61.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ SDNA...



Άρθρο δείτε εδώ που ανέβηκε τα ξημερώματα στο τσοντο-site από τα αμπάρια του Golendri.
 
 
Επίσημη χωρητικότητα του κλειστού του ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο μπασετικός ΠΑΟ, σύμφωνα με το site του, 18.500 θέσεις, με 2.000 πτυσσόμενες.
 
 
Επίσημη χωρητικότητα του ΣΕΦ, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο μπασκετικός Ολυμπιακός, σύμφωνα με το site του, 10.500 θέσεις (6.186 στα πάνω διαζώματα+4.316 στα κάτω διαζώματα=σύνολο 10.502 θέσεις), δίχως πτυσσόμενες.
 
 
Με σχεδόν διπλάσια χωρητικότητα γηπέδου έδρας, πανηγυρίζουν για 61.000 περισσότερα κομμένα εισιτήρια, δηλαδή στις 15 αγωνιστικές για περίπου 4.000 παραπάνω κομένα εισιτήρια ανά ματς. Σπουδαίο κατόρθωμα κάνανε, μπράβο. Αναμενόμενα φυσικά τα πανηγύρια του ''αντικειμενικού'' sdna. Από τότε που μπήκε γερά σε αυτό το site ο κύριος dpg7000=Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο γνωστός εθισμένος επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ έχει αγγίξει δυσθεώρητα επίπεδα. Να τα βλέπουν αυτά κάποια ΚΩΘΩΝΙΑ ψευτο-Ολυμπιακοί, ''οπαδάρες'' κατά τα άλλα, που όχι μόνο αναμασούν τις γελοίες πίπες του Λαλάκη Παπαθεοδώρου και του πουστ-Ρούλη Ασβεστά κατά του Ολυμπιακού, αλλά τις κάνουν και σημαία, ''ποιος διαφωνεί με όσα λένε κατά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, όχι πείτε μας, άδικο έχουν κατά του Μαρινάκη; Δεν τα βάζουν με τον Ολυμπιακό γενικά, με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τα βάζουν.''. Καλά ζώα είστε κι εσείς...

Σχόλια

Εικόνα stavrakas7-5

Δεν αντιλεγω με την καταληξη σου αλλα γεγονος ειναι πως οι βαζελοι εκαναν υπερβαση φετος με 1500 εισητηρια παραπανω απο την περσινη αντιστοιχη περιοδο ενω εμεις πεσαμε κατα 400 περιπου για μενα αυτο πρεπει να βλεπουμε πρωτιστως κι υστερα τα υπολοιπα .

Εικόνα ThomasK

Παραμιλάει η υφήλιος. Και χαίρεται η Λεωφόρος όλη.