ΤΟ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (VID+PICS)



Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Superleague πριν από λίγο και ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης την Τούμπα. Το νικητήριο γκολ προήλθε από αυτό εδώ το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.
 
 
Για να δούμε τη φάση πιο καθαρά.
 
 
Πάμε άλλη μία, ακόμη πιο καθαρά.
 
 
Την στιγμή της υποτιθέμενης επαφής του Πρίγιοβιτς με τον τερματοφύλακα του Αστέρα, το αριστερό πόδι του επιθετικού του ΠΑΟΚ είναι στο χόρτο κολλημένο. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, σέρνει το πόδι του ο Πρίγιοβιτς, μπας και βρει τον τερματοφύλακα και πέσει. Πέναλτι καταλόγισε ο ΓΕΛΟΙΟΣ Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας.
 
 
Αν δεν δινόταν αυτό το πέναλτι, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε ΠΟΤΕ. Στο τέλος του ματς έπεφταν κάτω αποκαμωμένοι από την κούραση οι ποδοσφαιριστές του, π.χ. ο Ουάρντα, ενώ μέχρι το ψεύτικο γκολ είχε 1-2 υποτιθέμενες ευκαιρίες. Δείτε εδώ στατιστικά πρώτου ημιχρόνου.
 
 
Η πρώτη αλλοίωση αποτελέσματος στο πρωτάθλημα-ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι γεγονός. Σεζόν έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Κανονίστε την πορεία σας στην ''εξυγιαντική'' ΕΠΟ και στη ΒΟΘΡΟ-κυβέρνηση...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Τώρα αρχίζουμε να γουστάρουμε αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο από την ομάδα και δεν μας νοιάζει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε άλλωστε ότι, όπως την εποχή που διώχτηκε ο Μπούκοβι από τη χούντα, όλα κανονίζονται από μια αληθινή μεγάλη και αδίσταχτη ΠΑΡΑΓΚΑ, που θα προσπαθήσει να μας πολεμήσει με όλα τα μέσα και να σπάσει τον ενθουσιασμό των παιχτών. Μας περιμένουν πολλές προκλήσεις, προβοκάτσιες και τιμωρίες. Ακόμη και η πρόθεση των συριζαναλητών για λιγότερες ομάδες, είναι παγίδα για την ομάδα. Σου λέει, αν μεταξύ τριών διεκδικητών γίνονται πολλά ματς, έχουν περισσότερες πιθανότητες να "μαγειρέψουν" καλύτερα τα αποτελέσματα οι δύο εκλεκτοί τους, παρά όταν γίνονται ελάχιστα. Και μάλιστα, όταν παίζει ένας ψοφοδεής ποα, που ζει με τους δανεικούς παίχτες των απέναντι! Γι αυτό, ξεχνάμε τα πρωταθλήμετα μέχρι την απελευθέρωση, στηρίζουμε την ομάδα, αποφεύγουμε τις παγίδες και θα απολαύσουμε μπάλα!

Εικόνα dhmos64

Η αίσθηση μου είναι ότι αυτό που έγινε στην Τουμπα δεν ήταν κάτι τρανταχτό. Τα <<καλύτερα>>
είναι μπροστά μας. Και αυτό γιατί όπως δείχνει ο Ολυμπιακός φέτος θα παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ, γιατί θα έχει ΟΜΑΔΑΡΑ. Φανταστείτε λοιπόν τι αίσχη θα κάνουν για να μας καθαρίσουν,πέρα απ΄αυτα που θα κάνουν για να σπρώξουν τους άλλους

Εικόνα John Zolo

Ο προδοτης ο Θοδωρακης μας να ειναι καλα στην ΟΥΕΦΑ και θα τα κανονισει ολα...μη στενοχωριεστε...

Δυστυχως ο Μαρινακης - φαινεται - εχει προβλημα...!!

Εικόνα Chevalier de Balibari

Θα βαρεθεις να γραφεις τετοια..
Ειδικα οσο ειναι επανω το αριστεροδεξιο υβριδιο...

Εικόνα PGK

Καλημέρα σύνγαυροι. Η αρχή δυστυχώς είναι το ήμισυ του παντός. Από ό,τι είδαμε χθες το πρωτάθλημα ήδη κρίθηκε στην Τούμπα με το πέναλτυ μούφα. Φαίνεται ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Ποιός ο λόγος να σκοτωνόμαστε οι υπόλοιποι σε διάφορους αγώνες φιγούρας. Ας τους ονομάσουμε προπονήσεις εν αναμονή της απαλλαγής της χώρας από την χούντα που την κυβερνά. Το πραγματικό πρωτάθλημα θα γίνει μόνον όταν φύγει αυτός ο εσμός από το σβέρκο μας.

Εικόνα Αλέξανδρος

Καλό κουράγιο παίδες... Θα γράψετε πολλά τέτοια φέτος δυστυχώς όπως φάνηκε. Εμείς την δουλειά μας και μόνο να κοιτάξουμε. Το κυριακάτικο ματς να είναι η αρχή της επιστροφής στον θρόνο μας.

Εικόνα Harry red logic

Άριστα κάνεις και καταγγέλεις τα όργια τους και αυτά που θα επακολουθήσουν!
Δυστυχώς βλέπουμε ότι και η ΟΥΕΦΑ ΕΧΕΙ ΓΗΤΕΥΘΕΙ από την διαπλοκή "χουντονή/νιαου"-ιβαν.
Επιπροσθέτως των καταγγελιών κάτι πιο δραστικό πρέπει να γίνει.
Οι καταγγελίες είναι χρήσιμες και απαραίτητες αλλά η ομάδα νιάου- δεδε.ιρα, φλαμπου-χουντονή δεν ιδρώνει...
θα κάνει πολύ χειρότερα αν δεν βρεθεί το κατάλληλο αντίδοτο-αντιοφικος ορός!

Εικόνα George_Str

ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝΕ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.