Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ''



Αντιγράφουμε από το τελευταίο πόνημα του ''ΠΑΟΚάρχη'' Κώστα Βασιλόπουλου, στο site που λειτουργεί από τα αμπάρια του Golendri.
 
Ο Θάνος επιβεβαίωσε ότι δικαιούται αναφοράς στη λίστα των ανθρώπων που διορίζουν φέτος πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ. Προηγήθηκαν οι Αρετόπουλος, Σκολαρίκη, Κομίνης, Ποντίκης, Στυλιάρας, Καποδίστριας. Επειδή δεν θέλω να αδικώ ανθρώπους, θα προσθέσω και τον Μάνταλο. Ήταν όλοι τους υπέροχοι.
 
Αυτούς θα θυμόμαστε όταν μνημονεύουμε το φετινό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα που θα θυμόμαστε ως το πιο χάρτινο, πέτσινο και λερωμένο, της τελευταίας δεκαετίας. Και ένα από τα πιο πέτσινα, χάρτινα και λερωμένα, από σύστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέτοιο πρωτάθλημα ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν στην ΑΕΚ. Μπορούν; Μια χαρά μπορούν. Είναι προφανές ότι δεν έχουν ηθικές αναστολές.
 
Τουλάχιστον στο γλέντι της φιέστας, οφείλουν να κάνουν προπόσεις και να πιούνε στην υγεία των διαιτητών και των δικαστών...Εκείνο το επικοινωνιακό παραμυθάκι με τον χαλίφη, δεν βλέπω να το παίζουν τα συστημικά ΜΜΕ. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχει χαλίφη το ελληνικό ποδόσφαιρο; Όλα καλά;
 
Ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά γυρίζουμε σε άρθρο του ιδίου συντάκτη, στις 13 Φεβρουαρίου 2018, στο ίδιο τσοντο-site.
 
Χρόνια την περίμενα την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Την ονειρευόμουν κάθε μέρα. Κάθε Σαββατοκύριακο που έβλεπα τον Ολυμπιακό να κερδίζει με κάθε τρόπο. Και μαζί με μένα την ανέμεναν και την ονειρεύονταν εκατομμύρια φίλαθλοι. Όλοι όσοι αισθάνονταν την μπότα του δυνάστη, κάθε Σαββατοκύριακο στο σβέρκο τους.
 
Ακόμα και οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Αυτοί που χλευάζουν (και είναι χιλιάδες), την αστεία πολιτική των ερυθρόλευκων να τα ρίχνει όλα στην διαιτησία για να δικαιολογήσει το κακό χάλι της ομάδας. Όσοι έχουν μάτια βλέπουν και κρίνουν. Οι υπόλοιποι γελοιοποιούνται. Εχουν μάτια αλλά δεν θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.
 
Άλλος γιατί δεν τον βολεύει και άλλος γιατί αυτό επιτάσσει του συμφέρον του. Υπάρχει και ο Κούγιας που λόγω ύψους, δεν κατάφερε να δει καθαρά τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που πέτυχε ο Σάκχοφ στην Τούμπα. Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανεβαίνεις στις σουίτες της Τούμπας που έχουν πανοραμική θέα κα κάθεσαι στον πάγκο. Χάνεις τις φάσεις και εκτίθεσαι με ανακοινώσεις που πρέπει να παραδεχθώ ότι διασκεδάζουν τον κόσμο.
 
Αυτό που δεν πίστευα στα χρόνια της προσμονής, ήταν ο πόνος που θα προκαλούσε η εξυγίανση. Γινόμαστε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων, όπως το ύφος του Βαγγέλη Μαρινάκη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακου – ΑΕΚ στο Καραισκάκης. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν η μέρα που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θα έστεκε μπρος στις κάμερες με αυτό το ύφος. Θυμάμαι το ύφος του πέρσι που προκαλούσε τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, για να αποκτήσει το δικαίωμα στην διεκδίκηση και την κατάκτηση τίτλων. Όντως έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά. Έχει δίκιο ο θυμόσοφος λαός.
 
