ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησαν χθες το απόγευμα σε μία δήλωση, μετά το τέλος της φετινής Euroleague. Ο χρόνος που επέλεξαν γι'αυτή τους τη δήλωση (πριν τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος), ο χαρακτήρας ''απολογισμού για όλη τη θητεία μας στον Ολυμπιακό'' αυτής της δήλωσης, οι αναφορές στο παρελθόν τους στον Ολυμπιακό, δίχως αυτές να συνοδεύονται από αναφορές στο δικό τους μέλλον στον Ολυμπιακό και βεβαίως η αντιμετώπιση εκ μέρους τους της μεγάλης διαφοράς στο μπάτζετ, σε σχέση με τις 2 φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης στην Ευρωλίγκα (συν την ΤΣΣΚΑ), έδωσαν τροφή στα διάφορα σενάρια που υπάρχουν εδώ και μήνες, σχετικά με το μέλλον τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η βάση γι'αυτά τα σενάρια είναι η δικαστική διαμάχη των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, η οποία διαμάχη ξέφυγε κάπως τις τελευταίες μέρες, με την πλευρά των δικηγόρων του πατέρα Κωνσταντίνου να απευθύνεται με σκληρά λόγια προς τους 2 γιους και τον Παναγιώτη και το Γιώργο Αγγελόπουλο να αντιδρούν με εξίσου σκληρό τρόπο, όχι προς το πρόσωπο του πατέρα τους, αλλά εναντίον της τωρινής του συζύγου. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, σεβόμαστε ένα πολύ λεπτό οικογενειακό θέμα, απλώς πρέπει να γίνουν αναφορές σε αυτό, γιατί οι συζητήσεις που γίνονται από διάφορους δεξιά κι αριστερά, εστιάζουν ακριβώς σε αυτό το ζήτημα. Με απλά λόγια, λένε πως ''είτε χολωμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα και ψυχικά κουρασμένοι, ξενερωμένοι για το ότι τρέχουν με τον πατέρα τους στα δικαστήρια, είτε επειδή ο πατέρας τους έχει ήδη προβεί/θα προβεί στο μέλλον σε σειρά ενεργειών, με τις οποίες θα αποκόψει την πρόσβαση των γιων του στην κοινή τους περιουσία, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα φύγουν από την ΚΑΕ το καλοκαίρι, ή στην καλύτερη περίπτωση θα παραμείνουν, με δραματικά μειωμένο μπάτζετ, σε σχέση με φέτος''.
 
Ακούμε κι εμείς διάφορα, δεξιά κι αριστερά, εκτιμήσεις νομικών για τη δικαστική διαμάχη, διαβάζουμε τα όσα γράφουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μπορούν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις των αδερφών Αγγελόπουλων και βεβαίως βλέπουμε και το θέμα που φέτος πυροδότησε για τα καλά αυτήν την παρασκηνιακού τύπου κουβέντα, το ότι έμειναν απλήρωτοι για κάποιο χρονικό διάστημα οι μπασκετμπολίστες μας. Αυτό συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, δίχως εν τέλει να χάνει κάποιος τα λεφτά του, ενώ όπως έγραψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος σήμερα στο ''ΦΩΣ''
 
 
κι όπως ανέλυσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sport24 Radio 103,3 FM με το Γιάννη Φιλέρη, οι παίκτες μας πήραν κάποια χρήματα, την ώρα που σε άλλες ομάδες είναι περισσότερο καιρό απλήρωτοι και μάλιστα δημιουργούν και προβλήματα στις προπονήσεις, με την αναφορά βεβαίως να γίνεται για παίκτες του μπασκετικού ΠΑΟ.
 
