ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...



Ο Γιάννης Ραγκούσης, ένα από τα στελέχη του παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα οποία προσπαθούν να φέρουν κοντά το ''Κίνημα Αλλαγής=ΚΙΝ.ΑΛ.'' (όπως λέγεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά την ένωσή του με το ''Ποτάμι'' του Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία αυτή ένωση όπως όλα δείχνουν θα μας τελειώσει σε λίγες μέρες...), έδωσε μία συνέντευξη που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο του ανεπισήμου Γραφείου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., την ''Εφημερίδα των Συντακτών'', μετεξέλιξη της παλιάς καλής (ή κακής κατά άλλους...) ''Ελευθεροτυπίας''. Εκεί λοιπόν, μεταξύ άλλων, ο Ραγκούσης δήλωσε και τα παρακάτω.
 
Με τις παρεμβάσεις σας ασκείτε σφοδρή κριτική στη Ν.Δ. Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι πρέπει να αποκλειστεί η κυβερνητική συνεργασία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τον Κ. Μητσοτάκη;
Επειδή δεν είμαστε όλοι στην πολιτική εξαγορασμένοι, όχι μόνο εξακολουθώ να το πιστεύω αλλά πλέον υποχρεούμαι να προχωρήσω κι ένα βήμα πιο πέρα φωτίζοντας ένα δόλιο πολιτικό σχέδιο. Ο κ. Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας καθημερινά και απροκάλυπτα μέσα από τα «Νέα» και το «Βήμα». Ως γνωστόν, πρόκειται για δύο ιστορικές εφημερίδες που έχουν μια ειδική σχέση, ιδίως με τις μεγάλες ηλικίες ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Όποιος λοιπόν δεν προωθεί την ιδέα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λοιδορείται και συκοφαντείται με τίτλους του τύπου «Δούρειοι ίπποι», «5η φάλαγγα». Βαρύτατες προσωπικές προσβολές, προσπάθεια εκφοβισμού. Ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι δεν είμαστε ελεγχόμενοι, δεχόμαστε διαρκώς αήθεις επιθέσεις από συγκεκριμένους δήθεν δημοσιογράφους του ΔΟΜ -ευτυχώς υπάρχουν και αληθινοί δημοσιογράφοι στον ΔΟΜ- σε συντονισμό με τον ακροδεξιό Αδωνι Γεωργιάδη.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή κατάσταση, για μια οργανωμένη μεθόδευση, για ένα δόλιο σχέδιο Μητσοτάκη για την αιχμαλωσία ενός ιστορικού χώρου που ανέκαθεν ήταν αντιδεξιός και προοδευτικός. Και το λέω εγώ ο οποίος για λόγους αρχής πιστεύω απόλυτα στο αναφαίρετο τεκμήριο αθωότητας του κ. Μαρινάκη, όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους πολίτες.
 
Θέλετε να δούμε τώρα ποιος είναι ο τύπος που μιλάει; Συνοπτικά το βιογραφικό του συγκεκριμένου ΠΑΣΟΚΟ-κηφήνα.
 
- Γεννήθηκε το 1965 στο Χολαργό εδώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής, όπου και μεγάλωσε, με καταγωγή από το κυκλαδίτικο νησί της Πάρου. Διετέλεσε γραμματέας της φοιτητικής παράταξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΑΣΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο θήτευσε ως εξέχων αιώνιος φοιτητής για 8 χρόνια, στο Οικονομικό του τμήμα (4 είναι τα έτη φοίτησης με βάση τον κύκλο σπουδών στις Οικονομικές σχολές του ΑΠΘ...), στα μέσα της δεκαετίας του '80, από το 1984 συγκεκριμένα που εισήχθη στην Σχολή του μέχρι και το 1992.
 
- Με το που σταμάτησε να είναι ένας άκρως παραγωγικός αιώνιος φοιτητής, κολλώντας αφίσες για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Αριστοτέλειο, τοποθετήθηκε Γενικός Διευθυντής στο νεοσύστατο τότε (το 1994) ''Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας-Κ.Ε.Θ.Ι.'', ενώ δεν είχε κλείσει ακόμη τα 30 του χρόνια και δεν είχε δουλέψει ούτε μισή μέρα στη ζωή του. Εκτιμήθηκε η αφοσίωσή του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου.
 
