ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ: ''Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ''



Ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, ξαναχτύπησε στη σημερινή ''ΑΥΓΗ'', την κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
 
 
Αφού μιλάει για ''τάγμα εφόδου'', το οποίο ''βρίσκεται χωμένο κάτω από το θυρεό του έρμου του Ολυμπιακού'', την γνωστή αστήρικτη παραφιλολογία δηλαδή για ''χρυσαυγίτικη Θύρα 7'', παρακάτω ''σκάει το παραμύθι'', ανοιχτά και καθαρά.
 
...Το δεύτερο, ότι δεν τους κάθεται η προσπάθεια να μην καθίσει στο σκαμνί ο εμπνευστής, καθοδηγητής και...πληρωτής της εκστρατείας. Και, όπως καταλαβαίνετε, το ένα συνδέεται άρρηκτα με το άλλο. Δεν φεύγει ο Τσίπρας, έρχεται το σκαμνί. Φεύγει ο Τσίπρας, φεύγει και το σκαμνί.
 
''Εκστρατεία'' φυσικά για τον Καρτερό, είναι η μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το Noor1 το Μάιο του 2014. Κατά το λογογράφο του Τσίπρα, ''τη μετακίνηση αυτή των ναρκωτικών οργάνωσε και χρηματοδότησε ο Βαγγέλς Μαρινάκης. Και ο Τσίπρας το ξέρει, θέλει να τιμωρήσει γι'αυτό το Μαρινάκη, οπότε ο Μαρινάκης κάνει ό,τι μπορεί από τα ΜΜΕ του για να ρίξει τον Τσίπρα. Όσοι λοιπόν θέλουν να δικαστεί ο Μαρινάκης, ''αντιολυμπιακοί'' και ''σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί'', ας αναψηφίσουν Τσίπρα. Αν δεν το κάνουν, είναι υπάλληλοι του Μαρινάκη, εντός κι εκτός κερκίδας του Καραϊσκάκη, μιας κερκίδας που έχει αλωθεί από την δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής''. Δεν τα γράφει έτσι ανοιχτά, για να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο να του έρθει καμιά αγωγή, αλλά αυτά εννοεί.
 
Με αυτό το αφήγημα θέλουν να πάνε σε εκλογές οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Τίποτε άλλο δεν τους νοιάζει. Κοιμούνται και ξυπνάνε με μία σκέψη. Πώς θα βάλουν φυλακή το Μαρινάκη, έστω για μία μέρα, να τον προφυλακίσουν και να του φθείρουν την εικόνα παγκοσμίως. Ούτε καμμένοι από τις πυρκαγιές υπάρχουν, ούτε οικονομικά προβλήματα, ούτε Μακεδονία και Σκόπια για τους Συριζαίους. Μόνο Μαρινάκης υπάρχει. Εκεί εστιάζουν την προπαγανδιστική τους μηχανή. Μένει να δούμε το πότε επιτέλους θα δεήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει μια και καλή αυτήν την υπόθεση, ώστε να μην εμπλέκεται το όνομα του Μαρινάκη με το Noor1, αλλά και το αν τα σχέδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του Μαρινάκη θα βρουν απήχηση σε κάποιους ψεκασμένους ανακριτές-δικαστές, όπως και σε ορισμένους ''αντιστασιακούς'' Ολυμπιακούς...

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Παιδιά, στα σχόλια δείχνουμε μία ανοχή, γιατί το κλίμα είναι κάπως πιο ''παρεΐστικο'' και μέσα σε μια παρέα, μιλάς και για πολιτικά. Θα σας παρακαλούσα να εστιάσουμε στα του Ολυμπιακού και στον πόλεμο της κυβέρνησης προς το Σύνδεσμό μας. Δεν έχει νόημα να μαλώνουν κομμουνιστές-εθνικιστές, με ιστορικές αναδρομές και χαρακτηρισμούς. Ξέρουμε ότι συνυπάρχουν στις τάξεις των οπαδών μας κοινωνικές ομάδες που μπορεί να ''σφάζονται'' εκτός Ολυμπιακού. Ας τα αφήσουμε όλα αυτά οριστικά μακριά από την ομάδα μας.

