''Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ''...



Εμείς τα είπαμε πριν από λίγες μέρες, αλλά πλέον έρχεται και η διεθνής επιβεβαίωση. Αντιγράφουμε.
 
Θέμα στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει η δύσκολη θέση στην οποίοα έχει περιέλθει η Aegean Petroleum και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με φόντο τον έλεγχο που διεξάγεται από τις αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ για την εν γένει δραστηριότητα της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ενδεικτικό παράδειγμα η έγκυρη βρετανική ιστοσελίδα «Inside World Football», η οποία ασχολείται με ζητήματα που αφορούν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και έχει ως πρώτο θέμα τις εν λόγω εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων, στο εκτενές δημοσίευμα που φιλοξενεί για την υπόθεση, τονίζεται ότι το αφεντικό της ΑΕΚ εμφάνισε 200 εκατομμύρια δολάρια που δεν υπήρχαν για να ανεβάσει τη μετοχή του, κάτι το οποίο αποτελεί πολύ σοβαρό κακούργημα στην Αμερική και επισείει φυλάκισης εάν και εφόσον η έρευνα αποδείξει την ύπαρξη αδικήματος.
Μάλιστα, γίνεται λόγος για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δημιουργούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της αδυναμίας της FIFA και της UEFA να επιβάλει καθεστώς διαφάνειας, με την περίπτωση Μελισσανίδη να καταδεικνύεται από τον Pau Nickholson που έγραψε το άρθρο, ως το απόλυτο σχετικό παράδειγμα.
Στην συνέχεια, προχωρά σε συγκεκριμένες αναφορές για υποθέσεις που έχουν δει στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας, όπως η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη σε γεγονότα που σημάδεψαν αρνητικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, ο δημοσιογράφος μιλά για το «παράδοξο» της συμμετοχής του επιχειρηματία στην του ΟΠΑΠ, από την ώρα που πέρα των προαναφερθέντων, έχει ενεργό συμμετοχή στην διοίκηση της ΑΕΚ.
 