- Μετά τη θητεία του στο Κ.Ε.Θ.Ι. διετέλεσε και σύμβουλος του ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Χρήστου Παπουτσή (ελεεινός βάζελος ο Παπουτσής, ενεργούμενο επί σειρά ετών των Βαρδινογιάννηδων και προσφάτως μέχρι και του Νικόλα Πατέρα, οι παλαιότεροι θυμούνται τις εμετικές δηλώσεις που είχε κάνει στην κάμερα της τηλεόρασης μετά τη λήξη του ντέρμπι με τα επεισόδια εις βάρος του διαιτητή Ευθυμιάδη, το Μάρτιο του 2002...) κατά την τετραετία 1995-99, αξιοκρατικά πάντοτε, αφού εκτιμήθηκαν οι ''άριστες σπουδές του'' και η ''πλούσια εργασιακή εμπειρία του'', το ότι δηλαδή ήταν αφισοκολλητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
 
- Το 1999 ο Παπουτσής έφυγε από Ευρωβουλευτής, για να προετοιμάσει την κάθοδό του ως υποψήφιος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις βουλευτικές εκλογές του 2000. Τότε ο Ραγκούσης, σε ηλικία 34 ετών, άνοιξε μέσω franchising ένα κατάστημα Goody's στην Πάρο. Με την στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο κυβερνούσε τότε την Ελλάδα, εξελέγη δήμαρχος Πάρου το 2002 και το 2006. Αυτές είναι οι 2 μοναδικές φορές στις οποίες ο συγκεκριμένος κύριος ζήτησε την ψήφο του λαού και την έλαβε, αλλά καθαρά σε τοπικό επίπεδο.
 
- Το 2007 ο τότε αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιωργάκης Παπανδρέου-ΓΑΠ, τον έχρισε εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος, ''πείθοντάς τον'' υποτίθεται να παρατήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να περάσει στον ''κεντρικό πολιτικό στίβο'' (που λένε και τα κομματόσκυλα...), ενώ μετά τη νίκη του ΓΑΠ στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Ραγκούσης τοποθετήθηκε στη θέση του Γραμματέα του Κινήματος. Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση στο δήμο της Πάρου παρουσίαζε έγγραφα για πλαστογραφίες του Ραγκούση και των ανθρώπων του, σε υπογραφές μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και υπαλλήλων ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου, στοιχεία που αποτελούσαν ενδείξεις για οικονομικές ατασθαλίες και κακοδιαχείριση των πόρων του Δήμου, ενδεχομένως και για ''παντελόνιασμα'', κατά την περίοδο της δημαρχίας Ραγκούση 2002-2007. Αυτές οι καταγγελίες κατέληξαν εκεί που καταλήγουν συνήθως σε αυτήν τη χώρα, δηλαδή κουκουλώθηκαν, δεν διερευνήθηκαν ποτέ, στη λογική ''έχει ο καθένας ράμματα για τη γούνα του άλλου για να κάνουν deal όποτε χρειαστεί, όποτε νιώθουν ότι απειλούνται'', στη λογική δηλαδή της Μαφίας με την οποία έχει δομηθεί η πολιτική ζωή στο Ελληνικό Κράτος από τις 3 Φεβρουαρίου του 1830 και το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο αναγνωρίστηκε η ανεξαρτησία της χώρας μας...
 
- Το 2007 επίσης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Δεν ζήτησε την ψήφο του λαού, απλώς τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος κι έτσι ''δέχτηκε να αφήσει το δήμο της Πάρου''. Όλως τυχαίως, την ίδια χρονιά ο Ραγκούσης πήρε δάνειο 145.000 ευρώ από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για να χτίσει διώροφη βίλα με πισίνα στην Πάρο. Επέστρεψε πίσω στον Οργανισμό 90.000 ευρώ ως το Φεβρουάριο του 2011 που εξόφλησε το δάνειο και γλύτωσε 55.000 ευρώ, επειδή έκανε χρήση των ευνοϊκών διατάξεων της νομοθεσίας για όσους είχαν 3 παιδιά, όπως αυτός.
 
