ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...



Ο γνωστός ρεπόρτερ της ΑΕΚ και ιδιοκτήτης του aek365, Κώστας Κετσετζόγλου, ανέβασε τον παρακάτω βόθρο, στη χαβούζα που διατηρεί ως σελίδα στο facebook.
 
 
Ολυμπιακός και Unicef ένωσαν τις δυνάμεις τους τον Οκτώβριο του 2013. Σε ποιο ''δικαστικό κλοιό'' βρισκόταν άραγε τότε ο Ολυμπιακός; Η γελοία ιστορία με την ''εγκληματική οργάνωση'', αυτή η σκευωρία που κατέρρευσε πανηγυρικά στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας, τον Άρειο Πάγο, προέκυψε έναν χρόνο μετά. Το θέμα που προέκυψε με τη Unicef στην Ελλάδα, αφορά λεφτά που (κατηγορούνται ότι) έπαιρναν τα μέλη της προηγούμενης διοίκησής της.. Είναι δυνατόν το 2013 να μην ενημέρωσε, να μην επικοινώνησε η τότε διοίκηση του ελληνικού τμήματος της UNICEF με την κεντρική διοίκηση του Οργανισμού, όταν προέκυψε η χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να πάρει έγκριση; Μήπως ελέγχονται τα χρήματα που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Unicef; Tίποτε από αυτά δεν ισχύει. Τι ισχύει; Έπιασαν οι ζέστες και ο Κετσετζόγλου βρίσκεται στην προκλιμακτήριο. Δεν μαζεύεται πλέον η κατάσταση. Προκαλεί ασταμάτητα μπας και βρεθεί κάποιος γαύρος να τον ικανοποιήσει, σε πολλά επίπεδα. Εμείς λέμε κι από εδώ ανοιχτά ό,τι λέμε ιδιωτικά σε όποιον επικοινωνεί μαζί μας και μας λέει ''ξέρω πού μένει'' ή ''ξέρω που συχνάζει''. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΚΩΘΩΝΙΩΝ, ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ''ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''. ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΛΕΚΤΙΚΗ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Με τη φιλιππινέζα του Μελισσανίδη θα τα βάλετε ρε; Δείτε τη γυναικομαστία του και ηρεμήστε...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ξαναχτύπησε το φρόκαλο και τσουτσέκι. Φθονερά, πούστικα και γκεμπελίσικα, όπως
συνηθίζουν οι όμοιοί του να χτυπάνε τον Ολυμπιακό είτε ευθέως είτε πλαγίως. Εάν
οδηγούνταν στα δικαστήρια για τα περαιτέρω και κυρίως γι' αποζημίωση-χρηματική
ικανοποίηση δεκάδων χιλιάδων Ευρώ να τους έβλεπα. Τους θρασύδειλους, συν τοις
άλλοις.

Εικόνα George_Str

ΟΛΟΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΑΙΛΣ ,ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΣΑ,ΕΦΕΤΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΞΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ,ΕΛΕΩ ΤΡΟΧΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΓΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΌΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ,ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Ο ΞΕΡΩΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ,ΦΟΡΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΟΙ ΓΚΡΑΝΚΑΣΕΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΠΟ ΦΤΛΑΘΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΔΙΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΜΟΥΡ.....ΓΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Εικόνα Harry red logic

Κετσετσόγλου, Τσατάλης, Τσακίρης ό Ξεδοντιάρης του REAL FM
είναι ολοφάνερο ότι προσκυνάνε δουλοπρεπώς τον «μαχαλόμαγκα»- Mr.Joker!κολλητό του φλαμπουροκανάτα και χύνουν αυτό που έχουν σε αφθονία μέσα τους:Χολή, δηλητήριο κατά του Θρύλου!
Η απάντηση να δοθεί αποστομωτική στο χορτάρι! Για να δούμε! Αναμένουμε έργα, ενίσχυση της ομάδας Ουσιαστική!

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Κώστας Κετσετζόγλου
Αλλα ντάλλα παπαντάλλα της παρασκευής το γάλα.