Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Αρχικά, παραμονές του παιχνιδιού ΑΕΚ-Ξάνθη, διαβάσαμε για μία συνάντηση του επωνύμου φιλάθλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστο Πανόπουλο.
 

 
Στο παιχνίδι της Κυριακής ''θαυμάσαμε'' την ''εκπληκτική'' άμυνα της Ξάνθης, στην οποία έβαλε 3 γκολ ο... στόπερ της ΑΕΚ, Βράνιες. Σήμερα μαθαίνουμε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με αυτό το ματς, από τις εφημερίδες ''ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ'' και ''ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'', στο ένθετο του ''ΓΑΥΡΟΥ''.
 
 
Θυμίζουμε ότι για ένα υποτιθέμενο ''ντου'' στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ το 2013 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικάστηκε δύο φορές, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και αθωώθηκε. Εδώ φυσικά δεν αναμένουμε την ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, διότι δεν είναι παράγοντας του Ολυμπιακού. Αν ήταν στον Ολυμπιακό, θα βρισκόταν ήδη στο τμήμα για ανάκριση. Τώρα εξακολουθεί να κάνει ανενόχλητος ό,τι έχει μάθει εδώ και 40 χρόνια που είναι παράγοντας στο ποδόσφαιρο, σε Ιωνικό και ΑΕΚ. Ούτε η πρώτη φορά ήταν για φέτος, ούτε η τελευταία και φυσικά ΚΑΝΕΙΣ διαιτητής δεν μιλάει, αφού τρέμει μην του ανατινάξουν οι μπράβοι του Μελισσανίδη το αυτοκίνητο ή μην τον στείλουν για ''διακοπές διαρκείας'' σε κάποιο νοσοκομείο, όπως έγινε με το διαιτητή Ζωγράφο, το δικηγόρο Αργύρη Λίβα και διάφορους άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, από το 2013 που επέστρεψε ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ.
 
Και για να μην αποφύγουμε την ουσία, ο Μελισσανίδης είχε δίκιο να διαμαρτύρεται για το διαιτητή Διαμαντόπουλο. Με το σκορ 0-0 δεν δόθηκαν 2 πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και 1 κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Ξάνθης, όπως εξήγησε ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ.
 

 
Όπως βλέπουμε όμως στο βίντεο, το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ήταν καθαρό οφσάιντ.
 

 
Γι'αυτό δεν είπε τίποτε ο Μελισσανίδης, διότι πολύ απλά ο βοηθός Ακρίβος είναι από την ΕΠΣΑ, μία Ένωση την οποία ελέγχει ο ΟΠΑΠ. Ο Μελισσανίδης διαμαρτύρεται εναντίον διαιτητών από ΕΠΣ που ελέγχονται με ρούβλια. Κι έτσι προχωράει το πρωτάθλημα της ''εξυγίανσης'' του Κοντονή και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ρούβλια εναντίον ΟΠΑΠ, με το Πρωτάθλημα να φαίνεται πως βαδίζει προς τα ρούβλια και το Κύπελλο να ακούγεται πως θα απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων του ΟΠΑΠ. Και είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΟ-ευχαριστημένοι...

Σχόλια

Εικόνα Chevalier de Balibari

θελω να επιστησω την προσοχη στους φιλους συγγαυρους
για τον πουστικο-πλεον ''ρολο'' που παιζει ο ομιλος 24
σε πολιτικο επιπεδο στηριζοντας το συριζασανελ... και βεβαια σε αθλητικο.
Τιποτε βεβαια δεν ειναι τυχαιο...
του ρωσου πλεον και αυτο... ομολογω για ενα διαστημα την ειχα πατησει και εγω..
υπαρχουν πραγματικα ανεξαρτητα σαιτ για να μαθαινουμε τι παιζεται γενικως..

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Ολα πρέπει να τα περιμένει κανείς απο ανθρώπους άξεστους και με εγκληματικό ένστικτο.Δύο πραγματικά περιστατικά θα αναφέρω τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης διότι υπάρχουν μάρτυρες.Το πρώτο ,έδωσε εντολή να γκρεμίσουν βενζινάδικο γιατί έφυγε απο την AEGEAN .Οταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε απάντησε ''για να πάρουν το μήνυμα τα υπόλοιπα 650''.Μήπως σας θυμίζει τίποτα απο Χαλκιδική ;απο Ξάνθη;To δεύτερο, μιλάει στο τηλ.και λέει στον συνομιλητή του οτι δεν πρέπει να φοβούνται γιατί στα χέρια τους δεν κρατάνε σοκολάτες.Μήπως σας θυμίζει τίποτα;