 
«H UEFA ΚΑΙ Η FIFA έχουν αποτύχει να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο, ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα. Φτάνοντας σε μια κατάσταση στην οποία φαίνονται ότι δεν μπορούν ή δεν θέλουν, η ακεραιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα δέχθηκε ένα ακόμα πλήγμα, με την είδηση πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μελισσανίδης ελέγχεται για λογιστική απάτη.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από κατηγορίες για στημένα παιχνίδια, ταρακουνήθηκε στο τέλος της σεζόν όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας όπλο, απειλώντας τον διαιτητή για αποφάσεις που πίστευε ότι δεν ήταν σωστές για την ομάδα του στο ματς με την ΑΕΚ.
Ο Σαββίδης τιμωρήθηκε με ποινή τριών χρόνων και από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί (χωρίς σημασία). Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η τιμωρία είναι χωρίς καμιά σημασία και ότι εξακολουθεί να διοικεί τον σύλλογο.
Τα θέματα του Μελισσανίδη πάντως έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιπτώσεις για τον ίδιο, καθώς έχουν να κάνουν με διεθνείς έρευνες ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί για τις κατηγορίες περί λογιστικής απάτης και οι αρχές του χρηματιστηρίου όπως και το FBI ερευνούν την υπόθεση.
Οι καταγγελίες αφορούν την πώληση του μεριδίου του Μελισσανίδη στην Aegean Petroleum τον Αύγουστο του 2016 για 100 εκατομμύρια δολάρια. Πριν από την πώληση δηλώθηκε ότι υπήρχαν 200 εκατ. δολάρια απαιτήσεις, οι οποίες καταγράφηκαν στον ισολογισμό της Aegean από τέσσερις εταιρίες.
Το νυν διοικητικό συμβούλιο της Aegean τονίζει πως υπήρχαν περίπου 172 εκατ. δολάρια από τις 31 Δεκεμβρίου 2016 και 85 εκατ. δολάρια από τις 31 Δεκεμβρίου του 2015 που οφείλονταν από τους τέσσερις αντισυμβαλλόμενους, αλλά δεν υπήρχε επιχείρηση που να μπορεί να λογοδοτεί για τα συγκεκριμένα ποσά και ότι είχαν κατασκευαστεί για να ανεβάσουν την αξία της εταιρίας και κατ’ επέκταση την αύξηση της αξίας των μετοχών του Μελισσανίδη.
Το σημερινό συμβούλιο ζήτησε να διαγραφούν 200 εκατομμύρια δολάρια κάτι που θα σημαίνει απώλεια 50% για τους μετόχους. Αν ο Μελισσανίδης κριθεί ένοχος για εξαπάτηση επενδυτών στις ΗΠΑ, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση.
Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, το 2016 ο Μελισσανίδης κατηγορήθηκε για χειραγώγηση αγώνων και πράξεις βίας εναντίον αξιωματούχων, οι οποίες κατέπεσαν στα δικαστήρια. Τώρα φαίνεται πως αυτό μπορεί να ήταν μια «καπνοδόχος» για να φτιάξει την φήμη του ως έντιμος ηθοποιός και ως προσωπικότητα υψηλής ακεραιότητας, για να καλύψει μια σειρά από αμφίβολες συμφωνίες ενώ πούλησε το μερίδιο του στην Aegean. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως ήταν ένα χρήσιμο όχημα σε αυτό το ζήτημα και το ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα.
Η UEFA και η FIFA έχουν επανειλημμένα αποτύχει να δράσουν στην Ελλάδα, αλλά οι προσπάθειες τους είναι επιπόλαιες, τους εξαπατά όπως και τις ελληνικές αρχές. Μια ματιά στην ιστορία του Μελισσανίδη δείχνει πως δεν ήταν ποτέ μακριά από διαμάχες και σε μια σεζόν μεγάλων προκαθορισμένων αγώνων και απειλητικής συμπεριφοράς από ενόπλους ιδιοκτήτες ομάδων, φαίνεται να έχει το προφίλ που φαίνεται σωστό, ακόμα και σε κύκλους της UEFA και της FIFA.
Ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε πρώτη φορά για δωροδοκία επειδή πλήρωσε δύο παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου το 1980, σύμφωνα με τα προφίλ του στην Wikipedia. Απίστευτα έγινε ιδιοκτήτης της εταιρίας στοιχημάτων ΟΠΑΠ μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη, το 2013, χωρίς να γίνει καμιά ερώτηση για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων.
Ο ΟΠΑΠ έγινε χορηγός της ΑΕΚ με 2,1 εκατ. ευρώ όπως και σε άλλους συλλόγους, οι οποίοι στην συνέχεια αποσύρθηκαν από τις συμβάσεις τους, κάνοντας παράπονα για αθέμιτο ανταγωνισμό λόγω της συμμετοχής του Μελισσανίδη στην ομάδα αλλά και στην εταιρία στοιχημάτων.
Αλλά ίσως η πιο σκοτεινή πλευρά του Μελισσανίδη και ο τρόπος με τον οποίο είναι έτοιμος να λειτουργήσει φαίνεται στην διαμάχη με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, τον Έλληνα δημοσιογράφο. Κάλεσε από τηλέφωνο της Aegean κι αφού επιβεβαίωσε ότι είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απείλησε επανειλημμένα την ζωή του Χαραλαμπόπουλου λέγοντας. «Θα μπορούσα να σε σκοτώσω χωρίς να σε προειδοποιήσω. Αλλά είμαι άνδρας και θα σας ανατινάξω στον ύπνο. Θα σκοτώσω εσένα, την γυναίκα σου, τα παιδιά σου και όσα έχεις.
Όταν ο Χαραλαμπόπουλος του είπε ότι θα ειδοποιήσει τις Αρχές του απάντησε. «Να πας να γαμηθείς κι εσύ και οι Αρχές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις, θα είμαι ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε στοιχειώνει. Θα έρθουν στο σπίτι σου και θα σε ανατινάξουν. Είμαι συνηθισμένος να μιλάω σε μεγάλους δημοσιογράφους. Σε ερεύνησα και θα σε σκίσω».
Είναι ξεκάθαρο πως η μπάλα είναι στο γήπεδο της UEFA και της FIFA για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Θα έχετε καλές αποδόσεις αναφορικά με το αν έχουν την πρόθεση να το κάνουν αυτό και στον ΟΠΑΠ».
 
