Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ -3 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ



Έχουμε γράψει ήδη ένα άρθρο για το θέμα, αλλά θα επανέλθουμε για να γίνει σαφέστερο το τι λέμε. Η πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή Καποδίστρια για αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στηρίζεται στο άρθρο 15, παράγραφος 4, εδάφιο β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
 
Όπως βλέπουμε, το σημείο κλειδί που διαφοροποιεί τις ποινές σε περίπτωση εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, είναι το αν αυτή η είσοδος συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας. Στο Καραϊσκάκη φθορές ιδιοκτησίας δεν υπήρξαν. Η εφαρμογή του εδαφίου β, το οποίο προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών, οφείλεται σε αυτό εδώ το σημείο που περιγράφεται στην απόφαση του Καποδίστρια.
 
 
Τραυματίστηκε λοιπόν 1 αστυνομικός σε αυτά τα επεισόδια. Αυτό μας λέει η Αστυνομία. Η απόφαση όμως του Καποδίστρια αναφέρει και κάτι άλλο επί λέξει.
 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.
 
Λέει η Αστυνομία ότι ''τραυματίστηκε ένας δικός μας'', αλλά περαιτέρω στοιχεία δεν υπάρχουν.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
 
Αν η Αστυνομία επιμείνει και οι Εφέτες δικαστές στην ΕΠΟ αποδεχθούν τα όσα θα προκύψουν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει ο Ολυμπιακός το -3. Αν υπάρχει μία περίπτωση να αλλάξει η ποινή, είναι με το να προσβληθεί Η ΠΡΩΤΌΔΙΚΗ ΑΠΌΦΑΣΗ καποδίστρια σε αυτό το σημείο. Το ότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ το ότι τραυματίστηκε Αστυνομικός.
 
Καταλαβαίνει κανείς, μετά τα γεγονότα της Τούμπας και τη ΒΕΒΑΙΗ τιμωρία του ΠΑΟΚ, ότι οι 3 αυτοί βαθμοί που μας έχουν αφαιρεθεί ίσως κρίνουν τον τίτλο. Η εκδίκαση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Πέμπτη θα αποδειχθεί ενδεχομένως καθοριστική για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Tα πραγματα είναι ξεκάθαρα.Ο Ολυμπιακος παει να τιμωρηθεί για έναν τραυματισμο που δεν αποδεικνύεται.Ο Μπαοκ αρχικα ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί για τα σοβαρα επεισοδεια στα Γιάννινα.Αυτα εγιναν πριν από την Τουμπα.Αρα γι τα επεισοδεια της Τουμπας θα πρεπει να τιμωρηθεί ακομη πιο αυστηρα,λογο του ότι τα ξαναεκανε μπουρδελο.Στην Τουμπα εχει -βαθμούς,1.Για εισοδο χουλιγκανων ενώ οι παικτες μας βρισκόντουσαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο πριν την εναρξη του αγωνα 2.Για τον τραυματισμο του Γκαρσια 3.Για τον γιατρο,που ηταν παράνομος ο γιατρος του αγωνα 4.Για τα πολλα επεισοδια με καταστροφες στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου5.Για τις απειλες στους ανθρώπους της ομαδας ότι αμα φυγουν θα χορτασουν πετρες από διοικητικο παραγοντα του μπαοκ.Για όλα αυτά οι δικαστες θα δωσουν ότι λιγοτερο μπορουν στους Μπαοκτζηδες,και ότι περισσοτερο σε εμας.ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΟΛΗ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ!

Εικόνα stavrakas7-5

ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η Π.Α.Ε ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ
ΧΩΡΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ,ΠΟΡΤΑΚΙ,ΤΡΥΠΟΥΛΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ,ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ/ΚΟ
ΧΩΡΟ? ΝΑΙ! ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ? ΟΧΙ! ΤΙΜΩΡΙΑ Κ ΧΑΙΡΕΤΑΙ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ (αφιρεση βαθμων κ κεκλεισμενων )ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

Εικόνα savvas gridlock

Να τιμωρηθούμε φίλε, δεν εγκρίνω το ντου. Αλλά όχι με αφαίρεση βαθμών.

Εικόνα stavrakas7-5

Εγω θα πω ουτε με κεκλεισμενων αλλα πες μου εσυ σε ευρωπαικο αγωνα ειμαστε αλλοι μες το γηπεδο?Τι αλλαζει λοιπον?Μηπως εκει τα πραγματα ειναι τοσο ξεκαθαρα που δεν χωρανε κουτσαβακισμοι? και το παω κ αλλου στο τελος ,τελος, γιατι υπαρχει ανοχη της διοικησης στα εντος ελλαδος ?Θελω να πω οτι οπως ζηταω καλυτερη ομαδα ετσι ζηταω απ τον επικεφαλης να πραξει τα πρεποντα για την διασφαλιση του ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ωστε να μην ψαχνει δικαιολογιες το νομικο επιτελειο αυτην την ωρα σ ενα περιβαλλον εχθρικο για μας που παρεμπιπτοντως δεν εισαι κανενας χθεσινος,το γνωριζεις εξ αρχης!Τωρα.. σου ξαναγραφω και δεν διαφωνουμε, το πλαισιο των ποινων πρεπει ν αλλαξει δεν το συζηταμε!Για να το κλεισω, θεωρω πως οπως οι μπουγατσοκιμαδες βαλαν τα χερακια τους κ βγαλαν τα ματια τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ιδιο καναμε κ εμεις.

Εικόνα nichio 1971

Απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ φίλε.
Ενδεχόμενη (τελείως απίθανη κατ' εμέ) αθώωση μας, θα λειτουργήσει και ως ΑΛΛΟΘΙ για τις υποθέσεις της μπουγάτσας που ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ φτάνουν στο -9 (-3 μη τέλεση αγώνα, -3 γιατρός αγώνα ή τραυμαισμός 3 αστυνομικών, -3 για Ζωσιμάδες). Πράγμα που δεν ΣΥΜΜΦΕΡΕΙ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα stavrakas7-5

Κανονικά δεν θα έπρεπε να συγχέονται οι υποθέσεις (μπουγατσας -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εννοώ)αλλά δεν θα διαφωνήσω με τον τρόπο που το βλέπεις δεδομένης της κατάστασης που προανέφερα.Μια μικρή ελπίδα εχω για παρουσία κόσμου με βαζέλες αλλά αυτή πηγάζει πιο πολύ από την επιθυμία μου.

Εικόνα nichio 1971

Έχει μείνει κάτι ΚΑΝΟΝΙΚΟ στη χώρα της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ?
Δεν μπορεί να γίνει με κόσμο το παιχνίδι της Κυριακής, δεν θα ανακοινωθεί ΑΠΟΦΑΣΗ αύριο. Μόνο ΕΚΔΙΚΑΣΗ.

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ,ΗΔΗ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .

Εικόνα savvas gridlock

Βέβαιη, ναι, δεν γλυτώνουν με τίποτε.

Εικόνα George_Str

Ε ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΩΦΕΡ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΝΕΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ........ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Εικόνα MakTheBet

Θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων αν τη γλυτώσουν