ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ



Μετά την χθεσινή ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, η αλήθεια είναι ότι λιγόστεψαν οι ελπίδες του Θρύλου για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Εγώ προσωπικά ακόμη πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε, αφού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι τουλάχιστον μέτριες ομάδες, δίχως φανέλα για να αντέξουν ως το τέλος και θα λυγίσουν υπό το βάρος της πίεσης, αλλά με βάση τα όσα ισχύουν σήμερα που γράφεται αυτό το άρθρο, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, ναι, μάλλον φέτος θα κάνουμε ένα διάλειμμα στους σερί τίτλους που κατακτούμε από το 1996 και μετά. Αυτή η κατάσταση, στην οποία δεν είναι συνηθισμένος ο κόσμος μας, έχει δημιουργήσει αναστάτωση και αρκετοί οπαδοί μας μοιάζουν ή δηλώνουν αρκετά ξενερωμένοι. Έτσι γίνεται συνήθως. Στις χαρές και στα πανηγύρια όλοι τρέχουν να βγουν selfie στο Καραϊσκάκη, με κάναν ποδοσφαιριστή κατά προτίμηση, να το ανεβάσουν σε κάποιο από τα social media στο οποίο διατηρούν λογαριασμό και να διαφημιστούν/κοκορευτούν. Στα δύσκολα, στις ελάχιστες συγκριτικά πίκρες που προσφέρει αυτός ο σύλλογος από το 1925 μέχρι σήμερα, μένουν λίγοι, σαν κι αυτούς που χθες βράδυ βρέθηκαν στο Περιστέρι.
 
 
Εμείς πάντως εδώ θα μείνουμε, να απαντάμε στον κάθε στημένο ή αποβλακωμένο που αρχίζει τα ''ένα πρωτάθλημα παίχτηκε στα ίσια και το χάνει ο Ολυμπιακός'' και ''δυνάμωσαν οι άλλοι και το χάσαμε, δεν μπορούμε, δεν μπορεί ο Μαρινάκης'' και ''πάμε πάσο φέτος, για να γλυτώσει τη φυλακή ο πρόεδρος'' και σε όσους χαιρέκακα έχουν βγει από τα λαγούμια τους και κρυφοπανηγυρίζουν που αυτοί ''τα λέγανε'', τώρα που ''το χάνει ο Μαρινάκης''. Διότι για όλους αυτούς, δεν το χάνει ο Ολυμπιακός, αλλά το χάνει ο Μαρινάκης, ο οποίος όπως φαίνεται πονάει πολύ κόσμο. Για εμάς εδώ, το φετινό πρωτάθλημα το χάνει, ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ, ο Ολυμπιακός. Όπως έχασε το πρωτάθλημα της μπουγάδας της σεζόν 2009-10 ο Ολυμπιακός και όχι ο Κόκκαλης, όπως έχασε το πρωτάθλημα του Δούρου τη σεζόν 2003-04 ο Ολυμπιακός και όχι ο Κόκκαλης, έτσι και φέτος χάνει, ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ, το πρωτάθλημα των απατεώνων, μιζαδόρων και ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Ολυμπιακός, όχι ο Μαρινάκης. Εμείς θα είμαστε εδώ να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος, κόντρα όπως φαίνεται και σε πολλούς ''δικούς μας'' που ''ξενέρωσαν'' και ''δεν μπορούν'', αφού ''έλα μωρέ, εντάξει, το χάσαμε φέτος, ας το πάρει και κάνας άλλος''. Ηττοπάθεια που δεν αρμόζει σε Ολυμπιακούς, αλλά σε αντιολυμπιακούς και δη σε βαζελάκια, τα οποία βαζελάκια με μπροστάρηδες κάποιους επιδοτούμενους με ρούβλια δημοσιογράφους πανηγυρίζουν που δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Πανηγυρίζουν περισσότερο από ΑΕΚτζήδες-ΠΑΟΚτζήδες, οι οποίοι είναι αγχωμένοι ακόμη, δεν ξέρουν πού θα καταλήξει ο τίτλος. Το ότι το τσίρκο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού του χρόνου μπορεί να βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΑ, δεν απασχολεί τους ''different class'' οπαδούς της greenwin Μπύρας 13, μαζί με το σωρό των προβάτων που σέρνουν πίσω τους. ''Να μην το πάρει ο γαύρος'', αυτό τους νοιάζει και τακιμιάζουν φυσικά με ορισμένα φιλαράκια τους, ''Ολυμπιακάρες'' που μισούν το Μαρινάκη λες και τους έχει κάνει κάτι προσωπικό και οι οποίοι χαίρονται που τώρα ''δικαιώνονται''. Ευκαιρία να γίνει ξεσκαρτάρισμα στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου, να παραμείνουν όσοι μπορούν και θέλουν. Οι υπόλοιποι ας υποστηρίξουν κι άλλες ομάδες, δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Και ναι, δεν μας γουστάρει κανείς μη Ολυμπιακός εμάς τους γαύρους, αλλά εμείς που ασχολούμαστε ενεργά με τον Ολυμπιακό μας, από όποιο πόστο κι αν το κάνει ο καθένας μας, γουστάρουμε ο ένας τον άλλον και μας σηκώνεται...το ηθικό όποτε ακούμε κάποια κλώσσα της δημοσιογραφίας ή κάποιον ''τίμιο οπαδό'' να μας δηλώνει ''σας σιχαίνεται όλη η Ελλάδα''. ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ. Εμείς και 1.000 άτομα να μείνουν να ασχολούνται, εκεί θα είμαστε. Αλίμονο αν περιμέναμε από τους ''Ολυμπιακάρες'' να καθορίσουν αυτοί το πότε θα 'τραβηχτούμε'' εμείς με τον Θρύλο.
 
