ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ''ΟΡΕΣΤΗ ΜΕΤΑΞΑ'' ΤΗΣ ''ΑΥΓΗΣ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ



Τα γράψαμε χθες στο facebook και στο twitter, αλλά θα κάνουμε και ξεχωριστό άρθρο για να μείνει. Αυτό εδώ το κείμενο δημοσιεύτηκε στην χθεσινή ''ΑΥΓΗ'', την κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
 

 
Του Ορέστη Μεταξά
Ο Ολυμπιακός δεν είναι Χρυσή Αυγή, δεν είναι Νέα Δημοκρατία, δεν είναι ο ιδιωτικός στρατός τού εκάστοτε προέδρου, είναι το πάθος, η λατρεία και η φαντασίωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Πρώτη φορά αντίκρισα το στάδιο Καραϊσκάκη 10 χρόνων παιδί το 1971, σ’ ένα ματς Ολυμπιακός ΟΦΗ. Καθώς έμενα στην επαρχία, δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρεθώ συχνότερα κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα. Τον Ολυμπιακό. Έτσι με πήρε ο πατέρας μου (ο οποίος, σημειωτέον, ήταν ΑΕΚ) και με πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Από τότε, αν και ποτέ δεν κατοίκησα στην Αθήνα, βρέθηκα δεκάδες φορές κοντά στην ομάδα που λάτρεψα.
Πολλές χαρές, λίγες λύπες, άπειρα συναισθήματα. Βροχές, κρύα, καύσωνες.
Πειραιάς, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα, Λάρισα, Τελ-Αβίβ, Βόλος, Ρώμη...
Μεγάλοι παίχτες, παιχταράδες θρύλοι, Γιούτσος, Αργυρούδης, Υβ Τριαντάφυλλος, Δεληκάρης, Κελεσίδης, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος, Ντέταρι, Τζώρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Καραπιάλης, Καρεμπέ, Μήτρογλου και εκατοντάδες άλλοι.
Ήρωες της παιδικής ηλικίας, ήρωες των ονείρων και της φαντασίας μας.
Διάφοροι πρόεδροι, από ευγενείς ρομαντικοί μεγιστάνες (Νίκος Γουλανδρής) έως άνθρωποι αμφιβόλου ηθικού αναστήματος, οι οποίοι μέσω του Θρύλου και των εκατομμυρίων οπαδών του προσπάθησαν να αναρριχηθούν και να κερδίσουν οικονομική και κοινωνική καταξίωση. Κάποιοι από αυτούς κατέληξαν στην φυλακή (Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης). Υπήρξαν κι οι άλλοι, οι οποίοι διαχειρίστηκαν την ομάδα ομαλά με σημαντικές επιτυχίες: Νταϊφάς, και ειδικά Κόκκαλης, πράγμα που τους αναγνωρίζουν και θα τους αναγνωρίζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Όλα αυτά τα χρόνια, οι κυβερνήσεις άλλαζαν, όμως οι πρόεδροι κρατούσαν τα προσχήματα και φανερά δεν ανακατεύονταν στα τεκταινόμενα της πολιτικής και στις κομματικές διαμάχες. Λογικό άλλωστε, καθώς οι ομάδες αποτελούνται από οπαδούς και φίλους, όλων των πολιτικών αποχρώσεων και ιδεολογιών.
