ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ''ΑΣΤΕΓΕΣ'' ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE



Συνεχίζουμε από εδώ. Αφού πρώτα φρόντισε να ''κουρευτούν'' τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟ προς Εφορία κι Ασφαλιστικά Ταμεία, ρυθμίζοντας μάλιστα σε πολλές δόσεις το ποσό που θα απομείνει ως υπόλοιπο μετά το ''κούρεμα'', ήρθε η ώρα να ''βολέψει'' ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΠΑΟ του Αλαφούζου και ως προς το τηλεοπτικό του συμβόλαιο για τη Superleague. Έψαχνε για μήνες και δεν έβρισκε κανάλι να του δώσει όσα ζητούσε ο Αλαφούζος. Εν τέλει βρέθηκε η ΕΡΤ, ως ''από μηχανής Θεός''. Η ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ, η οποία έχει έσοδα από το ποσό που ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, θα προσφέρει σε ανώνυμες εταιρείες ιδιωτών, χρήματα που δεν μπορούν να βρουν αυτές οι ΑΕ στην αγορά. Αντιγράφουμε.
 
Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη και Λαμία έχουν πια τηλεοπτική στέγη κι αυτή θα είναι αποκλειστικά της ΕΡΤ.
Οι «πράσινοι» θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος λόγω εμπορικότητας κι ο Άρης θα πάρει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό.
Συγκεκριμένα, κοντά στα 16.000.000 ευρώ θα μοιραστούν οι ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει 4.500.000 - 5.000.000 ευρώ.
Ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του 2.500.000- 3.000.000 ευρώ κι οι υπόλοιποι 5 θα πάρουν τα χρήματα που έπαιρναν και πέρυσι από τη NOVA.
Αυτό που μένει λοιπόν είναι να πέσουν οι υπογραφές ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Από εκεί και πέρα θα πέσουν οι υπογραφές για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά στις 25.8.
 
Συμπληρώνουμε τις λεπτομέρειες από εδώ.
 
...το συμβόλαιο που προτάθηκε είναι διετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της ενδεχόμενης παρουσίας 12 ομάδων από την σεζόν 2020-21.
Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για κάθε έτος έχει οριστεί στα 17 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά με βάσει το brand name της καθεμιάς ενώ υπάρχει πρόβλεψη μπόνους σε περίπτωση που υπάρχει αξιοπιστία στις πληρωμές, χρησιμοποίηση Ελλήνων παικτών, εξάλειψη της βίας και άλλες ενέργεις προς αναβάθμιση του προϊόντος.
 
16-17 εκ. ευρώ τον χρόνο θα μπουν στα ταμεία των ΠΑΕ ΠΑΟ, Άρη, Ατρομήτου, Παναιτωλικού, Απόλλωνα, Ξάνθης και Λαμίας. Η ΠΑΕ ΠΑΟ θα πάρει περίπου 5, η ΠΑΕ Άρης περίπου 3 και τα υπόλοιπα 8-9 εκ. ευρώ θα τα μοιραστούν οι άλλες 5 ομάδες. Αν το συμβόλαιο ολοκληρωθεί, στην πενταετία η ΕΡΤ θα έχει δώσει σε 7 ομάδες της ελληνικής Superleague (όχι της αγγλικής Premier League ας πούμε...) περίπου 85 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 25 θα τα έχει πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
Το ερώτημα δεν απευθύνεται προς τον ''Ολυμπιακάρα'' υφυπουργό Βασιλειάδη, αλλά προς όλους τους αναγνώστες. Έχει η ΕΡΤ 85 εκ. ευρώ στα ταμεία και το αποθεματικό της, ώστε να τα ''πετάξει'' στην επόμενη πενταετία, για ένα προϊόν που ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ δεν βλέπει; Αν δεν τα έχει, ποιος θα τα δώσει τελικά στις ΠΑΕ; Μήπως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ; Αυτή είναι η ''αριστερή'' πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Να επιδοτείς με ''δημόσιο και όχι κρατικό'' χρήμα ιδιωτικές, ανώνυμες εταιρείες που δεν μπορούν να βρουν στην αγορά τα λεφτά που ζητούν; Συγχαρητήρια και πάλι στο μέσο Έλληνα ψηφοφόρο, τον υπερήφανο, το λεβέντη, που εξέλεξε με δόξα και τιμή τους ''απροσκύνητους'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ''να μας σώσουν'' από τους ''αδίστακτους, κακούς γερμανοτσολιάδες'' προηγούμενους...
 

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Να αγιασει το στομα σας συγγαυροι και του Καραπαππα!
Μετωπικοι με τους λαθρεμπορους της αριστερης ιδεολογιας με τα φασιστοειδη με τις κακογουστες αριστερες μασκες!
Αγωνας να ξεβρωμισει η χωρα στα γηπεδα, πλατειες, καφενεια κουρεια ταχι οπου κυκλοφορει κοσμος!
Ετοιμαζουν τερατα για τον Θρυλο αλλα να καταλαβει ο ανεπροκοπος καταληψιας οτι δεν τα βαζει με τον Θρυλεοντα!
Να ξυπνησει ο λαος!Αερα Αερα να φυγει η χολερα!