Μαύρα τα μαντάτα φυσικά για τον ''αντιπρόεδρο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ'' και αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το είπαμε, στις ΗΠΑ δεν παίζουν με αυτές τις κατηγορίες. Θα τον ξετινάξουν. Όπως διαβάσαμε στα ''Παραπολιτικά'' και την στήλη ''Πολιτικός καφές'' του Γιάννη Κουρτάκη, στο ένθετο Secret το Σάββατο, ήδη η IRS έφτασε στην Ελλάδα και πήρε στοιχεία από την Aegean.
 
 
Απολύθηκε λέει ο φύλακας της Aegean, επειδή άφησε το κλιμάκιο ελέγχου της IRS να μπει στην εταιρεία. Ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς Μελισσανίδης πιστεύει ακόμη ότι έχει να κάνει με ελληνικές ελεγκτικές Αρχές και ''θα τους την φέρει'', όπως συνηθίζει να κοκορεύεται. Τα έχουμε δει και στο παρελθόν, το 1994 πλάκωνε στο ξύλο τους εφοριακούς που εμφανίζονταν στην εταιρεία του για να τον ελέγξουν και λίγους μήνες αργότερα ξεσπούσε ''τυχαία'' μια πυρκαγιά στα γραφεία της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν κρίσιμα έγγραφα. Μία εβδομάδα μετά την ''τυχαία'' πυρκαγιά (για την οποία κάποιοι κακεντρεχείς στον Πειραιά λένε πως ο ίδιος ο Μελισσανίδης ενημέρωνε θαμώνες σε στέκια που συχνάζει μέρες πριν ότι θα...προκύψει), ασκήθηκε ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μελισσανίδη, ο οποίος εν τέλει προφυλακίστηκε γι'αυτόν το λόγο, το 1996. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που τώρα δεν τον ψάχνει η Εφορία της Ελλάδος, αλλά η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το FBI.
 
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΝΩ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ.
 
Έτσι δεν είναι; Κάνουμε λάθος; Δεν περάσανε από κόσκινο το Μαρινάκη για τα κεφάλαιά του πριν εισαχθεί η εταιρεία του, η Capital, στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης; Δεν μάθανε εκεί για τη ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του για την υπόθεση του Noor 1, από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα; Για ποιο λόγο δεν ενόχλησαν ποτέ το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Γιατί δεν κατέρρευσε εκεί η τιμή της μετοχής της Capital, όπως έγινε με την Aegean, την οποία διοικεί από το παρασκήνιο ο Μελισσανίδης; Δεν περάσανε από κόσκινο οι Άγγλοι το Μαρινάκη, πριν του επτρέψουν να αγοράσει την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ; Δεν ψάξανε τα κεφάλαιά του; Εδώ ελέγχουν ολόκληρο Αμπράμοβιτς της Τσέλσι, δεν θα ψάχνανε το Μαρινάκη; Βρήκαν μήπως το παραμικρό επιλήψιμο εις βάρος του; Πώς γίνεται για το Μαρινάκη να μην έχει βρεθεί ποτέ τίποτε ενοχοποιητικό και όλο το ελληνικό Internet, το οποίο φυσικά σε επίπεδο social media ελέγχεται πλήρως από έμμισθα τσιράκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να χυδαιολογεί εις βάρος του (ΟΛΟΙ τον λένε στεγνά ''πρεζέμπορα'' και ''Εσκομπάρ''...), αλλά για το λαθρέμπορα της Κοκκινιάς Μελισσανίδη όλοι αυτοί να μην λένε το παραμικρό; Πόσο τυχαίο είναι αυτό;
 
