ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ



Είδαμε νωρίτερα το θέμα με το non paper του Μαξίμου, το οποίο έβγαζε ανοιχτά και δίχως περιστροφές ''ναρκέμπορο'' το Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
 
Πριν από λίγες ώρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέβασε το παρακάτω post στο προφίλ του στο facebook.
 
 
Δεν καταλάβαμε το τι ήθελε να πει, μάλλον είναι σε σύγχυση, γιατί ξέρει πολύ καλά πως αυτά που αναγράφονται στο non paper είναι αιτία να ματώσει...δικαστικά και νόμιμα πάντοτε, πληρώνοντας ένα τεράστιο ποσό σε αποζημιώσεις. 
 
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ''ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ'', ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 
Τυπικό δείγμα Συριζαίου κηφήνα, θεωρεί προφανώς πως όσο κατσαπλιάδικα κυβερνούν τη χώρα αυτός και οι ''σύντροφοί'' του, άλλο τόσο κατσαπλιάδικα πρέπει να τους συμπεριφέρονται και να τους αντιμετωπίζουν όλοι οι πολίτες. Αυτόν τον καραγκιοζάκο ψευτο-δικηγόρο της δεκάρας, που παριστάνει τον εκπρόσωπο της πιο γελοίας κυβέρνησης της χώρας όλων των εποχών, έσπευσε να τον υπερασπιστεί ο μεγαλύτερος γελωτοποιός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο πολιτικός-ντροπή της υπερήφανης περιοχής των Σφακίων και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο δικό του προφίλ στο facebook.
 
 
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ''ΕΣΚΟΜΠΑΡ'', ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΡΟΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
 
Το πιο γελοίο κομμάτι αυτής της ιστορίας, είναι το ότι
 
ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ...''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ''.
 
Η γνώμη μας είναι ότι δίχως την παραμικρή χρονοτριβή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να ΛΙΩΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ τα δύο αυτά σκουπίδια της πολιτικής. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Όσο για τους Ολυμπιακούς που ψήφισαν, στήριξαν κι ενδεχομένως συνεχίζουν και τώρα να υπερασπίζονται τα γελοία, γλοιώδη σούργελα που μας κυβερνούν, να ευχηθούμε να προοδεύσει γρήγορα η ιατρική επιστήμη στο κομμάτι της μεταμόσχευσης εγκεφάλου, μπας και γλυτώσει η Ελλάδα, αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος, από τη μαλακία που τους δέρνει...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Επίσης, σκατά στα μούτρα όλων αυτών που ψήφισαν τον ψεκασμένο Μπούλη, αυτό το ρεντίκολο της πολιτικής, τον καραγκιόζη κομπλεξικό αντιΟλυμπιακό, τον αρχιψεύταρο που αφού στο παρελθόν αράδιασε ένα σωρό παπαριές για τον Σωκράτη, μετά σαν τη βρεγμένη γάτα ζητούσε συγνώμη για να γλιτώσει την φυλάκα. Να τους ξεραθεί λοιπόν το χέρι που τον ψήφισε και τον έφερε στο προσκήνιο να κάνει κάθε είδους ΒΡΩΜΙΑ με σκοπό να χτυπήσει τον Μαρινάκη και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό.
Σκατά στα μούτρα και όλων των φασιστοειδών, παιδιών των δοσίλογων και εθνικιστών της γυφτιάς που την πέφτουν σε κάνα-δυο φουκαράδες πρόσφυγες νομίζοντας ότι αυτό είναι ανδρισμός, ενώ μπροστά σε μαφιόζους καταδικασμένους επιχειρηματίες από Νίκαια μεριά, λαθρέμπορους από τις ρωσικές στέπες και δημοσιογράφους-πιστόλια είναι ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ. Χρυσή αυγή και ξυσταρχίδια σου.
Σκατά στα μούτρα και όλων όσων ψήφισαν αυτόν τον σαλτιμπάγκο κωμικό της πολιτικής Βασίλη Λεβέντη και έφεραν στην βουλή και στην ασυλία ΑΡΧΙΔΟΦΑΤΣΕΣ σαν τον γελοίο βουλευτή εκ Θεσσαλονίκης, μπουγατσομάχο της πορδής.
Σκατά στα μούτρα και όλων των πασοκονουδιτών που στήριξαν τα κόμματα που ήθελαν να μας φέρουν τον θα-σας-φτιάξω-τζάμπα-γήπεδα Σγουρό, με ιδιαίτερη προτίμηση στο πράσινο και το κίτρινο. Κλινική κατάσταση.
Σκατά στα μούτρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ από όποιο κόμμα, κίνημα, θρησκεία, ιδεολογία κι αν προέρχονται. ΟΛΟΙ.