- Επανεξελέγη βουλευτής το 2009 και πάλι δίχως να ψηφιστεί από τον κόσμο, αλλά επειδή τοποθετήθηκε εκ νέου σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Από το 2009 και μετά όμως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επανήλθε στην εξουσία για να μας σώσει ξανά, για πολλοστή φορά, από την ''κακή δεξιά καπιταλΗστική Ν.Δ.'' (η οποία όταν είχε ανέβει αυτή στην εξουσία μας έσωσε ξανά, για πολλοστή φορά, από το ''κακό και διεφθαρμένο σοσιαλΗστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ.''). Ένα στέλεχος με τις ''περγαμηνές'' του Ραγκούση στην αφισοκόλληση, στο αιώνιο φοιτητηλίκι στα έδρανα της ΠΑΣΠ και στους διορισμούς σε θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου με παχυλούς μισθούς, δεν γινόταν να μείνει αναξιοποίητο από το φίλο του, ''εθνοσωτήρα'' πρωθυπουργό μας ΓΑΠ, τον οποίο ΓΑΠ υπερψήφισαν με λύσσα περίπου 3 εκατομμύρια πανέξυπνοι και πάνω από όλα τίμιοι, άδολοι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι απλώς πείστηκαν από τα πολιτικά του επιχειρήματα και το γενικότερο ανάστημά του ως ''Ηγέτη'', δίχως να προσβλέπουν σε μικροκομματικά οφέλη τύπου ''να προλάβω να φάω, να διοριστώ, να πάρω κάνα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, να βάλω αν γίνεται και τα παιδιά μου στο Δημόσιο, ας βγω κι εγώ στη σύνταξη με κάνα Εφάπαξ μισό εκατομμύριο -τουλάχιστον, το δικαιούμαι, το δούλεψα- και μετά ας διαλυθεί η χώρα, δεν με νοιάζει, ό,τι θέλει ας γίνει'' κι άλλες τέτοιες λαμογιές που κάνουν ''οι κακοί άλλοι, εμείς ποτέ στο Κόμμα μας'', είτε μιλάμε για το Κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είτε για το Κόμμα της Ν.Δ., είτε εσχάτως για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και γενικότερα για όποιον κυβέρνησε αυτόν τον τόπο. Έτσι λοιπόν ο εμβληματικός πολιτικός άνδρας Γιάννης Ραγκούσης μετά το 2009 διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών και αργότερα Υπουργός Υποδομών-Μεταφορών-Δικτύων, ενώ για λίγο ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
 
- Στις διπλές εκλογές Μαΐου-Ιουνίου 2012 έθεσε υποψηφιότητα στη Β' Αθηνών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν κατάφερε να βγει βουλευτής κι έκτοτε παράτησε το Κόμμα του. Ήταν η εποχή που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. διαλυόταν και κατέρρεαν τα ποσοστά του, οπότε ο Ραγκούσης δεν είχε περιθώριο να φάει...εεε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην άρθρωση ενός καθαρού πολιτικού λόγου από τον ιδεολογικό χώρο της Κεντροαριστεράς, εννοούμε. Όταν βούλιαζε το καράβι, ένας από τους πρώτους ποντικούς που πήδηξαν για να σωθούν και παράτησαν το Κόμμα που ''τους έκανε ανθρώπους'', όπως λέμε λαϊκά, στην καθομιλουμένη, ήταν ο Ραγκούσης. Όπως ο ίδιος δήλωσε, σε αυτό το διάστημα της αποχής του από την ''ενεργό πολιτική'', κατάφερνε να επιβιώνει με μόχθο και ιδρώτα, νοικιάζοντας για μόλις...2.000 ευρώ την ημέρα τη βίλα του στην Πάρο. Ναι, αυτήν τη βίλα που έχτισε ''πετραδάκι-πετραδάκι'', όπως είδαμε παραπάνω, με ένα ''απλό δάνειο'' από τον Ο.Ε.Κ., το οποίο δάνειο έλαβε με ''ΠΑΣΟΚική'' έκπτωση 40%.
 