Εικόνα el trick

Ανοχή σε σχόλια γερμανοτσολιάδων;;;;;;
Ανοχή σε αυτούς που έκοβαν κεφάλια απλών πολιτών με την κατηγορία ότι συνεργάζονταν με αντάρτες και τα άφηναν να κυλάνε στις πλατείες;;;;;;;
Υ.Γ. Σάββα σε άλλο σχόλιό μου, ζήτησα μία χάρη. Αν μπορείς εφάρμοσέ την.

Εικόνα savvas gridlock

Αν όλοι περιοριστούμε στο να μιλάμε μόνο για τα της ομάδας, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, δίχως εντάσεις.

Εικόνα Romain

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Εικόνα Ποσειδωνία

Καρτερός-Τσίπρας-Κοτζιάς-Πολάκης-Κατρούγκαλος προέρχονται από το ΚΚΕ.
Από το κόμμα που ίδρυσε ο Αβραάμ Μπεναρόγια, το κόμμα που πρωτομίλησε με το Ζαχαριάδη στις Πρέσπες το 1949, για ακρωτηριασμό της Μακεδονίας από την Ελλάδα.
Τι σας εκπλήσσει; Θέλουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό που είναι η μισή Ελλάδα, βάζοντας απέναντι τους φιλάθλους των άλλων ομάδων. Προσπαθούν να μας βάλουν να μαλώσουμε μεταξύ μας. Να προκαλέσουν έναν ποδοσφαιρικό εμφύλιο.
Έναν εμφύλιο που προκάλεσε το κόμμα τους το ΚΚΕ (1945-49) για να σώσει τους συνεργάτες των Ναζί.
"Εμφύλιος" - τρόπος του λέγειν - γιατί στην προκειμένη περίπτωση είχαμε ένα "θέατρο", για να κρυφτούν οι προδότες και οι δωσίλογοι. Μιλάμε για "θέατρο", γιατί, αν οι Αμερικανοί δεν θεωρούσαν τόσο πολύ χρήσιμους τους δωσίλογους, ώστε να θελήσουν να τους σώσουν, δεν θα γινόταν ποτέ Εμφύλιος. Επειδή αυτοί τους ήταν χρήσιμοι, τους έσωσαν, "ματώνοντας" τον ελληνικό λαό. Εύκολη υπόθεση ήταν για εκείνους η "παράσταση" του Εμφυλίου.
Οι ίδιοι άνθρωποι, πλήρωναν και προστάτευαν τον Ζαχαριάδη Γεν.Γραμμ. του ΚΚΕ.
Ένας λαός ολόκληρος κατασφάχτηκε και στον εμφύλιο αυτόν δεν χάθηκε ούτε ένας πρωτοκλασάτος δωσίλογος ή σταλινικός. Οι πρώτοι διασφάλισαν τα κλοπιμαία της κατοχής και οι δεύτεροι αμνηστεύτηκαν και γύρισαν από το ανατολικό μπλοκ και κυβερνούν σήμερα μεταμφιεσμένοι . Μόνον φουκαράδες σκοτώθηκαν στον εμφύλιο. Τα παιδιά των σταλινικών χαφιέδων διέπρεψαν καί εκεί καί εδώ.
Με έναν τεχνητό "Εμφύλιο" Αμερικανοί και ΚΚέδες έσωσαν τους προδότες-συνεργάτες των Ναζί-, τους βόλεψαν και ως "αντιπαροχή" πήραν μια ολόκληρη χώρα. Έστω και εφήμερα οι ανυπόληπτοι και άχρηστοι ΚΚΕδες δέχθηκαν να γίνουν οι αποδιοπομπαίοι "τράγοι", ώστε οι δωσίλογοι να γίνουν οι "ήρωες" της δημοκρατίας. Μικρό το κακό για τους κομμουνιστές, αν σκεφτεί κάποιος την "αντιπαροχή" που πήραν μεταπολεμικά. Έφτασαν σήμερα τα παιδιά του ΚΚΕ να κυβερνούν τη χώρα και είναι έτοιμοι να τη διχάσουν ξανά, γιατί αυτός είναι ο ρόλος που τους ανέθεσε η Νέα Τάξη.