Η εξυγίανση είναι εδώ λοιπόν. Ας το χωνέψουν και ας πάψουν να πετούν λάσπη. Ακούγονται βαθιά. Δεν πείθουν κανέναν. Αν ο ΠΑΟΚ με 3 πέναλτι στο ενεργητικό του είναι ευνοημένος, ο Ολυμπιακός με 10 (!) πέναλτι στο ενεργητικό του, τι είναι; Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε κατάφορα. Στις άναρθρες κραυγές τους για την διαιτησία, απάντησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δεν αντέχουν άλλο το παραμύθι…
 
Γυρίζουμε κι άλλο πίσω, στις 8 Ιανουαρίου 2018, άρθρο του Κώστα Βασιλόπουλου στο τσοντο-site του Golendri.
 
Η… υποψία ότι, το φετινό πρωτάθλημα της Super league είναι χάλια, επιβεβαιώνεται. Που ακούστηκε στο ξεκίνημα του β΄ γύρου, να είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα; Ανυπόφορη η κατάσταση. Είχαμε μπει σε μια σειρά τόσα χρόνια και τώρα πρέπει να ξεμάθουμε.
 
Είχαμε συνηθίσει να κατακτά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα (λεβέντες ο Σπάθας και η υπόλοιπη παρέα) και δεν είχαμε κανένα άγχος. Φέτος ξαφνικά βλέπουμε σε απόσταση αναπνοής ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και λίγο πιο πίσω τον Ατρόμητο. Συγγνώμη αλλά, μας ξεβολέψατε.
 
Με το ζόρι ο Γραμμένος και η παρέα του, ήρθαν να βάλουν τάξη στο ποδόσφαιρο και την διαιτησία. Τι σας πείραζαν δηλαδή ο Σαρρής και ο Γκιρτζίκης; Ήσυχοι ήμασταν, ξέραμε τι μας ξημερώνει και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ασε που είχαμε και θέματα να γράψουμε. Να βγάλουμε την κακία μας. Εσείς τι καταλάβατε που προσπαθείτε να φέρετε μια ισορροπία στο ποδόσφαιρο; Το μόνο που καταφέρατε είναι να κρατάτε σε αγωνία τους φιλάθλους τριών ομάδων.
 
Αν θεωρείτε ότι κάτι πετύχατε, κάνετε λάθος. Εμείς θέλουμε πίσω το παλιό… καλό ποδόσφαιρο. Να αισθανόμαστε σίγουροι βρε αδελφέ για το τι μας ξημερώνει. Χάσαμε τη σιγουριά, χάσαμε και τους διαιτητές που στείλατε σπίτι τους. Τα χάσαμε όλα δηλαδή. Ευτυχώς έμεινε ο κυρ Σάββας να μας κρατά συντροφιά και παράλληλα να κρατά ζωντανή την… ελπίδα επιστροφής (λέμε τώρα) του ποδοσφαίρου στο παρελθόν.
 
Τα έγραψα και ξέσπασα. Βγήκαν από μέσα μου. Ήθελα να τα γράψω. Δεν αντέχω τόσο ανταγωνισμό στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι δίκαιο να ζούνε στο λιμάνι με την αγωνία. Να διώχνουν τον sir Takis στα καλά καθούμενα, αφήνοντας εκτεθειμένο και τον βασικό επικοινωνιακό τους πυλώνα. Αυτά και άλλα πολλά έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο, η διοίκηση Γραμμένου.
 
Τίποτε από όλα αυτά δεν θα ζούσαμε αν έμενε στη θέση του ο Γκιρτζίκης. Έστω ο Σαρρής. Τους έφαγαν οι εξυγιαντές για να μας παρουσιάσουν αυτή την ανάλατη σούπα του φετινού πρωταθλήματος με τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και μια ακόμα σε απόσταση αναπνοής, να ελπίζει. Έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και τον Γραμμένο να δηλώνει ότι δεν τον τρόμαξε η σφαίρα που του έστειλαν στο γραφείο.
 
Δηλαδή τι πρέπει να του στείλουν για να τρομάξει;  Τεθωρακισμένα ή μήπως κανά F-16;
 
Λοιπόν, ούτως ή άλλως το κάναμε ως τώρα, αλλά το ξεκαθαρίζουμε.
 
