ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ



Λογικά δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δει το τι έχει γίνει από χθες, αυτήν την ασύλληπτη εθνική τραγωδία, με τις πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική.
 
 
Η Θύρα 7 με τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα γεμάτα με μέλη της βρέθηκε πριν από λίγο εκεί και προσέφερε χρήματα, τρόφιμα, φάρμακα κι όσα είδη πρώτης ανάγκης κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι συνδεσμίτες της.
 
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ήδη τα παρακάτω.
 
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
 
Είδαμε σχετικές ανακοινώσεις από τη Θύρα 13, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι από μεμονωμένους οπαδούς όλων των ομάδων. Όχι απλώς συμπαράσταση, αλλά έμπρακτη βοήθεια. Επειδή βρέθηκα χθες το βράδυ εκεί, αυτό που περνούν οι άνθρωποι είναι ασύλληπτο. Είναι αδιανόητο το μέγεθος της καταστροφής. Βρίσκονται κυριολεκτικά στον δρόμο χιλιάδες άνθρωποι. Σε όλους τους Δήμους εδώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής κι όπως βλέπουμε και στην επαρχία, συγκεντρώνονται είδη ανάγκης. Ό,τι μπορείτε να δώσετε, δώστε το. Βοηθήστε όπως μπορείτε. Ακόμη κι ένα καρβέλι ψωμί, με 60 λεπτά του ευρώ, ή ένα μπουκαλάκι νερό των 50 λεπτών, θα ήταν σημαντική βοήθεια, για τέτοια κατάσταση μιλάμε...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Μπράβο στη Θύρα 7!

Και στη Θύρα 13 και στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Φυσικά και θα συνδράμουμε όσοι μπορούμε και όπως μπορούμε.