Μέχρι σήμερα, που η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που δεν σέβονται την ιστορία της, δεν σέβονται εμάς τους οπαδούς της, δεν σέβονται τα πιστεύω μας, που μπορεί να είναι διαφορετικά από τα δικά τους, και έχουν μετατρέψει τον Ολυμπιακό μας σε κάτι μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. Μια αποκρουστική αμφίεση για τη λαϊκότερη ομάδα του Πειραιά και όλης της Ελλάδας.
Μέσω του οπαδικού Τύπου που ελέγχουν, με μια προπαγάνδα, που μπροστά της ωχριά η προπαγάνδα του Γκαίμπελς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι διακυβεύονται τα όσια και τα ιερά του Θρύλου, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα δικά τους φανερά και αφανή συμφέροντα.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι Χρυσή Αυγή, δεν είναι Νέα Δημοκρατία, δεν είναι ο ιδιωτικός στρατός τού εκάστοτε προέδρου, είναι το πάθος, η λατρεία και η φαντασίωση εκατομμυρίων ανθρώπων και δεν έχει δικαίωμα κανένας που ισχυρίζεται ότι αγαπά την ομάδα να μας φτύνει στα μούτρα, να καπηλεύεται την αγάπη μας και να δρα στο όνομα της ομάδας, για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς.
Αυτός ο Ολυμπιακός δεν είναι ο δικός μας
Και ένα τελευταίο: Νίκος Γόδας. Ο εικοσιεπτάχρονος ήρωας του Ολυμπιακού, που εκτελέστηκε στις 19.11.1948 στο νησάκι Λαζαρέτο της Κέρκυρας. Ήταν η περίοδος του εμφυλίου πολέμου. Τελευταία του επιθυμία ήταν να εκτελεστεί φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ δεν δέχτηκε να του δέσουν τα μάτια, διότι ήθελε να πεθάνει βλέποντας για τελευταία φορά το άσπρο κόκκινο του Θρύλου. Δεν θα έπρεπε ένα άγαλμά του να υπάρχει έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη ή μια θύρα του γηπέδου να λέγεται θύρα Νίκου Γόδα;
Πολλοί φίλαθλοι στον κόσμο έχουν εκτελεστεί φορώντας τη στολή της αγαπημένης τους ομάδας; Τιμή για τον σύλλογο. Βέβαια, από τον σημερινό Ολυμπιακό τού άκρατου νεοφιλελευθερισμού, της ακροδεξιάς αντίληψης και του διχασμού, δεν περιμένουμε τέτοιες ευαισθησίες, πολλώ δε μάλλον να τιμηθεί ένας ήρωας του Ολυμπιακού, μαχητής του ΕΛΑΣ και αριστερός.
 
Απάντησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στο προφίλ του στο facebook.
 

 
Ας δούμε και τη δική μας απάντηση.
 
Το άρθρο εμετός του ''Ορέστη Μεταξά'', στη σημερινή ''ΑΥΓΗ'', το οποίο μνημόνευσε ο Κώστας Καραπαπάς στο προφίλ του στο facebook πριν από λίγο, το βλέπετε παραπάνω. Σε αυτό το άρθρο ο γαύρος, όπως λέει, ''Μεταξάς'' μας ενημερώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτός δεν είναι πλέον με τον Ολυμπιακό ''του Μαρινάκη'', γιατί ''ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη είναι κάτι μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής''.
 
Δεν θα του απαντήσουμε για τα της Χρυσής Αυγής, γιατί υπάρχουν μόνο στο κεφάλι του. Εξ άλλου εμείς εδώ μόνο έχουμε γράψει καμιά 200αριά άρθρα κατά της Χούντας και περίπου 50 κατά της Χρυσής Αυγής συγκεκριμένα.
 
Δεν θα του πούμε για το Νίκο Γόδα, τον οποίο και καλά αποθεώνει, αλλά οι ''δικοί του'', οι ηγέτες της παράταξής του, πετάξανε σαν το σκυλί στο αμπέλι (αυτόν και άλλους σαν το Γόδα), κάνοντας ντιλ με τους εθνικιστές και το εμφυλιακό (μετά το 1947) αλλά και το μετεμφυλιακό αστικό Κράτος του Κέντρου και της Δεξιάς, για να γλυτώσουν οι ίδιοι από όσα έβαζαν τους από κάτω τους στην ιεραρχία του Κόμματος να κάνουν. Όποτε θέλει, αν θέλει, μιλάμε ανοιχτά και με ονόματα, για το ποιος έκανε τι στην Κατοχή και αργότερα στον Εμφύλιο, ειδικά στον Πειραιά, αλλά και το ποιος έκανε ''ντιλ'' π.χ. με τους Κασιδιάρηδες τότε. Τα ξέρουν καλά αυτά τα κόλπα στη συστημική Αριστερά, όποτε πάει η κωλοτούμπα σύννεφο, από όσους μάθανε να λένε τις παπάτζες για ''υποχωρήσεις αλά Λένιν με τη συνθήκη Μπρεστ-Λιτόφσκ'', π.χ. ο Τσίπρας μετά το μνημόνιο που θα έσκιζε, αλλά εν τέλει υπέγραψε με χέρια και με πόδια. Την ιστορία του Νίκου Γόδα, με πρωτότυπη έρευνα, εμείς την αναδείξαμε και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε όλα όσα βρήκαμε, για το καλό του Ολυμπιακού και του ίδιου του Νίκου Γόδα. Άλλοι είναι αυτοί που σπιλώνουν το Γόδα, ''δικοί του'', του ''Μεταξά'', ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά γι'αυτούς ο ''Μεταξάς'', ο ''γνήσιος γαύρος'' δεν δείχνει ευαισθησίες.
 
Εμείς που ΔΕΝ είμαστε Νέα Δημοκρατία, στην οποία χρεώνει συλλήβδην τον κόσμο του Ολυμπιακού, επειδή τυγχάνει αυτά να είναι τα πολιτικά φρονήματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα πούμε του Μεταξά μόνο ένα πράγμα. Πολύ περίεργη η αποθέωση του ''Μεταξά'' προς το Σωκράτη Κόκκαλη, μέσα στο άρθρο του. Πολλά από όσα χρεώνει στο Μαρινάκη, κρίνοντάς τα υπό το φίλτρο της αριστερής πολιτικά οπτικής, θα μπορούσε να τα χρεώσει κάποιος και στην περίοδο Κόκκαλη του Ολυμπιακού, 1991-2010. Εδώ σύνδεσμοι της Θύρας 13 του ΠΑΟ κυκλοφορούσαν μπλουζάκια, ειρωνικά και καλά για εμάς, στα μέσα της δεκαετίας του 2000, στα οποία έγραφαν ''Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣΟΚ'', με το σήμα του Ολυμπιακού και στο κεφάλι του δαφνοστεφανωμένου εφήβου τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο ''Ορέστης Μεταξάς'', που όπως μας γράφει ο ίδιος, ''γεννήθηκε το 1961'', δεν ένιωθε ενόχληση τότε που ''φανερά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακατευόταν στα τεκταινόμενα της πολιτικής και στις κομματικές διαμάχες'';
 
Το ποιος χρηματοδοτεί το τηλεοπτικό κανάλι KONTRA CHANNEL το ξέρουμε και ξέρουμε ότι εκεί μέσα δουλεύουν αρκετοί δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι εκ των οποίων γράφουν ή έγραφαν παλαιότερα (μέχρι λίγες μέρες πριν) και στην ''ΑΥΓΗ'' (έχουμε και Πειραιώτες ανάμεσά τους...), να ρωτήσουμε κάτι. Η πλευρά Κόκκαλη ενημερώθηκε γι'αυτό το άρθρο του ''Μεταξά'' στην ''ΑΥΓΗ''; Ήξερε κάτι πριν δημοσιοποιηθεί αυτό το κείμενο; Μήπως κάποια ροζ πουλάκια άρχισαν να κελαηδούν και να μαρτυράνε μόνα τους την αλήθεια;
 