Ούτε θα προσποιηθούμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε θα το παίξουμε ότι ''δεν ανησυχούμε''. Την απόφαση για το μέλλον της ΚΑΕ θα την πάρουν τα δύο αδέρφια. Είτε αποφασίσουν να πορευτούν όπως τα τελευταία χρόνια, είτε πουν ''δεν έχουμε ή δεν ξέρουμε αν θα έχουμε στο μέλλον να πετάμε 15-20 εκ. ευρώ κάθε χρόνο, αποχωρούμε ή παραμένουμε με μειωμένο προϋπολογισμό'', το αν θέλουν ή μπορούν να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν το 2004, το ξέρουν αυτοί. Το τι θα κάνουν λοιπόν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Εμείς θα πούμε εδώ το μόνο πράγμα που είμαστε σε θέση να τονίσουμε τώρα, σε αυτό το στάδιο. Το τι θέλουμε εμείς και κυρίως το τι ΔΕΝ θέλουμε.
 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
 
Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά δεν είναι. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού, στα social media και με παρεμβάσεις τους σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ισχυρίζονται πως ''και στον Κορυδαλλό δεύτεροι βγαίναμε και τώρα δεύτεροι είμαστε, σιγά, τι θα χάσουμε;''. Έλα όμως που δεν βγαίναμε δεύτεροι στον Κορυδαλλό. Τη σεζόν 2002-03 τερματίσαμε 3οι στην κανονική περίοδο της Α1, αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά των playoff με μειονέκτημα έδρας από την ΑΕΚ, χάνοντας με 20 πόντους διαφορά στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι-ντροπή στα Λιόσια, με το ΛΑΠΑ Ταπούτο να μας κάνει χειρονομίες και τους ΑΕΚτζήδες από την κερκίδα να πετάνε στους παίκτες μας ό,τι έχουν και δεν έχουν, μέχρι και ψάρια,
 
 
ενώ στο μικρό τελικό, παρότι είχαμε πλεονέκτημα έδρας, χάσαμε τη σειρά από το αξιόμαχο...Περιστέρι. Τερματίσαμε 4οι σε εκείνο το πρωτάθλημα.
 
 
Την επόμενη περίοδο, 2003-04, αφού γνωρίσαμε κάποιες ντροπιαστικές ήττες, όπως η 20άρα από τον Πανιώνιο στο κατάμεστο κλειστό του Κορυδαλλού, παρουσία του τότε μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πριν τελειώσει το ματς
 
 
και η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα από το...Μακεδονικό, με τις εφημερίδες να γράφουν ''σπίτι του Μακεδονικού ο Κορυδαλλός'',
 
 
τερματίσαμε 8οι στην κανονική περίοδο της τότε Α1, πίσω από ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Ηρακλής. Στα playoff αποκλειστήκαμε στους προημιτελικούς με 2-0 νίκες από τον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς.
 
 
Αυτά ήταν τα 2 χρόνια που λόγω Ολυμπιακών Αγώνων κι ανακατασκευής του ΣΕΦ, είχαμε ως έδρα το κλειστό του Κορυδαλλού. Ήταν τα χρόνια της παρακμής, λίγο πριν εμφανιστούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, το Σεπτέμβριο του 2004.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α1, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ, ΑΣ ''ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ'' ΤΑ ''ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''.
 
Από αυτό το τέλμα στο οποίο μας βύθισε ο Σωκράτης Κόκκαλης με την αδιαφορία του για το τμήμα, μας έβγαλαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Εμείς κι αν το θέλετε έτσι, εγώ προσωπικά, με αυτούς είμαστε, με αυτούς είμαι. Με τους ανθρώπους που έχουν ξοδέψει 175 εκ. ευρώ σε 14 χρόνια από την περιουσία τους, πετώντας τα, δίχως να πάρουν ποτέ πίσω έστω ένα ευρώ από αυτά, για να φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, με παίκτες-προπονητές να πληρώνονται υπέρογκα συμβόλαια για τα ελληνικά δεδομένα της οικονομικής κρίσης. Η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα 10 τελευταία χρόνια, όπως προκύπτει από εδώ,
 