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΤΩΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ, ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΠΑΝΩ...

Σχόλια

Εικόνα stavrakas7-5

Σαββα,χρειαζεται που κ που και μια γειωση ετσι για να ξεχωριζει η ηρα απ το σταρι!
Για μια ζωη αρρωστεια επιληψια μοναχα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα manthos 956

Η εικόνα με τα αεκάκια να κάνουν τον σταυρό τους τα τελευταία λεπτά, χεσμένα μήπως ισοφαρίζαμε και τους αποκλείαμε, δείχνει με τον πιό απόλυτο τρόπο τον φόβο και τον τρόμο τους απέναντι στον Ολυμπιακό μας.
Όπως τα λές : δεν παρατάμε τίποτα, μέχρι τέλους !!!

Υ.Γ. Η χυδαιότητα και οι γκριμάτσες του Ουάρντα χτές, δεν ενόχλησαν κανένα από τους παίκτες μας ;

Εικόνα CostasS

Το μέγεθος της ποινής που μας έριξε η "εξυγίανση" δείχνει ότι ακόμα και σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση που είμαστε ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ. Έτσι ρε κοτόπουλα Βορρά-Νότου. Ότι κι αν σηκώσετε φέτος, την ώρα της απονομής θα λοξοκοιτάτε πίσω σας μήπως έρχεται ο μόνιμος βιαστής σας.
Α ρε ΘΡΥΛΕ, τι τους έχεις κάνει αλλά και τι θα ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να τους κάνεις (ναι ακόμα και φέτος!)

Εικόνα holland74

Θα είναι κάβλα να τους κάνουμε ένα 2πλό στην Τούμπα, θα αρχίσουν να τα κάνουν πάνω τους, και μόνο αυτή η αίσθηση του τρόμου τους ακόμα και τώρα που φαίνονται χαμένα όλα, δείχνει το μέγεθος της φανέλας μας...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Για αυτό έπεσε το -3 σήμερα Ολλανδέ.Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των επόμενων αγωνιστικών και αναλόγως θα αποφασίσει η εφέσεων...

Εικόνα Aprosarmostos17

Η ιστορία θα γράψει: τα τελευταία 23 χρόνια ο Θρύλος έχασε 3 πρωταθλήματα, το Δούρειο, της πλυμένης μπουγάδας του Πατέρα και της εξυγίανσης και του δικού μας Γραμμένου.

