ΤΑ ''ΔΩΡΑΚΙΑ'' ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Ηχηρό χαστούκι δέχτηκε πριν από λίγη ώρα η Διοίκηση Νικολαΐδη στην ετήσια Γενική Συνέλευση των Σωματείων\Μελών της ΕΠΣ Χίου, καθώς σωματεία προχώρησαν σε καταψήφιση τόσο διοικητικού όσο και οικονομικού απολογισμού της Ένωσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο και έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σωματεία που παραδοσιακά συμμετέχουν στις ετήσιες Γενικές Συνέλευσεις φέτος απείχαν.
Ωστόσο ούτε η εικόνα της Διοίκησης Νικολαΐδη ήταν καλύτερη, αφού οι Β. Μυριαγκός και Γ. Κάρμαντζης δεν προσήλθαν στη Γενική Συνέλευση, ο Φ. Μπουλάς ήρθε προς το τέλος και απέφυγε την παραμικρή εμπλοκή, ενώ ο Δ. Κομματάς όλη την ώρα της Γενικής Συνέλευσης ήταν μέσα στο δωμάτιο της γραμματείας, στέλνοντας μήνυμα διαχωρισμού θέσεων.
Τον διοικητικό απολογισμό, που έμοιαζε περισσότερο με ευχαριστήριο, τον έκανε ο Πρόεδρος, Κ. Νικολαΐδης, κομπιάζοντας και με έναν λόγο χωρίς ειρμό. Τον οικονομικό απολογισμό τον έκανε ο Ν. Κοτσώνης, ο οποίος χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, προσπάθησε να παρουσιάσει τα θετικά της διοίκησης της οποίας είναι μέλος, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα λάθη, κατηγορώντας ότι και παλιά συνέβαιναν. Ωστόσο για να είναι κάποιος καλύτερος δεν πρέπει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη!   Επίσης ξέχασε… να αναφέρει ότι μέλη της προηγούμενης διοίκησης ήταν τόσο ο Κ. Νικολαΐδης όσο Στρ. Φεργαδιώτης, ενώ μέλος προηγούμενης διοίκησης ήταν και ο ίδιος και τότε έγραφε το ρολόι της ΔΕΗ και το ΙΚΑ έτρεχε…
Δεν ήταν λίγες φορές που παράγοντες κόλλησαν, στην κυριολεξία, στον τοίχο τη διοίκηση Νικολαΐδη. Η σημαντικότερη ήταν η αναφορά του Ι. Λορέντζου στον Στρ. Φεργαδιώτη, που ενώ ήταν ο μοναδικός συνοδός μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου στην Αθήνα των μικρών αθλητών των μικτών, εκείνος τους εγκατέλειψε μόνους τους και πήγε στην Αργολίδα για να συμμετάσχει σε εθιμοτυπική εκδήλωση της τοπικής ΕΠΣ. Ακόμη σε πολύ δύσκολη θέση ήρθε η Διοίκηση Νικολαΐδη για την περίφημη περίπτωση Κούτικα και παρά τις πιέσεις παραγόντων τόσο του Λαίλαπα όσο και του Άτλαντα δεν δόθηκαν σαφείς απαντήσεις για τις ευθύνες. Επιπρόσθετα η διοίκηση Νικολαΐδη λόγω των σοβαρών αντιδράσεων των σωματείων αναγκάστηκε σε άτακτη φυγή στο θέμα του Κυπέλλου, καθώς επιστρέφει το παλιό σύστημα των νοκ άουτ αγώνων, ενώ τα μπαράζ πλέον διατηρούνται μόνο για την ανάδειξη πρωταθλητή. Τέλος οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα μετά από αναφορά σε αντικανονικό ορισμό της επιτροπής διαιτησίας, αλλά και στις παράτυπες θετικούς ψήφους  δύο σωματείων. Το ένα σωματείο δεν εκπροσωπείτο από παράγοντα, αλλά από ποδοσφαιριστή και το άλλο δεν έχει 18 δελτία ΕΠΟ. Και οι δύο περιπτώσεις δείχνουν ότι οι παρατυπίες είναι στην ημερήσια διάταξη της διοίκησης Νικολαΐδη.
Τον διοικητικό απολογισμό καταψήφισαν οι: Άτλαντας, ΑΠΟ Χίος, Κλασσικό, Ένωση, ενώ ψήφισαν λευκό οι: Λαίλαπας και Θύελλα.
Τον οικονομικό απολογισμό καταψήφισαν οι: ΑΠΟ Χίος και Ένωση, ενώ λευκό ψήφισαν οι: Άτλας, Λαίλαπας και Κλασικό.
Τα προβλήματα για την υποστηριζόμενη από τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΟ, Β. Γραμμένο, διοίκηση Νικολαΐδη θα συνεχίζονται όσο αλλάζουν οι διοικήσεις των σωματείων και παύουν οι γνωστές εξαρτήσεις των πακέτων, στις οποίες αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της Ένωσης, αντιδρώντας στα ευχαριστώ του Κ. Νικολαΐδη προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
 
Φυσικά εστιάζουμε εδώ.
 
Τα προβλήματα για την υποστηριζόμενη από τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΟ, Β. Γραμμένο, διοίκηση Νικολαΐδη θα συνεχίζονται όσο αλλάζουν οι διοικήσεις των σωματείων και παύουν οι γνωστές εξαρτήσεις των πακέτων, στις οποίες αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της Ένωσης, αντιδρώντας στα ευχαριστώ του Κ. Νικολαΐδη προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
 
Για ποια ''πακέτα'' και ποιες ''εξαρτήσεις'' κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ομάδας ''Ένωση''; Αν θυμηθούμε με τη σειρά την ανακοίνωση της ομάδας της Θύελλας Χαλκειού από τη Χίο το Φεβρουάριο, η οποία είχε βγει στα...ρωσικά,
 
 
αλλά και τις καταγγελίες Βοργιά εδώ κι εδώ, καταλαβαίνουμε ότι τα ρούβλια έχουν πάει σύννεφο σε μία ακόμη ΕΠΣ...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Βρε και ξεκάθαρη ομολογία να έχουμε συνοδευόμενη από
ηχητικά κ.ά. ντοκουμέντα δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός
αρμοδίου, ενώ και κουβέντα καφενείου για τον Μαρινάκη
ξεσηκώνει το σύμπαν από αρμόδιους και αναρμόδιους
τσάτσους.