 
είναι καθαρά και μόνο δικό τους δημιούργημα. Αυτοί πετούν τα εκατομμύριά τους για να πληρώνονται ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, κανείς άλλος. Αν δεν ήθελαν αυτοί να ασχοληθούν με την ΚΑΕ μας, η ''εποχή Κορυδαλλού'' μπορεί να φάνταζε και...ονειρική για εμάς. Εμείς λοιπόν με αυτούς είμαστε. Αυτοί θέλουμε να συνεχίσουν να διοικούν την ΚΑΕ μας. Αν τώρα δεν είναι σε θέση από εδώ και πέρα να ξοδεύουν τα χρήματα που πέταγαν κυριολεκτικά μέχρι και φέτος, μία μείωση του μπάτζετ ο κόσμος μας θα την καταλάβαινε.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΛΥΣΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
 
ΔΕΝ ισχύει το σενάριο για ''μπάσιμο Μαρινάκη στην ΚΑΕ, με γερή χορηγία του προσωπικού φίλου του Μαρινάκη και ιδιοκτήτη της Τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας DOGUS, χορηγού της Φενέρ''. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ΚΑΕ, αν χρειαστεί να βρεθεί επενδυτής-χρηματοδότης. Η συνέχεια του τμήματος, η επόμενη μέρα κατά τη σεζόν 2018-19, πρέπει να είναι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο τιμόνι της ΚΑΕ. Αν χρειαστούν οικονομική βοήθεια και δεν βρεθεί διάδοχη λύση/συμπαίκτης, ακόμη και μία μείωση του μπάτζετ θα γίνει δεκτή, αρκεί να μας διατηρήσει σε επίπεδα σαν κι αυτά που είναι οι ομάδες δεύτερης ταχύτητας ας πούμε στην ελληνική Α1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κ.λπ.. Κι όπως γράψαμε και στο twitter για τους αφούς,
 
Ό,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα, ήσασταν και παραμένετε οι σύγχρονοι Γουλανδρήδες του τμήματος. Η προσφορά σας και η θητεία σας έχουν χαραχτεί στην ιστορία μας με ολόχρυσα γράμματα. Είστε μάγκες, όσο κι αν μας σπάγατε τα νεύρα ώρες ώρες. Ήμασταν και παραμένουμε δίπλα σας.
 
Kαθαρά και ανοιχτά, εμείς είμαστε με τους Αγγελόπουλους. Είμαστε με όποιον χρηματοδοτεί το οποιοδήποτε τμήμα του Ολυμπιακού. Αν υπάρχει κάνας άλλος διαθέσιμος να ξοδέψει όσα οι Αγγελόπουλοι, να τον δούμε. Επειδή όμως δεν υπάρχει, δεν θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας, διώχνοντας με την στάση μας τους ευεργέτες του μπασκετικού μας τμήματος...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Πολύ σωστή η στάση σου Σάββα.

Οι Αγγελόπουλλοι αν και έχουν απέναντι τον ΒΑΖΕΛΑκόπουλο και την ΒΑΖΕΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΕΔ και ΕΟΚ που στηρίζεται απο την κυβέρνηση ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-ΤΣΙΠΡΑ και τον πρεζάκια, ξοδεύουν και ενδιαφέρονται για το μπάσκετ και τα πάνε εξαιρετικά ιδίως στην ΕΥΡΩΠΗ.

Όποιος δεν τους το αναγνωρίζει δεν βλέπει την πραγματικοτητα.

