ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ''Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ NOOR 1''Aπόσπασμα από την χθεσινοβραδινή εκπομπή ''Δίκη στον ΣΚΑΙ'' με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.
 
 
Ανοιχτά και καθαρά λοιπόν, ο ΕΧΘΡΟΣ του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αχιλλέας Μπέος, δηλώνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ έχει σχέση με τα ναρκωτικά του Noor 1. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Τα ίδια ακριβώς έχει δηλώσει 2 χρόνια πριν ο Στιβ Κακέτσης.
 
 
Αυτά που δεν τολμούν να δηλώσουν οι ΕΧΘΡΟΙ του Μαρινάκη, οι οποίοι όμως ξέρουν και 5 πράγματα, αφού γυρίζουν στην πιάτσα, τα δηλώνει ο κάθε στημένος ΑΡΔ και οι επιδοτούμενοι αντιολυμπιακοί οργανωμένοι οπαδοί. Υπομονή όμως λίγο καιρό, γιατί η πρώτη φάπα έπεσε. Όπως λέγαμε κι επιμέναμε, ΚΑΜΙΑ απαγόρευση εξόδου δεν είχε επιβληθεί, ούτε υπήρχε ποτε περίπτωση να επιβληθεί στο Βαγγέλη Μαρινάκη, για μία ΓΕΛΟΙΑ ιστορία οπως αυτή του Noor 1, με την οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ΟΜΟΦΩΝΑ δικαίωσε το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κι όποιος τολμήσει να τον εμπλέξει με αυτήν την ιστορία, έστω με απλά σχόλια στο Internet, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ. ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ, πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής του...

Σχόλια

Εικόνα stavrakas7-5

Εαν το ειπε ο Μπεος στη Δικη του ΘΩΜΑ ΣΚΑ ΙΔΗ ???????????????!!!/!/Ε!! ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.

Εικόνα thita

μπαααα, αποκλείεται, τι μπέος και κακέτσης ρε, αφού όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κ.λπ., κ.λπ., το λέει ο μάκης άλλωστε, μην σου πω και το σδνα (αν και τώρα τελευταία το έχει ψιλο-κόψει κι αυτό)

σχεδόν θα λυπηθώ σε λίγο που θα τελειώσει και αυτό το παραμύθι ρε γαμώ το, τόσοι άνθρωποι (σδνα, κ.λπ.) χωρίς δουλειά, θα ανέβει ο δείκτης ανεργίας της χώρας 1% για πλάκα λέμε

αν και φροντίζουν βέβαια να μην μείνουν χωρίς ..... αντικείμενο, διαβάζω μετά μανίας μάκη, νέο κακούργημα, εγκληματική οργάνωση, κ.λπ., κ.λπ., για μαρινάκη, με απαγωγή λέει από το χίλτον πασίγνωστου (?!) δημοσιογράφου για να αλλάξει άρθρο του (ε, με τέτοια αναγνωρισιμότητα του δημοσιογράφου, λογικό να φτάσει κάποιος μέχρι απαγωγής για να αλλάξει κάποιο άρθρο)

ρε λες να κάνω κι εγώ καμιά μήνυση κατά μαρινάκη? φαίνεται θα ανοίξουν οι δουλειές μου και πάντως καμιά χορηγιούλα από οπαπ θα την πάρω σίγουρα

Εικόνα dimitrov7

Άσχετο αλλά και σχετικό. Άπαξ και γίνει κανένα γκρέξιτ στη μπάλα μπορούμε να κυνηγήσουμε ξεγραμμένο για διαφυγόντα κέρδη, θετικές κι αποθετικές ζημίες κλπ,κλπ,κλπ? Και δεν εννοώ μόνο εδώ αλλά διεθνώς. CAS, ΕΕ, διεθνές δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου, ΝΑΤΟ, ΚΙΣ, Σύμφωνο Σανγκάης κλπ,κλπ,κλπ?