ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ'' ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ...ΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



Ανακοίνωση εξέδωσε η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', το γνωστό ''μη κερδοσκοπικό'' Σωματείο, το οποίο όλως τυχαίως εδώ και 6 χρόνια είναι μέτοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟ, δηλαδή σε μία Ανώνυμη Εταιρεία που εξ ορισμού συστήνεται με σκοπό το...κέρδος. Mε βάση τις πιο πρόσφατες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟ, οι οποίες δημοσιεύτηκαν πριν από λίγους μήνες κι αφορούν την χρήση της σεζόν 2016-17, στις 30 Ιουνίου 2017 η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' κατείχε το 12,29% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
 
Δεν θα σχολιάσουμε όλο το μακροσκελές κείμενο, αλλά μόνο κομμάτια του που μας αφορούν.
 
Όλα τα δεινά που έχει υποστεί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός από το 1979 και έπειτα οφείλονται ακριβώς στην έλλειψη αγάπης για τον Παναθηναϊκό όσων των διοίκησαν (με όποιες εκλάμψεις και εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να φτάσουμε στη σημερινή ντροπή να μεταβάλλεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός σε παράρτημα του αιωνίου αντιπάλου του και σε γραφείο τύπου συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος. Με οποιαδήποτε παραλλαγή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα μας βρει απέναντί της.
 
Αναρωτιόμαστε, άραγε, αυτά εδώ η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν τα έχει πληροφορηθεί;
 
 

 
 
 
Όταν ο ΠΑΟ παίρνει δανεικούς για 6 μήνες από τον ΠΑΟΚ Κάτσε-Μυστακίδη τον Ιανουάριο του 2018, όταν παρατείνει το δανεισμό του Κάτσε για άλλον έναν χρόνο τον Ιούνιο του 2018, όταν ο ΠΑΟΚ επίτηδες αποδεσμεύει τον Πούγγουρα, μόνο και μόνο για να υπογράψει στον ΠΑΟ και να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 35% η ομάδα του Ιβάν ''Σαββίδη'', ο ΠΑΟ άραγε είναι παράρτημα του ''αιωνίου αντιπάλου του'' Ολυμπιακού; Όταν ο Ιβάν ''Σαββίδης'' δηλώνει ανοιχτά ''εγώ έσωσα τον ΠΑΟ από υποβιβασμό'', στην ψηφοφορία της Superleague όπου άλλαξε ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται (η ποινή του υποβιβασμού μετετράπη σε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα), την ώρα μάλιστα που ο ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ της ΜΗ αλλάγής (άρα υπέρ του να υποβιβαστεί ο ΠΑΟ), αλλά με τη...φιλική προς τον ΠΑΟΚ Κέρκυρα (δουλειές μαζί κάνουν οι ισχυροί άνδρες τους...) να μην εμφανίζεται στην κρίσιμη ψηφοφορία, ο ΠΑΟ άραγε είναι παράρτημα του ''αιωνίου αντιπάλου του'';
 
1. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τασσόμαστε στο πλευρό της μάνας του λόχου και καλούμε τον Ιωάννη Αλαφούζο να συνεργαστεί με τον Ερασιτέχνη και να καλύψει τα χρέη του. Δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να μεταφερθούμε σε οποιαδήποτε άλλη έδρα εκτός της Λεωφόρου...Καλούμε λοιπόν τόσο την κοινοπραξία Athens Alive όσο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προσωπικά, να επανεξετάσουν τη θέση τους και να αναλάβουν από τώρα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να βρεθεί σε Παναθηναϊκά χέρια!
 
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εμφανίζεται ως ''σωτήρας'' για την ΠΑΕ ΠΑΟ και προκρίνεται ως η ενδεδειγμένη λύση για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος από την ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', είναι ως γνωστόν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εδώ και περίπου 2 μήνες. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε μία ανακοίνωση πριν από λίγες μέρες, στην οποία τονίζει και το παρακάτω σημείο.
 
 
(θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;)
 
Επ'αυτού του τεραστίου σκανδάλου έχει να μας πει κάτι η κατά τα άλλα λαλίστατη ''Παναθηναϊκή Συμμαχία''; Ο Νίκος Μαχλάς του ΟΦΗ είχε καταθέσει συγκεκριμένους πίνακες στη Superleague, με βάση τους οποίους υπήρχε φοροδιαφυγή της τάξης των 3,5 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ ΠΑΟ, λόγω της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'', κατά τη διετία 2013-2015, με το γνωστό σκάνδαλο της ''διαφορετικής τιμής'' στα εισιτήρια, από το οποίο δεν ζημιωνόταν μόνο το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και η ΕΠΟ, η Superleague και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός (όλοι αυτοί δικαιούνται βάσει Νόμου ποσοστό από τις εισπράξεις των αγώνων του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας). Αυτό όπως φαίνεται το αναγνωρίζει και η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η τωρινή διοίκηση της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'' τι ακριβώς λέει για το συγκεκριμένο θέμα;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο Τράκης ως φανατικός βάζελος και για τη σημερινή κατάντια
του ποδοσφαιρικού τμήματος δείχνει τον Ολυμπιακό. Την τύφλα
ή τη φαντασία του ενισχύει και το οτι τελευταία πίνει πολλούς
συριζαϊκούς μπάφους.
“Αρχιμαφιόζο” αποκάλεσε ο Τράκης τον Γ. Αλαφούζο, κάνοντας
λόγο και για ένοχη σιωπή τής Θύρας 13.
Πάλι μαλλί με μαλλί οι βαζέλες.

Οι Λιάνα Κανέλλη, Παύλος Τσίμας, Αλέξης Παπαχελάς, Παναγής Βουρλούμης,
Δημήτρης Γόντικας, Αριστείδης Καμάρας, Λεωνίδας Πολέμης ήταν κάποιοι από
τους πρωτεργάτες του...παναθηναϊκού κινήματος.
Η Κανέλλη την έκανε. Ποιοι από τους αναφερόμενους και άλλους γνωστούς
απέμειναν και ποιοι αποτελούν σήμερα τη διοίκηση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας",
που τώρα συμπλέει με τον Τράκη αδειάζοντας τον Αλαφούζο, ο οποίος μέχρι
πρότεινος φαίνεται οτι την ήλεγχε πλήρως;

Εικόνα ThomasK

Διορθώνω: αρχινταβατζή τον αποκάλεσε.

Εικόνα Romain

Και να μην ήτανε ..."ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ"