Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣΑ ΠΟΥΚΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟ...



Είναι γνωστή η κόντρα του επωνύμου φιλάθλου της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την Ευρωλίγκα. Εδώ κι έναν χρόνο μάλιστα επισήμως η ΚΑΕ ΠΑΟ εστιάζει τις διαμαρτυρίες της σε συγκεκριμένους διαιτητές, οι οποίοι υποτίθεται την αδικούν συστηματικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Σλοβένο Σάσα Πουκλ. Είναι ο διαιτητής για τον οποίο ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δήλωση μετά το δεύτερο ματς των περυσινών playoff με τη Φενέρ ''δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε με αυτόν'', ενώ μετά την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟ από την Μπασκόνια το Νοέμβριο που μας πέρασε, ΜΜΕ ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου δημοσίευαν λίστες με όλες τις ''σφαγές'', και καλά, του Πουκλ κατά του ΠΑΟ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον μνημόνευσε και πάλι πριν από 2 εβδομάδες, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Allstar Basket, και καλά για να ''τρολάρει'' τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας του να παίξουν ένα μονό με διαιτητές τον Γκόντα, το Λαμόνικα και τον Πουκλ. Είναι σαν να χρεώνει τον Πουκλ στον...Ολυμπιακό. Ας δούμε λοιπόν το τι έλεγε για τον Πουκλ πριν από κάποια χρόνια, το 2012 συγκεκριμένα, ένας πρώην ''πράσινος'', ο Γιάκα Λάκοβιτς.
 
"Είδα ακόμη μία φορά το παιχνίδι ΡΕΑΛ –ΠΑΟ. Πιστεύω ότι ο διαιτητής Πουκλ φοράει την πράσινη φανέλα για πολλά χρόνια. Αλήθεια ανησυχώ", έγραψε ο Λάκοβιτς.
 
Ποιον να πιστέψουμε άραγε για το τι χρώμα φανέλας φοράει ο Σλοβένος διαιτητής μπάσκετ στην Ευρωλίγκα Σάσα Πουκλ, τον πρώην ''πράσινο'' Λάκοβιτς ή τον επώνυμο φίλαθλο της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Σχόλια

Εικόνα thita

για τον πρώτο αγώνα με ρεάλ στην μαδρίτη

είδαμε ονόματα διαιτητών πριν λίγο

πάνω από 70% νίκες έχει η πανάθα με τους διαιτητές της τριάδας (με τον κάθε έναν η στατιστική προσέγγιση)

κατά τα άλλα, η ευρωλίγκα τους κυνηγάει, πω πω

Εικόνα REDHERAKLIO

Από το σωματείο της πουστιάς τι περιμένετε

Εικόνα Aprosarmostos17

Διαβάζοντας αριστερά-δεξιά σχόλια των βάζελων, παρατηρώ οτι έχουν γίνει όλοι στατιστικολόγοι και ειδικά μετρητές των βολών που εκτελεί η κάθε ομάδα. Θυμάμαι λοιπό το τρολάρισμα σε εμάς μερικά χρόνια πριν για κάτι βολές 28-2 και γελάω με τους κωλοτούμπες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