ΕΝΤΡΥΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ



Άρχισαν οι ζέστες τελευταία, γι'αυτό κι εμείς εδώ στο site ξεκινήσαμε να διαβάζουμε Σταύρο Κόλκα στο sdna. Δέκα μέρες πριν, ανέβασε ένα αριστούργημα. Ξεχωρίσαμε αυτό εδώ το σημείο.
 
Και πάμε στους θεσμούς. Εννοείται πως δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον ρόλο των Κοντονή – Βασιλειάδη. Ο πρώτος λειτούργησε με χουντικές πρακτικές αφήνοντας δικαστές να δέχονται μπούλινγκ, ενώ γνώριζε πχ πως ο Σκουτέρης ήταν κατά του να βγει η απόφαση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός παραμονές του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Ως δια μαγείας, εμφανίστηκε το θέμα όταν η απόφαση ήταν αυτοί που ήθελαν τα παλικάρια μας. Την έβγαλε μάλιστα, αυτός που ηγείτο του μπούλινγκ στον Σκουτέρη και για ένα blogspot αξίας τριών ευρώ έχει διαφήμιση ΟΠΑΠ. Πρώτα τον σκίζουμε, μετά φτιάχνουμε το προφίλ του. Κλασική αδερφίστικη συμπεριφορά.
 
Ποιος να είναι άραγε αυτός που ''ηγείτο του μπούλινγκ στον Σκουτέρη'', έχει ''ένα blogspot αξίας τριών ευρώ με διαφήμιση ΟΠΑΠ'' και δημοσίευσε πρώτος την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με βάση την οποία απορρίφθηκαν οι προσφυγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, παίρνοντας στα χαρτιά το μεταξύ τους ματς στην Τούμπα; Ποιος είναι αυτός που έκανε μπούλινγκ στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσων Σκουτέρη, ''πρώτα τον σκίζουμε, μετά φτιάχνουμε το προφίλ του. Κλασική αδερφίστικη συμπεριφορά'', σύμφωνα με τον Σταύρο Κόλκα; Εμείς ξέρουμε πως την απόφαση την δημοσίευσε πρώτος ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο blog του. Ξέρουμε πως το blog του Κυριάκου είναι το dikisports.blogspot.gr, δηλαδή blogspot που ανέφερε ο Σταύρος. Ξέρουμε πως ο Κυριάκος Θωμαΐδης έχει διαφήμιση ΟΠΑΠ στο blog του, με τον ''επώνυμο φίλαθλο και ισχυρό άνδρα'' της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να είναι μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ.

 
Ξέρουμε πως σε αυτό το blog δημοσιεύτηκαν πολλές αναρτήσεις εναντίον του Εφέτη Δικαστή Σκουτέρη (ενδεικτικά εδώ κι εδώ, υπάρχουν πολλές ακόμη). Αυτά όλα τα ξέραμε. Δεν γνωρίζαμε όμως την άποψη του Σταύρου Κόλκα για το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη, ότι ''αξίζει 3 ευρώ'' και δεν ξέραμε πως ο Σταύρος Κόλκας θεωρεί πως ο Κυριάκος Θωμαΐδης επέδειξε ''αδερφίστικη συμπεριφορά'', πιέζοντας με τον τρόπο του τον Εφέτη Σκουτέρη να απορρίψει τις προσφυγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να δικαιώσει την ΠΑΕ ΑΕΚ, επειδή προφανώς κατά τον Κόλκα ο Κυριάκος Θωμαΐδης ''έχει διαφήμιση ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη στο blog του''. Δεν τα γνωρίζαμε αυτά τα πράγματα και μας κάνουν εντύπωση, γιατί διατυπώθηκαν στο sdna.gr, σε ένα site που αρθρογραφεί και ο Κυριάκος Θωμαΐδης.
 
 
Δεν μπορούσε ο Σταύρος Κόλκας να βρει τον Κυριάκο Θωμαΐδη από κοντά, να του πει ''φέρεσαι αδερφίστικα επειδή τα παίρνεις από τον ΟΠΑΠ''; Στο ίδιο site δουλεύουν. Εκτός κι αν σε αυτό το site πλέον υπάρχει πρόβλημα, αφού οι 2 πόλοι της ''εξυγίανσης'' που επεβλήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους οποίους στήριξε το sdna, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, συγκρούονται ανοιχτά εδώ και μήνες, οπότε βρίσκονται σε αμηχανία οι συντάκτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Αν για παράδειγμα ήξερες πως αρθρογραφείς από τα αμπάρια του Golendri με παρασκήνιο που στέλνει ο ΟΠΑΠ, τώρα μπορεί να μην καταλαβαίνεις το ποιον ακριβώς πρέπει να ''αβαντάρεις'', οπότε προκύπτουν εικόνες σαν κι αυτήν, με την οποία συνοψίζονται όσα αναφέραμε παραπάνω.
 
 
Σε χθεσινό του πόνημα όμως, ο Σταύρος Κόλκας έγινε περισσότερο αποκαλυπτικός.
 