Εικόνα ThomasK

'Οπως λες, Σάββα.
Να λιώσει με αγωγές αυτά τα σκουπίδια (και κάθε άλλο σκουπίδι).

Εικόνα ven7

Όσο είναι αριστεροί είναι και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...

Λαμόγια...

Εικόνα thita

αφού αν είσαι εκλεγμένος μπορείς να λες ό,τι γουστάρεια ρε φίλε, να βρίζεις όποιον θες, κ.λπ. τι, όχι?

διδακτική ιστορία:

μήνυση θεοδωράκη/ποτάμι κατα καμμένου επειδή ο τελευταίος ανήρτησε προσβλητικό τουίτ (ότι ο θεοδωράκης φόραγε μαύρη γραβάτα επειδή πενθούσε για τους μεγαλοεργολάβους χρηματοδότες του) και αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας

απάντηση συγκυβέρνησης: το έκανε ο καμμένος στο πλαίσιο των υπουργικών του καθηκόντων, άρα μιλάμε όχι για βουλευτική ασυλία, παρά προστασία με το νόμο περί ευθύνης υπουργών (δηλαδή, ουσιαστικά, άτρωτος), δηλαδή τα τουιτ της καυλάντας είναι υπουργική/υπηρεσιακή λειτουργία

υπόθεση νοβάρτις για υποτιθέμενο χρηματισμό υπουργών ν.δ./πασοκ και πρόταση/ένσταση παραγραφής των αδικημάτων λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών

απάντηση συγκυβέρνησης: ο χρηματισμός δεν αφορά τα υπουργικά καθήκοντα (άρα δεν έχει παραγραφεί), δηλαδή το λάδωμα για να υπογράψει ένας υπουργός σύμβαση με νοβάρτις επ' ωφελεία της ΔΕΝ είναι υπουργική/υπηρεσιακή λειτουργία

δεν μεταδίδω άλλο

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Ο τζανακόπουλος είναι ο κλασσικός βαζελόγαυρος και ο άλλος του κώλου...
Στο τσάκ είμαι να δημοσιεύσω τα κινητά τους σε αυτή τη σελίδα για να τους δώσουν τα συγχαρητήρια τους οι σύγγαυροι που διαβάζουν το RATM..

Εικόνα matrasimca

Αυτους στις επομενες εκλογες δεν θα τους ξερει η μανα τους.
Σημερα χαρηκα που η ομαδα παιζοντας γρηγορα και με νεα παλληκαρια σαρωσε.
Περιμενω συνθημα στο Καραισκακη,Τσιπρα εκει στη Β Εθνικη μαζι με τον Καμενο και την Προοδευτικη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Προσπαθώ από χθες το βράδυ να καταλάβω πώς ακριβώς προσδιορίζεται το "με τόνο σχεδόν απειλητικό". Δηλαδή, η ένταση της φωνής ήταν τέτοια που έβαλε σε υποψίες τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης ότι ο Μαρινάκης μπορεί και να τον απειλεί; Αν τα 36 ντεσιμπέλ θεωρούνται ήπιος τόνος (όχι απειλητική διάθεση) και τα 58 ντεσιμπέλ θεωρούνται υψηλός τόνος (απειλητική διάθεση), πού κυμαινόταν ο τόνος του Βαγγέλαρου; Ήταν, ας πούμε, στο μεταίχμιο; Κάπου στα 40 κάτι ντεσιμπέλ, έτσι που έβαλε σε σκέψεις τον φωστήρα Τζανακόπουλο;

Πέρα από το χαβαλέ (μόνο χαβαλέ μπορείς να κάνεις με αυτούς τους πούστηδες και φλώρους), το "σχεδόν" προσδιορίζει το ύφος σε έναν ελαφρύ εκνευρισμό ενός ανθρώπου, ο οποίος μόλις χαρακτηρίστηκε δημοσίως ως ναρκέμπορος... Επίσης, το "ζητούσε να μάθει" είναι και αυτό σαφές. Δεν απαίτησε ο Βαγγέλαρος. Ζήτησε. Κάτι που, επίσης, παραπέμπει σε ευγενική στάση. Και τι έκανε ο Τζανακόπουλος; Το έκλεισε. Ου, μωρή ξεγυρισμένη πούστρα. Φλώρε του κερατά.