Τους στηρίζω με χίλια όσο και τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα nikos-redwhite

Για πρώτη φορά συμφωνώ στο 100% των γραφόμενών σου.Παρότι το ποδόσφαιρο μού είναι απείρως συναρπαστικότερο,πονάω το τμήμα μπάσκετ και σε αυτούς τους ανθρώπους που το παρέλαβαν ξεχαρβαλωμένο και το κατέστησαν διεθνές πρότυπο, αξίζει μεγάλος σεβασμός.
Κάποιες φορές διαβάζοντας αυτά που τους σούρνουν διάφοροι ολυμπιακάρες νομίζω ότι έχει χαθεί τελείως το μέτρο.
Επίσης όποιος εκτιμά ότι θα βρεθεί εύκολα άνθρωπος να αναλάβει το τμήμα,να ασχολείται τόσο και να "πετάει" τα ωραία του εκατομμύρια κάθε χρόνο πλανάται πλάνην οικτράν,και δεν έχει "μυρωδιά" απ'ότι συμβαίνει επιχειρηματικά στην πτωχευμένη Ελλάδα.
Απεριόριστη στήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους και ακόμα κι αν χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει ο καθένας μας να σκεφτεί ότι αν πονάει τόσο εμάς,πόσο θα πονέσει αυτούς που επανεπενδύουν κάθε χρόνο.
Τους πιστεύω (αυτοί με όσα κατάφεραν με ανάγκασαν να τους πιστεύω και τους ευχαριστώ γι'αυτό) είναι σκυλιά στις αρχές τους και χωρίς συνεχείς μεγαλοστομίες και κωλοτούμπες (βλέπε Τράκης) θα την ξαναβρούν την άκρη.

Εικόνα KCS

Σάββα ότι διαφωνίες και να έχω μαζί σου για το Λεμονή, τη Μάτζεστερ και ότι άλλο, με κάτι άρθρα σαν αυτό σε νιώθω δικό μου άνθρωπο κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ. Εγραψες την Αλήθεια κόντρα στα παραμύθια που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Εύγε.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Αν δεν είχαν γυρίσει την πλάτη στον Μαρινάκη θα είχαν ίσως ένα συμπαίχτη.

Εικόνα dimitrov7

Οκ αλλά μπορεί όλα τούτα να είναι και ντρίπλες των Αφων. Η χρονιά χάλια. Όλα στραβά. Έπονται τρελές φάπες από βαζέλα. Οπότε φεύγουμε για να μείνουμε χωρίς γκρίνιες διότι υπάρχουν και χειρότερα.
Και με μαζεμένο μπάτζετ το οποίο καλό είναι να γίνει καθότι είναι κρίμα να πετάνε φράγκα στα σκουπίδια όπως φέτος. Δλδ αν είναι να παίρνουν τους φετινούς ξένους καλύτερα τπτ.
Θα δείξει. Περιμένουμε να δούμε. Αλλά ούτως ή άλλως καλύτερα οι Αγγελόπουλοι από το τπτ.
Αυτά να τα βλέπουνε τα γίδια γενικώς που μας αλλάζουν τις διοικήσεις λες και είναι υποκάμισα. Που είναι ρε οι φραγκάτοι του πληκτρολογίου να πάνε να πάρουνε το μπάσκετ?
Οι "ήρωες" σπανίζουν ..... Και μακριά από την κανονική μπάλα όλα τούτα. Ο Θεός να αφαιρεί τρόπαια από τους άλλους, και μπίζνες και φράγκα και να δίνει χρόνια και όρεξη στον Βαγγέλα να τους γαμ$@#.
Μακάρι και οι Αφοί.

Εικόνα Harry red logic

Τετράγωνη λογική ντυμένη με γνήσιο γαβρικό συναίσθημα. Συμφωνώ απόλυτα!
Εύχομαι και ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να μείνουν στο μπάσκετ του Θρύλου.
Έτσι πρέπει και έτσι πιστεύω ότι θα συμβεί!
Ζήτω ο αιώνιος δαφνοστεφανωμένος Έφηβος !

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σάββα τα είπες όλα.Δεν υπάρχει να προσθέσουμε τίποτα.Όλα τα υπόλοιπα και διάφορες θεωρίες συνομωσίας, είναι να είχαμε να λέγαμε...Για το θέμα ότι δεν πάνε γήπεδο,κανεις δεν σκέφτηκε ότι άμα χάσεις τη γυναίκα σου μπορεί και να θες να κλειστείς καμιά δεκαετία σε σπηλιά...