Καθόλου τυχαίο. Γιατί την ώρα που ο απατεώνας γκανγκστεράκος της πλάκας Μελισσανίδης ετοιμάζεται να βάλει τη ριγέ φόρμα, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο δεν τον ενοχλεί για κάτι, αλλά συνεχίζει να τον αβαντάρει. Η ''Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής'' ανέθεσε στην εταιρεία του Μελισσανίδη, τη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ, την κατεδάφιση των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Όταν έχεις κολλητό σου τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αυτόν τον αλκοολικό κηφήνα Φλαμπουράρη,
 
 
τότε μπορούμε να πούμε, σχηματικά, ότι ''και λίγες αβάντες έχει'' ο ''τίγρης'' των λαθρεμπορίων. Θα μπορούσε να είχε πολύ περισσότερες. Είπαμε, οι ΣΥΡΙΖΑίοι ενοχλούνται μόνο από ο,τιδήποτε σχετίζεται με τον Θρύλο. ''Πύρινα'' άρθρα είχαμε το Σαββατοκύριακο από το λογογράφο του Τσίπρα, Θανάση Καρτερό κι από τον άτυπο υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, τη ''δημοσιογραφάρα'' που λέγεται Βαξεβάνης, επειδή τόλμησε ο Μαρινάκης να ψελλίσει κάτι εις βάρος του Τσίπρα. Ο ''πολύ αριστερός'' Καρτερός και ο ''σούπερ ντούπερ'' αριστερός Βαξεβάνης δεν ενοχλήθηκαν για το Μελισσανίδη. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Δεν τους νοιάζουν οι αποκαλύψεις του Σαββάτου από τα ''Παραπολιτικά'' για το ταξιδάκι της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ στο Μονακό. Η ίδια η εισαγγελέας το διαφημίζει στο προφίλ της στο facebook.
 
 
Όταν είσαι έτσι ''πολύ αριστερός'', σαν τον υπάλληλο του Τσίπρα Καρτερό, δεν σε νοιάζουν τα ταξιδάκια του υπουργού Πάνου Καμμένου μαζί με την εισαγγελέα που ερευνά ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ το Βαγγέλη Μαρινάκη, για μία υπόθεση που το σύστημα προπαγάνδας του κόμματός σου έχει αναδείξει ως σημαία του. Αρκεί φυσικά ο Καμμένος να στηρίζει το κόμμα που σε πληρώνει, αλλιώς θα τον ''ξεσκίσεις''. Δεν σε νοιάζει το αν κατηγορείται για απάτες εκατομμυρίων δολαρίων ο εφοπλιστής Μελισσανίδης. Αρκεί βεβαίως να τα έχει καλά με το κόμμα σου. Αν τα σπάσει με το κόμμα σου και κοπούν τα κολλητιλίκια με τον Φλαμπουράρη, θα τον κατακεραυνώσεις. Μέχρι τότε, τα βάζεις με το Μαρινάκη, επειδή είναι...εφοπλιστής, υποτίθεται, αλλά στη πράξη επειδή δεν στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή εφοπλιστής=εκπρόσωπος του ''κεφαλαίου'', το οποίο ''κεφάλαιο'' εσύ ''αντιμάχεσαι''. Δίνεις σκληρή μάχη εσύ καθημερινά, σιτιζόμενος από τον κρατικό κορβανά, εις βάρος αυτού του ''κεφαλαίου'', ώστε ''να ανακουφιστεί ο απλός μεροκαματιάρης Έλληνας'' και φυσικά οι άποροι. Γι'αυτό κάνεις κο-κο-κο στα μέτρα που ψηφίζει σήμερα η κυβέρνηση που στηρίζεις, με τα οποία του χρόνου θα κοπούν 3 δισ. ευρώ από τις συντάξεις όλων των Ελλήνων και του παραχρόνου 5 δισ. ευρώ. Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό συντηρείται έμμεσα ή άμεσα από τις συντάξεις ''του παππού και της γιαγιάς''. Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, τώρα που μιλάμε και τις ρημάζει αυτές τις συντάξεις για τα επόμενα χρόνια, αλλά ο ''πολύ αριστερός'' Καρτερός τα βάζει με το...Μαρινάκη. Ομοίως και ο Βαξεβάνης/Μπαξεβάνης, αυτή η ''δημοσιογραφάρα'', που είναι ικανός να μας πει ότι οι πορδές του Τσίπρα ευωδιάζουν γαλλικό άρωμα. Σερβίρουν το σανό της ''επαναδιαπραγμάτευσης, θα δούμε αν θα εφαρμοστουν οι μειώσεις'', τις οποίες αυτοί οι ίδιοι ψηφίζουν (''ψηφίζω κάτι και δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσω''...) και στρέφουν την προσοχή των αποβλακωμένων, διορισμένων κομματόσκυλων που τους ψήφισαν, στον ''κακό Μαρινάκη''. Και νομίζουν αυτές οι πατσαβούρες, αυτοί οι διεφθαρμένοι εγκάθετοι, οι πιανόλες αυτές του πουστο-ΣΥΡΙΖΑ, ότι με αυτές τις τακτικές θα ''μασήσει'' κάποιος από εμάς εδώ, επειδή ας πούμε θα του την πέσουν τα τρολ τους με τη μόνιμη καραμέλα που πιπιλάνε, ''είσαι φασίστας''. Αυτά που κάνουν στους Νεοδημοκράτες και τους βλέπουν να λυγίζουν, έχουν την ψευδαίσθηση πως θα πιάνουν εσαεί και με όλους. Κούνια που σας κούναγε, απατεώνες...
 
