ΟΧΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο,ΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ, ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ''ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ''



Απόσπασμα από το χθεσινό άρθρο του ''Γιάννη Αυλακιώτη'' στο βόθρο του sdna.gr.
 
Aν είσαι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού φίλοι μου το φετινό είναι το καλύτερο και πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της ζωής σου. Χωρίς τα 25 μύρια του Τσάμπιονς Λιγκ στην τσέπη, ξέρεις ότι η μοναδική μεταγραφή που μπορεί να χάσεις είναι του Φορτούνη στη Γαλατασαράι για να ανακόψει την κατάρρευση της οικονομίας στη γειτονική χώρα (Είναι ο μοναδικός που πέφτει πιο γρήγορα και απ’ την τούρκικη λίρα). Άλλα άγχη ο ρεπόρτερ δεν έχει. Με τους παικταράδες που έχουν μαζευτεί φέτος ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα διαπρέψει στο γκουαρντιολικό σύστημα «τίκι τάκα-τίκα τακ… Άκου πως ηχεί η καρδιά μου για σένα, παλαμάκια σου χτυπά στο ρυθμό της χόρεψε εσύ για μένα».
 
 
Δεν κάνει μεταγραφές λοιπόν αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το ''Γιάννη Αυλακιώτη'', μία στήλη που γράφουν είτε ο διευθυντής του site, Λαλάκης Παπαθεοδώρου,
 
 
είτε ο Μανώλης Γρηγοράκης.
 
 
Λίγες ώρες αργότερα από αυτό εδώ το άρθρο, ούτε καν ολόκληρο 24ωρο δεν είχαμε κλείσει, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιγιέρμε.
 
 
Σύμφωνα με sites που έχουν ειδήσεις της πρώην ομάδας του, της ισπανικής Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και όχι σύμφωνα με ελληνικά sites (για να μην πει κανείς ''αυτά τα λένε οι γαύροι''), η Ντεπορτίβο πήρε από τον Ολυμπιακό 2,5 εκ. ευρώ.
 
 
Πηγαίνουμε τώρα στο έγκυρο, διεθνές (άρα ΜΗ ελληνικό, ΜΗ ''Ολυμπιακό'', κοινώς ''δεν τα λένε οι γαύροι αυτά''...) transfermarkt κι ελέγχουμε το τι ποσά έχουν δοθεί φέτος από τις ελληνικές ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, αγόρασε με 1,8 εκ. ευρώ το Μάρκο Λιβάγια από τη Λας Πάλμας κι έδωσε και 400.000 ευρώ στον Απόλλωνα Αθηνών για τον Αλμπάνη.
 
 
Ο δεύτερος στη βαθμολογία του περυσινού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει επίσης στα προκριματικά του Champions League, έχει αποκλείσει ήδη την ελβετική Βασιλεία και τη ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας κι αν περάσει και την πορτογαλική Μπενφίκα, θα ''κουνήσει σεντονάκι'', όπως περιμένουν διακαώς εδώ και χρόνια οι οπαδοί του, πλήρωσε 2,3 εκ. ευρώ στη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι για το Λέο Ζαμπά και 1 εκ. ευρώ στην αγγλική Άρσεναλ για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού (με αγγλικό διαβατήριο) Τσούμπα Ακπόμ, σύνολο 3,3 εκ. ευρώ.
 
 
Ο τρίτος στη βαθμολογία του περυσινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός, ο οποίος συμμετέχει στα προκριματικά του Europa League, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League και ακόμη και η συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League είναι αμφίβολη, μετά την πολύ δύσκολη κλήρωση που είχε για τα playoff κόντρα στην αγγλική Μπέρνλι, πλήρωσε 2,5 εκ. ευρώ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Γκιγιέρμε, 1,8 εκ. ευρώ στην Σφάξιεν από την Τυνησία για τον στόπερ Μεριά, 1 εκ. ευρώ στη Λάρισα για το Μασούρα και 200.000 ευρώ στον ΟΦΗ για τον επιθετικό Μάνο, σύνολο 5,5 εκ. ευρώ.
 
