Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΚΙΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Με αποκλεισμό μέχρι το τέλος Αυγούστου τιμωρήθηκε ο κριτής διεθνών αγώνων Ηρακλής Σκιαδάς. Όπως μας ενημέρωσε ο ΣΚΚΑ η τιμωρία επήλθε γιατί «… σε συζήτηση που έγινε πριν την έναρξη αγώνα εκφράστηκε απρεπώς για διεθνή διαιτητή».
Προσέξτε: Ο διεθνής διαιτητής δεν ήταν στο γήπεδο. Σε «πηγαδάκι», έτσι όπως συζητούσαν, ο συγκεκριμένος Κριτής σχολίασε το αποτέλεσμα στον αγώνα της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. «Αν σφύριζε ο Αναστόπουλος -φέρεται να είπε- δεν θα είχε νικήσει ο Ολυμπιακός». Κι έτσι τον έφαγε το σκοτάδι…
 
Καταλάβατε το τι γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ; Για ένα σχόλιο ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, διαγράφονται άνθρωποι, επειδή θίγουν τους εκλεκτούς του πράσινου μπασκετικού συστήματος, του ΒαΖΕλακόπουλου και του dpg7000. Η κυρία Τάνια Μερίκα, την οποία βλέπουμε και στη φωτογραφία, από το Σύνδεσμο Κριτών της Αττικής, τιμώρησε τον Σκιαδά επειδή αυτός είπε την γνώμη του, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με φρέσκες ιδέες και ανοιχτό μυαλό, σαν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Εικόνα takis xwsiar

Δεν είναι και "λιγο",αυτά που ειπε.Εθιξε την υποληψη ανθρωπου που είναι και παρεξηγησιάρης.Τουλαχιστον ελπιζω για τον ανθρωπο,να μην εχει σταθερη κατοικια.Ο σουπερμαντοληνης δεν σηκωνει υπονοιες ανηθικότητας στις Βρωμοδουλειες του.Εντωμεταξυ παιδια,λιγα με τον Τρακη.Αυτος είναι ο ανθρωπος,που στη ζωη του,προσπαθει να κανει αυτό που εγω εβλεπα στον υπνο μου,απο μικρο παιδι."Να βαλει καποιος τα λεφτα,να γινω εγω προεδρος στην ομαδα μου".Και μαλιστα επειδή είναι ονειρο και μπορούμε να βλέπουμε ότι μαλακια θελουμε,και μαλιστα τσαμπα,εγω βλεπω να παιρνω 7 στα 7 τσαμπιονς Λιγκ! (Ποιος Μαρινακης ρε! Εμενα βαλτε! ) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΡΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου ρε Τάκη. Κάθε τρεις και λίγο ''βρίσκει επενδυτές'' ο Τράκης για την ΠΑΕ ΠΑΟ. Το 2014 ήταν Κινέζοι, τώρα Άραβες. Μόλις τελειώσουν οι εθνικότητες των υποψηφίων επενδυτών σε σανό, θα τους ξαναπιάσει από την αρχή. Θα δείχνει όμως πως ''ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ'', θα ακούγεται το όνομά του, όλα καλά γι'αυτόν.