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.
 
Συνεχίζουμε με την επόμενη πράξη της ''εξυγίανσης'', από την εφημερίδα ''Μetrosport'' στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Οι παρατηρητές διαιτησίας καλοπερνάνε στην Τούμπα.
 
 
Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ, δηλώνει στη ''Δίκη στον ΣΚΑΙ'' και όχι σε ''φιλο-ολυμπιακό'' ΜΜΕ τα παρακάτω.
 
«Πράγματι, και ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος στην αρχή, στήριξαν τη δική μου παράταξη. Γιατί, αυτό απαγορεύεται; Αφού και εκείνοι έχουν πλέον το δικαίωμα του εκλέγειν».
 
Αφού προσπεράσουμε το ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης για 4 χρόνια σπιλώθηκε από παράγοντες, ΑΡΔ και βουλευτές ως ''αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης'', επειδή ''μιλούσε με παράγοντες της ΕΠΟ και τους έκανε ό,τι ήθελε'', προχωράμε στα πεπραγμένα της τωρινής ''εξυγιαντικής'' ΕΠΟ, η οποία βραβεύει τον Αχιλλέα Μπέο.
 
Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσε η Εθνική Ελπίδων τη Μεγάλη Τετάρτη (5/4), στο Βόλο, καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη αντιμετώπισε την τοπική ομάδα, Βόλος ΝΠΣ, για ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της θεσσαλικής πόλης.
 
Ωστόσο, το αξιοσημείωτο του όλου πράγματος είναι πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο, τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος τέλη Φλεβάρη κρίθηκε ένοχος από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, το λεγόμενο «Koriopolis».
 
Ο ίδιος, πάντως, τόνισε αμέσως μετά τη βράβευση: «Για λογαριασμό όλων των πολιτών της όμορφης πόλης του Βόλου, ένα ευχαριστώ στην ΕΠΟ, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τα παιδιά της Ελπίδων που βρίσκονται εδώ. Υγεία σε όλον τον κόσμο. Καλό Πάσχα».
Η βράβευση του Αχιλλέα Μπέου στο ΕΑΚ έγινε από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Παπαχρήστο ως «αναγνώριση της συμβολής του στο κοινωνικό έργο που επιτελείται».
 
Παράλληλα, βραβεύτηκε κι ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου Βόλου, Κώστας Θεοδώρου, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη.
 
Θυμίζουμε ότι ο Παπαχρήστου που βράβευσε τον Μπέο, είναι ένα κινητό σκάνδαλο και θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από την Ομοσπονδία, η οποία τελικά φρόντισε ''να τον βγάλει λάδι''. Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ μισθοί των 2.000 ευρώ γίνονται ''ξαφνικά'' μισθοί των...5.000 ευρώ σε διάφορους νταραβεριτζήδες, ενώ ο Άρειος Πάγος διατάσσει πειθαρχικό έλεγχο των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων της...ΕΠΟ, διαλύοντας κάθε έννοια αυτοδιοίκητου και φέρνοντας το ποδοσφαιρικό Grexit προ των πυλών.
 
Τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμη. Αν προκριθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου (πολύ πιθανό σενάριο με βάση τους 2 πρώτους ημιτελικούς της διοργάνωσης), ο τελικός αυτός αναμένεται να γραφτεί στην ιστορία. Μέχρι τώρα η ORIGINAL αρκείται σε κάποιες επιθέσεις προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οπαδοί του ΠΑΟΚ αναφέρονται σε ''ανθρώπους του Μελισσανίδη που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο, ακόμη και στη Θεσσαλονίκη'', ο Γκεόργκι Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' στο instagram κάνει λόγο για βόμβες που βάζει ο ισχυρός ''επώνυμος φίλαθλος''-αφανής παράγοντας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης (τώρα το ανακάλυψε, ως τώρα όποιος τα έλεγε αυτά ήταν ''βαλτός από το Μαρινάκη''...) και ο ''τίγρης''-''μοσχόμαγκας της Κοκκινιάς'' απαντά με αναφορές στα κομμωτήρια. Αν πέρυσι είχαμε μαχαιριές και δεν θρηνήσαμε νεκρούς κατά τύχη, φέτος φοβόμαστε να σκεφτούμε το τι θα συμβεί...
 
