ΔΙΕΜΦΥΛΟΙ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...



Για όσους δεν τα είδατε χθες, έτσι υποδέχθηκε ο Πειραιάς την κυρία Ευκλειδούλα Τσακαλώτου.
 
 

 
ΚΑΜΙΑ 30, ΤΟ ΠΟΛΥ 40 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ-''ΚΡΑΧΤΗ'' ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. 5 ΜΑΤ ΓΙΑ 1 ΣΥΡΙΖΑΙΟ.
 
Αυτή θα είναι από εδώ και πέρα η αναλογία στην ευρύτερη Περιφέρεια του Πειραιά γι'αυτό το κόμμα των διέμφυλων (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ, αφού τραβεστοποίησαν και τις τραβεστί) ροζ αριστερών.
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
 
Όσο για κάποιους ''ευαίσθητους'' που ξίνισαν πάλι τις μούρες τους, επειδή μάλλον είναι διορισμένα κομματόσκυλα του απο-κόμματος της ροζ αριστεράς των διέμφυλων, παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της πόλης μας.
 
"Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη".
 
Aς συγκρίνουμε τώρα τα παραπάνω με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάληψη των γραφείων του απο-κόμματος των διέμφυλων ροζ αριστερών από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
 
«Την πρώτη φορά η υπογραφή του ναζιστικού μορφώματος μπήκε φαρδιά πλατιά. Τη δεύτερη πήραν σειρά οι «αντιεξουσιαστες». Χθες βράδυ την υπογραφή στους βανδαλισμούς έβαλαν «οπαδοί»(;) του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή δεν εκφράζει τα υγιή τιμήματα της κοινωνίας ούτε την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια που ξεκίνησε για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Η συστράτευση όλων μας στην προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι μαζική από όλους όσοι αγαπούμε το άθλημα.
Ενέργειες όπως αυτή δεν πρόκειται να μας τρομάξουν. Να γνωρίζουν καλά όσοι προβαίνουν σε φασιστικές ενέργειες τέτοιου είδους, πως η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Δε θα τρομοκρατηθεί ούτε τώρα!».
 
ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΜΦΥΛΩΝ ΛΕΕΙ ''ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΜΦΥΛΟΥΣ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ''ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''.
 
Δεν θα βρίσκετε γωνιά να κλάψετε από εδώ και πέρα στον Πειραιά, ειδικά κάτι ΒΡΟΜΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι ΠΙΑΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
 
Ή ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ''ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΕΚ'';
 
Θα δείτε πού θα πάτε εσείς και η κωλο-ΑΕΚ σας μαζί, ΠΙΑΝΟΛΕΣ, ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ.
 
ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΧΘΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ.
 
Ο,τιδήποτε σχετίζεται με το γαμημένο αυτό από-κομμα, από εδώ και πέρα θα βρίσκει μπροστά του τον κόσμο του Θρύλου. ΝΟΜΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΛΟ. Τα όποια στελέχη του έχουν απομείνει στον Πειραιά, καλό θα είναι να διαχωρίσουν ΤΩΡΑ τη θέση τους. Ας μην αρχίσουν να τσαμπουνάνε το παραμύθι για ''κομματική πειθαρχία''. Έτσι κι αλλιώς στο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά 500 κομμάτια είναι, σε κάθε θέμα ο καθένας τους έχει κι άλλη άποψη από το διπλανό του. Όποιος Πειραιώτης δεν πάρει το μέρος του κόσμου του Θρύλου, ΝΟΜΙΜΑ θα τον βρίσκει μπροστά του όπου επιλέγει να εμφανιστεί, μέχρι την ώρα της κάλπης που θα πάει οριστικά ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
 
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ.
 
Μπουκάρει ο Ρωσοπόντιος σωματέμπορας Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' με όπλο στο γήπεδο και ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ και για το Μαρινάκη ξιφουλκούν κάθε τρεις και λίγο, ε; Μπουκάρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΟΚτζήδες και για το ΣΥΡΙΖΑ ''δεν εκπροσωπούν το λαό του ΠΑΟΚ'', αλλά όταν διαμαρτύρονται γαύροι στο κέντρο του Πειραιά, για το ΣΥΡΙΖΑ είναι ''τραμπούκοι υπάλληλοι του Μαρινάκη'', ε; Και βλέπουμε και δημοτικούς συμβούλους του Κερατσινίου να λένε το Βαγγέλη Μαρινάκη ''πρεζέμπορο''.
 
 
 
Ο Γκοτζαμάνης βεβαίως επιτέθηκε στο Λαμπράκη της ΕΔΑ που αποφάσισε να κατέβει στους δρόμους. Ακριβώς αυτό που κάνανε δηλαδή χθες τα ΣΥΡΙΖΟ-ΜΑΤ στους Ολυμπιακούς. Φυσικά, πού να τα ξέρει αυτά η συγκεκριμένη κυρία; ΣΥΡΙΖαία είναι και το κατσαπλιαδιλίκι και τα ψέματα έχουν ''ποτίσει'' το ''είναι'' της. Και βέβαια έχει κατεβάσει το προφίλ της στο facebook, γιατί ξέρει πολύ καλά το τι θα επακολουθήσει, αλλά όσα έγραψε έμειναν.
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής του απο-κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα λέει το ο,τιδήποτε κατά του μαφιόζου σωματέμπορα ''Σαββίδη'' και μέσα στον Πειραιά Συριζαίοι θα αποκαλούν ''πρεζέμπορο'' το Μαρινάκη; Ναι, ε; Χωνέψτε το σύνθημα που σας αρέσει, γιατί θα σας γίνει βίωμα από εδώ και πέρα. Ραντεβού στα ''γουναράδικα'' της πλατείας Κοραή και του Theoxenia, τιτίκες Συριζαίες...
 