Όταν τόλμησαν γαύροι να διαμαρτυρηθούν, επειδή θα ερχόταν να μιλήσει στην πόλη μας η κυρία Ευκλειδούλα Τσακαλώτου, που συχνάζει στη σουίτα του Ιβάν ''Σαββίδη'' στην Τούμπα, κατέβηκε η μισή αστυνομική δύναμη του Λεκανοπεδίου Αττικής για να προστατεύσει τους χαραμοφάηδες υποτακτικούς του, ενώ όλα τα ΜΜΕ που σιτίζονται από την κυβέρνηση ξερνάγανε χολή εις βάρος μας. Σήμερα που αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, για να διαμαρτυρηθούν για τον τρομοκράτη, δολοφόνο Κουφοντίνα της 17Ν, έναν στυγνό χασάπη που έδωσε εντολή να πυροδοτηθεί βόμβα στην Καραγιώργη Σερβίας, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι Ιουλίου του 1992, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο αθώος και άσχετος 20άχρονος περαστικός Θάνος Αξαρλιάν, επειδή ο Κουφοντίνας...βιαζόταν να φύγει για καλοκαιρινές διακοπές (έτσι αποκάλυψε ο ''σύντροφός'' του, ο Τζωρτζάτος, με επιστολή του στην ''Ελευθεροτυπία'' πριν από 4 χρόνια), δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Είσαι ληστής, τρομοκράτης, δολοφόνος, κατσαπλιάς, απατεώνας; Είναι μαζί σου οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Είσαι νοικοκύρης; Πάει, την γάμησες. Ε θα δούμε εν τέλει ποιος την γάμησε με αυτά τα κατακάθια, τους συμμορίτες που μας κατσικώθηκαν στον σβέρκο, με την ψήφο του ''πάνσοφου'' ελληνικού λαού, που χόρευε στο Σύνταγμα πριν από 3 χρόνια. Ήδη μετράμε αντίστροφα τις μέρες για το ''αναπτυξιακό συνέδριο'' της κυβέρνησης στον Πειραιά, τον Ιούλιο. Δεν ξέρουμε αν τα μάθατε, έτσι διέρρευσε σήμερα, ότι σκέφτονται να μας έρθουν καλοκαιριάτικα, για να ''αναπτυχθούμε'' όλοι μαζί. Να έρθει ο ίδιος ο Τσίπρας θέλουμε, να τον αποθεώσουμε. Έλα να κάνουμε ''μπανάνα'', γαμώ το ΣΥΡΙΖΑ σου, πούστη, τρύπιε...
 
