ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ FM VOICE



Θυμάστε την υπόθεση με μία καταγγελία ενός γραφικού δημοσιογράφου, ότι τον απήγαγαν εξωγ...εεε μπράβοι του Βαγγέλη Μαρινάκη μέρα μεσημέρι μέσα από το ξενοδοχείο Hilton στα Ιλίσια; Όλα σχεδόν τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ, με το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και το τσοντο-site sdna.gr των Ιβάν ''Σαββίδη''-Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πρωτοστατούν, αναπαρήγαγαν τις παλαβομάρες του Πάρη Κουρτζίδη. Σήμερα η οικονομική εφημερίδα FM VOICE κυκλοφόρησε με αυτό το πρωτοσέλιδο.
 
 
Γνωστή η ιστορία, την έχουμε αναλύσει πολλές φορές εδώ μέσα, με την τιμή της μετοχής της Aegean στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να βρίσκεται τώρα στα 0,83 δολάρια, κοντά στο ιστορικό χαμηλό της, των 0,70 δολαρίων, με τις έρευνες και τις φήμες για φυλάκιση του αφανούς ιδιοκτήτη της εταιρείας, Δημήτρη Μελισσανίδη, να αιωρούνται σε αυτό που ο πολύς κόσμος αποκαλεί ''αγορές του πλανήτη''.
 
 
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, στο site της εφημερίδας που κυκλοφόρησε με αυτό το πρωτοσέλιδο που είδαμε παραπάνω, ανέβηκε το παρακάτω κείμενο.
 
Τη συνηθισμένη μέθοδο του εκφοβισμού επέλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να «απαντήσει» στην «F&M Voice» για το σημερινό πρωτοσέλιδο, που αποκαλύπτει το πρέσινγκ που δέχεται η Aegean Marine Petroleum από την αμερικανική Δικαιοσύνη και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Από την FMVoice
Πριν από λίγη ώρα, ο εκδότης της εφημερίδας μας, Νίκος Μανεσιώτης, έγινε αποδέκτης ύβρεων και απειλών από τον επιχειρηματία. Σε τηλεφωνική κλήση από απόκρυψη, ο Δ. Μελισσανίδης με χυδαίες και πεζοδρομιακές εκφράσεις, που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγουμε, απείλησε τον Νίκο Μανεσιώτη ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, "θα του τινάξει το σπίτι στον αέρα".
Η δημοσιογραφική έρευνα δεν φιμώνεται με ύβρεις και απειλές. Άλλωστε, η "F&M Voice" μπορεί να ανέδειξε το θέμα σε πρωτοσέλιδο, ως όφειλε λόγω της σημασίας του, αλλά δεν είναι το μόνο μέσο του πλανήτη που το δημοσίευσε. Αλήθεια, με αντίστοιχο τρόπο «απάντησε» ο Μελισσανίδης στους Financial Times;
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ είναι πλήρως αληθές, καλούμε τον επιχειρηματία, αν έχει οτιδήποτε να διαψεύσει ή να απαντήσει, να το κάνει στο φως, μέσω του site ή της εφημερίδας μας και όχι στο σκοτάδι, με μεθόδους που παραπέμπουν σε υπόκοσμο.
Εννοείται ότι ο Ν. Μανεσιώτης έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές και σε όλους τους αμρόδιους φορείς, ενώ παράλληλα θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας, την προστασία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της FMVoice, ειδικότερα.
 

 
Για να δούμε τώρα, θα ενδιαφερθεί κάποιος εισαγγελέας να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες; Θα αναπαραχθεί αυτή η είδηση από τα ΜΜΕ, ή θα επιβληθεί ''ομερτά'', για να μην κοπούν αυτομάτως οι χορηγίες του ΟΠΑΠ προς το Μέσο που θα τολμήσει να θίξει το λαθρέμπορα της Κοκκινιάς; Δεν λέμε να υιοθετήσει κάποιος τις καταγγελίες, απλώς αναπαραγωγή λέμε να κάνει, όπως γίνεται κατά κόρον σε ο,τιδήποτε αρνητικό αφορά το Βαγγέλη Μαρινάκη...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Πολλά παλούκια πηδάει ο "Τίγρης".

Εικόνα George_Str

ΜΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΡΟΛΑΠΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΜΠΟΜΑΣΘΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ....ΑΙΣΧΟΣ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Κουραδοπαλάτης είπαμε! Δε μιλάτε κυριλάτα, δε μιλάτε κυριλάτα.

Εικόνα CEN-TAURUS

Σάββα, έχεις κάνει παλιά μια ανάρτηση για τα περιστατικά βίας που εμπλέκεται ο κολητός της επανάστασης. Να το προσθέσεις και αυτό, μαζί με την υπόθεση ξυλοδαρμού Κούγια, τον εκφοβισμό του τελωνειακού μάρτυρα κατηγορίας μέσα στα δικαστήρια Πειραιά, τις απειλές στο Κούιπερ και το μάνατζέρ του (μπορεί να ξεχνάω καμια περίπτωση) και να ξανακρεμάς την ανάρτηση από καιρού εις καιρό. Για να θυμούνται οι παλιοί, να μαθαίνουν οι νέοι και να καμαρώνουν στο γραφείο τύπου του συριζα για τα τακίμια τους.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Δεν μπορεί. Ή όλα είναι φήμες ή πρώτη φορά συμβαίνει.

Εικόνα tasos

Η Τζίβα

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Να είσαι σίγουρος.Να τώρα θα ασχοληθεί η Τζίβα αφού της περάσει το τζετ λαγκ από τα πολλά ταξίδια...