ΘΑΝΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΟ, ΜΙΣΘΟΣ 3.600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...



Βλέπουμε το βίντεο της προχθεσινής εκπομπής ''Δίκη στον ΣΚΑΙ''. Στο 01:09:00 και μετά του βίντεο, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, παίρνει το λόγο ο πρώην αρχιδιαιτητής και πρώην μέλος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών, Σωτήρης Βοργιάς. Δηλώνει τα παρακάτω.
 
''Θα μιλήσω για έναν εξυγιαντή δημοσιογράφο, ο οποίος προσελήφθη στην ΕΠΟ και ησύχασα, τακτοποιήθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δημόσιος υπάλληλος στην ΕΡΤ, έχει site μαζί με έναν άλλον, γράφει σε μεγάλη εφημερίδα κι επειδή έκανε ρεπορτάζ και κατήγγειλε την ΕΠΟ μέχρι προχθές, τον προσέλαβαν με 3.600. Και κοιμάμαι ήσυχος''.
 
Η αναφορά βεβαίως είναι για το Θάνο Μπλούνα, ρεπόρτερ στη ''μεγάλη εφημερίδα'' (που λέει και ο Βοργιάς) ''Καθημερινή'' των Αλαφούζων, συντάκτη στο soccerplus.gr και βεβαίως ρεπόρτερ στο ''δημόσιο και όχι κρατικό'' αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στο μέγαρο της ΕΡΤ. Είχε γράψει γι'αυτήν την υπόθεση 2 μήνες πριν ο Μανώλης Γαβαθιώτης στο ''ΓΑΥΡΟ''.
 
ΕΠΟ : ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5.700
ΓΙΑ ΝΑ … ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙ !
 Στο μεταξύ, οι προσλήψεις στην Επο του Γραμμένου συνεχίζονται … απτόητες.
Μία από τις πιο πρόσφατες, είναι και η πρόσληψη του δημοσιογράφου – διαχειριστή του γνωστού γιά τους αγώνες του στο πλευρό της «εξυγίανσης» και του κάθε εξυγιαντή,  soccerplus.gr, Μπλούνα.
Ο Μπλούνας προσλήφθηκε ως « γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου» με την πρόσθετη ευθύνη της … «απομαγνητοφώνησης των πρακτικών», με μισθό 5.700 ευρό το μήνα. Φυσικά μικτά.
 
 
Ο Θάνος Μπλούνας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το soccerplus.gr το Φεβρουάριο που μας πέρασε. Ήταν η εποχή που προσελήφθη στην ΕΠΟ. Είδατε πώς βολεύονται οι ''εξυγιαντές'', έτσι; Ούρλιαζε ο Μπλούνας τα προηγούμενα χρόνια ενάντια στην ''κακή κόκκινη ΕΠΟ''. Τώρα η ΕΠΟ έγινε ''καλή'' και του σκάει και 3.600 ευρώ το μήνα καθαρά (ή λίγο λιγότερα, αν δεχτούμε τις ''5.700 μεικτά'', που γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης). Αυτός ήταν ο σκοπός της ''εξυγίανσης''. Να βολευτούν όσοι ήταν ''στην απ'έξω'' κι έσκουζαν. Να ευχηθούμε στον ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ρεπόρτερ της Λ-ΕΡΑ ΣΠΟΡ καλοφάγωτα...

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Δυστυχως οσο υπαρχει αυτη η κυβερνηση τα οργια στην ΕΠΟ και η διαπλοκη με τους γνωστους Ποντιους θα συνεχιζονται με αμειωτη ενταση!!! Δε μου αρεσει καθολου η αναμειξη πολιτικης με το ποδοσφαιρο αλλα ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα που δε μπορει ο οπαδος του Θρυλου να αγνοησει με τον πολεμο σε ολα τα επιπεδα που υφισταται η ομαδα μας! Επειδη ομως η πρωτη (και τελευταια στον αιωνα τον απαντα) φορα αριστερα εχει ημερομηνια ληξεως κι αυτα ολα θα τα πληρωσουν πολυ ακριβα οταν ερθει η ωρα της καλπης, προεχει η στηριξη στην ομαδα και η δυναμικη ενισχυση της! Να μας "βγει" ο προπονητης και να παρουσιασουμε στον χορτο μια ομαδα που θα παιζει ελκυστικο (πρωτα απο ολα για εμας τους ιδιους τους φιλους της) ποδοσφαιρο γιατι φετος δεν ειδαμε μπαλα σχεδον ποτε και δε νοειται Θρυλος να μην παρουσιαζει θεαμα για δευτερο συνεχομενο χρονο!! Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα Δαφνες 7

3700 ο ενας και αλλα τοσα ο Αρουλης,7,5 χιλιαρικα μπαινουν μεσα στο σπιτι!Αντε με το καλο και απόγονο να σφραγιστει αυτος ο ερωτας!

Εικόνα REDHERAKLIO

Από ότι ξέρω δημόσιος υπάλληλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχει κι άλλη δουλειά.Εκτός αν δουλεύει στην ΕΡΤ με μπλοκάκι.

Εικόνα Chevalier de Balibari

να συμπληρωσω
και μονιμος υβριστης του Ολυμπιακου
απο την κρατικη Λερα σπορ
το εγραψα καισε αλλο νημα
ολοι οι βαζελοχανουμιδες αντιολυμπιακοι
βολευονται...
ειδικα αν ειναι και αποφοιτοι του κολλεγιου σωτηρακοπουλου
ουυυυυυυυ τοτε ειναι extra bonus...

Εικόνα savvas gridlock

Και ο Σωτηρακόπουλος δηλώνει ''Απόλλων'' και ''Λίβερπουλ''...