ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ



Αντιγράφουμε από το blog sfyrigmata.
 
***«Καταιγίδα» οι καταγγελίες που διαδέχονται η μια την άλλη
***«Ένα χιλιάρικο η ψήφος» στην ακριτική ένωση, σύμφωνα με τις αιχμές που άφησε ένας πρόεδρος ομάδας της Λήμνου
Βαριές σκιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφήνουν οι καταγγελίες-σοκ , οι οποίες διαδέχονται η μια την άλλη, για όσα έγιναν στο παρασκήνιο εκλογικών αναμετρήσεων ποδοσφαιρικών ενώσεων (ΕΠΣ) της χώρας, οι οποίες ψηφίζουν για την ανάδειξη διοίκησης στην ΕΠΟ. Αρχικά κάποια πράγματα έγιναν γνωστά μέσω δημοσιευμάτων, όμως τελευταία αυξάνονται οι επώνυμες καταγγελίες. Όλα αυτά δείχνουν πως η… εξυγίανση, όχι απλά μπάζει νερά αλλά βυθίζεται κανονικά. Η πολύ απλά, δεν υπάρχει καμία… εξυγίανση!
Μέχρι τώρα οι καταγγελίες-σοκ ήταν οι εξής:
Η δήλωση του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλου ότι για τις εκλογές της ΕΠΟ, που έγιναν στις 18 Αυγούστου 2017, δαπανήθηκαν έξι εκατ. ευρώ για εξαγορά ψήφων, προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Όμως, τις τελευταίες μέρες δεν ακολούθησαν μόνο οι καταγγελίες του πρώην διεθνή διαιτητή, Σωτήρη Βοργιά κατά του παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη, για τις οποίες ο τελευταίος είπε ότι θα κινηθεί δικαστικά (άρα επ’ αυτών θα αποφασίσει η δικαιοσύνη), αλλά και σημαντική ανακοίνωση δυο σωματείων της Ζακύνθου για… αίσχη στο νησί του Κοντονή, όπως επίσης και καταγγελία της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου για «σημεία και τέρατα» ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Εβρου που γίνονται  την Τετάρτη (31/05), προσθέτοντας ότι «μοίραζαν χρήματα και έπαιρναν σφραγίδες σωματείων».
Σε όλα αυτά προσθέστε και τις αιχμές για εξαγορά ψήφων και στις εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου.
Πιο συγκεκριμένα η νέα καταγγελία-σοκ έγινε την περασμένη εβδομάδα σε συνάντηση των προέδρων των ποδοσφαιρικών σωματείων Λήμνου, με φόντο τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, το ρόλο της ΕΠΣ, αλλά και προτάσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στα διάφορα ζητήματα.
Σε αυτή τη συνάντηση καταπέλτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του limnosxpress, ήταν ο Πρόεδρος του Φιλοκτήτη Δημήτρης Βουλγαράκης, ο οποίος «άφησε αιχμές για τον ρόλο της διοργανώτριας αρχής, έκανε υπαινιγμούς για εξαγορά ψήφων προς ένα χιλιάρικο στις πρόσφατες εκλογές».
Για την ιστορία οι αρχαιρεσίες έγιναν στις 5 Ιουνίου 2017. Επίσης, για την ιστορία αναφέρουμε ότι νίκησε και παρέμεινε στην προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου ο Σταύρος Ψαρόπουλος (που είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων).
 
Eδώ το ρεπορτάζ από το limnosxpress.
 
Πυρ και μανία ενάντια στην ΕΠΣ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη, Δημήτρης Βουλγαράκης ο οποίος στην εισήγηση του, άφησε αιχιμές για ρόλο της διοργανώτριας αρχής ενώ άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι με το χιλιάρικο στα σωματεία, εξαγοράσαν ψήφους.
 
 
Nα δούμε πόσοι ακόμη θα μιλήσουν δημοσίως, μέχρι να αποφασίσει να ερευνήσει το θέμα κάποιος εισαγγελέας. Αλλά είπαμε, σε αυτήν τη χώρα εισαγγελείς κι ανακριτές ψάχνουν ΜΟΝΟ τον Ολυμπιακό και την προηγούμενη ''κακή κόκκινη ΕΠΟ'', για τους οποίους δεν βρίσκουν τίποτε, τρώνε τα μούτρα τους και ΛΥΣΣΑΝΕ...