΩΝ των λαθώς που έχουν γίνει και η αναζήτηση λύσεων. Ο προγραμματισμός για την αντεπίθεση με στόχο την απόλυτη κυριαρχία από την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Και είναι απορίας άξιο πώς πήγε η διοίκηση τόσο χαλαρά φέτος παρ' όλο που γνωρίζαμε ότι οι άλλοι οχυρώνονται και οπλίζονται. Και -για να μη χαίρονται οι γα'υροι που κοινωνικοποιούνται ποδοσφαιρικά από κάτι sporfm κλπ.- δεν εννοώ ότι υπήρξε κακή πρόθεση της διοίκησης αλλά προφανώς δεν έγιναν οι κατάλληλες επιλογές.
Πλέον ή κάνουμε ΤΩΡΑ το βήμα μπροστά σε επίπεδο ρόστερ και γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού (που ΔΕΝ κάναμε τα προηγούμενα χρόνια) ή το τρένο θα χαθεί για άγνωστο διάστημα.
Τέλος, καιρός είναι οι βαζελόγαυροι να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να μετακομίσουν...