Μήπως γενικότερα στα του Ολυμπιακού πια, η στάση του Σωκράτη Κόκκαλη έχει φτάσει στο ''ως εδώ και μη παρέκει''; Κάποιοι φίλαθλοι/δημοσιογράφοι μπορεί να ελέγχονται και να μην θέλουν να ''ξύσουν πληγές''. Κάποιοι μπορεί να δουλεύουν στις επιχειρήσεις του Κόκκαλη, ή να έχουν δικά τους άτομα εκεί μέσα και να μην τους συμφέρει να ''ξύσουν'' κάποιοι τρίτοι αυτές τις πληγές, γιατί φοβούνται μήπως πάρει η μπάλα κι αυτούς τους ίδιους, επειδή π.χ. παλαιότερα τσιμπήσανε κι αυτοί καμιά χορηγιούλα, κάνα πακετάκι με μετρητά από το ''θείο Σωκράτη'', ή πήραν για παράδειγμα ''αποκλειστικές πληροφορίες'' για μετοχές του Χρηματιστηρίου, αγόρασαν όταν έπρεπε κι εκεί που ''δεν είχαν δεύτερο βρακί να αλλάξουν'', όπως λέμε, βρέθηκαν με εξοχικά και καταθέσεις στην Τράπεζα. ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ. Κάποιοι άλλοι πάλι μπορεί να ''λάτρεψαν'' όψιμα τον Κόκκαλη, αυτόν που όσο ήταν στον Ολυμπιακό, οι 9 στους 10 Ολυμπιακούς τον αποκαλούσαν στο Internet και στα ραδιόφωνα ''Κρόκους'', υιοθετώντας την αντιολυμπιακή προπαγάνδα ''Κόκκαλης ίσον πράκτορας της Στάζι'', της γνωστής και μη εξαιρετέας δημοσιογράφου της ''Καθημερινής'' των Αλαφούζων και της ''Έλευθεροτυπίας'' του Τεγόπουλου και των Βαρδινογιάννηδων, Αριστέας Μπουγάτσου. Είναι οι ''Ολυμπικάρες'' που όποτε τολμούσε κάποιος άλλος Ολυμπιακός να υπερασπιστεί το Σωκράτη, του λέγανε ''άντε ρε πρόβατο, τράβα να διαβάσεις τον Πρωταθλητή, υπάλληλε του Κρόκους''. Τα θυμάστε αυτά, έτσι; Το άρθρο που αποδομεί τις μπούρδες περί ''κατασκοπείας'' του Κόκκαλη είναι εκεί έξω, μπορείτε να δείτε το ποιος το έχει γράψει. Εμείς όμως που το γράψαμε είμαστε με τον Ολυμπιακό. Με κανέναν Κόκκαλη, ή Μαρινάκη, ή Αγγελόπουλους, ή Γουλανδρή-Νταϊφά, τους οποίους μνημονεύει ο ''Μεταξάς'' στο άρθρο του. Όσο ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης και ο οποιοσδήποτε βοηθάει και στηρίζει τον Ολυμπιακό, τον στηρίζουμε. Αν και όταν επιλέξει να πάει απέναντι στον Ολυμπιακό, θα σταθούμε κι εμείς απέναντί του. Εμάς ούτε μας έχει βάλει σε καμιά δουλειά ο Σωκράτης (ή ο Μαρινάκης ή οι Αγγελόπουλοι ή ο Νταϊφάς ή οι Κοσκωτάς/Σαλιαρέλης), ούτε μας πλήρωσαν ποτέ όλοι αυτοί με έστω ένα ευρώ, ούτε κανόνιζαν να παίρνουμε τζάμπα εισιτήρια (ή έστω σε μειωμένη τιμή), για να τα πουλάμε και να κονομάμε, ούτε μας έβαζαν τζάμπα στο γήπεδο, ούτε μας πήγαιναν τζάμπα εκδρομούλες και ταξιδάκια, ούτε κανόνιζαν να γράφουμε σε οπαδικές σελίδες άρθρα copy paste για να βγάζουμε χαρτζιλίκι. Αυτοί που τα κάνανε παλαιότερα αυτά και τώρα κόπηκε η δίοδος, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει ''σφόδρα αντιμαρινακικοί'', έτσι όλως τυχαίως, ήρθε η ώρα να διαλέξουν μέτωπο και να αποφασίσουν αν θέλουν να μάθει ο κόσμος το πόσο ''γνήσιοι οπαδοί'' ή ''αδέσμευτοι δημοσιογράφοι'' ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Σε συγκεκριμένους αποδέκτες ''βαράμε'', θα καταλάβουν αυτοί μόλις διαβάσουν...
 