 
Λίγες ώρες μετά το κείμενο του ''Αυλακιώτη'' λοιπόν, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή στο μέχρι τώρα παζάρι της Superleague για το φετινό καλοκαίρι. Επίσης, συνολικά ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει σε ομάδες για μεταγραφές παικτών όσα χρήματα έχουν ξοδέψει μαζί ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, 5,5 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός, 3,3 εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ, 2,2 εκ. ευρώ η ΑΕΚ, 3,3+2,2=5,5. Πώς γίνεται τώρα να μην έχει δικαίωμα να διεκδικήσει τα λεφτά των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός, αλλά να ξοδεύει μόνος του για μεταγραφές παικτών όσα έχουν ξοδέψει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μαζί, οι οποίοι στοχεύουν στους ομίλους του Champions League και ήδη, τώρα που μιλάμε, έχουν εξασφαλίσει έσοδα 13 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, τα οποία θα γίνουν 33 αν προκριθούν στους ομίλους του Champions League (διαφορετικά θα αγωνιστούν σίγουρα στους ομίλους του Europa League), σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που μπορεί να μην πάρει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αν αποκλειστεί από την αγγλική Μπέρνλι και ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να υπάρχουν ''δημοσιογράφοι'', υποτίθεται, οι οποίοι εγκαλούν τον Ολυμπιακό για το ότι ''σταμάτησε να ξοδεύει πια, επειδή έχασε τα σίγουρα 25 εκ. ευρώ που είχε κάθε χρόνο από το Champions League''; Μία εξήγηση υπάρχει για αυτούς τους 2 δημοσιογράφους του ''Γιάννη Αυλακιώτη''.
 
''ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ'', ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΟΧΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο,ΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ, ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ''ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ''.
 
Και φυσικά αναφερόμαστε στο κάπνισμα, έτσι; Δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε.
 
 
 
Kλείνοντας, πρέπει να ξανατονίσουμε ότι στους δύο δημοσιογράφους που αναφέρθηκαν σε αυτό εδώ το άρθρο, Βασίλη ''Λαλάκη'' Παπαθεοδώρου και Μανώλη Γρηγοράκη, δεν πρέπει να ασκηθεί κανενός είδους βία, λεκτική, σωματική, ψυχολογική ή ο,τιδήποτε άλλο. Απλώς απαντάμε στις πίπες...εεε στα όσα γράφουν. Έτσι; Είμαστε ξηγημένοι;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Στον Αυλακιώτη και σε κάθε αλαζονική, φαφλατάδικη και γκεμπελίστικη
λίγδα της…εξυγίανσης η καλύτερη απάντηση θα ‘ναι να τους ξαναγίνουμε
αγωνιστικά ο εφιάλτης τους.

Εικόνα CEN-TAURUS

Δήμιοι Σταρένοι της δημοσιογραφίας. Είναι καλοί άνθρωποι οι ρώσοι παιδιά. Όπως μια πουτάνα μισθώνει τον κώλο της έτσι και τούτα δω τα δοσίλογα αγόρια προσφέρουν τα πληκτρολόγιά τους. Μόνο λύπη...

Εικόνα el trick

Η απάντηση στα ψέματα του "αυλακιώτη" γρ'αφηκε πριν μερικούς ...αιώνες.

K' είναι εντροπή σου, κάτεχε, τα ψόματα να λέγεις,
κι άδικα να καταφρονάς τσ' άλλους και να τσι ψέγεις.
"Tο πρώτο πράμα τση τιμής είναι στον αντρειωμένον,
να μην τον εύρουσι ποτέ σε ψόμα κομπωμένον.
Γιατί απ' το φόβο λέγουσι το ψόμα πως κινάται,
και πάει κ' ευρίσκει αποδεκεί τον άλλον που καυχάται.
Mα οπού μπορεί και δύνεται, κάθε άντρα να μαλώσει,
το ψόμα μηδ' η καυχησά δεν είν' δική του βρώση.
Mα τούτο είν' το φαγητό, που τρώγει και χορταίνει
ο καυχησάρης κι ο δειλός, εις όποιον τόπον πηαίνει.