Εικόνα savvas gridlock

Θα σε παρακαλέσω αμιγώς πολιτικά σχόλια να μην ξαναγίνουν εδώ.

Εικόνα tasos

Πάει τό τερμάτισες.Ανιστόρητος και θολούρας

Εικόνα Aprosarmostos17

Ρε φίλε εκτός από το ότι αυτά που γράφεις είναι εντελώς άσχετα ιστορικά, είναι και προσβλητικά. Προκάλεσε το ΚΚΕ τον εμφύλιο το 1946, για να έρθουν στην εξουσία τα παιδιά τους (!!! ποια παιδιά τους; οι πρώην πασοκτζήδες και τα ψεκασμένα φασιστάκια του Καμμένου;) το 2015; Σε έχει βαρέσει ο ήλιος κατακούτελα. Πιάσε σκιά. Θεωρείς αυτούς που μας κυβερνούν κυβέρνηση της αριστεράς; Θα διαπραγματευόταν ποτέ μια πραγματική αριστερή κυβέρνηση το ξεπούλημα ενός δημόσιου έργου (ΟΑΚΑ) σε ιδιωτικά εξαρτημένα λαμόγια σαν τον εφευρέτη της αλητείας; Ξεκόλλα.

Εικόνα el trick

Σοβαρά ε;;;;;
Μπορείς να παραθέσεις και κάποια στοιχεία στο αφήγημά σου;;;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ.
Υ.Γ. Και ο ΓΟΔΑΣ με το ΚΚΕ ήταν.
Υ.Γ. 2 Μην σαλαμοποιούμε τους οπορτουνιστές όπως είναι οι του κκε εσωτερικού με αυτούς του ΚΚΕ και ιδιαίτερα τους ΕΑΜΙΤΕΣ.
Υ.Γ. 3 Μακρόνησος Γιούρα Λέρος σου λένε τίποτα;;;;;

Εικόνα el trick

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ.
Δεν είναι δυνατόν το οποιοδήποτε ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ να προσβάλει την ΙΣΤΟΡΙΑ.

