ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔ: ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ



Πριν από λίγο διεξήχθη στα γραφεία της μπασκετικής ΚΕΔ (ξέρετε, στο ΟΑΚΑ, δίπλα από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ...) η κλήρωση των διαιτητών των 2 πρώτων ματς της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ. Προέκυψαν αυτά τα ονόματα.
 
Κυριακή 3 Ιουνίου
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Πηλοϊδης-Παναγιώτου-Διαμαντής (Βιδάλης/Ορφανός).
Πέμπτη 7 Ιουνίου
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος Π.-Μάνος-Ανδρικόπουλος (Ντάβαρης/Μουζάκης Στ.).
 
Στο ΟΑΚΑ μετέβησαν και οι 2 από τους 4 διαιτητές της Ευρωλίγκας, Φούφης-Γκόντας, οι οποίοι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ δεν επιλέγονται από την ΚΕΔ στα ματς της Α1, παρότι υπάρχει σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ που τους δικαιώνει. Όταν είδαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα των διαιτητών που θα έμπαιναν στην κληρωτίδα, οι 2 διαιτητές πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και υπέβαλαν μηνύσεις.
 
Της κακομοίρας γίνεται αυτή τη στιγμή στην ΕΟΚ, με τους Γκόντα, Φούφη να καταθέτουν μηνύσεις κατά των μελών της ΚΕΔ για την μη
παρουσία τους στα παιχνίδια!!! Οι δύο διαιτητές, μαζί με τον δικηγόρο Γιάννη Μαύρο, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και κατέθεσαν μήνυση κατά των ΚΕΔαρχών!!! Πριν βρέθηκαν στην κλήρωση της ΚΕΔ και τα είπαν με τους παράγοντες.
 
Οι εξελίξεις ήταν άμεσες κι εντυπωσιακές.
 
Σοκ και δέος. Οι αστυνομικοί του τμήματος ΟΑΚΑ σταμάτησαν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έξω από τα γραφεία της ΕΟΚ, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι Γκόντας, Φούφης!!! Επικράτησε ένας μεγαλοπανικός, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να οδύρεται από την κίνηση που έκαναν οι διαιτητές. Επενέβη και ο Άγγελος Καραχάλιος, δικηγόρος της ΕΟΚ και το πράγμα πήγε να ξεφύγει.
UPD: Τελικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν κατευθύνθηκε στο τμήμα.
 
Η πρακτική συνέπεια των παραπάνω; Κρατείται για 48 ώρες ο Στέλιος Συμεωνίδης, πρόεδρος της ΚΕΔ, στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ!
 
Ο Στέλιος Συμεωνίδης είναι το μέλος της ΚΕΔ που βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και θα παραμείνει για ένα 48ωρο, ύστερα από μήνυση των Γκόντα, Φούφη!!! Μαζί του είναι και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί ως δικηγόρος. Αντίθετα δεν είναι παρόντες στο αστυνομικό τμήμα τόσο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος όσο και οι Κορομηλάς, Ταβουλαρέας. Πανζουρλισμός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ μετά τη μήνυση των δύο διεθνών ρέφερις, για την απουσία τους από τους αγώνες μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Μαζί με τον Συμεωνίδη είναι οι δικηγόροι Κόνιαρης, Καραχάλιος.
 
Μένει να δούμε το αν και πώς θα διεξαχθούν οι τελικοί, αν η κλήρωση για τους διαιτητές των 2 πρώτων ματς των τελικών επαναληφθεί μετά τις μηνύσεις και τις ενέργειες της Αστυνομίας και το πώς θα συνεχίσει να υπάρχει η ΚΕΔ, με τον πρόεδρό της υπό κράτηση και με τις κατηγορίες για το θέμα με τα Coffee Island και τον Προμηθέα να στριφογυρίζουν γύρω από το πρόσωπό του. Όσο για το ''σωλήνα'' ΒαΖΕλακόπουλο, που γλύτωσε τη ριγέ φόρμα στο τσακ, ποτέ δεν είναι αργά. Σήμερα, αύριο, οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ πρέπει να οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, φύγε επιτέλους από το μπάσκετ, Βασιλακόπουλε. Από τον τάφο μέσα και θα απλώνεις τα χέρια σου πάνω στην ΕΟΚ. Φτάνει, ρε πούστη, φτάνει.

Εικόνα savvas gridlock

Σήμερα είχαμε την αρχή του τέλους...

Εικόνα Harry red logic

Μακάρι! αν όμως παρέμβουν οι μαδουρόφιλοι?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι όντως πολύ καλή εξέλιξη. Μέχρι να το δω στην πράξη, όμως, έχω τις επιφυλάξεις μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάει άλλο με τον Βασιλακόπουλο. Φτάσαμε στο σημείο να υπάρχουν συλλήψεις, φτάσαμε στο σημείο να λέει επισήμως ψέματα ο Βασιλακόπουλος (αλλού να είναι και αλλού να λέει ότι είναι), φτάσαμε στο σημείο η ΚΕΔ να είναι παράνομη εδώ και τόσο καιρό, φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει σκανδαλώδης σχέση ανάμεσα στην ΚΕΔ, σε διαιτητή και σε ιδιοκτήτη ομάδας. Φτάσαμε σε όλα αυτά τα σημεία και την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ αντικειμενικός δημοσιογράφος ο οποίος να θίξει έστω τα τεκταινόμενα. Να απορήσει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε μία Ομοσπονδία. Δηλαδή έπρεπε να υπάρξουν συλλήψεις πρώτα

Εικόνα Δαφνες 7

Κατσε να δουμε γιατι μπορει να υπαρξει κυβερνητικη αβαντα και εισαγγελικη εντολη..
Την εγκληματικη του μπασκετ ο Σιμιτζογλου την ερευνα εδω και 2 χρονια και ακομα δεν εχει καταλιξει σε διωξεις..

Εικόνα Harry red logic

Γιατί δεν ζητάει τεχνογνωσία? Ας πούμε από τον Κορέα?

Εικόνα Δαφνες 7

Γιατι οταν συναντιούνται εχουν στο μυαλο τους το αλλαξοκωλικη και πεφτουν με τα μουτρα στον πατσα!