''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'' ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ...



Πρώτα ήταν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι αποθεώνουν ρυθμικά τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη δουλειά που βλέπουν να κάνει στην ομάδα τους.
 
 
Πλέον προστίθεται στη λίστα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
 
 
Η ''εγκληματική οργάνωση'' που δρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την επωνυμία ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'', προσφέρει κορυφαίους προπονητές στα μεγάλα clubs της Ευρώπης. Περιέργως, οι ''αδέσμευτες'' γραφίδες ''της αλήθειας'', μίας ''αλήθειας'' που επιδοτείται με χορηγίες ΟΠΑΠ και με ρούβλια, ζορίζονται να επισημάνουν αυτά τα γεγονότα. Δεν πειράζει, ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εδώ για να υποκαθιστά τους ''δημοσιογράφους'' στη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν, αλλά δεν κάνουν...

Σχόλια

Εικόνα andre

http://www.sport24.gr/football/ellada/poinikh-diwksh-kata-toy-marinakh-g...

και νατο πάλι το γνωστο παραμύθι.... αρχίσαμε πάλι τα ίδια και τα ίδια....

Εικόνα el trick

Πέρα από τα αυτονόητα περί Βαλβέρδε και Ζαρντίμ θέλω να επισημάνω για μία ακόμη φορά την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ της ομάδας μας για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.
ΠΡΩΤΑ σταθερότητα στον προπονητή και το επιτελείο του και
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ σταθερότητα στον ΚΟΡΜΟ ποδοσφαιριστών.
Με οκτώ (8) προπονητές σε 1,5 χρόνο και με εικοσιπέντε ΑΛΛΑΓΕΣ ποδοσφαιριστών στο ρόστερ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ Π Ο Τ Ε.

Εικόνα Romain

Τι μας λέτε ρε παιδιά?

Δύσκολο για τον Βαλβέρδε χωρίς την εγκληματική. Το ίδιο και για τον Ζαρτίμ.
Αυτό αποδυκνύεται και με το γεγονός ότι στην Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν πήραν το βραβείο του προπονητή της χρονιάς ούτε ο Ζαρτίμ ούτε ο Βαλβέρδε.

Στην Ελλάδα, που όοολοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, οι καλύτερος αναδυκνύεται ο Ουζουνίδης αλλά και πριν λίγο καιρό ο Πάτερ που ήταν στην ΑΕΚ (ξεχνάω το όνομα του).

Τώρα πολλοί θα πουν ότι οι Ουζουνίδης και ο Πάτερ είχαν πάει στην Ισπανία για να δουν τις προπονήσεις του Βαλβέρδε. Αυτό νομίζω είναι λάθος. Ο Βαλβέρδε είναι που τους ζήτησε να του υποδείξουν και να τον συμβουλέψουν πως να κάνει τις προπονήσεις. Αφου είναι σε όοολους γνωστό ότι στην Ελλάδα καθάριζε όχι μόνο για τον Ερνέστο αλλά και και για τον Ζαρτίμ η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!

Τί?

Δεν υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ?

Εικόνα holland74

Προπονητές αλλά και παίκτες που εκτοξεύουν την καριέρα τους στον Θρύλο..