Εικόνα takis xwsiar

Αν και δεν ασχολουμε με fb χθες το βραδυ "μπηκα" από φιλου μου για να δω τι γραφουν οι βαζελογαυροι.Παρτυ εκαναν,αλλος ελεγε "που ειναι τα 50 μυρια Μαρινακη?",άλλος ελεγε "ο Τσιπρας σας εφταιξε,τσατσοι του χοντρου!"...κοκ.Σε ολους αυτους,αν διαβαζουν εδώ μεσα,εγω τους λεω ότι είναι οι χειρότεροι ΕΧΘΡΟΙ του Ολυμπιακου.Ειναι αξιοι της μοιρας τους,και εγω ΧΑΙΡΟΜΑΙ για το γαμησι που τρωνε απ'τα μνημονια,που θα τους παρουν τα σπιτια τους και που θα τρωνε σε λιγο με τον τροπο που τρωνε οι κατοικοι της Βενεζουέλας.Αυτο όμως που με εξοργιζει, είναι ότι λενε πως "είναι Ολυμπιακοι" !Και λενε την αποψη τους,λες και εχουν δικαιωμα να μιλουν για τον Ολυμπιακο αυτοι οι πουτανας γιοι!! Όταν ο Θρυλος γαμουσε και εδερνε,αυτοι λεγανε ότι εχουν βαρεθεί και δεν τους λεει τιποτα το πρωταθλημα.Τωρα που παμε να χασουμε το πρωτο μετα από 7 συνεχομενα,ξαφνου γινανε αντρες αυστηροι και "αμαν πια με αυτή την κατασταση"! Εγω λεω,αντι αυτου να κοιταξουν να πεισουνε την πεθερα τους να μην τους βαραει,την γυναικα τους να μην γαμιεται με τον μαστορα κτλ. Να καταλαβουν στη κεφαλα τους ότι όχι μονο στο γηπεδο δεν τους θελουμε αλλα ουτε να πιανουν στο στομα τους το μεγαλειο του Ολυμπιακου.Ειναι αναξιοι να μιλουν αυτοι για τον Ολυμπιακο!Εμενα με ενοχλουν αυτοι οι ταραμάδες πολύ περισσοτερο από τη μεταγραφη του Εμενικε και του Μιλιτς!Γιατι αυτους τους ξεφορτώνεσαι οποτε γουσταρης.Ενω αυτές τις ρομπες,τους κουβαλας στην πλατη σου,για πολύ καιρο. ΥΣ.Να προσεξουν παρακαλω τη διοικηση του χρονου,σε ποιες ομαδες και με τι ορους θα δινουμε παικτες δανεικούς.Δεν είναι δυνατον σε μας,οι "δικοι μας" να εχουν απέναντι μας την κορυφαια τους εμφανιση,και στους αλλους να κανουν και "κερκιδα" εναντια στην ομαδα που παιζουν (όπως ο γυφτος εκανε στην τουμπα).

Εικόνα Αλέξανδρος

"Στις χαρές και στα πανηγύρια όλοι τρέχουν να βγουν selfie στο Καραϊσκάκη, με κάναν ποδοσφαιριστή κατά προτίμηση, να το ανεβάσουν σε κάποιο από τα social media στο οποίο διατηρούν λογαριασμό και να διαφημιστούν/κοκορευτούν. Στα δύσκολα, στις ελάχιστες συγκριτικά πίκρες που προσφέρει αυτός ο σύλλογος από το 1925 μέχρι σήμερα, μένουν λίγοι, σαν κι αυτούς που χθες βράδυ βρέθηκαν στο Περιστέρι."

Έτσι ακριβώς. Τους έχω σιχαθεί αυτούς τους τύπου οπαδούς που κορδόνονται στις νίκες. Αν δουν όμως τον μπασκετικό Ολυμπιακό να στραβοπατάει ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή τους πονάει ο Μαρινάκης κάποιους κάνουν σαν κλαίουσες ητιές. Αλλά τι λέω; Ακόμα και στις νίκες γκρινιάζουν γιατι πχ δεν είναι 5-0, αν έρθει 5-0 γκρινιάζουν γιατί δεν ήρθαν όλα τα ματς 5-0, Αν πάρουμε πρωτάθλημα γκρινιάζουν που δεν το πήραμε αήττητοι και πάει λέγοντας...

"...αλλά εμείς που ασχολούμαστε ενεργά με τον Ολυμπιακό μας, από όποιο πόστο κι αν το κάνει ο καθένας μας, γουστάρουμε ο ένας τον άλλον και μας σηκώνεται..."

