ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ο ΕΝΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE



Συνεχίζουμε από εδώ. Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο επίσημο site της.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο νεαρός επιθετικός θα γίνει κάτοικος Ηπείρου για την επόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ!
 
 
Έχουμε ξεχάσει και το Νίκο Μελίσσα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μελίσσα. Ο 25χρονος (24/02/93) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στη Λαμία, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
 
Γιαννούλης-Κουλούρης-Χατζηισαΐας στον Ατρόμητο, Δεληγιαννίδης-Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ, Κάτσε και ουσιαστικά Πούγγουρας στον Παναθηναϊκό, Μελίσσας στη Λαμία και πλέον και Μυστακίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα. 9 δανεικοί από τον ΠΑΟΚ σε ομάδες της Superleague, αλλά τώρα κανείς δεν ενοχλείται. Αν τολμήσει να παραχωρήσει παίκτη ως δανεικό ο Ολυμπιακός, έχουμε μέχρι κι επερωτήσεις στη Βουλή. Οι ''ευαίσθητες'' κι ''εξυγιαντικές'' γραφίδες, που ωρύονταν τα προηγούμενα χρόνια για ''γαυροπαραρτήματα'', έχουν καταπιεί τώρα τις φωνές τους, επειδή τα ρούβλια ρέουν άφθονα γύρω τους. Είδατε πόσο ''στρώνουν'' όλα όταν ΔΕΝ παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Κανείς δεν φωνάζει, ό,τι κι αν γίνεται, ακόμη κι αν άλλη ομάδα κάνει ακριβώς αυτά για τα οποία κατηγορούσαν με λύσσα τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Αν αρχίσει να παίρνει τίτλους ο Θρύλος, ''βρομίζει'' το άθλημα και όλα γίνονται ύποπτα, όλα ενοχλούν τους ''αδούλωτους'' κι ''αδέσμευτους'' μεγαλοδημοσιογράφους. Για να δούμε, θα σχηματίσει δικογραφία για όλα αυτά κάποιος ''υπερευαίσθητος'' εισαγγελέας σαν τον Αριστείδη Κορέα; Θα φωνάξει για ανακρίσεις κόσμο και κοσμάκη κατ'εντολή των φίλων του Θάνου Μπλούνα, Άρη Ασβεστά και κυρίως Κυριάκου Θωμαΐδη κάποιος ''υπερευαίσθητος'' ανακριτής σαν το Γιώργο Ανδρεάδη; Πήξαμε στην ''εξυγίανση''. Πνιγόμαστε από την πολλή ''καθαρότητα'', σε μια χώρα που παρέδωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη ρωσική Μαφία του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''...