- Το 2017, όταν η δημοσκοπική πτώση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσέδιδε μία δυναμική στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο άρχισε να ανακάμπτει, το ''πολιτικό κεφάλαιο'' που λέγεται Γιάννης Ραγκούσης έλυσε την πενταετή σιωπή του και επανεμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο, για να φάει...εεε για να βοηθήσει στην ''ανασυγκρότηση του ταλαιπωρημένου εκλογικά, αλλά κρίσιμου για τη Δημοκρατία μας χώρου της Κεντροαριστεράς'' εννοούμε. Αφού σχημάτισε αρχικά έναν πολιτικό φορέα παρέα με τον Φλωρίδη και την Άννα Διαμαντοπούλου, τον παράτησε μέσα σε 6 μήνες για να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ που ''πάντοτε αγαπούσε''. Λίγο αργότερα έβαλε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ενιαίου φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, του ''Κινήματος Αλλαγής'', ο οποίος φορέας σχηματίστηκε από τη σύμπραξη πολλών δυνάμεων στην ευρύτερη ''πράσινη πολυκατοικία'' του πάλαι ποτέ κραταιού εκλογικά ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Φυσικά πάτωσε ο Ραγκούσης, παίρνοντας το...ιστορικό ποσοστό του 2,4%. Το καλύτερο όμως είναι το άλλο. Ενώ μέχρι το 2017 εμφανιζόταν ως σφοδρός πολέμιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με δημοσιογράφους που στηρίζανε και στηρίζουν διαχρονικά το Κόμμα που κυβερνά σήμερα μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. να γράφουν για το Ραγκούση (όχι μόνο γι'αυτόν, αλλά για όλο το παλιό ''εκσυγχρονιστικό μπλοκ'' του ΠΑ.ΣΟ.Κ) ''ακούει ΣΥΡΙΖΑ και τραβάει πιστόλι'', ξαφνικά εδώ και μήνες εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής στην προσέγγιση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάτι που ακούει ως ενδεχόμενο ο μέσος ψηφοφόρος του τωρινού ΠΑΣΟΚ και βγάζει αφρούς. Έφτασε σε σημείο πριν από 1,5 μήνα να διοργανώνει κι εκδηλώσεις με προσκεκλημένα κάποια προβεβλημένα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ώστε να διερευνηθεί αυτό το ενδεχόμενο σύμπλευσης. Πολιτικός άνδρας με ''ζηλευτή ιδεολογική συνέπεια'' ο Ραγκούσης, αφού είδε ότι δεν βρίσκει ''ζωτικό χώρο'' να επιβιώσει πολιτικά κατηγορώντας το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την κυβερνητική πολιτική που ακολουθεί (άλλα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ το κάνουν πολύ πιο αποτελεσματικά και συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια), έκανε την κωλοτούμπα κι έγινε φιλο-ΣΥΡΙΖΑίος. Ό,τι κάτσει, όπως κάτσει (πολιτικά πάντοτε, για να μην παρεξηγηθούμε...), αρκεί να είμαστε στο προσκήνιο, ''να ακούγεται το όνομά μας'', ''να μην μας ξεχνάει ο κόσμος'' κι αν μας δοθεί η δυνατότητα να ξαναπιάσουμε την καρέκλα της εξουσίας, είτε άμεσα είτε μέσω συνεργασίας με άλλο Κόμμα, για να ξαναφάμε...εεε για να ξανασώσουμε τη χώρα από την καταστροφή που έφεραν οι ''κακοί προηγούμενοι κυβερνώντες της'' εννοούμε...
 
Συνοψίζοντας, μιλάμε για αιώνιο φοιτητή, αφισοκολλητή, παιδί του ''πράσινου κομματικού σωλήνα'', πασοκόσκυλο που ζούσε μέχρι τα 35 του με λεφτά του ''Κινήματος'', για τον οποίο υπάρχουν φήμες και καταγγελίες για εμπλοκή του σε σκάνδαλα και λαμογιές και για πολιτικό που δεν κατάφερε να εκλεγεί με την ψήφο του λαού βουλευτής ή αρχηγός στην Παράταξή του ποτέ. Είναι ένα από τα παραδείγματα των ανθρώπων που τους ρώταγες παλαιότερα ''τι δουλειά κάνεις;'' και σου απαντούσανε ''ΠΑ.ΣΟ.Κ''. ''Ρε τι δουλειά κάνεις σε ρώτησα'', επέμενες εσύ, ''ΠΑ.ΣΟ.Κ'' επέμενε κι αυτός ο τύπος. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν κατηγορεί το Βαγγέλη Μαρινάκη ότι με τις εφημερίδες του, τα ''ΝΕΑ'' και το ''ΒΗΜΑ'', που έχουν ιστορική παράδοση στο χώρο της Κεντροαριστεράς, προσπαθεί να ελέγξει το Κίνημα Αλλαγής και να το στρέψει προς την κατεύθυνση της συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ., κάνοντας επιθέσεις προς όσους δεν συμφωνούν με αυτήν την στροφή του Κινήματος, δηλαδή επιθέσεις στον ίδιο το Ραγκούση. Αν ο Ραγκούσης διαφωνεί με την στάση που κρατούν τα έντυπα του Μαρινάκη, ας εξετάσει τις πανελλαδικές κυκλοφορίες των εφημερίδων, με βάση τα επίσημα στοιχεία.
 