Έτσι ακριβώς. Αυτη η φράση εξηγεί πάρα πολλά αν όχι όλα

Εξαιρετικό κείμενο για αλλη μια φορά. Ότι ελπίδα έμεινε ας την κυνηγήσουμε και όπου βγει....

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Έτσι είναι Σάββα.Εξακολουθούν κάποιοι να μας πρήζουν τα παπάρια με το Λεμονή (τέλος ρε μάγκες ,έφυγε ,δεν ξαναγυρνά και ακόμη και ως αστείο πάλιωσε),μερικοί γραφικοί επιμένουν στο παντελόνιασμα από το Βαγγέλα (ευτυχώς μειώθηκαν οι λογιστές) και υπάρχουν φυσικά και οι στημένοι που γράφουν απλώς για να εκνευρίζουν (αυτοί ξεχωρίζουν εύκολα καθώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει play off φέτος).Από τη διοίκηση περιμένω να σταματήσει τη μίρλα και τα γραφικά περί καθυστέρησης εξόδου στο ημίχρονο ως ένδειξη διαμαρτυρίας,περιμένω το Βαγγέλα να πάει να του τα σούρει του μαλάκα του Πορτογάλου και στο μπινέ το Δέδε (και μη μου πει κάποιος πως θα πάει αφού διώκεται, θα πάει όπως πήγε σήμερα ο νιάου για να τα πεί στη ΚΕΔ,ως φίλαθλος δηλαδή),να ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα με Κοβάσεβιτς ,Μοντεστό και όποιους άλλους συμβουλεύουν λανθασμένα και να τραβήξουν τα αυτιά σε μανατζαραίους παικτών που το παίζουν αδιάφοροι (σκέφτηκε κανείς να καθυστερήσει λίγο τις πληρωμές του Οφόε για παράδειγμα).Για τους παίκτες εξυπακούεται ότι περιμένω να ματώσουν όπως επίσης και ανάλογο ξεμπρόστιασμα για μερικούς όπως στο Μάντζαρη.Αυτά τα λίγα.ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ.ΥΓ.Για το θέμα της φυσικής κατάστασης (πιο πολυ του πεδίου μου),είναι γεγονός ότι έγινε μια προσπάθεια για κάποια βελτίωση,είδαμε τα αποτελέσματα της όποιας βελτίωσης μέχρι τα μέσα του Γενάρη αλλά κατόπιν επήλθε η κατάρρευση.Αυτό έγινε για τους εξής λόγους.ΔΕΝ γίνεται προετοιμασία κατά τη διάρκεια αγωνιστικών υποχρεώσεων πόσο μάλλον όταν ΔΕΝ χρησιμοποιούνται superfooods (πέρα από πούστικο είναι και επικίνδυνο για την υγεία των παικτών).Ακόμη και αν ο Γκαρθία δεν επέμενε στην πίεση από το πρώτο λεπτό αλλά υποστήριζε το περιμένουμε και βλέπουμε η κατάρρευση και πάλι θα ερχόταν πιθανώς με καμιά 20αριά μέρες καθυστέρηση.Εγώ απλώς να επιστήσω την προσοχή για το καλοκαίρι καθώς ο Γκαρθία θα παραλάβει παίκτες στην ουσία καμμένους και με τις όποιες μεταγραφές μετά το μουντιάλ και αυτά σε συνδυασμό με προκριματικά.

Εικόνα holland74

ΔΕΝ χρησιμοποιούνται superfooods (πέρα από πούστικο είναι και επικίνδυνο για την υγεία των παικτών)...

Αυτό και δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ (ακόμα περισσότερο)...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Χε χε το έπιασες το υπονοούμενο....

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες, φίλε, ειδικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης προσυπογράφω μέχρι κεραίας που λένε.

Εικόνα dimitrov7

Α μου άρεσε κι ο τίτλος. Σε όποιον αρέσουμε. Το είπαν και οι Αγγελόπουλοι.
Όπως είπαν και ..... η ομάδα έχει διοίκηση και δεν διοικείται από τα σόσιαλ μίντα και τους αρδ.
Ψυχραιμία λοιπόν σε διοίκηση κι ομάδα, σωστή και ψύχραιμη δουλειά από τώρα και σ΄όποιον αρέσει.
Υπάρχουν κι άλλες ομάδες να πάει κάποιος.
Ουουουουουουουουουστ από τον θρύλο μας.