Αυτά μπορεί να ''ιντριγκάρουν '' τον κόσμο, αλλά δεν είναι η ουσία. Το ''ζουμί'' στην ιστορία είναι ένα και μόνο ένα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πλέον είναι με τον Ολυμπιακό; Το ρωτάμε γιατί πλησιάζει η ώρα της ''μετωπικής''. Τα έγραφε ο Πάνος Καμμένος στο twitter τις προάλλες, με αφορμή την προαναγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα στο χώρο της ''πατριωτικής δεξιάς'' από το (γαύρο) Δημήτρη Καμμένο, πρώην των ΑΝ.ΕΛ. και το (βάζελο) Τάκη Μπαλτάκο, τα βάλαμε εδώ, αλλά τα διαδίδουν και πολλοί ΣΥΡΙΖΑίοι και άτομα γύρω από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για ''κατασχέσεις υπολογιστών δημοσιογράφων που σχετίζονται με το Μαρινάκη'' και πολλές ακόμη φήμες σχετικά με γεγονότα που (λένε αυτοί ότι) έρχονται. ''Το Σεπτέμβριο θα συλληφθεί ο Μαρινάκης και οι παρατρεχάμενοί του''. Είδατε λογικά και το χθεσινό πρωτοσέλιδο των ''Παραπολιτικών'', με την ευθεία επίθεση στα αδέρφια και στο θείο του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο προκάλεσε την σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ. και την οργισμένη απάντηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όπου πάλι διαβάσαμε αόριστες ''μπηχτές'' για ''θολό πόθεν έσχες Μαρινάκη'' και Noor1. Δεν λέμε το τι θα γίνει, το αν υπάρχει βάση σε αυτά τα σενάρια. Λέμε το τι διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι ότι ΘΕΛΟΥΝ να γίνει. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν επιχειρήσει, έστω αποτυχημένα, να συλλάβει το Μαρινάκη η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Σωκράτης Κόκκαλης ποια στάση θα κρατήσει; Θα συγκρουστεί από το κανάλι KONTRA που χρηματοδοτεί με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τον οποίο ΣΥΡ.ΙΖ.Α. στηρίζει λυσσαλέα μέσα από αυτό το κανάλι ή θα θυμηθεί ότι είναι Ολυμπιακός; Περιμένουμε απαντήσεις από τον ίδιο πλέον...
 
Υ.Γ. 1 Αλήθεια, ο ''Ορέστης Μεταξάς'' γιατί δεν μας λέει το τι ίσχυε επί Σωκράτη Κόκκαλη, την περίοδο 1991-2010 στον Ολυμπιακό, με το Νίκο Γόδα; Είχε αναδειχθεί τότε η ιστορία του; Την γνώριζε ο κόσμος; Αν δεν την γνώριζε και δεν την συζητούσε όπως τώρα, για ποιο λόγο δεν υπήρχαν εκεί έξω, στα διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, μπηχτές για ''σχέσεις Κόκκαλη με την Χρυσή Αυγή''; Μήπως οι πηγές από τις οποίες εκλύονται αυτά τα δηλητηριώδη αέρια-πορδές είναι καθαρά πολιτικές;
 
Υ.Γ. 2 Για όσους αναρωτηθούν το γιατί όποτε μνημονεύουμε το όνομα του Ορέστη Μεταξά, του υποτιθέμενου συντάκτη αυτού του άρθρου στην ''ΑΥΓΗ'', βάζουμε εισαγωγικά, ''αυτάκια'' σε αυτό, ας σκεφτούν λίγο καλύτερα. Προφανής είναι η απάντηση.
 