Εικόνα matrasimca

Αυτος που πηρε μια χωρα που εβγαινε απο τα μνημονια το 2014 και την καταντησε σαν την μουρη του, σωστο Τσιπραλεξι δηλαδη εκανε ενα θανασιμο λαθος.
Τα εβαλε με το Θρυλο τον κοσμο του και τον Μαρινακη.
Εδω ξεκατινιασαμε τον Ανδρεα οταν ετρεμε ολο το γηπεδο με τις κραυγες της Λιανη στο λιμανι και θα γλυτωσει αυτος?
Θα φαει σουτ και ΟΥΡΤ και θα μπει γκολ στον Περιστερωνα του.
Ενας ανεργος πινοκιο ητανε που ψηφιστηκε απο παραπλευρικους στο μυαλο.
Ειναι πρωθυπουργος με ημερομηνια ληξης και ξανα ανεργος με ημερομηνια αρχης.
Αλανι ειναι μονο στο λιμανι αυτος ειναι γιαλατζισε ολα ακομα και γιαλατζι αριστερος.

Εικόνα matrasimca

Παραπληγικους στο μυαλο ηθελα να πω

Εικόνα ThomasK

Οι επισημάνσεις του Σάββα με το σύνθημα στον τοίχο, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και
οι σύγγαυροι πιο κάτω με καλύπτουν και για τη νέα αυτή άκρως εξωφρενική, προκλητική
και εξοργιστική πολιτική της συμμορίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Εικόνα tasos

Δεν εχω νά πώ πολλά,άλλωστε καί η ανακοίνωση τού Ολυμπιακού καί τόσοι αρθρογράφοι έχουν αναλύσει εκτενώς τό θέμα.
Αυτό πού θέλω νά επαναλάβω είναι η αναγκαιότητα νά είμαστε κοντά στήν ομάδα καί τό πρόεδρο.
Είναι η πιό αδίστακτη καί κυνική κυβέρνηση πού θυμάμαι από τό 1960 καί μετά. Ξεπούλησαν τήν οικονομία μετά τή Μακεδονία ματά τή Θράκη Όσο βλέπουν ότι τελειώνουν τόσο θά λυσσάνε καί θά επιτίθονται σέ κάθε θεωρούμενο από αυτούς αντιπαλο.
Η ομάδα μας καί ο πρόεδρος είναι ανάμεσα στούς πρώτους στόχους , γι`αυτό επαγρύπνηση καί συσπείρωση.
Άς αφήσουμε τή γκρίνια καί τή μουρμούρα γιατί τώρα παίζονται πολύ σπουδαιότερα πράγματα από μία μεταγραφη.
Δέν θά είναι εύκολη χρονιά φέτος γιά τόν Ολυμπιακό.Ας τό καταλάβουμε καλά καί ας κατεβαίνουμε μαζικά καί δυνατά στό Καραϊσκάκη.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/498980/katharo-poso-po...

Η ΕΡΤ για τις επτά ομάδες θα δώσει συνολικά 16 εκατομμύρια ευρώ, με τις «καθαρές» απολαβές που θα έχουν οι ομάδες να φτάνουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ποσό που θα καταλήξει στις ομάδες με την ΕΡΤ να κρατάει ένα 17%

Αναλυτικά το ποσό που θα πάρει η κάθε ΠΑΕ:
Παναθηναϊκός: 4,2 εκατομμύρια ευρώ
Άρης: 2 εκατομμύρια ευρώ
Ατρόμητος: 1,9 εκατομμύρια ευρώ
Ξάνθη: 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Παναιτωλικός: 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Απόλλων Σμύρνης: 1,45 εκατομμύρια ευρώ
Λαμία: 1,45 εκατομμύρια ευρώ

Το συνολικό ποσό που θα πάει στις επτά ΠΑΕ είναι 14.3 εκατομμύρια ευρώ με το συγκεκριμένο ποσό, να μπορεί να αυξηθεί περισσότερο ανάλογα την ΠΑΕ και ανάλογα τον διαφημιστικό χρόνο.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα
Εξαιρετικά δύσκολη η σωτηρία αυτού του τόπου!για 3 λόγους:
1.Υπάρχουν μάζες του λαού χωρίς ορθή ,κρίση ,παιδεία, λαός με κοντή μνήμη!
2. Στην εξουσία σήμερα είναι μια παρέα "αδίστακτων απατεώνων" με επικεφαλής ένα χαρισματικό σύγχρονο Καίσαρα Βοργία που χρησιμοποιεί βασικά τρία όπλα:
α) Την εξαιρετική του προπαγάνδα,
β) Την στήριξη των πρεσβειών(που τους κάνει όλα τα θελήματα)
γ) Τον δημόσιο κορβανά και όλες τις κρατικές υπηρεσίες(φανερές και μυστικές) που δουλεύουν για την μακροημέρευση του στην καρέκλα
3. Δεν υπάρχει σοβαρό αντίπαλο δέος (τα σκυλάκια του σαλονιού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα σκυλιά της αλάνας). Σκεφθείτε να ήταν στην κυβέρνηση ανάποδα τα πράγματα:Ο καταληψίας θα είχε κατεβάσει 200000 κόσμο στο Σύνταγμα θα έκαιγε την Αθήνα και θα είχε σκουπίσει όποια κυβέρνηση έβρισκε μπροστά του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άρα αν δεν αφυπνισθεί ικανό τμήμα του λαού,αλήθεια τι χειμερία νάρκη είναι αυτή,ο εφτάψυχος καταληψίας θα μας τυραννήσει αρκετό καιρό ακόμη και βέβαια θα κάνει τα πάντα για να βλάψει τον Θρύλο!
Εκτιμώ ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα τερατουργήσει κατά του θρύλου του Μαρινάκη(έχει εργαλεία τον χουντονή,ζούγκλα , βαξεβάνη και άλλους αφανείς...)