 
Ο Τριτσώνης πλέον είναι σαφές στα μάτια μου, πως εξυπηρετεί συμφέροντα. Συγκεκριμένα συμφέροντα όπως τότε με το πρωτάθλημα του Πατέρα. Έπαιζε πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια απ ότι θυμάμαι. Έβαλε πλάτη...
ΥΓ Τρέμει ο Φουρθιώτης και ο Γουμενίδης με το ρεπορτάζ διαφόρων για τον Κομίνη. Έγινε λέει μπαμπάς. Ρε παιδιά, αφού η ΕΠΟ τον βγάζει τραυματία, εσείς τι καρφώνεστε; Αν θέλετε να πείτε ένα ευχαριστώ για το πρωτάθλημα δώρο, δώστε του κανά ψιλό. Εμείς από την πλευρά μας, ελπίζουμε να μοιάζει στη μαμά.
 
Τι λες ρε παιδί μου. Ο Τριτσώνης της ΚΕΔ εξυπηρετεί συμφέροντα, ε; Εξυπηρετούσε συμφέροντα και στο πρωτάθλημα ''της μπουγάδας'', που πήρε ο ΠΑΟ τη σεζόν 2009-10 με πρόεδρο το Νικόλα Πατέρα, ε; Τότε βέβαια ο Τριτσώνης ήταν εν ενεργεία διαιτητής και σύμφωνα με τον Σταύρο Κόλκα, ''έβαλε πλάτη'' για να βοηθηθεί ο ΠΑΟ του Νικόλα Πατέρα. Τώρα, πάντοτε σύμφωνα με τον Σταύρο Κόλκα, ''εξυπηρετεί συμφέροντα'' για να βοηθηθεί η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, φίλου του Νικόλα Πατέρα. Εμείς έχουμε δει στο παρελθόν, στο ίδιο site, το ρεπόρτερ ΠΑΟΚ Κώστα Βασιλόπουλο να χαρακτηρίζει ''εξωσυστημικό'' τον Τριτσώνη. Όπως γράφαμε και τότε, ο Τριτσώνης ήταν διαιτητής γραμμής στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης το 2013 στο ΟΑΚΑ και δεν είδε το χέρι του Μανιάτη, σε μια φάση που κακώς ο διαιτητής Γιάχος δεν υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Τότε εμείς λέγαμε πως όλοι οι δημοσιογράφοι της σημερινής ''εξυγίανσης'' θεωρούσαν τον Τριτσώνη ''πενηνταρίσιο''. Όταν κάποιος εκπρόσωπος της ''εξυγίανσης'' μιλάει για ''διαιτητή που παίζει 50-50'', εννοεί διαιτητή ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Τα έχει πει εξάλλου εδώ και χρόνια αυτά ο πραγματικός MVP του φετινού πρωταθλήματος της ΑΕΚ, Θωμάς Μητρόπουλος: ''Για 50-50 μιλάει όποιος είναι στην απ'έξω''. Χθες ο Σταύρος Κόλκας μας είπε πως ο ''εξωσυστημικός'' Τριτσώνης, τελικά ήταν...''του συστήματος Πατέρα''. Επίσης, ο Σταύρος Κόλκας ζητάει από τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και γενικώς από όσους έχουν καλή σχέση με τον ΟΠΑΠ...εεε την ΑΕΚ εννοούμε, να μην ''καρφώνονται'' με το ρεπορτάζ τους για τα γεννητούρια του διαιτητή Κομίνη. Κι έρχεται και τελικός Κυπέλλου και άρχισε να αγριεύει ο Κυριάκος Θωμαΐδης, προαναγγέλοντας προκαταρκτικές για δημοσιεύματα ''οπαδών-δημοσιογράφων'' και έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ''υπόγεια ρεύματα συνδεσμίτικων κινημάτων του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ'', με την εποπτεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει περάσει εδώ και κάποιους μήνες στα χέρια της Εισαγγελέως Εφετών Βιργινίας Σακελλαροπούλου, η οποία όλως τυχαίως προσφάτως βραβεύτηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Μετά τις χθεσινές απερίγραπτες βλακείες που έγραψε ο Σταύρος Κόλκας σε facebook και twitter για τη νεκρή πρώην σύζυγο του Νίκου Γκάλη, Τζένη, τις οποίες και κατέβασε άμεσα, με αφορμή το τατουάζ του (παλιού παίκτη μπάσκετ του εχθρού του ΠΑΟΚ, Άρη...) Νίκου Γκάλη που φέρεται να ''χτύπησε'' ένας φερόμενος ως οπαδός του ΠΑΟΚ,
 
 
δεν τον βλέπουμε καθόλου καλά τον Κόλκα. Ήδη πήρε τα μηνύματα και δηλώνει έτοιμος να υποστεί το κόστος για τον ''ακραίο χαβαλέ'' που έκανε. Αν θέλουμε να συνοψίσουμε τα παραπάνω που αφορούν την ''εξυγίανση'' και τους δημοσιογράφους της, πιο ταιριαστή εικόνα από αυτήν δεν υπάρχει.