Για όλο αυτό το σκηνικό που θυμίζει τσίρκο στο ''ελληνικό ποδόσφαιρο'', υπεύθυνος είναι ο ''Τεό'' Θεοδωρίδης, ο οποίος έστρωσε το χαλί στην ''εξυγίανση'' των Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', με αντάλλαγμα να μην δεχθεί δίωξη από την κυβέρνηση Κοντονή-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την κάρτα υγείας (μία ακόμη ΓΕΛΟΙΑ ιστορία, δίχως το παραμικρό νομικό έρεισμα...) και κινδυνεύσει βάσει του Κώδικα Δεοντολογίας των FIFA-UEFA η διεθνής παραγοντική του καριέρα. Από εκεί και πέρα, την ''εξυγίανση'' υπηρέτησε η φιλιππινέζα του Μελισσανίδη, πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Κανονικά αυτοί όλοι πρέπει να πάνε ΦΥ-ΛΑ-ΚΗ. Το να ελπίσουμε σε κάτι τέτοιο, αν ξεκουμπιστεί η συγκυβέρνηση των κατσαπλιαραίων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αν και όποτε γίνουν εκλογές, από ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, είναι τουλάχιστον αστείο. Τη λύση πρέπει να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ΝΟΜΙΜΑ (για να μην γίνουν μάγκες όλοι αυτοί και λερωθούν ποινικά μητρώα οπαδών) ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ. Όχι μόνο περιμένοντας τις εκλογές, αλλά με κινητοποιήσεις. Αν περιμένει κανείς Δικαιοσύνη από τους συμμοριτοκατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επιτίθενται στη Θύρα 7 αλλά αγνοούν τα ''τάκλιν στο λαιμό'' της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ή από την ΕΠΟ του ξε-Γραμμένου, του ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, μάλλον κοιμάται όρθιος. Αυτή η ΕΠΟ πληρώνει τακτικούς δικαστές σαν τον Εφέτη Σκουτέρη, ο οποίος το Νοέμβριο του 2015 είπε ''το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο δεν άρχισε, αλλά ο ΠΑΟ πρέπει να χάσει και 3 βαθμούς από το πρωτάθλημα, αφού είναι σαν να άρχισε'', ενώ τώρα πριν από λίγες μέρες είπε ''το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα δεν άρχισε ποτέ, γι'αυτό δεν θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Αν είχε αρχίσει και είχε διακοπεί, τότε θα αφαιρούνταν 3 βαθμοί''. Αυτήν την απόφαση Σκουτέρη την επικύρωσαν 3 Αρεοπαγίτες δικαστές, υποτίθεται ο ''αφρός'' των δικαστών, για να μην χάσουν κι αυτοί το μεροκάματο του ''Διαιτητικού Δικαστηρίου''. Η δε τακτική Δικαιοσύνη αγνοεί τις πάνω από 30 εγκληματικές ενέργειες ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε παράγοντες-διαιτητές-δικαστές, από το 2013 που επανεμφανίστηκε στην ΑΕΚ ο ''τίγρης'', αγνοεί την εγκληματική οργάνωση Μηλιωρίδη-''Σαββίδη'' με τα κομμένα τιμολόγια της DIMERA του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, αγνοεί τα Golendri που έχουν πνίξει με λαθραία τσιγάρα, όπλα, ναρκωτικά ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ τη χώρα, αγνοεί τον Καρυπίδη του Άρη που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια και απειλεί και Συριζαίους, αλλά ασκεί ποινικές διώξεις ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ στο Μαρινάκη, ο οποίος πληρώνει Εφορία-ασφαλιστικά ταμεία-εργαζομένους στην ώρα του και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
 