Εικόνα dimitrov7

Α φίλε el trick θα σε "μαλώσω" .... μπορεί η φίλη να τα έχει κάνει αχταρμά και να μένει μετεξεταστέα στην Ιστορία ... αλλά ....
Ένα κομμουνιστικό καθίκι είναι εκείνο που έχει βαφτίσει όόόόόόλους τους Ολυμπιακούς χρυσαυγίτες! Ναζιστικά καθίκια δλδ. Όλους μας. Εσένα κι εμένα. Και μη μου πεις πως δεν είναι κομμουνιστής ή είναι αριστερός ή ροζ ή ότι άλλο κουλό. Εγώ κοιτάω το πως προσδιορίζεται ο ίδιος και τι παρελθόν έχει.
Κι αν η φίλη έχει ιστορικές ιδέες που μπορούν να χαρακτηριστούν από ανιστόρητες εώς ψεκασμένες, ο Καρτερός είναι κάποιος που ξέρει ιστορία(την αληθινή ιστορία, κι όχι τις μπούρδες που πουλάνε για ιστορία επίσημα στο ΚΚΕ), έχει γράψει ιστορία στον Ριζοσπάστη(θεωρούμενος δίκαια δάσκαλος της δημοσιογραφίας) και τώρα γράφει, όσα γράφει με πλήρη επίγνωση των πράξεων του.
Και για να το πω στη γλώσσα μας ... το συγκεκριμένο σταλινικό κάθαρμα .... στοχοποιεί τους πολιτικούς του εχθρούς προκειμένου να τους εξοντώσει. Χέστηκε για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη (πρέπει να)είναι όπλο εξόντωσης και τυφλό όργανο του συστήματος. Του Αλέξη μας δλδ.
Ε δεν είναι λοιπόν αυτό ακριβώς για το οποίο αγωνίστηκαν οι παππούδες μας στην Δραπετσώνα, στα Ταμπούρια, στην Κοκκινιά και αλλού. Ε?
Ο ένας λοιπόν μπορεί να διορθωθεί μελετώντας Ιστορία. Μελετώντας, όχι απλά διαβάζοντας. Με τον άλλο τι μπορεί να γίνει?
Σε άλλες εποχές κι εκεί που υπήρχαν πραγματικοί κομμουνιστές απλά θα του άφηναν ένα (γεμάτο)όπλο στο γραφείο και θα του έλεγαν πως ξέρει τι πρέπει να κάνει. Και θα περίμαναν απ΄έξω.
Κι αυτά στα γράφει κάποιος που ψήφιζε ΚΚΕ την εποχή που ο δικομματισμός κατέστρεφε τη χώρα(μετά ανακάλυψαν όλοι τι γινότανε και μου το παίζανε ήρωες) και είχε στοχοποιηθεί(ελαφρώς-μη λέμε και μαλακίες) στη δουλειά του.
Και μιλάμε για κόμμα που έκανε σημαία τη δολοφονία του Φύσσα. Ο οποίος δολοφονήθηκε μετά το ΟΣΦΠ-PSG, έξω από το καφενείο που έβλεπε το ματς. Πριν φύγει για Σαλαμίνα! Ή κάνω λάθος? Στα Καμίνια. Την "καρδιά της πλουτοκρατίας"! Όχι στο Ψυχικό και στην Εκάλη όπου γίνονται οι ..... επαναστατικές ζυμώσεις του προλεταριάτου!

Εικόνα el trick

Το σχόλιό μου όμως, όπως προφανώς θα κατάλαβες, δεν απευθυνόταν για χαρακτηρισμούς σε καθίκια τύπου καρτερού κ.α. αλλά στο ότι η ανιστόρητη "κυρία" σαλαμοποίησε πολλά πράγματα.
Επειδή λοιπόν προέρχομαι - και είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γιαυτό - από οικογένεια ανταρτών αγωνιστών, οι οποίοι δεν έφυγαν ΠΟΤΕ από την Ελλάδα, αλλά κατά περιόδους ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ σε "διακοπές" στα νησάκια που ανέφερα παραπάνω, γι αυτό ζητώ και ΕΠΙΜΕΝΩ στη ΣΥΓΝΩΜΗ και θα ήθελα και μία χάρη από τους διαχειριστές της σελίδας. Θα είναι η μοναδική - δεν έχω ξαναζητήσει άλλη μέχρι σήμερα- και ελπίζω να μην ξαναζητήσω, ως αρκετά παλαιό μέλος των ΡΑΤΜ και ως ηλικιωμένος ΟΠΑΔΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ.
Όταν διαπιστώνεται σε κάποιο σχόλιο μέλους ότι αναφέρονται ανιστόρητα και ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ πράγματα που προφανώς θα θίξουν κάποια άλλα μέλη των ΡΑΤΜ τότε αυτά τα σχόλια να ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ και φυσικά να γίνεται και η σχετική ενημέρωση ως προς το γιατί.
Επιπλέον ενημερώνω ότι είμαι σε θέση - ακόμη- να γράψω και εγώ την ΑΠΟΨΗ μου για την αντίσταση και για τα γεγονότα που ακολούθησαν και μάλιστα χωρίς να σαλαμοποιώ αν και μπορώ - προφανώς - και έχοντας αρκετά στηρίγματα των επιχειρημάτων μου, αλλά και βιώματα της οικογένειάς μου. Όμως καταλαβαίνω ότι ο χώρος εδώ δεν είναι γιαυτό.