Υ.Γ. Στα social media οι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ λογαριασμοί που συντηρεί ο κωλο-ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν προπαγάνδα, σπεύδουν να χρεώσουν τον κόσμο του Θρύλου στην Χρυσή Αυγή και φυσικά μιλούν για ''υπαλλήλους του Μαρινάκη''. Ας μην τσιμπάνε κάποιοι Ολυμπιακοί. Όσο αλήθεια είναι όλα τα υπόλοιπα που έχουν ακούσει τόσα χρόνια από το συγκεκριμένο από-κομμα, άλλη τόση αλήθεια έχουν κι αυτά που λένε για τον κόσμο του Θρύλου. Είναι αυτοί που αυτοαποκαλούνται ''αριστεροί'' και πανηγυρίζουν για επιθέσεις των ΜΑΤ σε κόσμο που απλώς συγκεντρώνεται κάπου να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική πολιτική. Τρέχει η ''αριστερά'' από τα μπατζάκια τους...

Σχόλια

Εικόνα thita

φήμες λένε πως έβγαλαν στην διαύγεια διαγωνισμό για προσλήψεις 5000 "εποχιακών" ματ, με τρίμηνη σύμβαση, για την προεκλογική τους περίοδο

Εικόνα Romain

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΧΤΙΡΙΣΤΟΥΝ

Εικόνα takis xwsiar

Με βαση των στοιχειων της υποθεσης του ναρκοπλοιου από την DIA, οπως αυτή η Γλιτσα Ρεπα βγαζει το συμπερασμα ότι εμπλέκεται ο προεδρος του Ολυμπιακου,με ακριβως τον ιδιο τροπο σκεψης εγω βγαζω το συμπερασμα ότι βαση αυτων των στοιχειων της DIA, αυτή δουλευει σε οικο ανοχης στη Φυλης και μαλιστα τσαμπα,επειδη της αρεσει.Περα από αυτό να ξερει η καργιολια, ότι με "την Δεξια των Γκοτζαμανηδων",ΑΥΤΗ συγκυβερνα!!!! και όχι εμεις!

Εικόνα SpyroRev

Ερχονται οι εκλογες.... ΜΑΥΡΟΟΟ! Δεν εχουν καταλαβει , πρωτον ποσο λαθος ειναι να βαζεις στο επικεντρο της πολιτικης ποδοσφαιρο/οπαδικα κτλ, και δευτερον κ βασικοτερο ποσο λαθος ειναι να τα βάζεις με την πιο ενεργη κ πιο μεγαλη οπαδικα ομαδα ανθρωπων, με εμας τους Ολυμπιακους. Ας προσεχαν, προσεχως το μπουλο

Εικόνα holland74

Ξεφτιλισμένοι φασίστες του κερατά, αριστεροί του κώλου, τελειώσατε μουνόπανα, τελειώσατε, βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε πούστηδες στην ψυχή...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επειδή με αυτούς που μπλέξαμε έχουμε καταλήξει να γίνουμε και πολιτικοί αναλυτές εκτός των άλλων ,να μου επιτρέψετε και μια πολιτική κριτική για τα χτεσινά σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη.Οι διέμφυλοι λοιπόν μιας και έχουν ξεκινήσει την προεκλογική περίοδο και με γνωστές τις όποιες δημοσκοπήσεις κάνουν τα επιτελεία τους (τις περίφημες κυλιόμενες),θεωρώ ότι έχουν καταλήξει που θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους.Τον Πειραιά θεωρώ ότι τον έχουν ξεγραμμένο καθώς με αυτά που έγιναν χθες το μόνο που κατάφεραν είναι να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο.Όπως λες μόνο με ΜΑΤ θα παρουσιάζονται και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει σε καμιά ροζ προεκλογική συγκέντρωση.Για τα περίπτερα με τις σημαιούλες καλλίτερα να μην προσπαθήσουν καν...Από την άλλη στη Θεσσαλονίκη από ότι φαίνεται έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους στα ρούβλια του Ρώσσου αλλά το πρόβλημα θα είναι μεγάλο μετά τη σημερινή απόφαση.Για αυτό λοιπόν και οι υποσχέσεις για το γήπεδο ενώ για το άνοιγμα των σταθμών του μετρό μόνο γέλωτας προκαλείται.Τουτέστιν οι εκλογές πλησιάζουν,ανασκουμπονόμαστε και καλή αντάμωση στα γουναράδικα....ΥΓ.Περιμένω εναγωνίως τις μηνύσεις και τις αγωγές σε όλους τους διέμφυλους και κυρίως την επιστροφή του γαμιά...