Εικόνα Harry red logic

Σάββα δίκιο έχεις αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις δυστυχώς αυτός ο μάταιος κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
Υπερισχύει πάντοτε το δίκιο του ισχυρού όποια προβιά και να του φορέσουν.
Διανύουμε μια εξαιρετικά εχθρική περίοδο για τον Θρύλο μας πολύ φοβάμαι και για την χώρα(λέγεται ότι έχουν γίνει φοβερές δεσμεύσεις/παραχωρήσεις από τους χρήσιμους ηλίθιους …) όπου κυριαρχούν Υποκριτές Φαρισαίοι, δόλιοι πανούργοι αδίστακτοι χωρίς ιερό και όσιο!
Επομένως ας προσπαθήσει ο Πρόεδρος και άλλοι ισχυροί γάβροι να αντισταθούν στην λαίλαπα με συμμαχίες εντός και εκτός συνόρων. Κάτι θα βρουν.. δεν πιστεύω ότι είναι πιο έξυπνοι οι συμμορίτες!
Ταυτόχρονα αλλαγή πλεύσης στον αγωνιστικό τομέα και σοβαρή ποιοτική ενίσχυση της ομάδας!
Προγραμματίζουμε από τώρα!

"When in Rome, do as the Roman's do."

Εικόνα takis xwsiar

Εκφοβισμος στον Ουαρντα! Ποιος μπορει να το σκεφτηκε?Και για πιο λογο? Περιεργα πραγματα,το μυαλο μου δεν παει πουθενα!Οπαδικο παντως δεν είναι.Ποτε χουλιγκανια δεν πανε με πιστολια,ως τωρα ποτε!Απ'την άλλη δεν μπορω να φανταστω καποιον παραγοντα ποδοσφαιρου να σκεφτει η να κανει κατι τετοιο.Εχει δειξει κανεις (από αυτους που εχουμε)τετοια συμπεριφορα στο παρελθον? Το μυαλο μου δεν παει σε κανεναν παραγοντα.Αρα ισως καποιος που δεν είναι παραγοντας.Απο υπερβολικη αγαπη για την ομαδα του... ΥΣ.Δυνατη η τιγρης αλλα γρηγορο και το ελαφι!

Εικόνα matrasimca

Τουλαχιστον Σαββα αυτος αντιδρα αν θεωρει οτι τον αδικουν.
Εμεις βγαζουμε μονο χλιαρες διαμαρτυρίες τύπου δεν θα τους ανεχτούμε άλλο κλπ.
Μας θεωρουν αδυναμους και για αυτο εχουν μαζευτει γυρω μας σαν τις υαινες.
Σε ενα ανορθοδωξο πολεμο πρεπει να πολεμας με τα ιδια μεσα που χρησιμοποιουν οι αλλοι.
Τελικα αυτο αποδεικνυεται πως ειναι το σωστο γιατι καμμια κοινωνια δεν ειναι αγγελικα πλασμενη.
Λυπαμαι που αναγκαζομαι να το πω αλλα ετσι ειναι.
Η καλυτερη μεταγραφη που μπορει να κανει ο προεδρος για να ελθει στα ισια με τους αλλους ειναι να φερει πισω τον Θωμα.
Θα ειχαμε 6 βαθμους παραπανω γιατι δεν θα τολμουσαν να μας αδικησουν και ο ΠΑΟΚ για την μπουκα στα Γιαννενα και τα σπασμενα καθισματα θα ειχε μειον 3 και 3 αγωνιστικες κεκλισμενων
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Εικόνα savvas gridlock

''Η καλυτερη μεταγραφη που μπορει να κανει ο προεδρος για να ελθει στα ισια με τους αλλους ειναι να φερει πισω τον Θωμα.''

Γιατί; Για να έχουμε πάλι επερωτήσεις στη Βουλή και να γεμίσουμε με Ολυμπιακούς που ''ντρέπονται για την ομάδα που υποστηρίζουν'', επειδή ''αλλιώς την είχαν μάθει''; Δεν υπήρχε facebook το 1997, αν υπήρχε, μπορεί να ήμασταν ακόμη στα '΄πέτρινα χρόνια''.

http://hri.org/E/1997/97-12-04.dir/keimena/sport/sport5.htm

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ 25 ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ....

Εικόνα matrasimca

Στα χρονια της αγωνιστικης μας υπεροπλιας μονο περηφανος ημουν για την ομαδα μου.
Εφερε ο Σωκρατης τους καλυτερους και τους κλεισαμε σπιτι τις Κυριακες, αυτες που λενε πως τις κλεψαμε.
Ο Θωμας σταματησε το Βαρδινογιαννισμο, σιγουρεψε οτι εμας δεν θα μας αδικουν και εκει φανηκε η διαφορα απο τους ελαχιστους.
Στον ασυμμετρο πολεμο δεν γινεται να κοιτας τους αλλους χωρις να κανεις τιποτα.
Περα ομως απο αυτα ειναι γεγονος οτι φετος η ομαδα δεν παιζει μπαλλα, αλλα κατακρεουργηθηκε και απο την διαιτησια ενω οι αλλοι ευνοηθηκαν προκλητικα κερδιζοντας ποντους οταν δεν το αξιζαν, κατι που στο τελος τους εδωσε αυτοπεποιθηση και καλυτερο αγωνιστικο προσωπο.
Δηλαδη για παραδειγμα εμεις αντεχουμε ενα ημιχρονο. Σε αυτο το ημιχρονο στο ματς με την ΑΕΚ επρεπε να ειχε αποβληθει ο Βρανιες.
Αυτο ομως δεν εγινε και στο δευτερο ημιχρονο αυτοι ηταν καλυτεροι και κερδισαν τις εντυπωσεις.
Αλλιως ομως παιζει με 10 και αλλιως με 11 μια ομαδα.
Ετσι μας κλεβουν και με πολλους αλλους τροπους.
Στην υγεια του Θωμα λοιπον και περιμενω απο τον προεδρο να φροντισει να εχουμε και εμεις ασπιδα προστασιας οχι για να κλεβουμε αλλα για να μην διανοουνται να μας αδικουν