Εικόνα dimitrov7

Δε λέω ... έχει εμφανώς η ομαδα τα ζητήματα της .... αλλά 52 φάουλ δόθηκαν χθες ε? 27-25. Αν θυμάμαι καλά. Για παίκτες σοφτ που λέμε πως είναι οι δικοί μας. Με 3 αναγκαστικές αλλαγές. Και με τον "αδιάφορο" Ταχτσίδη με λιποθυμίες και 3 σπασμένα παϊδια. Τον Τζήλο αγχωμένο να λήξει το ματς.
Αυτός ο "για τα σκουπίδα Ολυμπιακός" που ήταν -4, -2 από εξυγιαντές έπρεπε να έχει και Τζήλο και αλητεία γηπεδούχων απέναντι του? Κάτι δεν μου κολάει εδώ κύριοι. Μάλλον οι απέναντι έχουν καλύτερη εικόνα για παίκτες και ομάδα απ΄ότι εμείς.
Γι΄αυτό θα συμφωνήσω με τα κόκκινα μπολντ που κλείνει το άρθρο. Πίεση σε παίκτες να τα δώσουν όλα. Κάλως εννοούμενη πίεση κι ενέσεις ηθικού. Και σωστή δουλειά από Πρόεδρο, γκράτσια, παίχτες για του χρόνου. Αυτό ξεκινάει από χθες κι έχει να κάνει και με τις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές. Με αρκετούς από αυτούς θα είμαστε και του χρόνου. Ας δουλευτούν σωστά και θα δούμε.
Πέραν τούτου τέρμα οι δανεικοί. Δλδ δίνουμε σε κάθε σιχαμένο παίχτες αξίας για να δουλεύει την καταστροφή μας? Δανεικοί μόνο έξω. Όχι Ελλάδα.
Όσο για τον Γκράτσια ελπίζω να μην έχει σύνδρομο Μπέντο. Πότε τον είδε τον Μήδο και του ξίνισε? Δλδ δεν θα μπορούσε να παίζει κι εξτρέμ κι ο Μάριν κέντρο? Δεν τον ξέρω τον γκράτσια αλλά αν έχει τέτοια σύνδρομα ουστ.
Και να ξεστραβωθεί να δει τα δανεικά Ελληνόπουλα. Νομίζω πως κάθε οπαδός μας προτιμάει να βλέπει Ρισβάνη, Σιώπη, Γιαννιώτη, Γιαννιώτα, Μανθάτη παρά (ενδεικτικά αναφέρω) Πάρδο, Σεμπά, Ούρος, Οτζίτζα κλπ,κλπ,κλπ.
Με πιθανότερη εκδοχή το γιουρόπα για του χρόνου και ανάγκη για οικονομικότερο ρόστερ ευκαιρία για εκτεταμένη ελληνοποίηση και σωστές αγορές ξένων από Αργεντινή - Ισπανία. Παίχτες γρήγορους, τσαμπουκάδες, σκληροτράχηλους και να αξίζουν τα λεφτά τους μπαλαδορικώς.
Αλήθεια με 52 φάουλ πόσο χρόνο καθαρή μπάλα είδαμε χθες?

Εικόνα savvas gridlock

Συγκινητικός ο Ταχτσίδης χθες, πρώτος έτρεχε και στις μανούρες, πρώτος την είπε στον Ουάρντα το μούλο. Καθαρή μπάλα ελάχιστη χθες, αλλά γενικά για να λέμε την αλήθεια, από το 2005 που ανέβηκε Α' Εθνική ο Ατρόμητος και χρησιμοποιεί ως έδρα του αυτό το γήπεδο, κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε. Εκεί μπάλα δεν μπορείς να παίξεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό που έκανε ο Ταχτσίδης είναι ακατόρθωτο. Η κάκωση στα πλευρά δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, το ράγισμα σε κάνει να υποφέρεις, το κάταγμα σε σκοτώνει. Και ο μπαγάσας είχε τρία σπασμένα πλευρά! Πραγματικά, άθλος.