Όποιος πιστεύει ότι αυτό το απόστημα, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου, θα ξηλωθεί απλώς με την αλλαγή κυβέρνησης, επειδή θα έρθει ως ''καβαλάρης πάνω στο άσπρο άλογο'' ο Κούλης Μητσοτάκης, ο λεβέντης, ο καραμπουζουκλής, ο ''μεταρρυθμιστής'', για ''να μας σώσει'', ας γυρίσει πλευρό. Η συγκεκριμένη ''κασέτα'' μπορεί να έχει απήχηση σε διάφορα κομματόσκυλα της ΝΔ, που ως γνήσια ''γαλάζια παιδιά'' ετοιμάζονται να ξαναφάνε...εεε να μας ''σώσουν'' εννοούμε. Εδώ εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ. Απαιτούνται ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΕΣ, από τον κόσμο του Θρύλου και φυσικά από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, την ΠΑΕ μας. Όποιος δεν θέλει να βρέξει τον πισινό του, ας αράξει στη γωνία του. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ. Να δούμε στο τέλος το ποιος θα κερδίσει και το πού θα πάνε όσοι τόλμησαν να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον Θρύλο, το μόνο κύτταρο υγείας σε αυτήν τη ΓΕΛΟΙΑ ΧΩΡΑ των τραχανοπλαγιάδων, καφενόβιων, γυφτοκατσαπλιάδων πολιτών, ψηφοφόρων και πολιτικών...

Σχόλια

Εικόνα SpyroRev

A ρε Σαββα μεγαλε... Ειλικρινα στο λεω, αν δεν είχαμε κ σας εδω στο site συγκροτημένη ενημέρωση απο πουθενα δε θα χαμε. Απο που? Από τον μεσο ελεγχομενο η φιμωμένο ΑΡΔ δημοσιογραφο του κωλου? Οσο υπερβολικο κ αν ακουγεται ειναι η αληθεια. Μαζι με τον Γαβαθιωτη (που διωχθηκε απο το ΦΩΣ απ τους τωρινους ΑΡΔ που το διοικουν) δεν εχει μεινει κ τιποτα αλλο στην ψηφιακή ενημέρωση για μας τους Ολυμπιακους (ισως κ κανα δυο ακομα για να μην αδικω καποιους). Ολοι οι αλλοι στην καλυτερη περιπτωση να θελουν φιλτραρισμα στην χειροτερη θελουν πολυυυυ γερο στομαχι (σαν αυτο που εχεις εσυ) για να τους διαβάσει/φιλτράρει/φαει στη μάπα κανεις... Θα σταθώ ειδικά στην τελευταια παραγραφο, κ ας σταθουμε κ ολοι εκει. Ας μην τρεφουμε αυταπάτες για τους πολιτικους ,που ειναι κ ο καθρεφτης του μεσου σημερινου νεοέλληνα στην πραγματικότητα...Τα σχετικά τεκμήρια τα χουμε παρει απο ολους αυτους ολα αυτα τα χρονια. Αλλο αν δυστυχώς πολλοι εχουν προβατοποιηθει κ εχουν μυωπια βαθμου 13 οφειλωμενη στην προπαγανδα που καταπίνουν αμάσητη βελάζοντας....

Εικόνα savvas gridlock

Όλα όσα βλέπεις εδώ φίλε Σπύρο, όλα όλα, οφείλονται στον κόσμο που μας τα στέλνει και μας τα παραγγέλνει. Το site αυτό είναι του κόσμου. Δεν το λέω ούτε για να το παίξω ''ταπεινόφρων'', ούτε για να κοκορευτώ ''μας διαβάζουν πολλοί''. Το λέω γιατί από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε, όλα όσα βγάζουμε είναι από παραγγελίες, είτε με αναδημοσίευση links, είτε επειδή κάποιος μας είπε ''ψάξτε εδώ σε παλιές εφημερίδες-βίντεο γι'αυτό''.

Εικόνα vagio

Οπως τα ειπες για μια ακομα φορα.
Το σημαντικο ειναι να παρουν ποδι οι συριζαιοι, ομως ο ερχομος των νουδου δεν θα ειναι πανακεια σε καμια περιπτωση. Μαστιγιο και καροτο πρεπει να τους πηγαινουμε, μαζικα.
Εσυ ολα καλα Σαββα?

Εικόνα savvas gridlock

Καλά φίλε, δόξα τω Θεώ. 21η Απριλίου ξεμπλοκάρω στο facebook, να ξέρεις. Στην επέτειο της Χούντας...