 
Aν τα ''ΝΕΑ'' του Μαρινάκη τάσσονται υπέρ της προσέγγισης ΠΑ.ΣΟ.Κ./ΚΙΝ.ΑΛ. με τη Ν.Δ. του Κούλη Μητσοτάκη και το ''ΕΘΝΟΣ'' του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' τάσσεται προς την κατεύθυνση της σύμπλευσης ΠΑ.ΣΟ.Κ./ΚΙΝ.ΑΛ. με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κόσμος της Κεντροαριστεράς δείχνει το τι θέλει. Εξαπλάσια η κυκλοφορία των ''ΝΕΩΝ'' από αυτήν του ''ΕΘΝΟΥΣ''. Αν λοιπόν σε λίγο δει ότι ''δεν του βγαίνει'' ούτε αυτή η εναλλακτική, ''δεν περπατάει'' όπως λέμε, μην παραξενευτείτε αν δείτε ξανά το Ραγκούση να κατηγορεί τον ''κακό, διεφθαρμένο και λαϊκιστικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α.''. Μήπως θα είναι η πρώτη κωλοτούμπα που θα έχει κάνει;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

'Οξω φούστη απ' την παράγκα!

Εικόνα Chevalier de Balibari

Λεει πριν απο λιγο ο "σοβαρος"
Λαδοποντικας. Παυλος τσιμας...
Ο κοντε που λατρεψαμε γιατι καποτε εβαλε ενα γκολ στο γαυρο..
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
Της διοικησης που εσωσε το βαζελι
Απο τα σκατα του υποβαβιβασμου..
Βλεπετε οτι συνεχιζουν κανονικα τα βαζελο-αρδακια
Τις προκλησεις
ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑθΛΗΜΑ
Ακομα για να τους δω στα σκατα...

Εικόνα matrasimca

Αυτη η Ναντια Κομανεντσι της κολοτουμπας ζουσε τοσα χρονια με επιδομα ανεργιας 20 χιλιαρικα τον μηνα απο τους βλακες που τον ψηφιζαν.
Οι πολιτικοι που εχουμε δυστυχως ειναι καθρεπτης ποιοτητας μεγαλης μεριδας του λαου.
Ψηφο σε αυτον που ταζει λιγοτερα

Εικόνα sotiris chios

Κανείς γαύρος να μην τους δώσει την ψήφο του στους ξεφτίλες.
Το ΙΕΚ πασοκ μόνο κλέφτες έχει βγάλει με πρώτο τον ιδρυτή τους που κατέστρεψε την χώρα.

Εικόνα CEN-TAURUS

Ο τσίπουρας το παίζει όπως με την προεδρία της δημοκρατίας. Την έταζε σε πολλούς για να κάνει τη δουλειά του. Δείτε τί έπαθε ο αβραμόπουλος. Εσωτερικό πόλεμο έκανε στην κυβέρνησή του αφού είχε λάβει διαβεβαιώσεις από τον αξιόπουστα νάνο ότι θα τον κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας. Μάλιστα είχε κανονίσει να μετακομίσει τα πράγματά του από το εξωτερικό ενόχει της εκλογής. Όμως ο μπεσαλής τσίπουρας είχε τάξει τη θέση στον κουρασμένο πάκη! Έτσι παίζει και τώρα με τους αποτυχημένους. Τους τάζει εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και τσιμπάνε τα ληγούρια. Ραγκούσης, παπαντρέου, φλωρίδης, θεοδωράκης, δανέλης, κουβέλης και το κακό συναπάντημα.

Εικόνα matrasimca

Μην εκπλησεσαι για τον Πακη.
Η οικογενεια του ειναι Αριστεροι.
Και αυτος ειναι, το απεδειξε οταν αφησε να καψουν την Αθηνα ως υπουργος δημοσιας ταξης συστηνωντας στην αστυνομια διακριτικη παρακολουθηση των πυρπολητων αφου τους καλεσε να ξεσπασουν ελευθερα.
Η περιουσια του κοσμου βορα στους μπαχαλακηδες του Τσιπρα και του Πακη

Εικόνα Harry red logic

Αριστεροί.... με κατή δεξιά πορτοφόλια Ναααααααααααααααααααααααα!
Υποκριτές, απατεώνες με "λούστρο"!Αλλος ηθικό...άλλος αριστερό....άλλος επιστημονικό...
κοινός παρονομαστής:"Μάσα-καρέκλα-και βόλτα στην Αβάνα(για πούρα και άλλα ακατονόμαστα!!!"
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΟΛΑΜΟΓΙΑ!

Εικόνα Harry red logic

Κλασσική περιπτωση τυχαρπαστου, αλαζονα, τενεκε ξεγανωτου που θα ελεγε και ο Βαγγελης Γιαννοπουλος.Ξερογλείφεται μαζι με το διαβοητο θειο βρεφος να παρουν μερτικο απο τον ανηθικο αρχιψευτη,το ξεπουληταρι ντε!
Πως θα γλυτώσουμε απο την ααρα μαρα και το κακο συναπαντημα?Να ξυπνήσει ο λαός και πρώτα οι Γάβροι