''Ο ΠΑΟΚ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ...''



Συνεχίζουμε από εδώ, πάντοτε μέσα από το thrakisports.
 
Η ανάρτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου για υπόγειες συναλλαγές στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου απασχόλησε την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον Σκάι το βράδυ της Δευτέρας.
Η δικηγόρος στο επάγγελμα Μαρία Γκουγκουσκίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή τηλεφωνικά από την Ορεστιάδα και ουσιαστικά επανέλαβε όσα έγραψε και στο facebook πριν από δύο περίπου εβδομάδες σχετικά με το εντονότατο παρασκήνιο που είχαμε στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.
Η δημοτική σύμβουλος Ορεστιάδας ανέφερε ότι στις εκλογές ενεπλάκησαν δημοτικοί άρχοντες, άτομα της κεντρικής διοίκησης που σχετίζονται με το νομό, μέχρι και ευρωβουλευτές προσπαθώντας να παρέμβουν και να καθορίσουν ποιος θα διοικεί το ποδόσφαιρο του Έβρου. Δεν ανέφερε ονόματα, ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν τα κατάφεραν, απάντησε: «Το κατάφεραν. Στον δικό μας νομό ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ενεπλάκη αργά και δεν κατάφερε τίποτα».
Ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε όλο το καθεστώς του νομού, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. «Δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν χρώματα σε αυτές τις διαδικασίες, υπάρχουν μόνο συμφέροντα», σχολίασε η κυρία Γκουγκουσκίδου. Εξήγησε ότι εκμεταλλεύθηκαν την ανάγκη των σωματείων, ειδικά στην περιφέρεια, να υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. «Δεν υπάρχει η χρηματοδότηση που θα έπρεπε να υπάρχει από την κεντρική διοίκηση. Δίνει ο Δήμος ότι μπορεί, επομένως τα σωματεία αναγκάζονται σε τέτοιες διαδικασίες να δουν ποιος θα τους δώσει ένα ξεροκόματο, μαύρο, για να αγοράσουν κάποιες στολές για τα παιδιά που θα παίξουν, να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση του Κυριάκου Θωμαΐδη αν προτίθεται να τα καταθέσει αυτά στον εισαγγελέα, εφόσον κληθεί, καθότι είναι και δικηγόρος, είπε: «Εγώ θα βγω και θα πω αυτά που γνωρίζω. Τα γνωρίζω από συγκεκριμένες πηγές και δεν θα έβγαινα να γράψω κάτι τέτοιο δημόσια αν δεν μπορούσα να το τεκμηριώσω κιόλας». Νωρίτερα η Μαρία Γκουγκουσκίδου είχε αναφέρει ότι υπάρχουν μέχρι και καταθέσεις ανθρώπων για όσα έγιναν παρασκηνιακά στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.
Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, ο κύριος Χατζημαρινάκης, μαθαίνω ότι είναι φανατικός Ολυμπιακός και κατάγεται από τα Χανιά. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή εξέλεξε στον Έβρο έναν φανατικό Ολυμπιακό…», με την Μαρία Γκουγκουσκίδου να διευκρινίζει ότι αυτό είναι κάτι που την ίδια δεν την αφορά, την ενοχλεί όμως η διαδικασία αγοραπωλησίας των ψήφων που υπήρχε στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.
 
Με ευρωβουλευτές, δημάρχους και ρούβλια, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΠΑΟΚ ''εξυγιαίνουν'' το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χώρα παραδομένη πλήρως, από άκρη σε άκρη, στη ρωσική μαφία. Να δούμε αν αυτές οι καταθέσεις που ανέφερε η κυρία Γκουγκουσκίδου ότι υπάρχουν, προφανώς σε κάποια εισαγγελική αρχή, οδηγήσουν στη διαλεύκανση αυτής της βρομερής ιστορίας. Όσο για τον ''Ολυμπιακάρα'' πρόεδρο της συγκεκριμένης ΕΠΣ, που άραζε με θράσος σε συνδέσμους του Ολυμπιακού και πλέον προσκύνησε τα ρούβλια, θα τα πούμε σε λίγες μέρες αναλυτικά...