Εικόνα savvas gridlock

''Όταν διαπιστώνεται σε κάποιο σχόλιο μέλους ότι αναφέρονται ανιστόρητα και ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ πράγματα που προφανώς θα θίξουν κάποια άλλα μέλη των ΡΑΤΜ τότε αυτά τα σχόλια να ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ και φυσικά να γίνεται και η σχετική ενημέρωση ως προς το γιατί.''

Θα πρέπει λοιπόν εγώ να τα κρίνω ω; ''ανιστόρητα και αστήρικτα'' αυτά τα σχόλια, ως admin, για να τα διαγράψω. Ούτε είμαι, ούτε θέλω να γίνω ιστορικός ή πολιτικός αναλυτής. Αν αρχίσουμε αυτήν τη φάμπρικα εδώ μέσα, θα έρθει ένας άλλος και θα γράψει ''τι το αφήνεις αυτό το κουμούνι και μιλάει''; Καταλαβαίνω ότι ιδεολογικά υπάρχει άβυσσος μεταξύ εθνικιστών-κομμουνιστών. Ας περιοριστούμε εδώ μέσα να σχολιάζουμε τα του Ολυμπιακού και μόνο.

Εικόνα dimitrov7

Ακριβώς σε αυτό "πάτησα" για να γράψω το σχόλιο μου. Πήρα πάσα που λένε. Αντιπαραβάλοντας το ένα δείγμα γραφής με το άλλο. Νομίζω το κατάλαβες. Αυτό εισπράτω.
Ας μην χαρακτηρίζουμε κι εμείς ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς, σαν αυτούς που λένε κάποιοι για εμάς. Αυτό είναι το άλλο μου σημείο.
Δική μου παραίνεση είναι η επιείκια στην άγνοια και η προτροπή στην μελέτη. Δεν νομίζω πως βοηθά η συγνώμη. Ειδικά αν η περίπτωση αποδειχθεί ανίατη. Αλλά βεβαίως δικαίωμα σου να το ζητάς.
Για το αίτημα διαγραφής τώρα δεν είμαι διαχειριστής οπότε ....
Προτιμώ πάντως να μένουμε στον αθλητισμό ... Αλλά από την άλλη όταν ξεφεύγει κάποιος, μπαίνουν οι άλλοι στη μέση, όπως εμείς, οπότε μπορεί να βγεί ώφελος στην κυρία που έκανε το άστοχο σχόλιο ή σε κάποιον τρίτο.
Κατά τα άλλα 5/8, ακόμα χαφ πουθενά κι εμείς ασχολούμαστε με άλλα ...............

Εικόνα tasos

Eιναι τό πρώτο σαββατόβραδο τού Αυγούστου καί ασχολούμεθα μέ υποκείμενα στύλ Καρτερού.
Δυστυχώς γιάυτούς δέν είναι ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες αλλά κατακριμνήζονται παταγωδώς καί δυστυχώς γιά τή πατρίδα μας όσο πλησιάζει τό τέλος τους ξεπουλάν τά πάντα.Οικονομία ,Μακεδονία ,Θράκη ,Κύπρο.Καί επειδή δέν έμεινε τίποτε νά ξεπουλήσουν καίνε καί τούς Έλληνες κυριολεκτικά. Από ότι θυμάμαι είναι η χειρότερη κυβέρνηση μετά από εκείνη τών αποστατών τού 1965.
Στή προσπάθειά τους νά κρατήσουν τήν εξουσία γίνονται όλο καί πιό κυνικοί,πιό αισχροί, πιό αλαζονες. Βγάζουν όλο τό σταλινισμό πού έχουν μέσα τους- μέ τήν έννοια ότι ο Στάλιν κατασκεύαζε δίκες γιά νά εξοντώσει τούς αντιπάλους του,πραγματικούς ή δεινητικούς.Έχουν μείνει στήν ιστορία οι περίφημες δίκες κατά τή σταλινική περίοδο.
Δέν είναι ο χώρος γιά νά εξηγήσουμε καλλίτερα γιατί οι τσιπραίοι είναι γνήσιοι συνεχιστές τού σταλινισμού αλλά όλοι όσοι είμαστε κοντά στό θρύλο βλέπουμε πώς η δικαιοσύνη-όχι όλη-μανιπολαρουν τή γνωστη΄ υπόθεση τού ΝΟΟR 1 μέ πρωτεργάτες τόν υπουργό δικαιοσύνης τού Τσίπρα,τον δικηγορίσκο επαρχιακού ειρηνοδικειου,τήν εισαγγελέα Τζίβα μέ τή κάλυψη τού Τσίπρα.Καί όλα ξεκίνησαν γιατιί ο Τσίπρας καί οί σύν αυτώ ήθελαν νά ρίξουν από τόθρόνο του τό θρύλο.
Όμως όλοι αυτοι΄έρχεται η στιγμή πού θά καθίσουν στό σκαμνί καί γιά τή μεγάλη φωτιά στο Μάτι.
.