Υ.Γ. 3 Αλήθεια, γι'αυτό το ολοήμερο πάρτυ του Τσίπρα στη βίλα του Σουνίου, ξέρει κάτι ο Σωκράτης Κόκκαλης; Αν όχι ο ίδιος προσωπικά, κάποιοι εκεί γύρω του, μάθανε κάτι;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Τα θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σ' όλη την οικογένεια
για τον αναπάντεχο χαμό του Σωκράτη Jr.
Τίποτε πιο τραγικό και πιο οδυνηρό για μια οικογένεια.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εμπνευσμένη, ομολογώ, επιλογή ψευδωνύμου για τσιριζαναλήτη...

από τη μία το «Μεταξάς», φόροςτιμής στον Γιαννάκη τον Σμπάρα (έτσι ήταν γνωστός στην Κεφαλλονιά)προς τέρψιν των καμμένων φασιστοειδών και από την άλλη πετάμε κι ένα «Ορέστης» προς τέρψιν της πρωθυπουργάρας-γαργάρας, για τον υιόν του....

υ.γ. https://www.youtube.com/watch?v=2uHeAV54uIM

Εικόνα CEN-TAURUS

Δεν ήταν ο συριζα που δήλωσε επισήμως ότι οι υπέρ του ψήφοι της χρυσής αυγής στη βουλή είναι θεμιτοί αφού είνα κοινοβουλευτικό κόμμα;
Δεν είναι ο σύριζα ποθ κυβερνά 3,5 γεμάτα χρόνια και η δίκη που παρέλαβε έτοιμη από τον δένδια έχει τον ατέλειωτο;
Ποιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ρε παρτάλι μεταξά κινείται προς τη χρυσή αυγή; Για πάρε δώσε με τους ναζιστές, ψάξε στην κουμουνδούρου. Όλο και κάτι θα βρεις. Και πού σαι. Ο κύβος ερρίφθη. Κανένας γαύρος δεν τσιμπάει, άδικος κόπος. Τα ειδικά δικαστήρια περιμένουν το αφεντικό σου, το συνεταίρο του και τους συνεταίρους τους. Όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι να σταματήσετε να εκτίθεστε, τόσο καλύτερα για σας.

Εικόνα ThomasK

Βάλε και κάποιες κοινές εκδηλώσεις σε "εθνικές επετείους" (για 'Ιμια κ.λπ.).

Οι αδίστακτοι απατεώνες, γκεμπελιστές και σκευωροί προσπαθούν με κάθε
τρόπο -αθέμιτο κατά κανόνα- να πλήξουν τον Μαρινάκη, να "δικαιωθούν"
απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού και να περιορίσουν τις απώλειες.
Αυτό τους κάνει και πιο επικίνδυνους στο να τσαλαπατήσουν θεσμούς και κάθε
νομιμότητα προκειμένου να του βάλουν χειροπέδες έστω για μια φωτογραφία.
Ας ελπίζουμε οτι η Δ/νη δεν θα υποκύψει στις ορέξεις των κανίβαλων ΣΥΡΙΖΑΝΕλ,
οι οποίοι έτσι ή αλλιώς θα πληρώσουν (και) για τον ελεεινό τους πόλεμο εναντίον
του Ολυμπιακού.

Εικόνα John Zolo

Ποσο σκληρη ειναι η ζωη και αδικη...
Πριν λιγο μαθαμε για τον χαμο του Σωκρατη junior...34 ετων μονο.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει...
Ολα πια περνανε σε δευτερη μοιρα...για ολους μας !

Εικόνα savvas gridlock

Kρίμα, συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς του. Ο πόνος του μπαμπά Σωκράτη δεν συγκρίνεται με τίποτε, αυτήν την ώρα...

Εικόνα John Zolo

Ξαναδιαβασα το αρθρο...ΕΥΓΕ ρε Σαββα !!! ΕΥΓΕ !!!

Εικόνα John Zolo

Πες τα Σαββα...!!! Ευγε !!!