Εικόνα holland74

Φίλε μου, μερικές φορές η φήμη που ακολουθεί κάποιον άνθρωπο είναι πιο δυνατή από τον ίδιον αυτόν άνθρωπο..Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως ο Θωμάς είναι τόσο δυνατός, όσο θα ήθελε και ο ίδιος να θεωρείται..Τα προηγούμενα 3-4 χρόνια θεωρώ πως η διαιτησία 'πρόσεχε' αρκετά τον ΠΑΟΚ και πολλές φορές μας αδικούσε, όμως τα πρωταθλήματα έρχονταν στον Πειραιά...Με την Κούλα η πίεση του πρώτου ημιχρόνου δεν δημιούργησε κάποιες φάσεις και η αδυναμία μας να κρατήσουμε για 10 λεπτά το σκορ, στοίχισαν και ακόμα και οι -3 βαθμοί δεν θα υπήρχαν στο προσκήνιο, αν είχαμε κρατήσει το σκορ και θα είμασταν τώρα σε απόσταση βολής...Εγώ πάλι θα προτιμούσα να είχα Τζόλε και Γιαννακόπουλο στις πτέρυγες ή έστω Ντούντου, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι, Κοβάσεβιτς (βάζω κάποιους παίκτες που έπαιζαν ταυτόχρονα στην ομάδα πριν μερικά χρόνια) και ας έχουν οι άλλοι τον Θωμά..

Εικόνα matrasimca

Συμφωνω μαζι σου για αυτους που λες που ειχαμε και τωρα δεν εχουμε.
Απο τη αλλη ναι ο Θωμας δεν ειναι τοσο δυνατος αλλα ειναι ΓΝΩΣΤΗΣ.
Εχεις λοιπον την οικονομικη ισχυ του Σαββιδη συν τις γνωσεις του Θωμα και καθαριζεις την μπουγαδα.
Μην ξεχνας τα 6 εκατ. που δοθηκαν για εξαγορα των ενωσεων της ΕΠΟ
Να δουμε αν του χρονου φερουν το VIDEO ASSISTANT REFFERY για να πανε τα πραγματα προς την σωστη κατευθυνση.
Πιστευω πως αν υπαρχει "εξυγιανση" δεν θα το φερουν

Εικόνα holland74

Συμφωνώ μαζί σου πως η διοίκηση οφείλει να προστατέψει την ομάδα και εκτός γηπέδων, είναι υποχρεωμένη να προστατέψει την επένδυσή της...Το VAR πρέπει να μπει, επειδή θα εφαρμοστεί στα περισσότερα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης..

Εικόνα matrasimca

...και ξεχασα να αναφερω Σαββα πως στον ασυμμετρο πολεμο χρησιμοποιησαν τον Ατρομητο, την Κερκυρα και τα Γιαννινα.
Πρωσεταιριστηκαν ακομα και τον ΠΑΟ στον οπιο εδωσαν δανεικους γιατι παιζουν στην Λεοφωρο.
Τοσα χρονια ελεγαν για τους δανεικους μας που ομως παντα επαιζαν εναντιον μας και ηταν οι καλυτεροι, ενω μαλιστα σκοραρανε κιολας εναντιον μας ενω τωρα η Μπαοκαρα οταν παιζει με Ατρομητο παιζει φιλικο.
Χατζησαιας -Ουαρντα κλπ δεν παιζουν ποτε εναντιον του ΠΑΟΚ που παιζει μονιμα φιλικα.
Η Κερκυρα ανηκει στον ΠΑΟΚ, το ιδιο και τα Γιαννενα οπως ειπε ο Κουγιας, με τον προεδρο του Πλατανια ο Σαββιδης ειναι συνεταιρος σε ξενοδοχειακες επιχειρησεις
Εχουμε 70 παικτες και τους στελνουμε στο εξωτερικο, τελος αυτο. Επανδρωνουμε με αυτους 5 ομαδες αφου το πανε ετσι
Οτι μας κανουν πρεπει να τους το κανουμε εις διπλουν.
Οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν λοιπον, δεν πιστευω οτι ο Μαρινακης δεν θα σηκωσει το γαντι τωρα που ειδε πως παιζεται το παιγνιδι