Εικόνα ThomasK

Θανάσης Καρτερός: ένας σιχαμερός χαμαιλέοντας, ένας ελεεινός
καιροσκόπος, ένας αδίστακτος γκέμπελς και ροζ φασίστας.

Από καιρό λέμε οτι οι ροζ φασίστες απεργάζονται την προφυλάκιση
του Μαρινάκη έστω για μια μέρα. Τώρα δε, που με τις πρόσφατες
φωτιές, την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς και το γελοίο και
κατάπτυστο επικοινωνιακό τους παιγνίδι κινδυνεύουν να καταστούν
πολιτικά αποκαϊδια, έχουν αποχαλινωθεί εντελώς βάλλοντας εναντίον
του Μαρινάκη μπας και περισώσουν κάποιο σεβαστό εκλογικό ποσοστό
αποφεύγοντας μια συντριπτική και ταπεινωτική ήττα. Αυτή δλδ που
τους πρέπει.

Και καλά οι τσάτσοι κονδυλοφόροι και τα δεκάδες χιλιάδες επιστρατευμένα
τρολ και όλος ο ροζ και μαύρος συρφετός. Θα υπάρξουν τελικά και
άλλοι δικαστές πιόνια του Τσίπρα, ευτελίζοντας εντελώς και τον θεσμό
της Δικαιοσύνης; Και ποιος είναι ο Τσίπρας, ΡΕ!; Και μέχρι πότε θα 'ναι
για να σας προστατεύει, ΡΕ; 'Η νομίζετε οτι θα παραμείνετε στο απυρόβλητο
έχοντας ξεπουλήσει κάθε έννοια προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας
και δικαίου;

'Οπως είχαμε καταλήξει και με τα περί "Ε.Ο", μελετώντας ενδελεχώς τα
σχετικά στοιχεία, οτι πρόκειται για μια καραμπινάτη σκευωρία πριν ακόμα
αποφανθεί γι' αυτό ο ΑΠ, έτσι και με την υπόθεση Noor1. Πρόκειται για
μια -ακόμα πιο- ολοφάνερη σκευωρία. Δεν το λέμε σαν τυφλοί οπαδοί
υιοθετώντας άκριτα τους ισχυρισμούς του Μαρινάκη, το λέμε ύστερα
από μελέτη των στοιχείων και διαθέτοντας οι πιο πολλοί την κοινή
λεγόμενη λογική και όχι κατ' ανάγκην ειδικές -νομικές- γνώσεις, καθώς
τα στοιχεία δεν στέκουν ούτε απέναντι στον κοινό νου, πόσο μάλλον
απέναντι σε έναν πιο οξυμένο από ειδική εκπαίδευση, γνώση και
εμπειρία.

Επειδή το ζήτημα με τους -συν τοις άλλοις- αλαζόνες και κυνικούς
εξουσιομανείς και τελευταία αδίστακτους δολοφόνους λαμβάνει όλο
και πιο σοβαρές διαστάσεις θα ανεχτούμε να "κάψουν" και τον
Μαρινάκη (και τον κάθε στοχοποιημένο πολίτη);

Γρηγορείτε, σύγγαυροι!