Εικόνα thita

φίλε, επειδή φαίνεσαι νέο παιδί, επίτρεψέ μου να σε βοηθήσω να κατανοήσεις

"σχεδόν απειλητικό", είναι όπως το "με έπιασε στο πρόσωπο" που είπε για μοντέστο ο πρατηρητής του αγώνα περισυ με αεκ στο οακα και το "μου προκάλεσε ερυθρότητα" που είχε πει ο παρατηρητής του αγώνα με πλατανιά στο καραϊσκάκης

ε, δεν τιμωρήθηκε ο Θρύλος και για τα δύο? το βλέπεις λογικό να μην τιμωρηθεί, αντίστοιχα, ο βαγγέλας που υποτίθεται πήρε τηλέφωνο? περίμενε λίγο ακόμη, θα θυμηθεί ο γεωργέας εεεεε ο τζανακόπουλος θέλω να πω ότι από τα εν γένει στοιχεία της επικοινωνίας αυτής (ώρα, ύφος, περιεχόμενο, κ.λπ.), αισθάνθηκε τρόμο και ανησυχία (έτσι τυποποιείται το ποινικό αδίκημα της απειλής)

πιστεύετε τα έχουμε δει όλα από συριζανελ? λάθος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Νέος είμαι, 55 στα 56. Για να καταλάβω, από το τηλεφώνημα του Βαγγέλα υπάρχει εν δυνάμει ερυθρότητα στο κάτω μέρος του στεατοπυγικού συστήματος του Τζανακόπουλου;

Εικόνα thita

Πες το κι έτσι,αν είναι να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Εικόνα dimitrov7

Το ζήτημα στο πουστάρισμα του Τζανακό είναι ένα και πρέπει να μας προβληματίσει.
Είναι ο ίδιος τόσο ηλίθιος που σκέφτεται(?) να πουστάρει μια τέτοια χονδροειδή καπνοσύριγγα ή πιστεύει πως τόσο ηλίθιοι είναι οι ψηφοφόροι των συριζανέλ?
Για Πολάκη ουδέν σχόλιο .... είναι γνήσιος γρόθος ολκής!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Να συμπληρώσω Σάββα ότι η βουλευτική ασυλία δεν καλύπτει αστικές διαφορές όπως αγωγή αποζημίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

με βρήκε στο δρόμο ένας,ο οποίος μου συστήθηκεως Δημήτρης Τζανακόπουλος,και μεφωνή ΣΧΕΔΟΝ αντρική μου είπε πως γαμιέται από τον κώλο...
κοίτα να δεις...

Υ.Γ. προς υφ/ργό ¥γ€ία$:

καλά κάνεις και χρησιμοποιείς το ΤΕΛΙΚΟ ΣΙΓΜΑ παντού, μιας και ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

"Όσο για τους Ολυμπιακούς που ψήφισαν, στήριξαν κι ενδεχομένως συνεχίζουν και τώρα να υπερασπίζονται τα γελοία, γλοιώδη σούργελα που μας κυβερνούν, να ευχηθούμε να προοδεύσει γρήγορα η ιατρική επιστήμη στο κομμάτι της μεταμόσχευσης εγκεφάλου, μπας και γλυτώσει η Ελλάδα, αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος, από τη μαλακία που τους δέρνει..."

Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχε ένα εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε τούβλα, ήταν το περίφημο εργοστάσιο του Κρείτωνος Δηλαβέρη,στον Πειραιά. Μετέπειτα τα τούβλα άρχισαν να κατασκευάζονται από τους ντόπιους πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους.
Αυτοί λοιπόν οι "Ολυμπιακοί" οι οποίοι ψήφισαν, στήριξαν κι ενδεχομένως συνεχίζουν να υπερασπίζονται αυτά τα παράσιτα, τα οποία μας εξουσιάζουν, δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ούτε σαν τούβλα σε οικοδομικές εργασίες. Καταρρίπτουν ολοκληρωτικά την ρήση του Αριστοτέλη περί πολιτικού ζώου και την επαναπροσδιορίζουν σε σκέτο ζώο. Εδώ λοιπόν υπάρχει μια σαφέστατη διάκριση.
Είναι προσβολή ακόμα και για έναν πνευματικά ανάπηρο άνθρωπο να εξισώνεται και να εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με όσους αναφέρει ο Σάββας στο κείμενο του.

ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ.