ΤΣΙΠΡΑΣ: ''ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''



Πριν από λίγες ώρες, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην ελληνική Βουλή για την οικονομία και τη συμφωνία ελάφρυνσης του ελληνικού δημοσίου χρέους στο πρόσφατο Eurogroup, ειπώθηκαν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.
 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: Δεν μου λέτε, κύριε Τσίπρα, για να σας ρωτήσω κάτι, για να τα πούμε όλα εδώ πέρα: Εσείς συναντιέστε με επιχειρηματίες; Με τον κ. Μαρινάκη έχετε συναντηθεί; Πόσες φορές, κύριε Τσίπρα, έχετε συναντηθεί με τον κ. Μαρινάκη; Για πείτε μας.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρωθυπουργός): Ο κύριος Μαρινάκης πράγματι συναντήθηκε μαζί μου αλλά επί κυβερνήσεως μου δεν γλιτώσει να του ασκηθεί ποινική δίωξη για τα μπλεξίματα που έχει με τις δουλειές του. Γιατί κ. Μητσοτάκη; Γιατί όσο περνάει απ’ το χέρι μας και εμείς θα είμαστε κυβέρνηση όλοι οι έλληνες πολίτες θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Χατίρια σε επιχειρηματίες εμείς δεν κάναμε δεν κάνουμε και δεν θα κάνουμε.

 
Η απάντηση του Τσίπρα βρίσκεται στο διάστημα 33:01-33:40 αυτού εδώ του βίντεο.
 

 
Αλήθεια, τι πάει να πει ''επί κυβερνήσεώς μας δεν γλύτωσε την ποινική δίωξη ο Μαρινάκης''; Τι σχέση έχει η κυβέρνηση, η όποια κυβέρνηση, με την άσκηση ποινικής δίωξης στον όποιο επιχειρηματία; Μήπως έχουμε μία έμμεση παραδοχή ότι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ επενέβη για να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα για την υπόθεση του Noor 1, με τα γνωστά παρεπόμενα, τις επισκέψεις στο κελί του Γιαννουσάκη μετά τα μεσάνυχτα, τα deal που ''δεν έκατσαν'' κ.λπ.;
 
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
 
Από την στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί αίτημα των νομικών του Βαγγέλη Μαρινάκη για ΑΚΥΡΩΣΗ της διαδικασίας και ανάκληση της ποινικής δίωξης, επειδή δεν είχε καμία αρμοδιότητα η Ειρήνη Τζίβα να ασκήσει τη συγκεκριμένη ποινική δίωξη, αίτημα που θα εξεταστεί το Σεπτέμβριο από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, πού αποσκοπεί αυτή η αναφορά Τσίπρα; Μήπως θέλει να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη ξανά, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι την προηγούμενη φορά που κλήθηκε αυτό το Συμβούλιο να αποφανθεί, ουσιαστικά ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ την ''αδέκαστη'' κυρία Τζίβα;
 
Tι να πούμε βεβαίως για έναν πρωθυπουργό ο οποίος έπαιρνε τηλέφωνο δικαστές για να ΜΗΝ φάει ποινική δίωξη ο βιομήχανος Μυτιληναίος, με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μάλιστα να ασκεί αναίρεση στο παραπεμπτικό αυτό βούλευμα εις βάρος του Μυτιληναίου και σε 24 ώρες μέσα, μόνο, να χρεώνεται η δικογραφία σε ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, για να ξανακριθεί η υπόθεση και να μην ''μπλέξει'' ο επιχειρηματίας-φίλος του πρωθυπουργού μας. ''Σέβεται ο Τσίπρας την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης'' είναι το συντομότερο ανέκδοτο, όπως βεβαίως και το ''τα βάζουμε με τη διαπλοκή εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ, γι'αυτό μας πολεμούν, δεν είμαστε όλοι ίδιοι'', που λέει και ξαναλέει αυτός ο αρχι-διεφθαρμένος ΧΑΦΙΕΣ απατεώνας, ο Αλέξης Τσίπρας. Για το Μαρινάκη ψέλλισε 2 κουβέντες, διότι τον έπαιρνε να σηκώσει το μπαϊράκι της ''αντίστασης στο διαπλεκόμενο κεφάλαιο''. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κατηγόρησε πως συναντήθηκε και με το Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και με τον Ιβάν ''Ιγκνάτιεβιτς'' Σαββίδη. Γι'αυτές τις κατηγορίες ο ''επαναστάτης της πορδής'' Τσίπρας έκανε κο-κο-κο. Ο γελοίος πρωθυπουργός της γελοίας αυτής χώρας νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει, για όποιον θέλει, να καταπατά τους Νόμους, να ακυρώνει την ανεξαρτησία των θεσμών και να μην υπόκειται τις συνέπειες των αυθαιρεσιών του. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως. Ακόμη και σε αυτήν τη χώρα των απατεώνων ψηφοφόρων, το κάθε ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ πάει αργά ή γρήγορα εκεί που του πρέπει. Μόλις επανέλθει η νομιμότητα στην Ελλάδα, θα (ξανα)στηθεί στα 4 αυτό το ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ ο Τσίπρας και αυτήν τη φορά θα βρίσκεται σε μπουντρούμια φυλακών...

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

προ ολίγων ημερών, κάποια υπάλληλος της κυβερνητικής τηλεοράσεως (η εμφάνισή της παρέπεμπε σε μέλος παρδαλών παρελάσεων) διάβασε ανακοίνωση κάποιου Τουσουνίδη των ψεκασμένων, η οποία ανακοίνωση ήταν εμφανής στην οθόνη.
διαβάζοντας λοιπόν την ανακοίνωση του ψεκασμένου εκπροσώπου σε σημείο που ανέγραφε «ο κύριος Μητσοτάκης»,αυτή ανέγνωσε ( εκ παραδρομής; ) «ο κύριος Μαρινάκης» !!!!

μιας και η αναφορά μου στο κυβερνητικό τηλεδίαυλο, σήμερα το πρωΐ ο κύριος Μώραλης υπέπεσε σε παγίδα.
καλεσμένος σε εκπομπή με θέμα τα του Δήμου Πειραιώς, ο επιμελητής της εκπομπής, αφού δήλωσε υπερηφάνως (όπως αυτούς των παρδαλών παρελάσεων) ότι είναι παναθηναϊκός (τι διάβολο, με πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων προσλαμβάνει άραγε η κυβερνητική τηλεόραση; ) ερώτησε τον κύριο Μώραλη εάν λυπήθηκε που ο Πειραιάς δεν γιόρτασε εφέτος Πρωτάθλημα κι αυτός απήντησε πως, λυπήθηκε επειδή είμαστε «κακομαθημένοι» στα Πρωταθλήματα.
κατ' εμέ ο κύριος Μώραλης έπρεπε να του απαντήσει ότι:
εορτάσαμε ΔΕΚΑΕΞΙ τίτλους, εκ των οποίων οι δύο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ !!!

ΣΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα George_Str

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΜΑΣΘΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ << ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ>> ΚΑΙ ΟΙ<< ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ>>
ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Δ Ι Χ Α ΣΜΕ ΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?ΘΑ ΤΟΠΩ ΣΑΒΒΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΗΔΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ .

Εικόνα CEN-TAURUS

Αυτοί χατήρια σε μεγαλοεπιχειρηματίες δεν κάνουν, συμφωνώ. Άρα τα δεκάδες εκατομμύρια φόρους-πρόστιμα που χάρισε στον ιβάνη με ντροπολογία, σημαίνει ότι ο ρώσος δεν θεωρείται μεγαλοεπιχειρηματίας.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

όντως, οι κυβερνητικοί δεν εξυπηρετούν μεγαλοεπιχειρηματίες.
μόνον ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Γιατί ο Μαρινάκης δεν υπέκυψε στις ανήθικες προτάσεις του.Ούτε όταν ο Βρωμόπουστος κάλεσε τον Μώραλη στο Μαξίμου για να μεταφέρει στον Μαρινάκη τις προτάσεις του υπέκυψε ο Μαρινάκης.

Εικόνα ThomasK

Ο πιο αδίστακτος, ο πιο πούστης, ο πιο καραγκιόζης και ο πιο επικίνδυνος
πολιτικός που γνώρισε η Ελλάδα στη νεότερη ιστορία της.

Εικόνα Romain

Αυτός είναι πρωθυπουργός?

Ή είναι η Αλέκα η κοτσομπόλα?

Εικόνα savvas gridlock

Η κυρα-Αλέκα είναι, αλλά θα δεις πού θα πάνε τα κουτσομπολιά της. Αντίστροφα μετράμε...