Υ.Γ. Υπήρχε μία περίοδος που τα άρθρα του insideworldfootball εν ριπή οφθαλμού μεταφράζονταν στα ελληνικά και γίνονταν σημαία στον αγώνα της ''εξυγίανσης'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τότε έγραφαν κατά του Μαρινάκη οι συντάκτες του αγγλικού αυτού ΜΜΕ, για θέματα που απεφάνθη οριστικά η ελληνική Δικιοσύνη και ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τώρα που εκεί γράφονται τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του λαθρέμπορα της Κοκκινιάς και μικρομετόχου του ΟΠΑΠ, εγκλήματα για τα οποία κινδυνεύει με ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, σιωπή στα ελληνικά ΜΜΕ. Λογικό είναι. Να ρισκάρουν να χαθεί ''ξαφνικά'' η χορηγία του ΟΠΑΠ; Πώς θα επιβιώσουν μετά όλοι όσοι ''κόπτονται για την ισονομία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου'';

Σχόλια

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Οταν αισθάνεσαι οτι προστατεύεσαι απο το σύστημα όπως η Τζίβα ,ο λαθρέμπορας ,ο Καμμένος και τόσοι άλλοι ,τόσο ξεσαλώνεις και δεν φυλάγεσαι.Σε αυτή την κατάσταση βρίσκονται τώρα όσοι βρίσκονται υπό την ομπρέλα των συριζανέλ.Ο λαθρέμπορας δεν συμπεριφέρεται αλαζονικά και τσαμπουκαλίδικα μόνο στην Ελλάδα αλλά τα ίδια έκανε και έξω σύμφωνα με τα λεγόμενα κολλητού του.Νόμιζε οτι είχε να κάνει με τις Ελληνικές αρχές και έμπαινε ακόμα και στο χ/ριο της ΝΥ χωρίς να τηρεί το πρωτόκολλο .Η ιστορία του Χαραλαμπόπουλου είναι γνωστή .Η εντολή να γκρεμιστεί το πρατήριο βενζίνης,το έχω γράψει στο παρελθόν, επειδή δεν συνεργαζόταν με την AEGEAN δόθηκε παρουσία ανθρώπων του.Ομως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον .Κάποια ημέρα όλα θα βγούν στη φόρα και η ημέρα αυτή δεν θα αργήσει.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Είναι φοβερό που κανείς μα κανείς δεν βγήκε να ψελλίσει έστω κάτι υπέρ του Τζούλη και του μπάζου ή έστω να καταγγείλει βρε αδερφέ τη ΝΔ και τα παραπολιτικά για κιτρινισμό.Τίποτε,nadas ,nothing ευελπιστώντας ότι άμα αγνοήσεις κάτι αυτό θα ξεχαστεί.Δικιά μου απορία, αυτή η τζιτζίβα δεν φοβάται τα μετά της κυβερνητικής αλλαγής ?Για το θέμα της capital,τι να ελέγξει το fbi και η dea.Αυτοί ξεκίνησαν την έρευνα ,αυτοί την ολοκλήρωσαν ,δεν βρήκαν τίποτε και σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με το ελλάντα.Αυτονόητα αυτά που λέω ,ωστόσο στο ελλάντα η κατανόηση των αυτονοήτων πάσχει.Άλλο φοβερό των ημερών είναι το γεγονός ότι πραγματικά παιδιά πιστεύουν ότι αφού ψηφίσουν δεύτερη φορά τη μείωση των συντάξεων ,και μάλιστα επαυξημένη κατά 300μύρια, μετά θα την επαναδιαπραγματευτούν...Δώσε σανό στον κόσμο...

Εικόνα REDHERAKLIO

Το ψάχνω για μέρες και παντού.Είναι εντυπωσιακή η σιγή σε όλα τα ΜΜΕ